Chystá „odpad“ vyniesť upratovačov?

Tí upratovači sú Trump a Putin, a „odpadom“ je zase veľká časť amerických národných/regionálnych elít spolu s ich poskokmi, tak v Európe ako aj v Rusku. A nadpis je preto namieste, lebo napriek tomu, že ich pokusy o vyvolanie masových nepokojov sú pomerne rýchlo a efektívne neutralizované, stále je tu možnosť, že niečo sa udeje s cieľom vyvolať nepokoje a pri tom zomrie kopa ľudí.

Prečo to hovorím?

Rusko nemá skutočné elity, len lokajov, ktorých tam Západ dosadil, aby spravovali novú kolóniu za omrvinky zo stola. Pritom Západu je jedno, či žijú alebo zdochnú, lebo ich postoj sa dá charakterizovať ako: „poslúži ako živý, poslúži aj ako mŕtvy“ – napr. ako zakladajúca členka FEMEN (nečudoval by som sa, keby sa aj z tejto údajnej samovraždy pokúsili obviniť Putina). Podotýkam, že týmto si pánkovia spoza „veľkej mláky“ nezachránia svoju kožu, lebo aj tak budú predhodení davu ako obetní baránkovia.

Čo sa týka európskych poskokov amerických národných/regionálnych elít, tí boli dosadení do vedúcich pozícií vďaka poslušnosti a ovládateľnosti. A ich kalkul je jednoduchý – ak odstránime Putina, tak USA budú zase na vzostupe, a my si môžeme ponechať svoje teplé miestočká. Preto zorganizovali pašovanie funkčných zbraní z EU do Ruska, kvôli ktorému istý Rothschild dostal verejné napomenutie (asi bol neschopný a tomu nezabránil). Pritom sakrálna obeť na nejakej proti – Putinovskej demonštrácii, akú chystali podľa Oskara Krejčího na demonštráciách, ktoré boli zorganizované kvôli tomu, že Zeman neudelil vyznamenanie strýkovi ministra Hermana. Problémom pre tieto skupiny sú 2 veci:

  • globálne zákulisie potrebuje Putina a jeho Rusko, aby stabilizovali situáciu vo svete, lebo bez Ruska by sa svet doslova rozsypal;

  • prežili svoju užitočnosť, lebo tí chytrejší buď dávno prezliekli kabát, alebo ho prezliekajú.

A ako sa to u nás prejavuje?

U nás očistný proces prebieha tak, ako má, a v Česku sa zase Zeman zatváril ako Putin. Totiž, v jednej dlhoročnej kauze bol vynesený rozsudok, ktorý ohrozuje existenčne nejedného človeka, a ktorý bol podľa Zemana nespravodlivý. Pritom stavím nemalú sumu na to, že tušil, že sa chystá nejaká ďalšia provokácia justičného charakteru. A poviem ďalej čo sa bude diať: Zeman bude pri tomto prípade trúsiť jeden bonmot za druhým; čo rozzúri „pražskú kaviareň“ dobiela, a budú vykrikovať samé hlúposti o tom, ako Zeman búra právny štát, ohrozuje slobodu slova, odkaz Havla atď. (skratka tie blbosti, ktoré vypúšťa aj Hrušínský po tom, čo mu čínsky Mountfield zatrhol financovanie po kritike Zemana, samozrejme sloboda=jeho peniaze), čo ešte viac znechutí kdekoho.

Čo sa týka Maďarska, zatiaľ nevidím nič svetoborné, ale Poľsko dostane ďalšie výchovné zaucho.

S pozdravom

Oracle 911

PS: Ak by ešte niekomu nedošlo je tu reálna hrozba, že ruský a európsky poskokovia americkej štátnej/regionálnej elity uzavrú spojenectvo, ale to by mohol mať katastrofické dopady pre celý svet.

Pridaj komentár