Blaha ksychtokniha kaput

Zástupca náčelnika ” Trojnásobny premiér tejto krajiny” , s vojnovým menom “Zodvihnutá päsť Marxizmu” Ľuboš Blaha už od dnes nemá možnosť informovať 175 000 sledovateľov na cukrohorovej ksychtoknihe. METHa mu zablokovala natrvalo na ksychtoknihe účet, informuje spravodajský portál Archa 21 TU.

Ľuboš zopakujme si nasledovné:

– keď sa rušili amnestie Vlády Vladimíra Mečiara, Vaša strana hlasovala za tak, aby sa nikto z Vlády VM nemohol brániť

– keď súdil za extrémizmus špecializovaný súd poslanca Kotlebu, nenavrhol ste zrušiť túto ustanovizeň, skopírovanú podľa sudcu Harabina z Talianských Mussoliniho súdov

– keď súdili špecializované súdy vydavateľa Rostása, tiež ste, ako poslanec nezasiahol a neponúkol Slovensku riešenie von z ústavnej krízy zrušením neústavnosti marenia výkonu slobody prejavu a trestania cenzúry

– ked Vás obosielali kvôli červenej hviezde a fotke na ksychtoknihe pred voľbami, dostal ste otázku, či nie je na čase zrušiť špecializované súdy a tento “protiextremistický zákon”. Nejaká Česká trúba, moderator a bývalý priemer ČR či čo to tam bolo, vybuchol, parafrázujem: NEEEE, to by Vám nepřineslo preference, či podobný blábol. Ani vtedy ste to nezrušili, ved lreferencie nad ústavnosť.

– Keď kandidát na prezidenta Harabín sa dožadoval otvorenia volebnej dokumentácie, mlčali ste.

– Keď ste v opozícii, môžete málo, no aj tak, zodvihnutie ľudí zo stoličiek pri bezpráví páchaných na majiteľoch prevádzok, zdravotnikoch, na dôchodcoch počas testovania, počas ostentativneho nosenia handier na hube v parlamente, okrem statusíkov, ste neurobil nič efektívne. Ani Vy, ani SMER.

– Koľko času ubehlo a koĺko mŕtvych je od prvého nápadu na referendum, o ktorom JOX už vtedy povedal, že nebude funkčné, lebo to bude bambino a spol naťahovať, ako sa dá?

– Keď zostrelili a zavreli ústa a živnosť JUDr. Krajnikovej, idú po JUDr. Weisovi mlčali ste a neurobili ste nič na ich podporu.

Teraz, ste stratil hlas Vy Ľuboš. Premýšľajte o tom už bez zodvihnutej päste, prečo ste ma pred časom citoval, deň po vydaní článku na tlačovke, kde ste zopakoval môj prímer z článku aj keď s pôvodnym autorom nie JOXovu úpravu na dnešnu dobu, a zakončil slovami, “a ked si prišli pre mňa, nemal sa už za mňa kto postaviť”

Z miesta šumiaceho pokoja.

Jox

30 thoughts on “Blaha ksychtokniha kaput

  1. Vynikajúci príspevok a veľká pravda!
    Pán Blaha mi bol sympatický (za jeho akoby oduševnený boj za práva a spravodlivosť – Che Guevara a tak podobne) , ale podľa všetkého má pre neho všetko dve strany mince. Byť spravodlivý práve vtedy,keď sa mu to práve hodí.
    Na wikipédii píšu o ňom toto… Vo vedecko-výskumnej činnosti vystupuje ako filozof a politológ, ktorý sa hlási k myšlienkam marxizmu,neomarxizmu,demokratického socializmu, antiglobalizmu a komunitarizmu a ktorý pôsobí ako vedecký pracovník na Ústave politických vied Slovenskej akadémie vied. Ale evidentne nedokáže rozlíšiť trockistov od boľševikov. :-/

    Liked by 1 person

  2. Urcite je to trestanie ak tu mame VK Signal Telegram? Tych 170 000 sa dnes len utvrdilo… Podla mna nahravka a nie trest. Ano informacny dosah sa na urcitu dobu obmedzi no je to len docasne… IV bola zablokovana a cast mojich kolegov to pocuva este castejsie a pridali sa k nim dalsi…

    Liked by 6 people

    • ano, ale aj tak to bol presne mierený úder. Totiž teraz by bol Ľubos jednym z veľkych hlasov na ovplyvnenie verejnej mienky na vysledky referenda. A toto uz nebude možné.
      A ti, kto stale pouzivaju ksychtoknihu maju medzi sebou dost konzumentov a tam bude uder citeľný.
      Je to naozaj presne nacasované

      Liked by 1 person

      • Dava to zmysel to s tym referendom.
        Avsak – myslis si, ze cvarga dopusti referendum?
        Resp. – od Gyimesiho tlacovke ked obvinil Sulika, ze dal zle podklady Hegerovi a ten na zaklade nich potopil Slovnaft (a cele Slovensko) si myslim, ze Matelko (reci o rozpade koalicie na jesen kvoli rozpoctu; bilboardy s vetovanou pomocou rodinam) a Boris (bilboardy s najomnymi bytmi) pochopili, ze je koniec a zacali s predvolebnou kampanou. Dnes tuto teoriu potvrdil na tlacovke Fico (https://www.youtube.com/watch?v=WXHfaPsPhg4&t) …
        Cize podla mna referendum nebude, pretoze nebude potrebne….

        Liked by 6 people

        • Ak by sme sa aj dostali k vyhláseniu referenda a prišlo by dosť ľudí (čo pochybujem) a takto navrhnute otázky by prešli A ZÁROVEŇ by to poslanci odhlasovali v NRSR (čo sa mnohí v minulosti vyjadrili, že neurobia) tak (a to som ešte veľa procesných nášľapných mín celého procesu zabudol) v prvom kroku vláda podá demisiu a Rezidentka si tam kľudne môže dať úradnícku vládu na upokojenie situácie, ktorej môže dať koalícia kľudne zelenú až do konca. Keby túto vládu aj NRSR neakceptovala tak by tam sedela aj pol roka a nové voľby by boli aj tak o cca ďalší pol rok, to sme niekde na konci roku 2023…

          Odhliadnuc od toho by poslanci určite neskrátili svoje volebné obdobie…takže poďme na finálnu časť týchto referendových otázok, možnosť skrátenia referendom…čiže ďalším referendom, zase vyzbierať podpisy atď.

          Toto je čisto marketingová akcia SMERu, ostatne to Fico tuším včera povedal na tlačovke – on sa orientuje v kalendári a blížia sa voľby do samospráv. Následne v roku 2024 sú parlamentné voľby, prezidentské voľby a eurovoľby…k tomuto smeruje celá súčasná aktivita. Fico vie, že zatiaľ je ekonomická situácia znesiteľná a ide leto, ovečky si posledný krát užijú predražené dovolenky a od 1.1. prídu väčšie ekonomické rany (najmä energie) a nejaký február marec, potažmo až do mája (vyúčtovania od správcov bytoviek) to budú pomaly zbierať na toto marketingové referendum.

          Na prvé referendum nepohli ani prstom, ľudia im nosili tie hárky k nohám…teraz si to budú musieť zbierať vlastnými silami. SMER proste nič nemyslí úprimne, všetko je premyslený kalkul. Treba sa pozrieť aj na širšie súvislosti, ako že napríklad z generálneho štrajku už nie je vôbec nič, nie že by niekedy bolo, ale už tuším ani tie stužky nebudú, nejaký milionár-odborár sa stiahol (vie niekto viac?) a namiesto toho tu máme (už mohol Fico počkať tých pár dní do júla, nech to má symboliku presne ročného ničnerobenia) nové, nezmyselnejšie referendum.

          Liked by 1 person

  3. blaha mi nepride ako politik ale skor ako rebel, zial len rebel teoretik, systemu je zaviazany na 100%, jeho kritika je sympaticka ale kroky smeru su od nej na mile vzdialene, ked sa aj s ficom utrhnu z retaze na ktoru su dobrovolne a hrdo priviazani zacnem ich ako socialistov brat vazne, nic take samozrejme necakam, dnes varime z toho co dum dal a vyber velky nie je, napisem to takto, smer vie co ludia potrebuju a ked uz nic to dokazu aspon slubit a co do schopnosti je ich konkurencia tak katastrofalne slaba ze lepsie by to utiahli aj pat a mat pod vedenim kazisveta

    Liked by 1 person

  4. Blaha je klaun (saso), podobne ako Matelko. Saso mal na kralovskom dvore dolezitu vysadu – mohol si dovolit otvorene hovorit pravdu nech bola akokolvek neprijemna voci panovnikovi a nic sa mu nestalo. Lebo vsak, saso, blazon, pochabel… Cize pravda bola neprijemna podana panovnikovi “humornou formou” a mohol ju tak lahsie prijat, spracovat a zariadit sa…
    Saso zvacsa rozumel svojej ulohe a vedel presne odkial pokial. Ale nikoho ani nenapadlo robit zo sasa oficialneho radcu, ministra, nedajboze, ze by mal zastavat nejaku este dolezitejsiu ulohu.
    A presne aj Blaha (narozdiel od Matelka) podla mna rozumie svojej ulohe – pravdivo informovat o diani – ale cakat od neho nejake zasadne postoje, konzistenciu alebo akukolvrk schopnost akcie je hlboke nedorozumenie a nepochopenie jeho vyznamu v kontexte ci uz lokalneho alebo geopolitickeho diania/usporiadania.
    BTW – v pripade Matelka – bol zrejme pouzity na iny ucel a vyzera, ze je dvojity agent, ale to ina kapitola…

    Moj skromny nazor….

    Liked by 6 people

    • tiez som tam premyslal nad rovnicou s matelkom ale nakoniec som si to nedovolil, nech ma akekolvek nedostatky si porovnanie s tym magorom nezasluzi ani pri maximalnom odviazani sa, aj ked mi na blahovi nieco prekaza moju uctu ma

      Liked by 3 people

  5. Blaha v prvom rade ako politolog a kovany “mraxista” musi rozumiet slovu bolsevik. A nemoze dehonestovat svoje vzdelanie tym, ze opakovane hovori o stalinskych bolsevickych procesoch z 50tych rokov. To malo, co viem je , ze “stalinske'” procesy boli najma po vrazde Stalina. Pojem bolsevici je rozoberany v kazdej knihe KSB a nepochopenie zmyslu tohto slova svedci bud o zamere alebo o nevzdelani. Ako politolog by si mal precitat minimalne zopar zakladnych diel. Ked to zvladne Harabin ako pravnik, pre politologa by to mala byt povinna literatura.
    Navrhujem, aby za kazdym clankom na tomto blogu bolo napisane:Pan Blaha, zacnite, prosim citat hrube knihy!
    P.S. Marxisti a neomarxisti asi nenavidia Stalina, pretoze on zrejme prvy v ZSSR prekukol marxizmus. Neviem ako sa volalo jeho knizne dielo( asi Ekonomicke problemy socializmu…), ale rozoberal umely konflikt medzi kapitalistami a pracujucimi. Akurat, ze Stalin( a aj Ford) prisli na to , ze tieto 2 skupiny maju spolocneho pana- bankarov. U Forda si to nahodou pamatam a cast som aj cital( Medzinarodny zid je myslim na Levanete). Vydaval ho v inzertnych novinach zadarmo a stali nan dlhe rady ludi. Potom sa ho pokusili niekolkokrat zavrazdit a zastavili mu financovanie.

    Liked by 2 people

  6. Jox, jedným z (hlavných) dôvodov zrušenia fasabúku u ĽB bolo toto:
    “Porušovanie pravidiel o nebezpečných dezinformácií o zdraví – špecificky kvôli nepravdivým tvrdeniam týkajúcim sa účinnosti vakcín proti Covidu-19, ako aj kvôli konšpiračným teóriám o tom, že tieto vakcíny zohrali úlohu pri vzniku nových variantov koronavírusu.”
    Podľa mňa “ich” práve tento fakt nazúril do biela. Ak si všimneš, tak aj predchádzajúci zákaz súvisel práve s týmto.
    Inými slovami, tu zaťal do živého. “Konšpiračné teórie” o tom, že tieto vakcíny zohrávajú úlohu pri vzniku nových variantov koronavírusu sú vedecký fakt.

    Liked by 2 people

    • Alebo je to len zástupný problém. Lebo ak by chceli tak si to proste nebudú všímať.

      GP len informačne podporil protitlak proti americkej elite, ktorej rukami vytváral akciu “korona pandemia”.

      Vyzerá to že koronakcia aj s ostatnými faktormi vnútrosocialneho prostredia, ako bude prehra s Putinom, pravdepodobne na jeseň zlomí väz americkej štátnej elite.

      Liked by 2 people

    • som presvedčený, že je to tá “palica na psa”, ak by to nebolo toto, bola by to “extremisticka” červená hviezda.
      Smer chce roztáčať ventilátor ku téme referendum, matovič a kollár už reagujú a minajú kopec peňazí a tapetujú Slovensko tým, čo všetko splnili a Ľuboš komunikoval so 175000 ĺuďmi, to je nezanedbateľná sila na ksychtoknihe, tak ho odpálili. Či by to bolo za “pitie čaju”, ako sa po novom kódovo hovorí ihle , alebo za niečo iné, bolo im to šumák. Zakony mali byt napisane tak, ze za taketo nieco mala METHa dostať pokitu v percentách celosvetových prijmov a bolo by vymaľované

      Páči sa mi

  7. Priatelia, susedia, krajania……….mate neobmedzene finnacne moznosti v tejto hre, mate 4 tromfy zo styroch, a nechate nieco na nahodu………………..hra sa hra presne ako treba………

    …………volba je na Nas, ako a s kym budeme hrat……………alebo sa mozme pridat aj na stranu TOHO, kto celu hru aj s kartami vymyslel (a aj ceresne, jahody, moruse…) ……..a to uz je potom zas trochu ina “zabava”. Ale stale plati : Clovek mieni, Pan Boh meni…….:-)

    Mame slobodnu volu, co sa rozhodneme poznavat a akou cestou budeme kracat.

    Liked by 2 people

  8. “Konšpirator” presne takto je zaradený L. Blaha na wiki a podrobne o jeho názoroch, o čo usiluje, v čo verí, čo podporuje. Fakt je, že mu to píše dobre, štýlom jemu vlastným, ľuďom blízkym, píše aktuálne a často. 175 tisíc ľudí už do volieb neprevráti názor na vládu, Smer, pandémiu, Ukrajinu. Myšlienkovo L.Blaha súzni s GP : koniec kapitalizmu, nepodmienený príjem, vyznáva svetovych revolucionárov, myšlienky slobody, jednoty, sociálnej spravodlivosti..
    Inak, po lopate tým ukázali, pod koho riadením Slovensko je. Rusko obdobne ukázalo zablovanim Fb, že je samostatný subjekt riadenia.

    Páči sa mi

Pridaj komentár