Veľké globálne upratovanie

Minule som duo Trump – Putin nazval teamom snov, lenže som nepovedal, kvôli čomu je to team snov, hoci nadpis napovie veľa. Podotýkam, že obaja muži sú rozdielne osobnosti, používajú rozdielne štýly, majú rozdielne techniky a metodiky riadenia, ale majú podobné ciele a vzájomný rešpekt. A to sa veľkej časti americkej štátnej/regionálnej elite nepáči, lebo tušia, že je zle a niečo sa bude diať, ale pravá podstata javu je mimo ich rozlišovacej schopnosti. A to tvrdím napriek tomu, že niektorí z nich tušia, že aj oni sú na rane, a že akú formu bude mať ich koniec.

Prečo to hovorím?

Lebo panika (ktorá je zlým radcom tak, ako hnev) zmienených elít a ich poskokov je nielen dobre viditeľná, ale aj odôvodnená, zopár príkladov:

A všetkému nasadzuje korunku fakt, že Trump chce pozvať Putina na návštevu v septembri do Bieleho domu. Tento fakt mne hovorí 2 veci:

  • dáva to akýsi harmonogram pre začiatok očistného procesu USA, pri ktorom budú kľúčové figúry stáť pred vojenskými súdmi;

  • budú sa koordinovať ďalšie kroky, lebo podľa správ reset finančného systému a globálneho obchodu prebehne počas tejto jesene.

Ako to bude pokračovať?

Veľkým neporiadkom v politike. Samozrejme, nebude to neporiadok, v ktorom príde globálne zákulisie, Trump a Putin o kontrolu nad situáciou. Práve naopak, v tomto období Trump a Putin upevnia svoju moc. A nám to, samozrejme, umožní nerušene pokračovať v tých infraštruktúrnych projektoch, ktoré nás priamo napoja na ekonomický priestor ďalekého východu ako Rusko, Kazachstan, Čína, Kórea a Japonsko.

Ako to skončí?

Jednoznačným víťazstvom Trumpa a Putina, a Pyrrhovým víťazstvom pre globálne zákulisie, lebo síce vyhrá tento boj so štátnymi/regionálnymi elitami USA (o tom nemám pochýb), ale počas tohto boja odhalí metodiku, spôsob a štruktúry svojho vládnutia s tým, že tie zdroje, ktoré použili na neutralizáciu teraz už nepotrebného nástroja nielenže vyčerpali, ale aj mohli použiť na neutralizáciu pôsobenia Putina a proti ruskej civilizácii.

S pozdravom

Oracle 911

8 thoughts on “Veľké globálne upratovanie

  1. vďaka za inšpirujúcu analýzu. jedna vec ma však zarazila. “Ako to skončí? Jednoznačným víťazstvom Trumpa a Putina, a Pyrrhovým víťazstvom pre globálne zákulisie.”
    Trump je podľa všetkého človekom globálneho zákulisia a plní jeho požiadavky. myslíš si že Trump sa snaží o konceptuálnu moc napriek cieľom GP, podobne ako Putin? z môjho pohľadu víťazstvo Trumpa je víťazstvo GP. alebo som Tvoje vyjadrenie nepochopil správne?

    Páči sa mi

    • Globálne zákulisie vládne hlavne bez štruktúr t.j. šírením určitých informácií, lenže to vyžaduje značný informačný náskok a o ktorý prišiel. Preto hovorím, že Trumpova výhra nie je to isté ako výhra globálneho zákulisia.

      Páči sa mi

    • Globalisti (GP) pracujú tak, že podporia pre nich výhodné tendencie/procesy vo svete alebo v jednotlivých spoločnostiach, a potom na základe toho pomocou príslušných (virtuálnych) štruktúr realizujú “casting” vhodných riadiacich kádrov, ktoré by tieto tendencie/procesy dokázali riadiť v prospech nich.
      Dnes im vyhovujú tendencie/procesy, ktoré v USA stelesňujú Trump a spol.
      Do akej miery sa Trump nachádza v mantineloch, ktoré vytýčili globalisti (GP), to závisí predovšetkým od objektívnych okolností a potom riadiacich schopností a úrovne chápania globálnej politiky samotným Trumpom, pretože na takejto riadiacej úrovni sa direktívnym spôsobom pomocou príkazov riadi minimálne.
      Podobné je to i u Putina alebo napríklad Fica, či Kotlebu (pričom jeho úroveň je z vymenovaných najnižšia).

      Páči sa mi

  2. Uvidíme, že ako presne bude vypadať ten potenciálne plánovaný reset globálneho finančného systému a obchodu fungujúceho/založeného na dolári.
    Podľa mňa si to väčšina ľudí ani nevšimne (vtedy sa jedná o kvalitne realizované riadenie).
    Samozrejme, zbadajú to (resp. budú o tom dopredu informovaní) rôzni globálni “hráči” – zasvätenci a finanční špekulanti (tí nižšieho rangu tak, že skrachujú, pričom si budú myslieť, že sa jednalo o prirodzený beh udalostí sveta).
    Potom ľudia, ktorí dostatočne chápu globálnej politike si ten potenciálne plánovaný reset možno dokážu odvodiť na základe dozvukov v podobe určitých udalostí alebo tendencií, ktoré vo svete alebo u nás prebehnú, alebo budú prebiehať.

    Páči sa mi

Pridaj komentár