Nie je to všeliek, ale nástroj…

NESARA, GESARA a nepodmienený príjem v tejto kombinácii mnohí berú ako všeliek. Lenže nič sa neje také horúce, ako sa uvarí, a preto si treba schladiť svoje nadšenie a naliať čistého vína. Hovorím to preto, lebo okolo týchto troch vecí kolujú mnohé polopravdy a lži, niektoré sú výsledkom nedorozumení a iné zas zámerné dezinformácie.

Čo je NESARA a GESARA?

NESARA je zákon, ktorý bol pripravený americkým kongresmanom v prvej polovici 90. rokov 20. storočia de facto na to, aby sa reštartovala mäkkým spôsobom dolárová pyramídová hra tak, že sa redistribuuje americké zlato americkým občanom (aspoň to by sa dialo na papieri), a GESARA je jeho globálna verzia. Tento krok by predĺžil životnosť globálnej finančnej pyramídy a bankárskej mafie o cca 50-100 rokov, ale z nejakého dôvodu globálne zákulisie (GP) nepresvedčilo de facto satanistický anglo-americký močiar s centrálou v Londýne, aby tento zákon pretlačil. To ale neznamená, že niečo také, ako sa v súvislosti s NESARA/GESARA spomína, nepríde.

Takže bude nejaké vyrovnanie?

Áno, ale nie tak a kvôli tomu, čo sa hlása. Ide o to, že v našom mene v čase nášho narodenia resp. keď nás registrujú rodným číslom (v minulosti v čase krstu) je na nás vydaný dlhopis a s týmto dlhopisom sa obchoduje. Tento dlhopis vydáva Vatikán a primárnymi obchodníkmi s týmito dlhopismi sú talianske banky, ktoré sú tu od čias rímskej ríše, alebo od čias Etruskov t.j. otrokárstvo rímskej ríše sa nielen neskončilo, ale len zmenilo formu a rozšírilo sa globálne. Skrátka, sme dlhovými otrokmi, ktorí splácajú podvodne vydávané dlhopisy cez rôzne dane, a tak na začiatku bude to, že nás nebudú zdierať z kože rôznymi daňami a o niečo neskôr budú nám, ako ľudstvu, vrátené tie podvodom nadobudnuté majetky. Jedným takým spôsobom je nepodmienený príjem.

Nepodmienený príjem?

Na papieri to znie super, lenže je to nástroj riadenia spoločnosti, a preto sa máme pýtať kto tento nástroj drží v ruke, aké má ciele a ako ich chce dosiahnuť. Nepodmienený príjem pritom sa hodí do spoločností, kde väčšinu práce nielen vykonávajú stroje, ale výroba je aj centralizovaná. Lenže tu sa vyvstáva otázka, čo použiť v takých spoločnostiach, kde je výroba decentralizovaná, alebo sa nepoužívajú peniaze ani len ako účtovný nástroj. A tu si kladiem otázky, keď predpokladám u držiteľov tohto nástroja samé dobré veci t.j. má pro-ľudské ciele a využíva pritom čisté nástroje a spôsoby, ale ak opak je pravdou pri týchto predpokladoch, tak máme na krku tú najhoršiu tyraniu v dejinách tejto ľudskej civilizácie. Preto hovorím, že treba krotiť svoje nadšenie ohľadom týchto vecí a pekne po poriadku sa pozrieť nielen na to, čo bolo napísané a povedané priamo a medzi riadkami, ale aj na to, čo ostalo v zamlčaní.

S pozdravom

Oracle 911

Výzva: prosím začnite čítať knihy o riadení spoločnosti (je to fuk s ktorými začnete), ktoré môžete zakúpiť aj u vydavateľstva Torden v nadchádzajúcom období znalosti v nich obsiahnuté budeme potrebovať všetci.

Príspevok na chod: Finančne môžete prispieť tu.

Poznámka: Diskusia je nižšie a je otvorená.

10 thoughts on “Nie je to všeliek, ale nástroj…

  1. Uz v nazve je povedane podmieneny prijem.Tak ako ak chcete cerpat dotacie musite plnit stanovene podmienky,ktore sa postupne menia na neakceptovatelne a likvidacne.A vlastne potom.zistite v akej pasci ste sa ocitli,ze bez podpory to nejde a s podporou tiez nie.PODMIENENY!!!!!!!!!!

    Liked by 1 person

  2. Dakujem autorovi za skvele nacasovanie temy aj publikovany nazor. Gesera-Nesara spolu so sprievodnymi javmi ako nepodmieneny prijem, prerozdelenie bohatstva a pod. mi totiz znie ako pasca na “cerstvo prebudenych”, t.j. tych, ktori prekukli system a zacinaju ho odmietat, no este nie su dostatocne zorientovani v globalnom diani… Mne cely ten “novy financny system” prezentovany vramci G-N pripada ako verna kopia CBDC zaobalena do idealistickych myslienok.

    Ludia sa radi namotaju na myslienku, ze im budu pecene holuby padat z neba a vsetko za nich vyriesi napr. Trump. Stale v pozicii obete (ovce) cakaju, ze zmena pride jedine zvonka a im staci len (pre)trpiet (dobu) a pockat na spasitela. (Pred cca. tromi rokmi polozil jeden citatel tadesca otazku v diskusii, ci ma zaplatit leasingovu splatku za auto, kedze ved do mesiaca prichadza G-N, podla ktorej budu vsetky dlhy vymazane 🙂 )…

    Liked by 4 people

  3. Áno, je to jeden z viacerých nástrojov a kľúčové je, kto ho bude ako používať. Je to niečo ako deklarácia ľudských práv, ktorá by aj celkom stačila, ak by sa naozaj dodržiavala. Transformácia ku stavu človečenskej civilizácie sa však skladá z viacerých fáz:

    1. Rúcanie globálneho zločineckého režimu. To je zjavné a všetci vedia, o čom hovorím.
    2. Éra charizmatických osobností a nových vodcov, na ktorých sa bude spoliehať veľa ľudí túžiacich po slobodnejšom svete. Putin, Trump, Elon Musk, Tucker Carlson, u nás Fico, Harabin. Ako bude systém padať, tak bude takýchto osobností pribúdať čoraz viac. Veľkým problémom je démonický druh psychiky u niektorých z tých ľudí.
    3. Éra, v ktorej už ľudia pochopil škodlivosť spoliehania sa na charizmatické osobnosti, no prejavy démonického typu psychiky ešte stále strpčujú ľuďom život v lokálnom prostredí pri osobných medziľudských vzťahoch.
    4. Éra, v ktorej si je každý človek plne vedomý rizík predchádzajúcich ér, a ľudstvo je v stave normálnej civilizácie.

    Vidím to na ešte celkom dlho, ale je to na dobrej ceste.

    Liked by 2 people

  4. Ľudia zlatí neviem ako vám toto sem napísať (lebo je to dlhé),ale iná verzia asi neexistuje len to dať celé. 😉

    Toto je astrologický výklad na mesiac marec a časť apríla 2024 ( s pokračovaním do konca tohto roka a do jari budúceho roka) od srbskej astrologičky Tatjany Micič (venuje sa astro-psychológii). V tomto výklade hovorí o celosvetových udalostiach podľa planét. Vypočula som si ju a prepísala to pre vás do wordu. Oracle sa bude možno hnevať,že je to dlhé, ale snáď mi to pre tento krát odpustí. 🙂 Ďakujem.

    V marci a apríli sa všetko zintenzívňuje a systém ide ďalej stále ku svojmu kolapsu. Ale dúfajme, že ako doposiať bude celý tento proces zmien na svetovej úrovni nejako riadený. Teda,že to nejako všetko postupne prejde do nejakého iného systému, aby sme sa nejako extrémne netrápili, ale jednoduché to nie je. Čaká nás búrlivý a bojový rok.

    Môžeme predvídať,že na svetovej úrovni spojenie Neptúna a Slnka hovorí niečo o konci svetového teroru svetovej zdravotníckej organizácie eventuálne. Môže byť,že to je jeden z tých signifikátorov teraz ktorých znamená koniec hystérií,ktorých začalo v roku 2020. Stále sú k tomu astrologické tranzity,ktoré hovoria o tom,že to môže prestať. Uvidíme.

    Samozrejme najväčšou otázkou je,či to prestane v anglosaských krajinách a v európskej únii. Pretože vypadá,že veľká časť iného sveta už nebude hrať túto hru.

    9. marca je jeden z najnáročnejších dní marca,pretože tento deň je Mars v kvadratúre k Uránu. Do toho bude Mars bude vo Vodnárovi a Urán bude v Býkovi. Toto je konfliktné, alebo útočná kombinácia. Môže prípadne vyvolať náhle prerušenie niečoho,alebo nepredvídateľné chovanie niekoho. Stane sa niečo čo by sme povedali,že nikdy nemôže byť. Veľmi citlivý deň. Pozor na 9.marca. Bohužiaľ ono to nie je len 9.marca. Pretože táto kvadratúra,bude aktuálna aj pri novolunie. A novolunie bude 10.marca pri znamení Rýb. To znamená,že kvadratúra Marsu a Uránu nás bude nasledovať bohužiaľ ďalších 6 mesiacov. Kde sú možné tie výbušné a nečakané udalosti. Samotné Ryby budú pod ich vplyvom viac než ostatní,to je jasné. Rybám je kvadratúra medzi 12. a 3. astrologickým domom. Takže by sa mali vyhýbať konfliktom,zvlášť z blízkymi ľuďmi ) bratia,sestry atď. mali byť opatrní v polemikách pri vyjadrovaniach svojich názorov. Novolunie najviac pocítia Ryby,ako sme už povedali. Ale je to tiež naštartovanie novej energie. Saturn je v Rybách a nemajú to veľmi jednoduché a bude tam aj budúci rok, nedovoľuje sa im ohnúť pokiaľ si nesplnia svoje úlohy. To robí ten náš učiteľ,že nás tvrdo trestá pokiaľ nesplníme úlohu. Ale novolunie naznačuje určitú úľavu. Teda Ryby budú ušetrené niektorých náročných úloh. Toto platí aj na svetovej úrovni. Ten medicínsky teror by mohol pomaly hasnúť,ale uvidíme. Môže nás to vždycky prekvapiť. Saturn v Rybách sa objavuje v (historickeé paralery) krízových rokoch,kedy sa staré systémy rozpadajú,a na troskách tých nových sa vytvárajú nové. Ale často tie nové nemajú pevné základy pokiaľ sú vytvorené v túto dobu. Táto kombinácia prináša akúsi spoločenskú krízu, kvôli veľkým zmenám. Taktiež sme povedali,že Saturn v Rybách nasledujú revolúcie a búrenie sa v spoločnosti kedy sa zvrhávajú režimy (pre nespokojnosť 1udí). A nezáleží na tom či sú tie revolúcie umelé alebo spontánne.

    Čo sa deje teraz farmárom vo svete je dobré,pretože ukazujú, že nie sú ovce. Ničmenej sme už pár krát povedali,že všetky protesty idú ľahko utíšiť,stanú sa bezpredmetnými,pretože my nežijeme v demokracii. A jediná cesta aby ľudia sami prevzali vládu a prijali nové zákony. To by bol systém systémov,čo by priniesol výsledky. Taktiež sme povedali,že od roku 2025 sa vo svete pripravuje nový typ socializmu (Saturn a Neptún v Rybách). Môže to priniesť zlepšenie všetkým,ale môže priniesť aj sklamanie v neskoršej dobe pokiaľ sú plány nereálne. Zatmenie Mesiaca obracia plány o 180 stupňov (10,marca 2024). Ten kto má prácu môže o ňu prísť,ten kto nemá môže ju získať (alebo partnera),alebo zmena bydliska.

    Ďalšie zatmenie bude 8.apríla,to bude zatmenie,ktoré sa odohrá nad Amerikou (presnejšie nad Texasom). A očakáva sa,že tým začne rozpad Ameriky. Či preformátovanie Ameriky,ktoré je dávno naplánované,že to začne s udalosťami v Texase. Ale tu je otázka či to bude mierovou cestou, alebo to budú vojenské konflikty. To ešte uvidíme. Na svetovej úrovni obidva zatmenia znamenajú veľké udalosti. Nielen iba koniec Ameriky a doláru (v jeho súčasnej podobe) ,ale taktiež súčasného Izraela a súčasnej Číny. V Číne je síce kľud, ale tam sa dejú veľké udalosti (to ani neviem čo sa tam odohráva) to môžeme len tak astrologicky prečítať. A tie udalosti povedú k zmenám čínskej politiky a udalostiam na svet. To budú veľké veci (pokiaľ sa o tom dozvieme). Eskalácie z týchto zatmení by mali byť do jesene,do konca roku,alebo do jara budúceho roka.

    Planéty sú všetky direktívne a tým pádom sa veci vo svete dejú veľkou rýchlosťou. Toto čo my prežívame je vrchol toho,čo sa pripravuje niekoľko stovky rokov. Až bude dolár strácať na svetovom význame,tak aj euro bude strácať (to sa už pripravuje),ďalej sa potom zvýši inflácia a samozrejme,že budú potom sociálne nepokoje tento rok. Zatiaľ čo konflikty pokračujú,tak ceny nehnuteľností budú klesať. Najviac klesajú teraz v Amerike a Kanade a potom bude aj v Európe a v ďalších častiach sveta v ktoré boli pod vplyvom západného bankového systému. Pokiaľ máme o tomto všetkom vedomie čo sa deje, tak všetko ľahšie prežijeme. 21.marca začína v severnej časti planéty jar. Je to deň,keď Slnko prechádza rovník z juhu na sever (odohráva sa to cez znamenie Barana) a baran je symbolom jari, rastu a boj o prežitie. Posledných 10 marcových dní je pod vplyvom Barana a tam sa ten boj o prežitie zosilňuje. A ľudia majú možnosť bojovať o prežitie proti zapredaným vládam a morbídnym elitám. Tohtoročná cesta Slnka znamením Barana bude kvôli zatmeniam veľmi dramatická. Skončí 20.4. kedy Slnko vstúpi do znamenia Býka a čakajú nás tam konjunkcie Jupitera a Uránu. Čo je veľká udalosť.

    Liked by 3 people

Pridaj komentár