Otvorená sezóna

Takže Izrael robí všetko preto aby tu bola bitka o Armageddon s Iránom, aby po tom, de facto anglo-americký močiar s centrálou v Londýne hologramami Ježiša a anjelov mohol oblbnúť ovečky. Lenže ešte pred tým, než vypukne niekomu môžu rupnúť nervy a povedať, že “ak oni plánujú konečnú vojnu v ktorom podľa ich plánov aj tak zomriem, tak ja konám v sebaobrane a oni sú legitímnymi cieľmi t.j. ich eliminácia nie je hriech”, a tak budú zomierať papaláši a horieť synagógy a kostoly podporovateľ ov Izraela a ich vojny. Čo zas spustí exodus uctievačov Elohim a židovskej mafie, lebo nebudú môcť ďalej ukrývať za chrbtami židov.

A čo my?

Nuž veľa židov tu nie je resp. veľa židov nie je praktikantom ani jednej formy judaizmu, a čo sa týka uctievačov Elohim, tak tí nie vždy sú židia. Takže ak sa niečo také k nám preleje, tak to bude viac cielené na osoby a organizácie podporujúce vojnu na Ukrajine a sexuálne úchylky ako pedofíliu.

Ďalšou vecou je, že ak dokážeme predísť občianskej vojne, tak toto obdobie môže rozdúchať práve upokojené vášne a síce nemusí to poviesť k občianskej vojne, tak stále môže zaviesť slovenskú spoločnosť na cesty na ktorých nechceme kráčať.

photo_2024-02-16_23-41-41-SME Peodfil

S pozdravom

Oracle 911

Výzva: prosím začnite čítať knihy o riadení spoločnosti (je to fuk s ktorými začnete), ktoré môžete zakúpiť aj u vydavateľstva Torden v nadchádzajúcom období znalosti v nich obsiahnuté budeme potrebovať všetci.

Príspevok na chod: Finančne môžete prispieť tu.

Poznámka: Diskusia je nižšie a je otvorená.

3 thoughts on “Otvorená sezóna

  1. Trochu odbočím, no týka sa to Izraela. Pamätám si ešte ako chlapec, niekedy koncom 60-tych či začiatkom 70-tych rokov sa poberalo mnoho Židov zo Slovenska, žiť do Izraela a aj otcov kolega, ktorý to nechcel, či nevedel sám zdôvodniť. Otcovi to stále vŕtalo v hlave, prečo to sťahovanie. Ja som v tej dobe bol v prvých ročníkoch ZŠ, takže to registrovalo viacmenej iba moje ucho :). Udalosti okolo Izraela mi až teraz začínajú byť -trochu – jasnejšie, kedy je tých informácií neporovnateľne viac nielen zo súčasnosti ale aj minulosti.

    Liked by 2 people

  2. Spätné upozornenie: Otvorená sezóna - Spolok ARCHA o.z.

Pridaj komentár