Referendum – Čo môžeš urobiť Ty!

Ctený čitateľ, dnes máme 4 dni do referenda. Mnoho ľudí však stále váha, mnoho o referende ani nevie. Dôvod je ignorovanie zo strany bývalého mainstreamu. Preto dnes, 4 dni pred referendom,mám pre Vás ctený čitateľ nasledovný návrh, čo sa dá robiť:

platené vyhlasovanie rozhlasom. Dediny majú za oznámenie 10 Eur poplatok, niektoré mestá tiež. Ak Vám to nie je jedno, obetujte tých 10 Eur a nechajte aspoň 1x do konca týždňa vyhlásiť krátky oznam, že všetkých pozývame na referendum, kde cieľom je umožnenie predčasných volieb.

vytlačenie nami pripravených letákov a so súhlasom obce, nalepenie letáky na verejné miesta a samozrejme na miesta, kde je povolené letáky nalepovať. Prosím naozaj sa dohodnite s vedenim obce. Verte mi, že už vedia, ako im energie rozpocet zatažia a pomôžu.

Tiež pár letákov zaneste do miestneho obchodu, majitelia už pravdepodobne obdržali preddavky na elektrickú energiu a radi umiestnia leták na dvere, to iste plati o majiteľoch barov, reštaurácií, podnikov, pohrebnictiev, úradov, kadernictiev….

vytlačenie nami pripravených letákov a umiestnenie ich do poštových schránok v obci. Nezaberie to veľa času a pomôže to.

Tu sú letáky na stiahnutie

A ctený čitateľ prosím nezabudnite, na Referendum 21.1 2023, pozýva aj pani Prezidentka Slovenskej Republiky, ktorá ho zvolala. S úctou sem umiestňujem internetom sa šíriacu pozvánku pani Prezidentky, ktorá týmto veľmi pozitívne prekvapila.

S úctou, prianim zdravia a všetkého najlepšieho,

Jox

Výzva: prosím začnite čítať knihy o riadení spoločnosti (je to fuk s ktorými začnete), ktoré môžete zakúpiť aj u vydavateľstva Torden v nadchádzajúcom období znalosti v nich obsiahnuté budeme potrebovať všetci.

19 thoughts on “Referendum – Čo môžeš urobiť Ty!

  1. je nejaký zdroj toho obrázku s pozvánkou prezidentky?
    dosť ma to zaskočilo že niečo také dala, tak som to skúsil hľadať podľa obrázku cez google ale nikde nič, na stránke prezidenta tiež nie, ani na jej xichtoknihe, čo by som čakal že min tam to bude zavesené
    takže mi to príde ako montáž iba
    jedine že to celé bolo myslené ironicky a som nepochopil 🙂

    Páči sa mi

    • Matej, ja ked som videl tu nádhernu infografiku s tym žiarivym usmevom nasej skvelej prezidentky, čo 0rezidentky, Matky národa, bol som taky štastny, ze som to sem musel dať. Zdroj, prislo internetom, ale predsa by nikto nevzal tento ziarivy usmev a neurobil nieco, co sa nepatrí. Preto som sinisty, ze k tomu dala Matka naroda zvolenie… Alebo sa mylim? Lebo to by som musel odvolať to, nad cim som celý vecer premyslal, ze poziadam @oracle911blog , aby ju uz netituloval, ze náplň prezidentského paláca…. Ved to by bola katastrofa

      Páči sa mi

    • Toto k tej fotke napisal Blaha:

      Jasné, táto fotografia je podvrh. Ale páči sa mi, že sa šíri po internete, pretože Čaputovú dostáva do mimoriadne trápnej polohy.

      Buď sa bude oháňať tým, že ide o hoax, veď ona je predsa proti referendu, čím zo seba urobí nepriateľku demokracie, ktorá otvorene brojí proti suverenite ľudu.

      Alebo to nechá tak a ľudia, ktorí nepoznajú jej názory, si budú myslieť, že referendum podporuje. A možno to pár slniečkarov aj presvedčí. Win-win.

      Takto to končí, keď hlava štátu sabotuje referendum a snaží sa ho už tretíkrát zmariť – už si z nej robia srandu aj internety.

      Čaputová sa už navždy zapíše do dejín ako odporkyňa demokracie – túto špinu už zo seba nezmyje, dobre jej tak.

      Zaslúži si len výsmech, nič iné.

      Liked by 5 people

  2. Zdravím Jox,
    perfektný nápad! Ja som sa ho ihneď chytila, otázne je, či sa ho chytí aj naše mestské zastupiteľstvo. Jox, neprekáža, ak som v žiadosti použila zopár Tvojich myšlienok? – pre rýchlosť práce. Žiaľ, už “je to tam”, preto sa ospravedlňujem, ale nešlo nič rozumné takto “z rýchlila” narozum, ja som im to tam proste šupla a vyčítam si, že ma toto nenapadlo skôr..Ďakujem, Jox

    Páči sa mi

  3. Včera som písal na naše mesto ohľadom tohto- zatiaľ odpoveď žiadna,tak som zvedavý
    Plus som to hodil aj na nástenku v práci- výsledok ráno strhnuté,ale už tam je znovu. Som zvedavý dokedy sa budem naťahovať s nimi 😊 aspoň zisťujem s kým vlastne robím,plagáty na pozvánku ALKO PÁRTY im nevadia a rovnako aj plagáty o Ukrajine ako si tam vešajú …

    Liked by 2 people

  4. Strucná odpoveď mesta..Mesto nemoze velmi sa az tak angazovat v propagacii referenda…skor moze tak informativne riesit veci…a to urobilo vcera…na facebook dalo, ze bude referendum odkedy dokedy a link na okrsky kde kto ma ist volit ..

    Páči sa mi

  5. Plus doplňujúca odpoveď bola ,že no tu sa to tak mierne aby niekto nevytkol, ze mesto riesi politiku a preferuje daku stranu…
    Takže asi tak..tu asi s nejakým ohlásením nepochodím

    Páči sa mi

    • aku politiku? aku stranu? ide o referendum, kurňa. Teda o to, ze teraz strany neurobia nič, hlasuju miesto nich ľudia… Kedy toto ludia na mestách pochopia?
      Skor sa boja, ze by volali z Ba, ze co si to dovoluju. Preto robil Matovič čistky u prednostov, aby mal toto poistene

      Páči sa mi

      • Tiež sme to tu tak zhodnotili aby neprišiel nejaký telefonát alebo nejaké iné bububu…čiže zo strany mesta len nenápadný oznam kde sa to bude konať
        Vieme za koho kope aj táto banda tu u nás

        Páči sa mi

  6. Vďaka JOX.
    Voľby v septembri, potom 100 dní pre “novú” vládu a máme tu rok 2024. Vidieť ako hrajú o čas, raz sú to lekári ako rukojemníci, aby nakoniec podpisovali čo nechceli, potom Tepláreň, potom Sulík, ktorý chcel rozbiť koalíciu z dovolenky v Dubaji atď. STRACH, STRACH, STRACH kedy už konečne oni dostanú strach -tá hŕstka pri koryte?
    Preto Referendum teraz a potom prídu ďalšie referendá o všetkých otázkach, ktoré doteraz vládni činitelia nevyriešili a už ich riešia skoro 3 roky. A verte, že to vyjde lacnejšie ako podporovať jednotlivých členov parlamentu. Pre nich miliarda sem či tam je jedno. Takým číslam podľa nich obyčajní ľudia nerozumejú, veď žijú od výplaty k výplate.

    Liked by 3 people

  7. Zdravím Vás, možno to sem nepatrí, ale to sklamanie voči “nášmu” zastupiteľstvu mesta je obrovské…kde nie je vôľa, nie je ani cesta. Odpoveď na moju žiadosť ohľadom hlásenia v mestskom rozhlase uvádzam bez mien a názvov, nechcem uškodiť “pracovníčke” mesta, od ktorej odpoveď prišla: “…pokiaľ ide o referendum ani zákon č. 180/2014 Z. z. o podmienkach výkonu volebného práva o zmene a doplnení niektorých zákonov a ani zákon č. 181/2014 Z. z. o volebnej kampani a o zmene a doplnení zákona č. 85/2005 Z. z. o politických stranách a politických hnutiach v znení neskorších predpisov neupravuje vedenie volebnej kampane, resp. kampane podporujúcej referendum a vyzývanie voličov zúčastniť sa referenda ani z pohľadu oprávnených osôb viesť kampaň ani z pohľadu časového obmedzenia vedenie kampane za referendum prípadne proti nemu. Mesto pravidelne, takmer na dennej báze, zverejňuje články o aktuálnom dianí v meste. Referent komunikácie pripravil článok aj ohľadne referenda, zverejnil ho v stredu popoludní. Vami navrhovanú aktivitu vylepovanie plagátov zabezpečuje podľa Vašej objednávky MKS (výlep je spoplatnený podľa cenníka) a je možný na určených miestach. Mestský rozhlas nemáme k dispozícii.” …Úprimne? Na začiatku spomínam sklamanie, ale čakala som? Asi áno, niečo podobné, pretože tu “frčali” MOM-ky ako supermarkety…myslenie mi však zastalo, jediné, čo mi vŕta hlavou je, ak “rozhlas nie je k dispozícii”, ako naše mesto, v prípade akejkoľvek situácii, bude varovať obyvateľov…(asi článkom na e-stránke – čierny humor)

    Páči sa mi

Pridaj komentár