Čo to sakra robia?!

To je otázka, ktorá zaznieva čoraz častejšie od Slovákov, ktorí doteraz nesledovali a nezaujímali sa o politiku. Ono je to pochopiteľné, lebo sa plní príslovie „keď sa nezaujímaš o politiku, tak politika sa začne zaujímať o teba“, čo v žiadnom prípade nie je príjemná záležitosť. Lenže za túto ich ignoranciu platíme všetci a tí, čo pravidelne sledujú politiku sú rovnakou mierou naštvaní a zhrození z toho, čo táto vládna čvarga vystrája.

Prečo to spomínam?

Lebo doteraz ignorovali čo sa deje a z nejakého dôvodu kašlali na politiku a odmietali vziať veci do vlastných rúk hoci aj tým, že by sa pozreli na to, čo ktorý politik robí. A teraz, keď veci nejdú od 10 k 5, ale rovno od 10 k 0, zdvihli hlavu a vidia, že koaliční partneri sa buď vadia ako psy, alebo riešia opozíciu, Ukrajinu, či hocičo iné a aktivistka v prezidentskom paláci zas reční o Ukrajine a občas na Ukrajine, s rečami o utrpení Ukrajincov a štvavými rečami proti Rusku, ale ani ťuk o Slovensku a Slovákoch resp. ako im pomôcť. A toto ich vedie k nespokojnosti a hnevu, čo v súčasnej situácii, keď väčšina ľudí rieši existenčné otázky, vedie k jedinému logickému vyústeniu.

A k čomu konkrétne?

K sociálnemu výbuchu, občianskym nepokojom a protivládnemu povstaniu s vyhliadkami na lynč koaličnej, vládnej a palácovej čvargy, čo nie je dobrá vyhliadka, nech sa na to o národ sa starajúci človek pozrie z hociktorej strany. Jediný aktívny politik, ktorý pochopil a včas ozvučil, a tým pádom medzi riadkami aj vyzval všetkých tých, ktorí majú nejaký záujem na slovenskej stabilite, aby s ním spojili sily a začali riešiť situáciu, je Fico. Ten Fico, ktorý chce veci riešiť zákonným a nekrvavým spôsobom cez referendum. Lenže tí, ktorí naozaj mohli riešiť situáciu včas, mlčali alebo kolaborovali, konkrétne mám na mysli odbory a Klub 500, ktorí mohli celú túto vládu ešte v začiatkoch uzemniť, ale kvôli tomu, čo robili resp. nerobili, musia už riešiť oddiely NAKA a ostatné vyčíňanie liberál-fašistov. Momentálne nechcem rozoberať, ako to pre nás skončí, ale je tu pozitívny aspekt.

Čo je ten pozitívny aspekt?

Nie to, že sa to deje globálne, lebo to znamená, že je to riadené minimálne jedným subjektom (v skutočnosti to riadi globálne zákulisie-GP, anglo-americký močiar s centrálou v Londýne a Rusko s Alianciou patriotov), ktorý plánuje uvrhnúť svet do chaosu a potom ponúknuť „riešenie“ v podobe jednej globálnej vlády (diktatúry). Tým pozitívnym aspektom je to, že ľudia sa prebúdzajú a začínajú brať svoje záležitosti do vlastných rúk. Nehovorím, že po tom, čo sa zotročujúci systém zosype, bude všetko okamžite v poriadku, ani netvrdím, že to bude ľahké a nebudeme robiť chyby (skôr naopak), ale budeme v lepšej pozícii a budeme mať našliapnuté správnym smerom.

S pozdravom

Oracle 911

Výzva: prosím začnite čítať hrubé knihy (je to fuk s ktorými začnete), ktoré môžete zakúpiť aj u vydavateľstva Torden v nadchádzajúcom období znalosti v nich obsiahnuté budeme potrebovať všetci.

Príspevok na chod: Finančne môžete prispieť tu.

Poznámka: Diskusia je nižšie a je otvorená.

29 thoughts on “Čo to sakra robia?!

  1. Z textu:
    “Popri Níle sa tiahne široký pás zelene, políčok, palmových hájov, obydlia sa stavajú tak ako v staroveku až na nezavlažovanej časti – aby nezaberali úrodnú časť pôdy.”
    Slovenskí archeológovia odhaľujú sudánske tajomstvá – Rozhovory – Žurnál – Pravda https://zurnal.pravda.sk/rozhovory/clanok/629010-nasi-archeologovia-odhaluju-sudanske-tajomstva/
    A u nás na úrodných poliach fabriky… A potom na zvyšných poliach sa používajú chemikálie, aby boli dobré výnosy repky a kukurice GMO pre biopalivá…
    Kto tu je vlastne múdrejší? A o kuchyni z článku škoda hovoriť.
    P.S. Strategický plán rozvoja obce, koľkí sme sa naň pozreli, a pripomienkovali. Teraz je dôležité byť sebestačný (voda, energie, poľnohospodárske družstvá, blízkosť pracovných miest…). A hlavne vedieť, čo vlastne chceme.

    Liked by 9 people

    • Monsanttu sa na SK mimoriadne dari, podobne ako farmaceutickym firmam. Pomaha najma to, ze na glyfosat na rozdiel od Nemecka nie su ziadne zakonne limity. Je na to iba nejaky metodicky pokyn. Pokial viem , nesleduje sa to ani v potravinach, co sa nalezite vyuziva…
      Proste Slovaci vobec nechapu slovu aktivum a nalezite sa podla toho spravaju( vid voda na Zitnom ostrove versus Vrakunska skladka). Kde je poda spod logistickych a priemyselnych parkov? 1 m ornice sa vzdy dava dolu a mal by ostat niekde pobliz aby ju mohli neskor po zburani skladu rozhrnut. Tento meter chyba, je tu iba il. Miliony kubikov pody( to su tie tisice hektarov “parkov”, ale priemyselnych. Hitler za vojny vraj vozil na Ukrajinu zbrane vlakmi a naspat nosil ciernozem.

      Liked by 5 people

  2. Ten, čo má šancu stať sa pápežom, hovorí zo srdca. Treba článok pozorne prečítať – prihovára sa študentom SŠA, ale aj celému svetu!
    1. odsudzuje najrozporuplnejšie národné voľby,
    2. odsudzuje vytváranie falošných morálnych noriem v súvislosti s našou najzákladnejšou identitou mužov a žien,
    3. zameral sa na cnosť praktickej múdrosti (bohatstvo, zdravie a česť),
    4. odporúča naučiť sa rozhodovať sám za seba,
    5 zbaviť sa strachu,
    6. a meditovať v tichu nech počujeme hlas nášho srdca.
    https://svetkrestanstva.postoj.sk/107502/korona-vojna-politika-co-je-cnost-praktickej-mudrosti-ktoru-tak-potrebujeme
    Koľkokrát to už tu bolo uvedené, že my si tvoríme náš svet. Všimnime si ako im to nejde – tým pri koryte.
    P.S. Ak máte známych v Kyjeve (na Ukrajine) nezabudnite im zavolať a poinformovať ich, že ich bombardujú, nakoľko oni o tom ani nevedia. Naozaj je to hybridná vojna.

    Liked by 1 person

    • “Koľkokrát to už tu bolo uvedené, že my si tvoríme náš svet. Všimnime si ako im to nejde – tým pri koryte.” – Práveže im to ide vynikajúco, tvoria si svoj svet …

      Páči sa mi

      • Jednoduchý príklad: kocka má 6 strán a každá strana má inú farbu. Keď jeden povie, že je zelená, druhý, že je modrá, tretí atď. Všetci majú pravdu – je to uhol pohľadu.
        Dnešná doba nás učí alebo sa snaží naučiť rozhodovať sa a niesť si za svoje rozhodnutia dôsledky. Na chybných rozhodnutiach sa učíme, ak spravíme chybu a sami si ju pred sebou priznáme máme šancu na nápravu.
        A čo im vlastne tak vychádza? Život v zlatej klietke? Hrať každý deň prisúdenú rolu tak, aby nezobudené obyvateľstvo malo čo sledovať a strácať pritom svoj drahocenný čas??? Treba nájsť svoje miesto, svoju rolu, svoj zmysel a ak to nájdeme ako bonus príde šťastie, radosť, zdravie a bohatstvo. A to všetko prichádza aj keď to tak na prvý pohľad nevyzerá.

        Liked by 7 people

  3. ked chceli fica zobrat do vazby boli ludia ako na ihlach a ochotni sa za neho postavit, nestalo sa tak ale fico si musi uvedomovat voci ludom svoj obrovsky dlh, z opozicnych politikov robi najviac a v podstate to cele reguluje, treba vsak pozorne pocuvat vsetko, jeho neustale apely na nase ukotvenie v eu mu po zvoleni umozni konat viac proeuropsky ako proslovensky s cistym svedomim, netvrdim ze to tak byt musi ale mna neuistil ze to tak nebude, skusenosti su skusenosti, preto necakam novu vladu so skutocnou viziou ale opat len zaves akejsi rise, netreba polavovat a mali by sme dalej sustredit myslienky na vytvaranie tlaku pre skutocnu zmenu

    Liked by 5 people

  4. Re:@MIG
    Naše myšlienky tvoria náš svet. Základom je rovno-váha. Rovná váha, pravda, ako základný kameň. Na lží sa stavať nedá. Aj vzťahy v rodine na lžiach a dvojakých metroch padajú.
    Nenávisť plodí nenávisť. Na začiatku je strach, za strachom hnev, za hnevom nenávisť a za nenávisťou smrť….
    Keď veľmi chválim tak Ego podporujem, keď haním, tak Ego potláčam. Z veľkého ega je pýcha, samoľúbosť a z potlačeného ega podriadivosť a nedostatok seba-vedomia.
    Pýcha predchádza pád a na druhej strane za dobrotu na žobrotu…
    Pokračovanie nabudúce…

    Liked by 1 person

    • Nadjazd z ktorého padol kamión s autom…bolo tam graffiti s nápisom EGO.
      Dostali sme do infopoľa správu, že ten kto bude mať príliš veľké ego a nebude spolupracovať s kolektívom na všeobecnom blahu, ale bude sebastredný.. zažije zrážku s realitou…o žulovú stenu ako povedal prof. Stanek v jednej z jeho posledných prednášok.

      Liked by 2 people

  5. To že nám chýbajú lídri, elity alebo kádre už koluje aj v infopoli v podobe tejto skladby. No name nepočúvam ale zaujal ma odkaz skladby ktorý prichádza v príhodnú dobu. Kto nás nakoniec da DOKOPY? Pýta sa spevák…

    Liked by 5 people

  6. Historia sa opakuje:

    Rusko a Srbsko mohou zahájit účtování v národních měnách.
    Moskva a Bělehrad pracují na přechodu k účtování v národních měnách. V rozhovoru pro noviny Izvestija 6. června o tom promluvil ruský velvyslanec v Srbsku Alexandr Bocan-Charčenko v odpovědi na otázku o schématu, podle kterého platí Bělehrad za ruský plyn.
    „Srbsko je i nadále přátelská země, proto vůči němu platí staré podmínky. Zároveň ale má náš obchod za cíl přechod k platbám v národních měnách, tento úkol budeme postupně řešit,“ řekl diplomat.
    Koncem května 2022 byla zveřejněna zpráva, že Moskva a Bělehrad uzavřely smlouvu o dodávkách ruského zemního plynu do Srbska. Vicepremiérka a ministryně báňského průmyslu a energetiky Zorana Michajlovićová sdělila, že cena podle nové tříleté smlouvy činí 400 dolarů za jeden tisíc krychlových metrů.
    „Je to tedy 3-4krát nižší cena než platí ostatní země, které nakupují plyn na trhu. Musíme jenom odsouhlasit dodatečné množství, které bude samozřejmě dražší, ale stejně levnější než burzovní,“ řekla politička.
    https://us7.proxysite.com/process.php?d=XSgDgca7YJZFMnfq1CYIXNVtKWspK%2BjGWO9fkYwrUDWIUY1jZrIIIYLvcJHzUYKi%2FlMMSSVvIclLtZzgYu%2B287zuKflSU1GHc88vt4d5Tn8zGTjlYgwgTmMCF2id8J2a39vBm3Ym&b=1

    Liked by 4 people

  7. potom som zle pochopila cast-co je ten pozitivny aspekt,kde si zaradil tychto medzi glôobalistov,usilujucich sa hodit svet pod jednu vladu-teda ze je to ruska opozicia,pravdaze putin pracuje pre rusko,nechcem ta oberat o cas.dakujem

    Páči sa mi

    • “Tento «efekt opičej labky» sa prejavuje v tom, že vykonaný krok spolu s očakávaným pozitívnym výsledkom prináša ešte aj nečakané sprievodné efekty, ktorých negatívny dopad prevyšuje dosiahnutý kladný výsledok a úplne ho znehodnocuje. Tento variant riadenia býva v ruskom jazyku opisovaný frázou: „za čo sa bili, na to aj doplatili“. ”

      Liked by 1 person

    • @aveeeva, ten pozitivny efekt je v tom, ze ludia sa pod tym tlakom prebudzaju stale viac…
      to je taka druha strana globalistickej mince, alebo ako pise Karol – dochadza k “efektu opicej pracky”

      Páči sa mi

Pridaj komentár