1. Máj 2023 – Egregoriálna búrka (v pohári vody)

Vopred sa ospravedlňujem @oracle911blog , že dnes nahrám do redakčného systému pár fotiek viac, ako normálne, ale dúfam, že to bude podnetný článok. Premýšľal som aj nad formou básne, no na toto sa hodí skôr článková forma.

Egregoriálna porážka nacizmu, 78 rokov nazad

Najskôr včera je tomu 78 rokov, čo vznikla táto fotografia

30. 4 1945 o 21:50 nad Reichstagom Nemeckej ríše

Toto bol jeden z egregoriálnych momentov druhej svetovej vojny (pre Sovietov Veľkej vlasteneckej vojny), ktorý znamenal definitívnu porážku symbolu nacizmu (Reichstag) symbolom sovietov (červená vlajka s kosákom, kladivom a hviezdou). Preto aj u nás v tomto obdobi establishment má červenú vlajku s týmito symbolmi za extrémistickú, pretože na egregoriálnej úrovni je to opačný symbol ich ideológii.

Inak, kým budeme pokračovať, vysvetlime si znova, čo je to egregor.

Egregor je štruktúra poľa, v zmysle energetického, či lepšie povedané energo-informačného poľa, nesúca určitú algoritmiku, teda informáciu, respektíve súbor informácií.

Príklad z futbalu. Keď si pomaľujete Vy, ctená čitateľka, ctený čitateľ tvár momentálnymi farbami našej vlajky, oblečiete si dres so slovenským znakom a budete spievať slovenskú hymnu, zabudnete na rozpory so susedom a spolu s ľuďmi, s ktorými by ste si inokedy neprišli na meno, budete “fandiť” futbalistom, kričať gól a prídete domov štastní, pretože Váš tím vyhral. A to, či budete v Košiciach, Trenčíne, alebo v Toronte, či Petrohrade, pretože budete napojení na jeden egregor, Slovenský. A ďalšie menšie egregory s nim späté, cez symboly, spoločnú reč, vlajky dresy, atď…

Preto hovorím, že sovietska vlajka dráždi určité klanovo-korporatívne zoskupenia na Slovensku, ktoré majú iné korene a predstavujú inú ideológiu, ako tie, zakotvené v porážke nacistov v roku 1945.

Okienko klanovo-korporatívnej slušnosti lebo Fico

Keď sme si pozreli vztýčenie vlajky nad reichstagom, poďme na vztýčenie mája pred 1.5 2023. Je to volebný rok, kde podľa posledného masírovania spoločnosti je už Peťko P. napriek svojim dolíčkom neudržateľný a Robo valcuje.

A zároveň vyšiel tento prieskum

Preto museli prijať klanovo-korporatívne štruktúry opatrenia:

– Téma slušnosť, čo je slovo, s ktorým sme boli vychovávaní. V egregoriálnom priestore je v našich egregoroch toto slovo zakotvené a cudzí psychológovia vedia, že na jednoduchého človeka funguje. Za túto titulku by sa nehanbili ani na planéte Nal Hutta z vedecko-fantastického románu Star wars.

– téma Fico a odbočka do alt scény

Klanovo-korporatívne štruktúry práve pred sviatkom ľavičiarov a zároveň sviatkom jari, rozpútali hodne silnú informačnú kampaň. No nielen u štruktúr, ktoré majú svojich fanúšikov v tábore “lebo Fico”. Tábore, ktorý sa mimochodom zmenšuje po posledných 3 rokoch teroru, veď pripomeňme si, čo tí vrahovia z bývalej koalície a teraz poverení správou ministerstiev, okrem iného napáchali.

vďaka Ňoňo za pripomenutie

Nuž a ako sa dá? V bývalom mainstreame, teda klanovo-korporatívnych štruktúrach takto:

búrka v pohári vody v podaní denníčkov (vďaka Mimi Šrámovej za tuto nálepku)

No čo je smutnejšie, šlo to aj na alternatívu, kde jeden autor, ktorého posledný článok som spublikoval tu na blogu, sa dostal na tú istú vlnu. Pred prvym májom čo najviac poškodiť a pretože to bola akcia, ktorá bola ľúba aj klanovo-korporatívnym zoskupeniam, trolia armáda nenechala nikoho z čitateľov fóra na pochybách, že chcú aj v alternatíve články proti Smeru. https://ksb-csr.net/threads/spravy-zo-slovenska.9/page-25#post-10627

Medzičasom po Slovensku

A ako dopadla nedeľa medzičasom? Tu je dôvod besnenia egregorov klanovo-korporatívnych chlebodarcov našich denníčkov a egregorov niektorých alt autorov.

Záver a Matúš Čák Trenčiansky

Takže ľudia vyšli na oslavy sviatkov jari, stavali máje, slniečko včera krásne hrialo a Pellemu, Hegerovcom, Suldovcom, Matovičovcom a psKÁRom klesali preferencie.

A čo robil Jox?

Lúče jarného slnka mi osvetlili jednu tému, do ktorej chcem každého čitateľa pozvať.

– Šturovci si na nej zakladali a pisali o nej

– Hlinkovci si zakladali na Štúrovcoch

– Mečiar na jej základoch postavil novodobú republiku.

Matúšova zem a Matúš Čák Trenčiansky. Vieme o ňom málo, a preto, ideme pracovať na komunitnom výskume a zhromaždení čo najviac informácií o ňom, jeho panstve a egregore, ktorý predstavuje. Pretože je to veľmi starý egregor a kľúče od neho sú aj kľúčom od stability Slovenska.

Viac na našom fóre https://ksb-csr.net/threads/matus-cak-trenciansky-vyzva-na-komunitny-vyskum.782/

Buďte zdraví a všetko dobré

Jox 1.5 2023

10 thoughts on “1. Máj 2023 – Egregoriálna búrka (v pohári vody)

  1. Milý Jox , ďakujem Ti za pekné prvomájové ráno. Pri pohľade na máj so symbolom Slovenska mi chrbtom prešiel mráz a to bude ten egregor o ktorom píšeš. Mňa láske k vlasti učili v škole a je to tam v srdci navždy.
    A teším sa na Matúša Čáka Trenčianskeho.

    Liked by 4 people

  2. Matúš Čák Trenčiansky je posledným priamym obrancom ideí arpàdovského Uhorska, teda Svätoplukovej Veľkej Maravy. Arpádovské Uhorsko nikdy nebolo dobyvateľom Veľkej Maravy ale jej priamym nasledovníkom, a teda vo vzťahu k Slovensku ho postupne nedobýjalo, ale oslobodzovalo od českých a poľských dobyvateľov a okupantov.
    Posledným priamym preto, pretože po Matúšovej smrti a uchvàtení uhorského trónu Anjouovcami boli idey arpàdovského Uhorska/Veľkej Maravy ešte raz plne vzkriesené. Kráľom Matejom Korvínom. Po tomto ideovom vzkriesení Svätoplukovej Maravy definitívne padlo rozhodnutie GP pustiť Osmanov ďalej do Európy.
    Všimnite si, že Matej Korvín v maďarskej výslovnosti Matijáš je foneticky veľmi blízko Matúšovi.
    Čo sa týka sily a mohutnosti egregoru Matúšovej zeme – Slovenska, tak sú dve možnosti:
    1. je súčasťou oveľa silnejšieho egregoru – egregoru Svätoplukovej Veľkej Maravy/arpàdovského Uhorska, alebo
    2. je to samotný egregor Veľkej Maravy, je jeho pozostatkom, resp. jeho oklieštenou podobou.
    Osobne sa prikláňam k tejto druhej možnosti z viacerých dôvodov: dvojkríž, Nitra ako ideové centrum Veľkej Maravy, dlhodobá marginalizācia Slovenska oficiálnou històriou, a pod.
    To preto také besnenie egregorov klanovo-korporatívnych skupín, nepriateľských skupín, pretože je to veľmi starý egregor, starší než MČT a je kľúčom k obnove a stabilite nielen Slovenska ale všetkých území bývalej Veľkej Maravy/Uhorska. Stabilita vnútra Karpatského oblúka je zárukou stability aj okolitých území po Jadran a Čierne more. Je to silnà konkurencia, ba smrť fašistického egregoru Pilsidskeho Trojmoria. To preto to besnenie fašistov.

    Liked by 7 people

    • Je to egregor, ktory je hodne stary. Metrologicky priekazne neviem dokazat koľko, no indicia. Ktory madarsky premiér má v kancelarii obraz Trencianskeho hradu a Matúša Čáka?
      Preklad jeho mena je Víťaz Sirota. Sirota podľa mna preto, že osirel, cely narod madarsky, kľúče 9d Uhorského egregora a svätoštefanskejnkoruny drzíme my.
      A sirota sa takto chce navratiť do lona matky a pod laskave ruky otca…

      Liked by 3 people

  3. Už dávno som sa takto nepotešila,doslova mám radosť,keď čítam tento článok a komentáre k nemu. Zvláštne,včera som presne nad týmto rozmýšľala. Takže,ako je to vlastne s nami a Maďarmi?
    Mediálne vlažne prebehla pápežova návšteva v Budapešti,mimochodom,zdá sa,že bola úspešná .Koľko ľudí sa zúčastnilo na hlavnej omši,neviem zistiť. Sto tisíc cca.
    https://www.facebook.com/photo/?fbid=786196476211286&set=pcb.786197216211212

    Páči sa mi

  4. 1. máj sme strávili výstupom na Oponický hrad, ktorého majiteľom bol Peter Čák (brat Matúša Čáka Trenčianskeho), po Petrovej smrti sa majiteľom stal Matúš Čák Trenčiansky. Na hrade (resp. v priestore pred vstupom do hradu) bolo plno, ľudia piknikovali, opekali, …

    Páči sa mi

Pridaj komentár