Slovenské „veľké upratovanie“ pokračuje tak, ako má

Bárs by som mohol to isté povedať o tom českom veľkom upratovaní, čo nie je téma dnešného článku. O českom „veľkom upratovaní“ môžem povedať len 3 veci kvôli tomu, že vec nie je dohratá: základný kameň celej veci je kauza H-system, Zeman bude strieľať jeden bonmot za druhým (čo totálne vytočí kaviareň) a miestna periféria globálneho zákulisia rozohrala veľmi zaujímavú, ale nebezpečnú hru.

Prečo ten nadpis?

Na začiatok môžem povedať, že liberáli a slniečkári z presvedčenia sú fakt klinickí debili, lebo sami priznali politické prepojenia. Hovorím to preto, lebo podľa slniečkárov je to vyvážený článok, ktorý ich zbavuje viny, ale ak niekto rozmýšľa a prečíta ten článok, tak zistí, že Fico a aj Mečiar mali pravdu. Ostatne slniečkári a liberáli z presvedčenia sa príliš nelíšia od hocijakých fanatikov, ktorí uverili v nejakú ideológiu, lebo ani tí nepoužívajú svoju hlavu na rozmýšľanie.

Týmto ale nepríjemnosti pre liberálov nekončia, lebo sa poukazuje na rodinkárstvo na Žilinskej župe, čudné obchody v Košickej župe, nepriznaná chata Remišovej nepriznaná chalupa Nicholsonovej. Inými slovami nachytali ich na základných veciach ako totálnych amatérov a týmto sa odhalilo ich pokrytectvo.

A to som nezačal rozoberať ich akciu voči Nočným vlkom, ktorý im vyjde v konečnom dôsledku veľmi draho.

Prečo to hovorím na adresu tejto ich akcie?

Pretože šéf Slovenských brancov je už nejaký čas aj miestnou perifériou globálneho zákulisia, pripravovaný ako potenciálna náhrada za Fica alebo Mečiara, stačí si pozrieť toto interview, a hneď to bude jasné. Čo z neho v budúcnosti bude ešte neviem povedať, ale to veští pre politický vývoj na Slovensku zaujímavý trend. Totiž pre dav plánuje ponúknuť globálne zákulisie 2 alternatívy:

  • klasických sociálnych demokratov – t.j. tých, ktorí podľa programu hája záujmy pracujúcej väčšiny;

  • konzervatívne strany – t.j. tí, ktorí podľa programu chránia záujmy štátotvorného národa.

To celé je druhoradé, lebo ich programy budú prakticky totožné, t.j. bez väčších rozdielov a s tým, že dôležitejšie bude to, čo zostane zamlčané v komunikácii, spôsoby ako to chcú dosiahnuť a nastavenie, resp. poradie čiastkových a konečných cieľov.

Samozrejme, toto je rámcový vývoj a globálnym zákulisím nastavený trend, no čo z toho bude je už úplne iná otázka. Tvrdím to na základe toho, že rýchlosť informačnej výmeny je tak vysoká, že globálne zákulisie nestíha.

S pozdravom

Oracle 911

PS: Dopady činnosti Trumpa rozoberiem v pondelok.

1 thoughts on “Slovenské „veľké upratovanie“ pokračuje tak, ako má

  1. Spätné upozornenie: Predstavte si moje prekvapenie | Blog o verejnom živote a problémoch Slovenska

Pridaj komentár