Niečo dôležité, čínska a panamská situácia a pár vecí

Na začiatok poviem, že treba začať rozlišovať globálne zákulisie (GP) resp. jeho vedenie a okultné vedenie močiara. Istý čas GP využíval “služby” týchto okultistov, lenže táto vetva sa stala irelevantná a iná zas prešla do opozície a je ochotná aj vyjsť na svetlo sveta len aby potopila okultistov. A títo okultisti  sú nebezpečná banda, začnem tam, že každý z nich je závislí na adrenochróme a ostatných metabolitov adrenalínu, tieto metabolity nielen sú halucinogénne, silno návykové a vypínajú vlastnú produkciu adrenalínu, ale aj v 99,999% forme (na čistenie sa používa striebro a meď) predlžuje život a pre svoju dávku sú ochotný urobiť čokoľvek. A vyčíňanie týchto drogovo závislých okultistov priviedol celý svet na pokraj katastrofy.Chcem tým povedať, že vyjdú na svetlo sveta hrozné veci o ich vyčíňaní, a daktorí to psychicky nezvládnu.

A k týmto okultistom môžeme zaradiť aj komsomolcov resp. ich majoritu aj oni majú na triku katastrofálny stav Číny (KS Číny je asi tak komunistická ako bola KSČ pred 1989 t.j. asi Jakešovo “nás komunistov v komunistickej strane je ako kôl v plote” sedí aj na nich). Preto sa mohlo stať, že henanská vetva CB Číny prehlásila úspory ľudí za investičné produkty a nedajú sa vybrať z bánk, a aby uchránili banky, tak vyviedli tanky do ulíc:

photo_2022-07-20_23-24-24

Toto všetko sa deje na pozadí aj domáceho krachu Evergrande a ostatných developerov, neplatení hypoték, bankové kolapsu a @jox13 môže potvrdiť, že v Čine majú plné zuby KS. Inými slovami situácia je revolučná a Xi robil čo mohol aby zmiernil a zdržal procesy a dal celej veci konštruktívny charakter. Lenže tak USA, ako aj Čína prejde svojou perestrojkou.

Ďalší aspekt kvôli čomu sa dostávajú vonku takéto finančné správy z Číny je to, aby varivali svet pred tým, čo chystá anglo-americký močiar a okultné vedenie pre nás plánuje resp. čo boli plány, ktoré by viedli aj k zavedeniu CBDC. Mnohí pochopili varovanie a začali sa pripravovať na to najhoršie, menovite začali aj s nákupom striebra napríklad miliardárka z Texasu nakúpila drahé kovy v hodnote 50miliónov US$, v objednávke bolo aj 900000 kusov Silver Eagle:

Inými slovami začnite stavať svoju striebornú archu záchrany ešte dnes lebo budúci týždeň už nemusíte stihnúť a dopadnete ako overovatelia faktov s tohto príbehu, ktorí robí srandu z nich alebo dvaja tunajší klaunskí traderi:

photo_2022-07-21_11-43-35

“Povedali, že Noé je blázon. Po tom začalo pršať a všetci overovatelia faktov sa utopili. Koniec”

“USA Today overenie faktov

Čiastočne nepravdivé: Overovatelia faktov sa ukryli medzi švábmi a dostali sa na Archu, následne prežili potopu a osídlili Palo Alto, Kalifornia”

Panama v plameňoch, podobné dôvody ako na Šrí Lanke: vysoké ceny za všetko a korupcia papalášov, podobne na tom bude aj Puerto Rico, aj tam prebiehajú kvôli týmto veciam protesty. Zábery z Panamy:

Média strácajú kontrolu nad naratívom, Katy Tur z MSNBC, že ľudia už im neveria a vyjadruje pochybnosti nad tým, či robí správnu vec:

Ostatne, keď si človek uvedomí, že hlásatelia sú len herci a operatívci, tak celá veci začínajú dávať zmysel:

MSMLivesNarrativeBroken

Keď som vyššie spomenul americkú perestrojku, prestavbu tak to nemusí byť tak krvavá záležitosť ako sa predpokladá, lebo ak odstránime 5 najnebezpečnejších miest zo štatistík vrážd v USA, tak USA klesnú z 3. miesta na 189. z 193 krajín na zozname v počte vrážd:

photo_2022-07-21_11-56-51

Mimochodom Chicago, Detroit, Washington DC, St Louis a New Orleans majú najprísnejšie zákony na kontrolu zbraní t.j. tam prakticky len zločinci majú zbraň.

Smiech cez slzy z Európy

Jar 2022                                                                       Zima 2022

photo_2022-07-21_14-56-06

A Briti už začali robiť srandu zo strašenia horúcimi vlnami:

Turecko a Austrália pri 40 stupňoch

Nápis na dolnom obrázku: Ako britské médiá predstavujú verejnosti 40 stupňovú horúčavu

photo_2022-07-21_11-22-24

Nápis na obraze s Kolumbusom:

“Mali by sme pokoriť krajiny kde teploty sú pod 35 stupňami… alebo určite sa roztopíme a zomrieme.”

Ďalšia perlička, miesto kde Biden padol na hubu pomenovali na Brandon falls (Brenodove pády):

BrandoFalls

S pozdravom

Oracle 911

Výzva: prosím začnite čítať hrubé knihy (je to fuk s ktorými začnete), ktoré môžete zakúpiť aj u vydavateľstva Torden v nadchádzajúcom období znalosti v nich obsiahnuté budeme potrebovať všetci.

Príspevok na chod: Finančne môžete prispieť tu.

Poznámka: Diskusia je nižšie a je otvorená.

39 thoughts on “Niečo dôležité, čínska a panamská situácia a pár vecí

  1. Jox to tvrdí, lebo mi to tcrdia Čiňania. V podstate asi takto.
    Peking doteraz nema pitnú vodu
    Mŕtvi sa pochovávajú v záhradách, moc drahé na cintorínoch
    Donguan boli situacie, kedy bol sex na prídel. Ked totiž prestahujete 10 mil. ľudí na prácu a väčšina z rôznych castí číny je na tzv. “dormitories”, teda ubytovniach, je sex naozaj o tom, najdem, dohodnem, urobim ,odidem
    neskutočné rozdiely medzi hypermodernym svetom a svetom zpred 100 rokov na pár km2.
    Na jazdu vlakom som musel poslat na policiu na povolenie pas, inak som nemohol cestovať
    datove centrum o tusim v tej dobe 36000 zamestnancoch, ktoré nealgorytmicky kontrolovalo celu internetovu oomunikáciu cudzincov
    V centre Pekingu mi nefungoval mobilny net, zafalnsom slovo cesta na letisko a naraz to povolilo. Ked som ale dal dalsiu cast, o jedle prinletisku zasa naskocil blok.
    a kopec ineho.
    toto vsetko cinania vnimaju a naozaj maju pokrk KSČ, ktorych zasa nie je tak veľa. tvoria čo viem len niečo cez 1 milion ludo, aspon teda ti, co rozhoduju…..

    Páči sa mi

  2. Ori, opäť super článok. Čo by si však poradil človeku, ktorý nemá voľné finančné prostriedky na nákup striebra, striebornych mincí? Má zmysel zobrať pôžičku/úver dajme tomu 5-10 000 na čo najdlhšiu dobu a nakúpiť striebro, prípadne to rozdeliť medzi striebro, zlato, crypto? Alebo má proste smolu a ako sa hovorí “ujel mu vlak”?

    Páči sa mi

  3. Veľkým faktorom v Číne sú desiatky miliónov mužov, ktorí si nemôžu zložiť rodinu kvôli silnému demografickému deficitu mladých žien. Doteraz boli títo mladí muži držaní v továrňach s výhľadom, že si prácou zabezpečia aspoň aké také miesto na skromné prežívanie, v prípade mimoriadne snaživého zamestnanca možno aj postup do strednej triedy. Excesy, aké vidíme najmä v USA, kde je podobný problém (vlastne všade na svete), teda samovraždy a masové streľby, sa v Číne dali eliminovať systémom sociálneho kreditu a mrežami na oknách vyšších budov. Tento systém však ďalej nie je možné nechať bežať, lebo Čínska ekonomika, najmä jej časť, ktorá obsluhuje nadspotrebu západu, sa musí preformátovať. Čo potom s desiatkami miliónov mladých nepotrebných panicov? Zbaviť sa ich v nejakom vojenskom konflikte, alebo cez nich spustiť revolúciu? Za zablokovaním ich bankových účtov vidím skôr to druhé.

    Liked by 1 person

  4. dobrý, článok, poponáhľal si sa, ale kvitujem. Avšak slová “dvaja tunajší klaunský traderi” si si mohol odpustiť. A že s tým rýpaním robiš chybu, svedčí aj to, že napriek gramatickej minútke v diskusii pod minulým článkom si urobil opätovne tú istú gramatickú chybu v nominatíve plurálu…

    Páči sa mi

  5. Nie je zvykom komentovať gramatiku v diskusiách,v živote by som to neurobila,ani nechápem,načo je to dobré.Ten prvý pád množného čísla,latinsky zatiaľ nemám potrebu ho označovať,je jednoducho pascou pre mnohých z nás. Je to absolútne malicherné,Popolvár.
    Premena sveta je pred nami ,nepíšeme diktáty.

    Páči sa mi

    • Čítala som taký názor , že keď má krajina , štát svoje vnútorné problémy, nemôže riešiť vyhlásenie vojny inej krajine, štátu. Vo vzťahu k Rusku by podľa toho pri zostrení situácie , hrozbe eskalacie konfliktu , postupne mali padať vlády štátov EÚ, podľa potreby. Možno príde čoskoro rada na nás.

      Liked by 1 person

      • ono sa to casto pouziva skor ako riesenie, hladanie vonkajsieho nepriatela ako spojivo spolocnosti, ktora ma vnutorne problemy. Casto pouzivane a casto uspesne. Je ale pravda, ze teraz si to viacero ludi uvedomuje a nie je tak jednoduche presvedcit domacich, aby na to zasa skocili, vid situacia USA a Ukrajiny

        Liked by 1 person

      • Zdroje tejto informácie si neželali jej šírenie. Prepáčte, že ju preto zamlčim. Možno sa to medzičasom aj zmenilo, len nechcem prispieť k prípadnému zmareniu plánu.

        Páči sa mi

  6. k tým útokom na banky v Číne, povstaniu na Srí Lanke – vyzerá to tak, že močiar-bažina prechádza od útoku na 5. priorite (covid19) na útok na priorite 4. Pretože do toho plne zapadá aj toto: https://investing-reads.com/sk/peter-sagan/?lpkey=16a458df47f5749627&uclick=ustw8p9l3y&uclickhash=ustw8p9l3y-ustw8p9l3y-bz46-0-7s3z-fnnti4-fnwfdz-1d6615 alebo tu: https://investing-reads.com/sk/peter-sagan/?lpkey=16e7582047e5797b55&uclick=ustw8p9l3y&uclickhash=ustw8p9l3y-ustwxoq5fe-bz46-0-7s3z-fnnti4-fnwfdz-b5f6a6
    Pôvodne som myslel, že budem reagovať v duchu “keď už aj taxikári do niečoho investujú, je najvyšší čas odísť a vybrať zisky.”
    Nie, nie je to o tom, je za tým niečo oveľa viac, veď posúďte:
    Podľa našich informácií sú technologickí magnáti a podnikateľia ako Bill Gates, Richard Branson a Elon Musk prvými investormi spoločnosti Bitcoin Bank. Bill Gates bol dokonca súčasťou jeho rozvoja.
    „Po rokoch zdokonaľovania platformy sme veľmi radi, že môžeme zverejniť produkt Bitcoin Bank a predstavenie bolo ešte lepšie, ako sme očakávali,“ povedal Bill Gates. Títo technologickí géniovia postavili spoločnosti v hodnote niekoľkých miliárd dolárov založenú na riešení zložitých problémov, ako sú online platby, informačné technológie a preprava. Teraz čelia globálnemu problému nerovnosti bohatstva tým, že umožňujú každému, bez ohľadu, aký bohatý alebo chudobný je, zarobiť dosť peňazí na to, aby si mohol užívať šťastný a napĺňajúci život. – toľko z článku. Všetky tieto články sú ako cez kopirák a vyskakujú na akejkoľvek stránke, ktorú dnes otvoríte.
    Toto je tvrdý útok na 4. priorite, ktorý zdevastuje národné štáty viac, než covid19. Veď stačí si pozrieť komentáre, kde v jeden týpek už píše, že kašle na robotu, dáva výpoveď, a už len bude peniažky vyberať a užívať. Ani sa nečudujem reakcii NBS, ktorá urýchlene volala do štúdia, nech to nevysielajú. Toto, ak sa to nezatrhne, rozloží ekonomiky štátov rýchlejšie, než všetok ten cirkus so zdražovaním a sankciami.
    Toto nebolo len tak, to bolo dopredu naplánované, zneužijúc popularitu P.Sagana: “Moderátorka relácie ZKH Zuzana Kovačič Hanzelová pozvala Sagana do relácie, aby sa podelil o svoje tipy na zbohatnutie a najúspešnejší slovenský cyklista odhalil skutočnú bombu…” Hej, len si neuvedomil, že je to atómová bomba, ničiaca všetko.
    Podľa mňa, keďže močiaru nevyšli plány dostať ľudí na Slovensku do ulíc (je ťažké rozzúriť obyvateľov Slovenska, a scenár Srí Lanky je u nás ťažko priechodný), tak odpálili toto. P-rezidentka sa už nevie dočkať termínu menovania úradníckej vlády.
    Som zvedavý na korekčný zásah GP.

    Liked by 3 people

    • Myslím si, že je to jednoduché a devastačné aj pre močiar:
      Rozbitie derivátovej/papierovej hry t.j. nástroja ktorým sa určujú cenové hladiny, keď sa to rozbije, tak pre nich hra skončila a v podstate zostanú odstrihnutý od všetkého.

      Háčik? Bez adekvátnych náhrad pre súčasný finančný systém je to samovražda, ale na náhradách sa pracovalo minimálne od 2014 a jedným z riešení sú systémy založené na ISO 20022 (stačí trocha gúglenia), ktorú SWIFT z “dajakého” dôvodu neimplementuje do 2024-25.
      Ďalšia vec, ktorá zabezpečí riadenie procesu je volavka a to ma vedie k myšlienke, že táto rola bola prisúdená týmto pánom a celý projekt je nastavený tak, že to skrachuje spektakulárnym spôsobom. Gates unikne obeseniu, Musk to natrie močiaru, Branson neviem čo získa (tip niekto?) a GP zas v plnej nahote odprezentuje na veľmi viditeľnom a ľahko zrozumiteľnom príklade to, že čo a ako robil močiar.
      Tretia vec je, že slovensko je bytostne závislé na nemeckej ekonomike (ryžujú tu primárne Američania a Nemci resp. po Nemecky hovoriace klany cez svoje podniky) a tak nemecká, ako aj americká ekonomika spolu so západným/globálnym fin. systémom je nahnutá.
      A toto ma vedie k otázke časovania veci, lebo spúšťačom hlavného predstavenia cirkusu v Európe bude nemecká rebélia proti Bruselu/močiaru na 3. a 4. priorite t.j. odmietnu diktát Bruselu a trhnú s €. Toto urobí poskokom močiara poriadny škrt cez rozpočet, lebo nikto ich zhora nevaroval a to čo hovoríme promptne ignorujú.
      V USA/SŠA spúšťačom bude zas kukuričný cirkus na CME v meste Chicago, ide totiž o to, že zväčša len 1% maximálne 2% tamojších zmlúv má klauzulu o dodaní, teraz to je asi 15% a toľko kukurice niet, lebo minulý rok bolo to zaorané t.j. po 16. septembri tamojšie banky vrátane BTC banky pôjdu tam, kde slnko nesvieti.

      Keď niekomu sa to nezdá, tak stačí si zamyslieť nad tým kto je vlastne GP.

      Páči sa mi

    • a možnože ten rozhovor so Saganom, to odpálenie bomby, bolo tou korekciou, tým signálom na odstrihnutie močiara od finančnej moci skrze nekontrolované fin. operácie na kryptotrhu.
      Veď už sa neraz na fórach popísalo, kto je za bitcoinom, a že to primárne slúžilo na krytie špinavých operácií CIA…
      Tak, či tak som zvedavý na ďalší vývoj.
      Zaujímavé, že tie odkazy, čo som dal, tie stránky nenačítajú. Ak mi ešte raz skočí ten článok, tak ho skopírujem celý.

      Páči sa mi

      • v tom druhom linku to bol aj titulok Nového času. Oba linky sa odvolávali na televíznu reláciu ZKH s moderátorkou Zuzanou Kovačič Hanzelovou a v tom druhom linku bol aj rozhovor redakcie Nového Času so Saganom na tú tému, po odvysielaní uvedenej relácie.
        No, môže to byť aj tak, ako uvádza vyššie Mireček na príklade s Matovičom. No, proste upútavky na tieto články liezli na mňa doobedu z každej strany, a teraz, keď chcem skopírovať celý text, tak just, ani jedna…

        Páči sa mi

        • tie linky, to je naozaj skor vyuzitie znamej osobnosti ako reklamu na pseudoinvesticne prostriedky….uz sa to nejake 3 roky opakuje a vzdy sa len pouzije ina osobnost, ta o tom ani netusi. S bitcoin bankou treba byt tiez opatrny, teraz padali niektore spolocnosti, ktore vyberali od “investorov” bitcoiny so slusnym urokom a poziciavali ich dalsim…..teraz ked BTC padalo, zrazu padali aj tieto firmy

          Páči sa mi

Pridaj komentár