Pár zaujímavých videí a fotka

Za normálnych okolností hliníkové krídlo neprerazí sieť zosilnených oceľových traverz:

photo_2022-08-21_21-07-03

Na to aby sa niečo také stalo lietadlo by muselo letieť podľa môjho odhadu asi 10-12 machov. Lenže lietadlo tam neletelo takouto rýchlosťou a podľa iných videí lietadlo tam nebolo:

Podľa tohto videa do televízie nám pustili počítačmi generovaný obraz:

Dokonca niektorí tvrdia, že ľudia videli hologram generovaný satelitmi, čo by aj dávalo zmysel lebo USA umiestnili na obežnú dráhu sériu satelitov s laserovými zbraňami v rámci projektu Reagenových Hviezdnych vojen t.j. generovať laser s potrebnou silou nie je problém a potrebná technológia tam lieta.

Dôvod prečo to spomínam je video útoku na Pantagon:

A moja otázka je, že kde je lietadlo? Lebo nech pozerám akokoľvek vidím len raketu Scud ako zasahuje budovu. A toto dáva vysvetlenie prečo FBI zabavila všetky záznamy bezpečnostných kamier ukazujúcu údajné miesto zásahu lietadla.

Mimochodom oceľové kancelárske budovy kvôli ohňu kancelárskeho zariadenia sa nerúcajú nech nám experti tvrdia ohľadom budovy WTC čokoľvek. Mimochodom toto si myslím o väčšine expertov:

photo_2022-08-21_20-42-23

Hlavne keď príde na reč kríza tohto týždňa.

S pozdravom

Oracle 911

Výzva: prosím začnite čítať hrubé knihy (je to fuk s ktorými začnete), ktoré môžete zakúpiť aj u vydavateľstva Torden v nadchádzajúcom období znalosti v nich obsiahnuté budeme potrebovať všetci.

Príspevok na chod: Finančne môžete prispieť tu.

Poznámka: Diskusia je nižšie a je otvorená.

15 thoughts on “Pár zaujímavých videí a fotka

  1. Zdravím. Trošku mätúci článoček. Napr.raketa Scud – je označenie ruskej rakety.
    Krídlo lietadla konštrukčne nie je iba hliník, či dural.
    Do budúcna odporúčam menej písať o technickej veci v ktorej nie si doma. Stačia fakty a záver si urobí každý.

    Páči sa mi

    • nemudrujte, podstata veci bola vystihnutá veľmi dobre a to ide, nie o technické podrobnosti … inžinierskych analýz ohľadom 11.9. bolo urobených nespočetne, potvrdzujú čo píše Oracle, odporúčam dohľadať si …

      Liked by 2 people

      • Nepleťte hrušky s jablkami! Podstatu nespochybňujem. K tomu aby bolo jasno, že cela akcia je fejk stačí pozrieť akúkoľvek katastrofu dopravného lietadla a porovnať. Ak však zabrdnem do technických veci (krídlo)je dôležité (pre vierohodnosť iných podstatných časti článku) aby to sedelo. O žiadnych analýzach som nepísal.

        Páči sa mi

    • Sú to skrátka “hajzli” (a to som ešte slušná) ! Na Putina by chceli hodiť už čokoľvek. Už ho nazvali vrahom (Bidet) fašistom a teraz toto. Anglosasi, chazarská mafia,podpindosníci, bruselská a naša čvarga už neviedia čo “od radosti” robiť. V tých hlavách asi nie sú snáď ani drôtiky ( o tom,že v hrudi nemajú žiadne srdce asi ani netreba polemizovať). Ufffff…… 😮

      Páči sa mi

  2. Včera mi jeden známi rozprával na margo ukrajinských áut, že zo začiatku policajti zastavovali autá ktoré mali fólie vpredu na bočných sklách a zrazu prišlo nariadenie že policajti nemajú za toto zastavovať, ak je to pravda vyšlo to aj formálne, alebo je to zas nejaký liberálny meter, pániček zavelil a poserme sa inak nedostaneme kostičku.

    Kompetentný páni do kedy budete v sebe potláčať to čo vás dusí a môžte veci dať do poriadku, alebo zvyšok života prežijete ako exkrementy, lebo vo vašom okolí sa vždy niekto nájde kto vám to pripomenie.

    Liked by 3 people

    • Nad tým som sa pozastavila tiež, keď som videla tieto UA autá. Hlavne tie luxusné. Niektoré majú tmavšie aj čelné sklá. U nás bolo zvykom, že ak takéto slovenské auto policajti v minulosti zastavili, vzali kľúč a prešli ním po okne, aby poškodili fóliu.

      Páči sa mi

    • Zaujímavé by mohlo byť koho myslia tými záložníkmi – tých, čo prisahali ČSĽA, či poprevratovaj Česko-Slovenskej armáde, alebo len Slovenskej armáde ? Kedysi bola naša armáda len obranná, teraz by asi mala spolu s NATO útočiť ? Verím, že k tomu nestihne prísť …

      Liked by 2 people

  3. Súhlas. S článkom, konkrétne s digitálnymi technológiami, súvisí aj nasledujúca myšlienková reťaz (resp. jej, zatiaľ, posledné ohnivko), ktorá sa predo mnou nenápadne odvíja už od príspevku s piatym jazdcom:

    Piaty element → Milla Jovovich → Divine Comedy → The Alien Song (for those who listen) → Притяжение → Притяжение 2

    Pravda či lož, rozlíšiť pomôž…

    Páči sa mi

Pridaj komentár