“O pravde sa nediskutuje”-hlavne keď to nabúra naratív

Keď Zuzana Kovačič-Hanzelová vypustila zo svojej špinavej huby “o pravde sa nediskutuje” netušila aké internetové memečko stvorila, hlavne keď sa to doplní o to, čo sa zväčša zostáva v zamlčaní. Dôvod prečo píšem to, že S&P dal označenie A+ s pozitívnou vyhliadkou:

photo_2024-04-27_19-31-57-Stalingrad and Poorsky

Dobre si pamätám, že ako v diskusií pod článkami na Zerohedge nazývali S&P Stalingrad and Poorsky alebo Stalingrad and Propaganda, keď prišlo na pretras americká alebo hociktorá Západná ekonomika, dlhopisy a stav finančných inštitúcií, ale to nemení nič na tom fakte, že slniečkári, progresívci a ostatná liberál-fašistická háveď z ideologických dôvodov nemá povolené kritizovať a spochybňovať výsledky Západných ratingových agentúr.

Chcem týmto povedať, že liberál-fašistická čvarga bude o tom zaryto mlčať, ale kedykoľvek príde na pretras ekonomika alebo verejné financie, tak to vláda bude môcť otrieskať o hlavu tak opozícií, ako aj moderátorom z liberál-fašistického hniezda s tým, že to mlčanie z ich strany z celej tejto záležitosti robí politickú muníciu ťažkého rázu, ktorá ich potápa v očiach verejnosti.

S pozdravom

Oracle 911

Výzva: prosím začnite čítať knihy o riadení spoločnosti (je to fuk s ktorými začnete), ktoré môžete zakúpiť aj u vydavateľstva Torden v nadchádzajúcom období znalosti v nich obsiahnuté budeme potrebovať všetci.

Príspevok na chod: Finančne môžete prispieť tu.

Poznámka: Diskusia je nižšie a je otvorená.

3 thoughts on ““O pravde sa nediskutuje”-hlavne keď to nabúra naratív

  1. ..progresivci typu hanzelovej si uzurpuju pravo iba jedinej pravdy a to je ta ich. Zabudli už na to, ze respektovanie ineho nazoru je vysledkom vyspelej spolocnosti. Takze otazka je aku spoločnosť reprezentuju oni ako pohlavari mainstreamu.? Nazval by som ju Jednoducho po slovensky – odpad.

    Moderatori mainstreamu uz davno nie su moderatori v pravom zmysle slova, ale su to podprahovi mienkotvorni vnucovaci svojej pravdy. Ako si mozu dovolit prezentovat svoj nazor v stv a tak ovplyvnovat verejnu mienku. Robia to uz davno a preto je nacase aby Fico narobil poriadky aj s touto castou vykvetu slovenskej zurnalistiky. Po specialnej prokuratore je stv dalsou fackou pre liberalov a pevne verim, ze ked Fico doupratuje..to iglu, ktore zastresuje bratislavsku kaviaren im spadne rovno na hlavu.

    Liked by 4 people

Pridaj komentár