Váženy pán premiér VI

Vážený pán premiér JUDr. Robert Fico, CSc., dovoľte mi pár otázok, na ktoré od vás žiadam odpovede, ktoré zaujímajú našich čitateľov.

1. Kedy budú odvolaní a stíhaní predsedovia súdov, ktorí šikanovali sudcov počas pandémie za právny názor?

2. Kedy bude odvolané vedenie SAV, ktoré šikanovalo a prepúšťalo vedcov za iný vedecký názor počas pandémie?

3. Kedy budú odvolaní a stíhaní riaditelia škôl, ktorí bránili žiakom vo výkone riadnej školskej dochadzky bez mučenia dusením sa tzv. rúškami?

4. Kedy budú odvolaní a stíhaní riaditelia nemocníc a primári oddelení, ktorí počas “celonárodného testovania” a pandémie odmietali prijímať pacientov bez modrého papiera alebo iných svojvoľných nariadení a ktorí horeuvedené nariadovali personálom nemocničných zariadení?

5. Kedy budú odvolaní a stíhaní riaditelia regionálnych úradov verejného zdravotnictva za protiprávne pokutovanie firiem a jednotlivcov počas pandémie?

6. Kedy budú vydaní na stíhanie a stíhaní bývalí členovia vlády SR, toho času poslanci Národnej rady a stíhaní všetci členovia vlád Slovenskej republiky pôsobiacich po voľbách 2020, ktorí nie sú chránení imunitou poslanca, za zločiny počas pandémie?

7. Kedy bude vytvorený vyšetrovací výbor pri Národnej rade Slovenskej republiky, ktorý poverí vedcov, vytvoriť metaštúdie, ktoré zhodnotia dostupné vedecké štúdie o nebezpečnosti génovej terapie nesprávne marketingovo nazývanej vakcína covid, aby bolo možné vyhodnotiť postup orgánov počas pandémie aj po nej?

8. Kedy bude zrušený Ústavný súd SR, za porušovanie Ústavy SR a za porušovanie zákonov SR?

9. A na záver, kedy bude Vami pán premiér, odvolaná pani ministerka Dolinková, za propagáciu potenciálne vysoko nebezpečnej terapie, ako je “vakcinácia covid”, napriek tomu, že už v roku 2021 bol publikovaný dôkaz o spätnom prepisovaní RNA pomocou látky vyskytujúcej sa v bunkách do DNA človeka a pani ministerka bola informovaná Združením za zdravú a spravodlivú spoločnosť a Vy ste bol informovaný o.z. Lekár pre pacienta o tejto skutočnosti?

Verím, že v ďalšej relácii “Čo sa nezmestilo na tlačovku” si nájdete čas a aspoň časť našich otázok zodpoviete pán premiér JUDr. Robert Fico CSc.

s úctou a vďakou,

Jox

10.3 2024

Prílohy ku dnešnému článku:

Výzva na moratórium Združenia za zdravú a spravodlivú spoločnosť

Otvorený list o.z. Lekár pre pacienta

23 thoughts on “Váženy pán premiér VI

  1. dakujem joxovi za sformulovanie otazok premierovi, ktore zaujimaju asi viacerych citatelov tohto blogu vratane mna…

    A ja len dodam odpoved, o ktorej si myslim, ze by sa nam dostalo, keby sem pan premier prispieval: “Postupne, hned ako to globalny vyvoj bude dovolovat…”

    Liked by 4 people

    • Môj osobný dojem je taký, že už by sa žiadal aspoň jeden úkon zo zverejneného zoznamu otázok. Začínam byť netrpezlivý a hlavne mám pochybnosti, či vôbec k nejakým ráznejším krokom dôjde. Zoznam by som doplnil o riešenie “kajúcnikov” a čurillovcov. Nedá sa pochopiteľne všetko naraz a plošne.

      Páči sa mi

  2. Ja samozrejme suhlasim ale treba si vsimat aj ine veci ako nas (opat) odrbali. Napr. Hlavne predvolebne heslo boli lacne energie. A od buduceho roku stat prestane regulovat ceny energii. Vraj ich to stoji miliardy. Samozrejme, ked statom (spolu)vlastnene elektrarne predali elektrinu na burze na niekolko rokov dopredu a teraz tu istu emergiu vykupuju z burzy za nasobky ceny a stat dotuje rozdiel. A Holjencik povedal pred volbami riesenie aj ked je energia predana. Stacilo urobit iste kroky( myslim ze zo strany statu vyhlasenie nejakeho zaujmu)To este nebol sef URSO. Potom co sa nim stal je ticho po pesine. A energie sa dalej predavaju do zahranicia na burzu. Preco, ked Holjencik povedal, ze to nie je nutne?

    U mna su horeuvedeni “vinnici” moralne porazeni a oni to vedia. Samozrejme prispievaju k tomu aj trojske kone typu “amnestia na priestupky”. Este stastie ze som sa osobne rozpraval s niektorymi aktivistami, co su v priamom kontakte s kontroverznym martincanom( nazvime ho levo kral).

    Páči sa mi

    • Pozrite sa na firmy pana Holiencika, pozrite sa ako zije a kde byva. On odstupil pretoze mu bola PREUKAZANA protispolocenska cinnost. Zacinam mat jasno, odkial je financovana napr. Infovojna a podobne vysielacky, kde dovolili tymto grazlom vystupovat. Lebo ano, su to grazli ktori roky okradali narod. A bohuzial, mnhoho z grazlov bolo legitimovanych “lebo Matelko”. Staticlo im chodit do vysielacov a nadavat na Matelovu vladu, pricom v uzadi si v pohode supli aj tie fuckiny… takze sleduj cestu penazi. A inak, otazka pre pana premiera – co robia DNES nominanti SAS (krajsky predseda napr.)v dozornych radach a predstavenstvach teplarni, energofiriem, a elektrarni? Aby chranili nas a bojovali za nizsie ceny energii ?

      Páči sa mi

  3. A toho martincana nakoniec upratali, rovnako ako parkrat upratali Tarabu. Lebo plati ak nemas koncepciu riadenia riadi Ta ten co vie a rozumie viac. A pani sa tvaria ze tu mame “samo”koncepciu zalozenu na narodnych zaujmoch. Alebo na reciach o tom ako za nas bojuju, Menej sa uz hovori o agende 2030. Takze oni to skusaju s trojskymi konmi, pretoze niektori su naozaj sluhovia cudzich zaujmov. Ale ako povedal isty mudry pan. Zakazal by som vsetky tajne spolky a spolocnosti. Ked sa chcu srat do politiky a spolocenskeho zivota, nech sa o nich vie, kto je clenom akeho klubu.

    Páči sa mi

  4. No ja by som pridal čo je zo zrušením obrannej dohody … .nejak sa ten kali krúti ako had. Neviem, čo chce prerábať zrazu. Hlavne to treba dobre odkomunikovať s verejnosťou lebo nie sme všetci blbí.

    Páči sa mi

    • nie všetko je dobré vyzvoniť na verejnosť.

      Aby bolo pre Slovensko dobré bezpečne vypovedať túto obrannú dohodu s USA, musí byť definitívne vyriešená situácia s banderovcami na Ukrajine. Ja som si pozorne vypočul Kaliho na IV a znova tam ozvučil jednu vec: ak potrebuje EÚ tak nutne posilniť živú silu VSU, tak prečo tam posielať našich vojakov, ak máme tu pár stoviek tisíc bojaschopných Ukrajincov, ktorí prešli ZVS? V spoluprácu s UA vytvoriť právny rámec, ako ich vrátiť domov na obranu Ukrajiny. Toto je veľmi inteligentný ťah od Kaliňáka.

      No vráťme sa späť k obrannej dohode. Tu len treba rokovať a riešiť body čo najväčšej vzájomnej vyváženosti tejto dohody – toto sú nateraz platné a bezpečné mantinely, v ktorých je možné sa pohybovať. Treba počkať na výsledky volieb v USA a inauguráciu Trumpa do úradu prezidenta. Ak sa to podarí, je táto dohoda pre nás potrebná až do vyriešenia situácie s banderovcami na UA, prípadne posunu Ruska až na naše hranice.

      Aktivity v smere vypovedania tejto obrannej dohody do prezidentských volieb v USA sú aktivitami – pozvánkou pre banderovcov na Slovensko. A z bezpečnostného hľadiska Slovenska je to úplne jedno, či by sa sem banderovci pozvali sami, alebo by dostali tichú pozvánku od “Bidenovcov”…

      Prestaňme sa hrať na hurápatriotov a prestaňme ich v ich hurápatriotizme podporovať.

      A čo sa týka Kotlára, priestupkovej amnestie a pod., tak v súvislosti s covid pandémiou by som sa nateraz jednoznačne sústredil len na tie rozkrádačky, obohacovanie sa u všetkých, čo mali čo do činenia s pandemickými opatreniami a na zneužívanie a prekračovanie právomocí verejného činiteľa. Na zbytok ešte nenastal čas…

      Vládna koalícia je krehká, vojna je za humnami a voľby prezidenta predo dvermi…

      Vektor cieľov a Metóda dynamického programovania, kde je jedným z najdôležitejších tento termín: parametre východzieho stavu. Treba vedieť nielen kam chcem doraziť, ale aj odkiaľ štartujem a cez aké úskalia musím prejsť.

      A teba si zapamätať, že predvolebná kampaň je predovšetkým o heslách, o ich sile. Aj Volebné programy sú heslovité. Ale po voľbách je to už mnohokrát o strastiplnej a dlhej ceste k tomu, aby heslo nezostalo len heslom a prázdnym sľubom.

      Liked by 4 people

    • Je to iba môj názor na Joxovu , podľa mňa veľmi potrebnú výzvu , pretože všetko sa okolo nás urýchľuje a treba začať nejako reagovať , pretože sa jedna o Slovensko ako take.
    •  Zo začatím vyšetrovania “ všetkých “ktorí porušovali ústavu a zákony na Slovensku je to v poriadku , ale problém je , že pokiaľ na pozíciách sudcov , kde sa ma to porušovanie zákonov a ústavy posudzovať , budú osoby takých kvalít , ako teraz v súčastnosti , tak nikam sa nedostaneme . Vinníkov odsúdia , “keď odsúdia “ asi takým slovenským spôsobom – vlk da nasýtil a aj koza ostala celá. (Vid prípad nášho predośleho kozo-p-rezidenta. ) Preto tá celková akože liknavosť , podľa mňa. Možno že po šťastnej zmene prezidenta ( ktorý vymenováva aj napr.nových sudcov) sa dostaneme o stupienok vyššie , kde budú môcť na sudoch už rozhodovať aj o iných veciacich a otázkach vzhľadom ŠTÁTU Slovensko.

    Liked by 4 people

  5. JUDr. Róbert Fico CSc. je politik do pekného počasia. Zrecyklovali ho len a len kvôli dojmu stability. Žiaľ, ani na jednu Joxovu otázku nezodpovie a keď, tak odpovede bude naťahovať a modifikovať do konca volebného obdobia. Nevie a nedokáže vystúpiť zo zavedených automatizmov. Keď nevie, znamená to, že je “nedovzdelaný” a keď nedokáže, znamená to, že je až príliš zviazaný s nejakým klanom. Je na veĺkú škodu, že nemáme vedúceho riadiaceho politka, ktorý je skutočne dostatočne vzdelaný a nezávislý, pretože sme v epoche, kedy sa mení svet a môžeme pozbierať toľko suverenity, koľko bytaký politik dokázal pozbierať bez povestnej straty desiatky. Ten Kotlárov vyšetrovací výbor je len zdanie, že sa niečo robí a pójde časom do stratena, pretože keby to mysleli vážne, tak by ho 9d začiatku vybavili nástrojmi, ktoré sú obsiahnuté v Joxových otázkach. A keďže ho ničím podobným nevybavili, tak je evidentné, že to nemyslia vážne a obyčajný človek je len nato, aby elite sponzoroval videjká v stále nových oblekoch s drahými košeĺami, manžetovými gombíkmi, limuzíny, lietadlá na tzv. exotické dovolenky, ich deti, ktoré budú aj naďalej po nich vládnuť a ďalej vykorisťovať slovač a tak ďalej a tak podobne. Takže tak Jox, odpovedal som Ti za RF. Musíme pracovať ďalej a vygenerovať morálne čistých politikov, vzdelaných a nebojácnych so srdcom vlastenca. P.S. Kotlárova komisia je odloženie vecí na vyšumenie do prázdna. Vtedy by to malo význam, keby RF bol šéfom tejto komisie, ako prepmiér a riadil vládu v súlade s vyšetrenými vecami a operatívne by nariadeniami, vyhláškami a inými vládnymi, prípadne parlamentnými nástrojmi postupne dával na Tvoje otázky odpovede. A čo sa týka energií, tak tie treba nie zoštátniť, ale rovno znárodniť, pretože v tom je obrovský rozdiel. Aj s pokutami za takýto krok sa to našim deťom vyplatí, stačia na to jednoduché počty.

    Liked by 1 person

    • “Znarodnit” v zaujme prezitia naroda treba vsetky energeticke a strategicke podniky aj tie “statne” a opat ich previest do “narodneho” majetku a samozrejme lesy a podu ktora je teraz vedena na zahranicnych “vlastnikov” a samozrejme vodne zdroje su vsetky “narodny” majtok!

      A konecne triezvejsi pohlad na riadenie tohto “naroda” nadnarodnymi produktami “politikmi…”

      Páči sa mi

    • Ono to nie je tak o Ficovi, ale aj o jeho strukturach. Napr. v Zilinskom kraji riesi vsetky personalne mominacie a kadrovanie jeho verny Jano Kvorka. Je krajsky predseda, a on urcuje kto bude sediet na stolicke riaditelov policie, uradov, kto bude v dozornych radach a predstavenstvach. Jano Kvorka je znamy zalubou v cigankach, staci si dat vyhladat jeho meno, a napr. nema skoncenu ani strednu skolu.

      Takyto clovek ma aku koncepcnu znalost, kolko knih o riadeni spolocnosti, bezpecnosti tento clovek precital ? Myslim, ze odkazy mileho Oracla aby sme citali knihy o riadeni by mali dostavat hlavne tito ludia… pretoze oni maju v rukach tento stat, oni rozhoduju o nasich zivotoch !

      Páči sa mi

  6. Na výzvu či položene otázky , ktoré sú hlavne otázkami na procesy okolo nás a ktoré prebiehajú v priestore sa bude musieť odpovedať – teda zaujmut nejaké stanovisko a to v podobe reakcie v konaní (v skutkoch)na tie procesi . Takže odpoveď bude určite , bude určite načasovaná a bude prispôsobená okolnostiam s možnostiam , aby sme sa pohli ďalej . Odkedy je R.F. hore , vidieť veľký rozdiel v aktivite Slovenska.

    Liked by 3 people

    • Myslím si to isté. Príde to v pravý čas. Pravdepodobne nebudem spokojný s výsledkom s akým by som chcel, ale určite sa aspon zatiahnu mraky a možno aj zaprsi.

      Páči sa mi

  7. Spätné upozornenie: Aký je súčasný duchovný vývoj Slovenska? …alebo je to podstatne menší prúser, ako tomu bolo za posledné tri roky. | Blog o verejnom živote a problémoch Slovenska

Pridaj komentár