Pár vecí zo sveta

V USA začína byť aktuálna kontrola zbraní kvôli streľbám. Začnime tam, že celá kontrola zbraní a “argumenty”, ktoré sa používajú na túto podporu sú na hlavu:

“Učiteľka povedala, že zbrane zabíjajú ľudí.”

GunControlPencil

“Ja som jej povedal, že moja ceruzka prepadol na mojej písomke z matematiky.”

Zaujímavé je, že FBI poznal každého strelca, ktorý spáchal masovú streľbu:

Pattern

To je dôvod prečo mnohí myslia, že tieto útoky sú zosnované istými štruktúrami FBI a preto sú útoky pod falošnou vlajkou. A vzhľadom na to, že Biden a ostatný demokrati, ktorí začali presadzovať marxistickú politiku sú za kontrolu zbraní dostávajú na sociálnych sieťach poriadne zabrať:

BidenGunControl

“Chlap, ktorý náhodou prenechal 300000 zbraní Talibanu káže o kontrole zbraní.”

GunControlMao

“Mao zakázal v 1935 zbrane a neskôr zabil 20 miliónov neozbrojených krajanov, ktorí oponovali mu.”

A štatistika ohľadom vrážd na 100 000 vlastnených zbraní:

GunHomicide

Inými slovami legálne vlastnené zbrane predstavujú menší problém než to propaganda tvrdí.

Mimochodom, Musk otvoril tému chemtrails/geoinžinierstva:

muskchem

Syn Nancy Pelosi obťažoval 6 ročné dievčatko, ktorú CPS (službou ochranou detí) odobrala matke (článok)

Sri Lanka, ktorá je bez hotovosti chce ropu od Ruska (článok)

Ruská ekonomika je v poriadku až na zradu centrálnej banky

A teraz k BTC

Fed začal uvádzať ceny vecí v BTC:

FEDBTC

A to v tieni keď väčšina malých investorov si začína uvedomovať toto:

BTC

  • “Zarobíš peniaze-nafúknu peňažnú zásobu.”
  • “Šporíš v zlate-nájdu toho viac.”
  • “Nakúpiš akcie-vydajú viac akcií.”
  • “Šporíš v hotovosti-vytlačia viac a znehodnotia.”
  • “Preto BTC”
  • “21 miliónov-naveky”

A čoraz ropných a olejárskych firiem používa prebytočný plyn na ťažbu BTC (tentoraz z Blízkeho Východu),  BTC je digitálny spôsob uchovania energie a špičkoví investori ako Ray Dalio začali považovať BTC za digitálne zlato (zväčša kašlem na to, čo hovoria, ale existuje istá informačná asymetria a tie motivujú dotyčného k takýmto vyhláseniam).

S pozdravom

Oracle 911

Výzva: prosím začnite čítať hrubé knihy (je to fuk s ktorými začnete), ktoré môžete zakúpiť aj u vydavateľstva Torden v nadchádzajúcom období znalosti v nich obsiahnuté budeme potrebovať všetci.

Príspevok na chod: Finančne môžete prispieť tu.

Poznámka: Diskusia je nižšie a je otvorená.

31 thoughts on “Pár vecí zo sveta

  1. Sú to fakty, čo dodať. Podobné to je aj v Kanade. Dnes som sedel s priateľom v Bratislave na pive. Je to človek, ktorý žil 50 rokov v Kanade a dnes tam ide predať majetok, aby mohol žiť na Slovensku. Ja osobne viem aké to tu je, ale verte mi, že v Kanade to je oveľa horšie a bude to ešte horšie.

    Liked by 1 person

    • O to ide, aby to šlo v USA a Canade k horšiemu rýchlejšie ako u nás, lebo veď pax americana neudržateľný. U nás stále pohoda, kúpaliská už teraz plné, 2/3 z toho sú obézni plavci/neplavci (po 2 rokoch covidu tipujem nárast 25/30 %), jedla dosť, zbytočností tiež. Realita zmeny ešte k národu veľmi nedorazila, po hlave neudrela. Leto vyzerá, že bude ešte fajn, aj úroda jabĺk, sliviek (aspoň u nás).

      Páči sa mi

      • Áno, leto bude na Slovensku veľmi pozitívne aj čo sa týka úrody, aj ekonomických a politických zmien. Potom príde peklo pre zločincov ako je Čapútová a jej vlastizradný klan. Samozrejme aj my budeme pri tom čiastoćne trpieť, ale bude to utrpenie, ktoré bude stáť za to.

        Liked by 2 people

  2. Mal by som otazocku trochu mimo temu. Co si myslite o diani okolo ruskej ropy a specialne Sulika?
    Ked som v piatok videl Gyimesiho (Matelkov) utok na Sulika, v suvislosti s narychlo pretlacenou “pomocou rodinam” a Boriskovych najomnych bytoch (vsimli ste si, ze v momente po schvaleni bolo Slovensko oblepene Borisovym ksichtom s najomnymi bytmi v pozadi?), tak ma napadlo, ze Matelko reci o rozpade vlady na jesen myslel vazne a ze si zacal robit predvolebnu kampan.
    Dnes Fico ohlasil, ze davaju navrh na odvolanie Sulika (pricom aj jemu musi byt jasne, ze zlyhal v prvom rade Heger)…
    Bude podla vas Sulik odvolany?
    Nie je to znak toho, ze pad vlady je velmi blizko?

    Páči sa mi

    • ja uz z nich mam taky dojem, ze su ako nejake deti. Jeden z nich doslova nasere kolko moze do stredu izby a zbytok to hovno rozmasti po celej izbe aby sa nedal urcit vinnik. Je uplne irelevantne, kto to hovno tam nalozil, vinni su vsetci do jedneho. Su to prefetovani schwabisti.

      Liked by 6 people

    • Samozrejme že je mu jasné že za to môže Heger. Lenže pokúsiť sa odvolať Hegera by ich zase dalo dokopy. No pokus odvolať Sulika aj neúspešný ešte viac prehĺbi vnútorný rozkol vo vláde. V prípade úspešného odvolania možno ešte tohto roku budeme voliť novú vládu, teda ak istý nezaradený a Marián na vodítku nepridajú k Igorovi a nahradia tak SaS len aby sa udržali pri moci. No to sú už čisté špekulácie.

      Liked by 3 people

  3. Neo Podľa astrológa Jiřího Kubíka tento rok na jeseň by mala na Slovensku padnúť vláda a podľa neho by mali byť voľby. Českej vláde tiež dlhú trvanlivosť nepredpokladá, Údajne rok a pol od zvolenia by mala vláda v Čechách tiež skončiť. Takže uvidíme,či sa astrologické predpovede naplnia.

    Páči sa mi

        • Jaro skôr počíta s tým že systém ktorý tu fungoval posledných tridsať rokov pretrvá, maximálne dôjde na drobné úpravy. No základ ostane nemenný. Samotné USA už žijú v minulosti, ako príklad môžeme použiť výstavbu nových raketových ponoriek triedy Columbia ktoré majú nahradiť triedu Ohaio. Ponorky Columbia majú vyrovnať vplyv ponoriek Borej A. Tu prichádzajú prvé problémy s ponorkami Columbia, budú mať šachty na staré rakety Trident II. s pevnou konštrukciou, zatiaľ sa nepočíta s možnosťou multifunkčných šácht pre podmorské hypersonicke zariadenia. Prvá prototypov a ponorka má byť predstavená v rokoch 2025 až 2028, budú veľmi drahé. Hlavný kameň úrazu sú nedokončené suché díky kde majú byť dané ponorky skonštruované nie sú dostavané. Jedna ponorka triedy Columbia bude podľa projektu stáť toľko ako päť ponoriek triedy Borej A. Cena sa počas výstavby určite zvýši. Dnes iba polovica ponoriek triedy Ohaio je schopná bojovej plavby. Nejako sa mýtus o vyspelých a mocných USA rozpadáva.

          Liked by 2 people

              • Peter Peto
                Ešte nedávno, všetci vedátori živili pozitívne BTC a BTC padol pod 26 000 USD. BTC padne pod 10 000 !!! Od minulého roka tvrdím stále to isté a iba blázon si nevšimol, že sa to stále ťahá v mojej réžii. Bude sa to v nej ťahať aj naďalej. Ja nesledujem zdroje, ktoré nie sú z pohľadu predpovedí vierohodné. Nič z toho, alebo málo z toho odkazu čo si mi poslal sa stane tak ako tam píšu.
                Je to Bloombergovská propaganda dementných idiotov a nacistov, ktorí sú schopní robiť maximálne stupídnu reklamu a paniku po funuse.
                Presvedčíš sa onedlho sám, že všetko čo sem dávam dopredu sa naplní !
                EUR/USD pôjde pod paritu a BTC/USD pod 10 000 USD.

                Páči sa mi

          • Peter Peto
            Ja si určite nemyslím, že tento systém pretrvá. Ja iba poukazujem na to, že to bude pomalšie ako sa vo všeobecnosti očakáva. Treba uvažovať s kombináciami info, nie iba čiastkovými informáciami. USA má dostatok zdrojov na to, aby nemuselo prísť k občianskym nepokojom. Aj keď na dlh. Teraz sa iba malá časť zločincov v USA a časti západu, pokúša urýchliť diania proti väčšine Američanov a ľudstvu. Vo svete príde k veľkému odzbrojovaniu, ale ešte nie teraz. V Bielom dome je to precpaté šedými zločincami a zločineckými klonmi.
            V strede Júla 2022 sa začnú s najväčšou pravdepodobnosťou diania meniť, v ich neprospech. Tak ako som tu na tomto portáli písal, oni sami sa zničia, aj bez našej preliatej krvi. Zrada príde zo strany Cabal. Títo zločinci už “napredujú” iba vďaka zotrvačnosti a tá aj vďaka váhe tohto zločineckého kolosu, nie je malá. Rusko robí teraz “TALMAKENSKÚ” (diplomatickú) politiku.
            Je možné, že príde ešte niekoľko obrovských provokácií voči Rusku, preto treba byť v strehu.
            Americký dolár padne ako posledný, alebo medzi poslednými, za tým si stále stojím. Nemá to nič s politikou USA.

            Liked by 1 person

            • Podľa mňa robí Rusko skôr zdržiavaciu taktiku, oni majú oveľa viac času ako my v eú či v usa. Dolár nemusí krachnúť, no vylúčenie z balíka rezervných mien je už iste. Otázka znie koľko ľudí príde o koľko a ako rýchlo. Nevidím to až tak optimisticky, USA idú po špirála sebaznicenia veľmi rýchlo.

              Páči sa mi

              • No asi si nepochopil, že RUSKO nerobí zdržiavaciu politiku úmyselne, ale je k tomu donútené. Žiadny štát na svete, by neustál sankcie, ktoré sú dnes proti Rusku. Rusko to ustojí a ešte sa posilní. Zdržiavaciu politiku robí Cabal. Oni nepriamo nútia Rusko, aby sa teraz vojensky posilňovalo.
                Výroba inteligentných zbraní ide v Ruských prevádzkach naplno a nezastaví sa, až kým západ nepadne na kolená.

                Liked by 1 person

                • Až na uhol pohľadu sa dá čiastočne súhlasiť. Len je tu háčik, cabal sú tí posledný ktorý chcú vidieť Rusov vládnuť v Rusku. Putin sa stretol s vyslancom dedičov Oriany a až potom došlo na spustenie špeciálnej operácie. Cabal je mocná no už nie tak ako bola, a už vôbec nie tak ako sa tvári.

                  Páči sa mi

                  • Momentálne je to o umelej inteligencii. Rusko ale aj USA, dokážu zhodiť všetky satelity. Rusko čaká, že to spraví prvá Amerika, lebo momentálne by to nevyhovovalo nikomu. Rusko má veľké percento analógových systémov na rozdiel od USA/NATO.

                    Liked by 1 person

                    • Táto téma je veľmi zložitá a stále dokonale nepreskúmaná. Svet sa bude musieť vrátiť systémom pred rok 1960 a vzdať sa dočasne niektorých známych technológií. Tieto technológie budú vymenené novšími, vyspelejšími, finančne zanedbateľnými, alebo bezplatnými a komerčne nezneužíva-teľnými.

                      Liked by 1 person

                    • Problémom nie sú technológie ale skupinky ktoré ich už dnes zneužívajú na úkor mnohých. Len málo dnes využívaných technológii nebolo známych už za druhej svetovej.

                      Páči sa mi

                    • Peter Peto
                      Technológie sa zmenia. Napríklad technológia voľnej energie, neobmedzenej pamäte, voľného neobmedzeného”..ternetového” prenosu na začiatku minimálne 10x rýchlejšieho, ako rýchlosť svetla, koniec záznamového prenosu “digitálne prenosy”. Dnešné digitálne vysielania sú všetko záznamy, neexistuje žiaden priamy prenos. Toto sú informácie, ktoré dnes bežný smrteľný nepoberie.

                      Liked by 1 person

                    • Človek to poberie, ak je jeho prístupom vnímať realitu ako fakt ak je potvrdení niečím viac ako piatimi zmyslami.

                      Páči sa mi

  4. ale moj brat sa tiez vratil z emigracie z ami,ale vnucata nechal tam,tu si postavil dom,inac cela ami je po zuby ozbrojena-podla ustavy,a nielen kratke zbrane.co sa tyka tych panov pelosi,preco to nie je ozvucene,tato ich kultura.no a vcera som vyhladala rusku tv-mohla som aj solovjeva,dala som si skabajeva popov 60 minut,nieco strasne,co robia ukrajinci,vsetky dodane zbrane zdokumentovane-nato zbrane,kanada ,este aj svedsko,rusi co mozu zachytia a nicia,aj s-300 tam bola,prilby osc.doslovne nezmysly o tom obili,potom ropa-este aj slovakia som zachytila ,predvcerom cech z australie-ukrajina,je to prada,ze je to celosvetovo cielena propagacia vojny,hlavne protiruska

    Liked by 1 person

Pridaj komentár