Česko hnedne raketovou rýchlosťou

Ctený čitateľ si možno všimol, písal som o tom TU, že po “občianskom odpore fanúšikov” Kladna, vyšmarili Slovenského hokejového brankára Jula Hudáčka, ako špinavé prádlo.

Dôvod? Dovolil si hrať v KHL a tým pádom stáť na “nesprávnej strane” dejín. Frankfurtskí levíci očividne nemajú problémy hnednúceho Kladna a tak. Kladno má za sebou šnúru prehier a Levíci šnúru výhier. A aktuálne posledné výsledky z 19.1? Posúďte sami…

zdroj: https://t.me/slovenskymedved

No a čuduj sa svete, okrem svetoznámeho hokejového brankára, sa Česi rozhodli kádrovať aj jeden z najstarších futbalových klubov na Slovensku. Klub s príhodným menom Slovan Bratislava.

SPRÁVA portálu pravda hovorí, že Slávia Praha odmietla 4.2 nastúpiť v prípravnom zápase proti Slovanu, pretože tí si dovolili, proti všetkým nepísaným pravidlám medzinárodného futbalu, zahrať v Dubaji prípravný zápas proti Dynamu Moskva.

Česko hnedne. Čo bude nasledovať pán Lipavský? Stiahnutie veľvyslanca?

A čo Vy na to, občania Českej republiky? Česi, Moraváci a Slezania?

Hanba.

Jox

23.1 2024

61 thoughts on “Česko hnedne raketovou rýchlosťou

  1. Víte, proč mají naši sportovci takového divného lva na triku? https://www.sportslogos.net/logos/view/165064922018/_Czech_Republic/2018/Road_Uniform

    Protože státní znak není možné patentovat a brát za něj peníze. Ale za umělé logo ano….

    Pokud se Vám to líbí, tak tu je inspirace pro SK:)

    https://external-content.duckduckgo.com/iu/?u=https%3A%2F%2Ftse1.mm.bing.net%2Fth%3Fid%3DOIP.jq-CE_EBDpq85cpJcccacgHaJ4%26pid%3DApi&f=1&ipt=6841205e807ebef1555c4012be51eb8a5ca3ff5c8abfdb768284c34ae52051bb&ipo=images

    Páči sa mi

    • toto je znama vec pred 5 rokmi sme aktualizovali zakon o štátnych symboloch, aby nemohli hokejova a ine organizácie len tak si menit nas znak…
      Ale… clanok je o niecom inom. Vy s tym, co sa deje v CR nesuhlasite, alebo suhlasite?

      Liked by 2 people

      • Ja by som možno dal tieto skutočnosti opísané v článku do trochu iného kontextu. V súčasnosti sa vplyvom zmien a nového nastavovania globálnych riadiacich procesov vytvárajú podmienky pre prejavenie sa “podprahových” riadiacich procesov v každom štáte, nakoľko tieto boli realizované tak, aby neboli viditeľné, ale “salámovou” metódou veľmi pomaly a opatrne ovplyvňovali chod štátnych inštitúcií. Ale teraz na nich tlačí “zákon času” a myslia, si že buď “teraz, alebo nikdy”, lebo ak sa ustáli nové nastavenie globálnych procesov, už nemajú šancu. Čo má ale pozitívny efekt, lebo “špina musí vyplávať, aby sa mohla utrieť”. Teraz je veľmi podstatné tento proces pochopiť a zaujať k nemu postoj. Na základe tohto postoja dôjde ku “korekcii”.

        Liked by 7 people

        • súhlasim a preto o tom píšem. My sme si opravili časť suverenity, na zvyšku musíme makať každý deň, no naši bratia a bratranci na zapad od nás to ešte stále nepochopili, že švejkovať znamená kolaborovať

          Liked by 6 people

      • Jako, že jdeme rychle ke dnu? Nelíbí..ale co s tím? Pár udavačů se vždy najde a na druhé straně nikdo nemá páteř. Možná se fakt rozpadneme a nikomu na tom už nebude záležet.

        Zde máte někteří podivnou představu, že nás zachrání Babiš. Ale on je úplně stejný.

        Páči sa mi

          • U nás. Musí schudnout střední vyšší třída, uvědomit si, že to dál takto nejde.Pokud sousedovo dítě nemá šanci vystudovat, protože není bohaté a další soused, co pracuje z platu není schopen zaplatit, nelze k tomu přihlížet. Ve světě padnout jedna země, o které se nesmí mluvit, která náš ždíme a ovládá. USA by se mohla zmátořit, aspoň jim to přeju. To by mohlo stačit. Optimisticky 2 roky ke zlepšení politiky, realisticky 6. Hospodářství se začne významně zlepšovat tedy za 6 až 12 let(končí naše elektrárny a nové se nestaví).

            Liked by 1 person

            • Vidím to úplně stejně. Lidé si musí obecně sáhnout na dno (a je to tak i správně, protože to potřebují). To platí jak pro nás (Čechy/ Morava) tak i pro SK.

              Je to patrné ze všeho co se okolo děje, i z chování / názorů lidí které sám znám (máme zde i spoustu lidí z SK a že by nějak vybočovali ve svých názorech nelze říci ani omylem).

              Nicméně už byly zapuštěny v předchozích 3 letech takové procesy, že ty zásadní otřesy ve společnosti jsou v podstatě na dohled.

              Co bude dál se prostě uvidí. Roztříštěnost je zatím příliš veliká – stejně tak i síla médií (min. u nás) . Figury z časů kovidcirkusu jsou pro mne osobně zcela mimo hru, a pokud se efekty genových terapií vyjeví v budoucnu naplno, tak budou neakceptovatelní i pro dav.

              Není to tedy nějaký fatalismus a nebo švejkování (které bych určitě nenazýval kolaborací), ale spíše pochopení toho, že cesta kupředu vede pouze skrze změnu každého samotného jedince – a to se už tak jako tak děje, i když je to proces pomalý – je ale zjevně nezbytný.

              Nakonec za úspěchem našeho p-rezidenta (tedy Babišova protikandidáta) také nestojí nějaký “nahnědlý Švejk” ale Michal Repa . (což ale nepovažuji za nějaké cizí vměšování do chodu v naší zemi). Zjednodušování prostě nikam nevede – cesta už je daná.

              Liked by 1 person

              • Vdaka za komentár, bohuzial vychadzate z nespravnych dát. Pokiaľ začne národ riadit.sám seba prikladov z SR mate za posledné 4 roky viac, ako dosť, tak sa dá urobit zmena aj bez padnutia na úplné dno.
                Pokiaľ národ začnenpoužívať plnú funkciu riadenia viac v živote, nebude problém.
                Váš narod ale švejkuje a ohýba chrbát. Prišiel fiala s “balíčkom” od nového roka, kde je národ, aby sa tomu postavil?
                Kde sú občianske média, referendá, demonštrácie, tak, aby ste to stopli?

                to je to, nejako bolo, nejako bude..

                Liked by 2 people

            • Dnes je veľká skupina ľudí tak zmasakrovaná systémom, že mám strach, že ani chudoba/choroba ich neprebudí.

              Poznám v okolí dosť prípadov, keď poumierali po tej injekcii, alebo skončili na srdcovom zákroku, reakcie boli to nieje z toho. Hoc aj dostali info, že takých prípadov je x ako sú oni, tak nič, šup na ďalšiu.

              A s tou chudobou to vidím podobne. NIkde nevidím ľudí čo im zničili ich podnikanie, často celoživotné cez covid.

              Páči sa mi

            • už niet času na procesy, počas ktorých schudne vyššia stredná trieda a ovčanom to docvakne, čo sa deje.

              Buď to ľuďom docvakne teraz a začnú podnikať razantné kroky na zastavenie hmednutia a zbedačovania Čiech, alebo budú už len štatistami toho, čo sa s nimi a ČR bude diať…

              Liked by 5 people

          • som len laik, žijem na Morave, no z môjho pohľadu dávam dôveru ľuďom “okolo” p. Skály (jeho beriem ako najviac verejne vystupujúceho), napr. Kratochvíl, Skalický, Pilmaier, Hampl, Svatoš, Koller, Drulák, Campbell atď … je tu aj spolok “Kudy z krize” … keď počúvam ich názory, príde mi že chcú republike pomôcť a má to hlavu aj pätu, len pre verejnosť to zatiaľ nie je dostatočne šírené … ale ako vraví p. Bureš (kanál Bureš TV na youtube) na svojich vysielaniach “když nás budou miliony” tak by sa to mohlo pohnúť správnym smerom … medzi rovesníkmi je p. Skála “starý komunista” a to im stačí na jeho odsúdenie, ani len si nevypočujú čo hovorí, obdobne ostatní … konajú sa semináre po republike a verím, že pripravujú plány čo robiť, ak by došlo k zmene vlády, no hlavne majú skúsenosti z praxe … p. Skála má reláciu každú stredu kde má hostí a a odpovedá na otázky divákov a popisujú aktuálny stav v republike

            Liked by 2 people

        • Myslím, že podstatné je identifikovať, akým už zavedeným podprahovým riadiacim nástrojom má byť Česko postupne likvidované. Identifikovať sa to dá hlavne podľa toho, na čo (koho) sú zamerané negatívne procesy eliminácie jeho nevyhnutných potrieb. Podľa môjho názoru u nás je to dlhodobý proces odstraňovania “starých múdrostí a zdravého rozumu”, ktorý majú starí ľudia hlavne na dedinách. Sú likvidovaní ekonomicky, zdravotne, majetkovo a snažia sa vytvoriť okolo nich vytvoriť info pole degradujúce odovzdávanie ich znalostí. Je neustále vytváraný tlak na posun mladých “progresívnych” kádrov do riadenia celospoločenských procesov pod rôznymi heslami a ideológiami. Chvalabohu sa im to až tak nedarí, lebo starí ľudia, čo majú mimoriadne vyvinutý pud sebazáchovy ešte z čias komunizmu, výborne “manévrujú” v tomto pre nich zlom prostredí a mladí, zväčša keď majú deti, opúšťajú “info pole skazeného veľkomesta” a utekajú mimo jeho dosah, kde vnučky a vnuci si po večeroch vypočujú príbehy, ktoré ich neskôr v živote zachránia, ak pochopia ich skrytý obsah. Najlepšie je proces rodinných väzieb a zdravých vzťahov vidieť v “rázovitých” oblastiach, napr. Oravy. Preto, keď som počul správy, že počas Igorových hromadných COVID testovaní sa “západní pomocníci – údajne lekári” zamerali na oblasť Oravy, bolo mi to jasné.

          Liked by 4 people

          • Ma k tomu napadlo že môj dávny kamarát z výšky s ktorým si po rokom píšem a občas stretnem má zo mňa prču . Vraj ” si uvedom že volíš spolu s dôchodcami, zatiaľ čo mladí volia …… ” A ešte dodal že aby som si uvedomil ako pred ostatnými vyzerám. Sila no. Starý = blbý. A nie je nič horšie, ako zaradit sa do ich skupiny. On má naviac a ide s mladými v ústrety svetlej budúcnosti ….

            Liked by 3 people

              • Má synov a jeden už pracuje v zahraničí. Názorovo sú na 1 “progresívnej” vlne. 1 vec však “starému” evidentne niečo nedochádza …. 🙂 Neverili by ste čo za argumenty je schopný dať, to by bolo na dlho. Sprostosť na kvadrát, ale jemu to zmysel dáva.

                Páči sa mi

            • Ja poznám tiež kopu ľudí s podobnými názormi. Sused starší pán opakuje dokola to isté ako tv a jeho syn, čo pracuje v Dubaji ako inžinier je ako Šimečka 2.

              To isté ľudia ktorých poznám 30tnici, 40tnici, niečo neuveriteľné čo z nich vylezie. Mám si uvedomiť že Fico je tam len preto, aby nešiel do basy, keď som sa spýtal prečo, no lebo je sviňa.

              Keď som spomenul tie nezákonné veci, tak to sú somariny a slovník ako posledný recidivista.

              Taktiež ohľadom vakcín keď som vravel v čase toho boomu, že to nemá žiadne bezpečnostné záruky ani len od výrobcu(to že je to jed samozrejme som nespomenul, lebo to už ich hlava neznesie ani pomyslieť), prípadne že zloženie, spôsob účinku nemá nič spoločné s tradičnými vakcínami(aj keď aj to vieme čo je), tak bola odpoveď a čo si ty lekár? Jeden známy, čo má doktorát dokonca mi povedal na toto, že veď v lekárni mám tiež príbalový leták.

              Potom som sledoval debatu na soc. sieti, kde sa títo bavili medzi sebou a tam padali príspevky ako si “si myslia, že keď vystrieľajú vlkov, tak tu bude sveta žiť” a samozrejme dezolát, vysoká škola života, dezinformácie, konšpirácie….

              Dalo by sa pokračovať do nekonečna…. Vysokoškolsky vzdelaní ľudia…. úplná absencia akokoľvek rozmýšľať….

              Liked by 2 people

              • Mozno to je len moja iluzia, ale mam pocit, ze v dnesnom doraste sa zacina objavovat citelna cast takych, ktori prekonali taketo “slusno-spravne” postoje svojich 30-/40- rocnych rodicov. A zacinaju hladat, ako sa veci maju. Jednoducho uz to do nich tlacia tolko v skole/doma/mediach, ze im to pri formovani ich vnimania sveta v case puberty vadi a hladaju ine vychodiska. Vidim to preto ruzovo.

                Liked by 4 people

                • Pozoruji podobné (někdy až překvapivé) vlaštovky.

                  V určité části minulosti jsem byl zvyklý pozorovat, že většina mládeže “rebeluje” proti “systému” a menšina je “konformní”.

                  Liberálům se ve většině (nebo významném množství) mládeže podařilo vyvolat pocit, že “rebelují”, když jsou “konformní” se systémem.

                  Počítám, že tato iluze není nesmrtelná.

                  Liked by 3 people

          • Mima myslíš toho Pjakina, ktorý prehlásil, ze Fica mali pred voľbami zabiť? A ze Slovensko je najväčší dodavateľ zbraní a Rusko ho malo potrestať. Mysliš toho Pjakina, ktorý prehlasil, ze Slovensko nikdy nic neriadilo a učilo sa vo vsetkom ako zaostaly narod od Cechov, ignorujúc 800 rokov Uhorska (nie Madarska ani Rakuskouhorska).
            Mysliš toho Pjakina, ktorý neustále klame a v rusku aj inde sa pokusil.ukradnúť znacku VP SSSR?
            Ten had, ktorý očierňuje moju rodnu hrudu a mojich predkov a moju rodinu nech radsej svoju papuľu o náš znak, nasu rodnu Zem a rodiny neobtiera.

            A prepac za emóciu, no pjakin robi priamo proti Slovensku. A čím viac sme odisli od kurzu ako mopslik zapadu, tym viac do nás rype a klame o nás

            Liked by 6 people

              • mažem a proaim daj si na to pozor do buducna.
                Ak chceš trocha trpieť, stačí si nájsť tie jeho otazky a odpovede po voľbách už tuším, pre Ceské a slovenske publikum. tam hocoril, že mohli Fica zabit pred volbami, lebo oni mozu. a tiez ze Slovensko mao byt potrestane, lebo sme dodavali a dodavame najviac zbrani to tvrdi kretén stále. Atď atď atď…
                Toto je moj nazor, pre mna je to škodná, ktorá pod ruškou “niečoho dobrého z Ruska” sa snaží prekrúcať dejinné súvislosti aj u nás, na Slovensku kde sa KSB ujala cekom pekne.

                Liked by 3 people

                • Pán Pjakin – kretén?

                  Pán Pjakin – škodná?

                  Čo by pán Pjakin mal z toho, že by

                  “”pod ruškou “niečoho dobrého z Ruska” sa snaží prekrúcať dejinné súvislosti aj u nás, na Slovensku “”?

                  O zámere pána Pjakina naschvál škodiť Slovensku veľmi silno pochybujem.

                  Liked by 2 people

                  • Vesna pochybovanie je právo každého. No to individuum spolu s pražskou kavárnou, ktorá otvorene brojí za ceskoslovensko (irena a spol) začali otázky a odpovede pre ceskoslovenske publikum este pred volbami a zacali tam ohovárať slovensko.
                    Napisal som o tom viacero clankov, lebo nedovolim, aby len tak tito cesi, lebo to rpbia cesi z prahy, spolu s tymto prznitelom dejin Slovenska si mohli robit, co chcu.
                    Vies kedy bola uzakonena madarcina? 1867 uz v RakuskoUhorsku. A ako sa hovorilo v Uhorsku dovtedy? Ale holt Slovaci podla toho kretena a nehanbim sa za ten vyraz, nic neriadili.
                    Ze Stefan 1, prvy Uhorsky kral sa narodil v Nitre, to pre neho je vengria a dava tam rovnitko s madarskom.

                    a podobne bludy, kde nema sajn, prosim vesna vyhladaj si tu moje clanky a pozri sa do toho hlbsie.
                    Pjakin je škodná a s čechmi z prazskej kavárny poskodzuje zaujmy a minulost Slovenska

                    Liked by 3 people

                • Tvrdenie o Pjakinovi že je škodná, sa aj mne zdá trocha príliš. Osobne mám načítané všetky jeho knihy, ktoré ma v chápaní prebiehajúcich procesov posunuli tak ako málo čo. Nechcem v diskusii nikomu oponovať, je potrebné si dávať súvislosti dohromady každý sám. Na to máme hlavy na krku. Pjakin svojimi reláciami uplatňuje riadenie, rovnako ako Jox a Oracle na tomto blogu. Vektory sa môžu niekedy aj prekrížiť. Niekedy to čo vyzerá ako vyhrážanie sa, je medzi riadkami myslené ako varovanie pred možnou hrozbou či útokom… občas mi nezarezonuje niečo od Pjakina, niekedy od niekoho iného. Neznamená to, že sa hneď jedná o zlý úmysel… Som veľmi rád, že máme na Slovensku takýto blog.

                  Liked by 1 person

                  • Jeho knohy su kompilátom predchadzajúcich vydaní VPSSSR. To je v poriadku. Čo nie je v poriadku, ze Pjakin to začal vydavať pod hlavickou VP SSSR, čím sa ho pokúsil ukradnúť.
                    To je fakt.

                    Že Pjakin tvrdil, že Slováci nikdy nic neriadili, nemali vlastný štát, atď a učili sa riadit od Čechov tiež povedal. je to fakt. Že tak hodil do koša 800 rokov existencie Uhorska, kde sa hovorilo slovensky, a xy dalsích dát, ktoré toto individuum ignorovalo, je tiež fakt.
                    Že povedal, že mali Rusi Slovensko POTRESTAŤ, ako krajinu, lebo Slovensko DODÁVA NAJVIAC ZBRANÍ NA UKRAJINU. To tiež povedal. Je to fakt.
                    Že to ten had povedal potom, čo sme hegeromatovičočaputovoodorovsku čvargu vykopli vo volbach. To ÚPLNE IGNOROVAL.
                    To, že v poslednom dieli hovorí o ÚZEMNÝCH NÁROKOCH v ramci Slovenska, lebo ze ru utláčame Rusov a vytvárame tu jeho banderovčinu.
                    Na Slovensku? Kde sme bili banderovcov a mali s nimi skusenosti? Kde Rusini ziju s nami v mieri?

                    Je to hnusny slizký had, ten pjakin…

                    paci sa jeho slová:
                    Nepřátelé Ruska, kteří sní o zničení Ruska a formují takové informační pole,
                    mají jen jedinou myšlenku, rozdělit Ukrajinu
                    a zachovat tak nebezpečí pro Rusko, aby si nedokázalo zajistit bezpečnost,
                    aby nedosáhlo cílů speciální vojenské operace, aby nedokázalo provést
                    denacifikaci a demilitarizaci. Aby v tom segmentu a možná i s připojením oblastí,
                    které jsou v Rumunsku, Maďarsku a na Slovensku, aby opět zvětšili tu protiruskou líheň. . .

                    Liked by 3 people

            • Jox ,

              zaujímavé info: včerajšej diskusii NA TELO ma zaujal výrok Danka, ktorý povedal, že Korčok u neho sedel v 2018 v kancelárii a prosil aj Pelleho a Fica, aby sa mohol stať veľvyslancom v USA, aby ho tá kauza “Evka” nestála to miesto. A že sa za neho prihováral aj minister Lajčák – Korčok bol štátnym tajomníkom MZV SR.Také previazané to je, pozrite – pamätáte si, ako Kiska neprijal demisiu Lajčáka a nekonal? Lajčák ju potom mohol stiahnuť…A pamätáte si, ako Šefčovič v druhom kole “bojoval” s Čaputovou? Ak vajce s vajcom boli, jedna krv ale hrali to na súboj.Tak veci sú preto ako sú – tu sa pletú spolu rodiny.Kiskov brat Jaroslav Kiska je partner so sestrou Jarmily Lajčákovej, Evy Hargašovej. Lajčák je teda “švagor” Kiskovho brata, preto sa Lajčákova demisia vtedy neprijala…A gól úplný – manželka eurokomisára Šefčoviča a manželka dnešného “kandidáta” na prezidenta Korčoka sú sestry 🙂Myslím, že tu sa hrá divadlo na ľudí aj cez rodinné väzby, ktoré sú na pozadí a do funkcií sa “posielajú” iba “overení” ľudia.Je úplne smiešne, že v 2019 kandidoval švagor Korčoka a bol v druhom kole a teraz kandiduje švagor Šefčoviča… a bude tiež v druhom kole a možno prezident.A v 2014 bol prezident Kiska – jeho brat Jaroslav je Lajčákov “švagor”, opakujem žije so sestrou Lajčákovej manželky.Na tej Hlbokej 6, v tom protislovenskom bunkri MZV SR, tam teda kujú pikle ako tam posadiť a čo najviac poistiť zvolenie amerického poskoka do funkcie.__Poznámka pod čiarou:A samozrejme, Lajčák – Šefčovič – Korčok to sú kolegovia a kádre slovenského ministerstva zahraničia, od začiatku 90.-tych rokov a ich “diplomatickí otcovia” sú Demeš s Bútorom a Káčerom.

              Liked by 3 people

  2. Šport, ten profesionálny, bol budovaný GP ako forma riadenia davov. Títo súčasní “géniovia” si ten nástroj zobrali do rúk a hrajú sa s ním ako dieťa. Dajte deťom, najmä neposlušným, do rúk niečo krehké, čo im do rúk nepatrí, a výsledok je jasný.

    Liked by 4 people

  3. VIDEO: Český minister vnútra dostal v Karvinej od občanov náklad. „Fašista! Fašista!,“ kričali. V debate zaznela pripomienka, že v roku 1968 prišli okupovať Československo aj Ukrajinci. Vít Rakušan dostal aj otázku, či si nemyslí, že keď vyvesuje na budovu svojho ministerstva obrázok Putina vo vaku pre zosnulých, tak potom budú v uliciach vyčíňať ľudia ako strelec v Prahe, ktorí budú zabíjať tých, čo im nesedia

    https://rumble.com/v48u3ao-vt-rakuan-v-karvin-schytal-skandovn-faista-faista-faista-a-dolo-i-na-rok-19.html

    https://www.infovojna.bz/article/video-cesky-minister-vnutra-dostal-v-karvinej-od-obcanov-naklad

    Páči sa mi

    • Děkuji Peter.

      Počítám, že česká hladina je klidná, ale pod ní se to víří. Rakušan musí na té hladině splývat a dávat si velký pozor, aby nespustil nohy dolů.

      Pokud se týká Rakušanova republikového turné “Debaty bez cenzury”. Jedno z videií, které se šíří, mne zaujalo (jen jsem ho zaslechl, link zatím nemám). Působilo to na mne, jako by Rakušan měl nějaké “svoje lidi” (jeden/dva) i v publiku a ti mu přihrávají. Byl tam člověk, který velmi suverénně, kultivovaně, klidně, plynule, bez zadrhování, položil otázku. Docela hloupou. A ta otázka ve skutečnosti představovala pro Rakušana nahrávku. A on to “z voleje” využil.

      Což samozřejmě není ten případ, který linkoval Peter. Protože tazatel sice nemluví plynule, zadrhává se, motá se, ale samotné sdělení a otázky počítá, že jsou v pořádku.

      Liked by 1 person

      • niečo podobné robil matovič. postavil sa pred ludi a kto mal agresivnejsi postoj, mal na to v “publiku” vykrikovača, ktory začalntoho človeka urážať a provokovať aj fyzicky..
        A další kladli otázky chrumkavé pre igorka..
        jedna banda, jeden modus operandi

        Liked by 2 people

  4. Spätné upozornenie: Pražské klany vyhlásili ideologickú vojnu Slovensku | Blog o verejnom živote a problémoch Slovenska

  5. az na par blaznivych vyjimek neznam nikoho, kdo by souhlasil s touto vladou. s kymkoliv mluvim, lidi uz toho maji dost, neveri jim. nenavidi je. v posledni dobe se mi zda (napriklad poslouchala jsem infovojnu), ze slovaci asi nabyli dojmu, ze snad cesky narod souzni s tim, co dela petizumpa. neni to vubec pravda. my cesi jsme drzeli palce vam slovakum, kdyz jste meli pred volbami a stali za vami, tak ted drzte palce nam, abychom to zvladli i my. ja osobne si budu vzdy stat za svym, ale hodne lidi v CR ted potrebuje povzbudit a prestali konecne mlcet.

    Liked by 2 people

Pridaj komentár