Matelkove pomsty

Prvá Matelkova pomsta, ktorá je na mojom dnešnom zozname je schválený paragraf z dielne OĽaNO, ktoré bolo prepašované do iného zákona. Tento paragraf, ktoré by malo vstúpiť do platnosti v auguste tohto roku urobil by médiá zodpovedné za vyhlásenia politikov. Pomsta je cielená nielen na médiá, ktoré sa začali obúvať do Matelka, ale aj na  “podarenú” aktivistku z Pezinka s ktorou je na nože lebo médiá už nebudú môcť beztrestne opakovať vyslovené lži liberál-fašistických politikov t.j. aj “podarenej” aktivistky z Pezinka a keď tento zákon podpíše, tak s jej mediálnou podporu je koniec a keď to nepodpíše, tak to jej Smer-SSD otrieska o hlavu s tým, že v prípade podpisu zákona aj keď zmienený paragraf sa podá na Ústavný Súd na posúdenie, tak ju podá samotný Matelko.

Druhá Matelkova pomsta zastihol Borisa “kto dá najviac, tomu dám hlas” Kollára, ktorý mal potrebu sa vyjadriť na pôde NR SR k svojmu dosť netradičnému rodinnému životu lebo médiá začali preberať to, že vyfackal svoju vtedajšiu manželku a malé dieťa sa priplietol do cesty.Dodávam, že bude ešte pár takýchto útokov, ktoré presne spadajú do metódy práce Matelka.

A ľudová tvorba stojí za to:

S pozdravom

Oracle 911

Výzva: prosím začnite čítať knihy o riadení spoločnosti (je to fuk s ktorými začnete), ktoré môžete zakúpiť aj u vydavateľstva Torden v nadchádzajúcom období znalosti v nich obsiahnuté budeme potrebovať všetci.

Príspevok na chod: Finančne môžete prispieť tu.

Poznámka: Diskusia je nižšie a je otvorená.

28 thoughts on “Matelkove pomsty

  1. Priatelia, predstavujeme nový diskusný a linkovací portál https://cekni.to – našim cieľom je vytvoriť čo najrozmanitejšie záujmové komunity a umožniť v rámci nich aj medzi nimi slobodnú diskusiu bez algoritmov a bez cenzúry, ako alternatívu k Facebooku na Slovensku a v Čechách.

    Navyše sme bez reklamy, podporujeme anonymitu (registrácia je možná bez emailu) a bežíme na open source.

    Čeknite nás! 🙂

    Páči sa mi

  2. UŽ SA TO SPUSTILO!
    Pamätáte? Putinova busta padla do ľava…v mojom videní.
    Putin stratí srdce svojho národa. Avšak si myslím, že táto hra je dohodnutá a on vie presne čo robí. Z ÚZADIA DOKONČÍ SVOJ ŠACH MAT.
    Moji milí príde raketa! Bude panika. Nebojte sa bude to scenár ako s C19. Zachovajte kľud nikam neutekajte.
    Takí čo uteču od hraníc s UK už sa tam nebudú môcť vrátiť.
    Pripravte si jedlo, lebo mam obavy, že budú tvrdiť o kontaminácii. Príde jeseň keď dozrú jablká buďte pripravení tak ako Vám už dlho píše Oracle. A mimochodom na hlavu rezidentky sa to vylieva a zo všetkých strán.
    Ešte jedno som si spomenula: Matovič sedel úplne sám za bielym okrúhlym stolom. Bol stol čistý a prázdni . On sa rozčuloval a vravel ,,kukurica”. Kukurica je všeličo. Na poli, niektoré dievčatká, a ešte budova vojenská v Bratislave vedĺa štábu. Tak ? Vy sa pripravte seba a okolie.
    Alena

    Páči sa mi

    • Tvoje videnie bolo správne, skutočne toto hrozilo. Toto videli aj senzibili v Rusku, a aj na základe toho sa spustila predstieraná vzbura Wagnerovcov. Tým, čo sa udialo v posledných dňoch jak v Rusku, tak u nás doma, sa budúci proces tam aj u nás doma zjemnil adekvátnou mierou pre dané územie a národ.
      Veľmi dobre vnímaš to najvypuklejšie. No skús ísť viac do “hĺbky” do svetelne vyššej úrovne.

      Páči sa mi

Pridaj komentár