Klasika a článoček

Takže klasika: vstup do otázok a odpovedí tento týždeň bude, čas na položenie otázok je do 19:00 02.03.2021, prosím položte svoje otázky z posledných týždňov tu.

A teraz ten článoček ako odpoveď na túto otázku, je to aj tak vec, ktorú som chcel tu a teraz spomenúť , takže mne to prišlo vhod.

Ide o to, že čo tu navarilo periféria globálneho zákulisia (GP) a je to nechutná zmes. Takže máme tu Matelka, ktorý uvrhol Slovensko do chaosu, trápi občanov, kazí biznis a posiela domov ľudí zdochínať. A po tomto prakticky hocikoho trocha príčetného a schopného dav privíta ako premiéra (možno vrátane aj Fica). A tu je pes zakopaný, lebo po tom, čo dav potrápia ponúknu Pellegriniho s ktorým nemajú problém ani liberáli (vyhlásil, že so Sulíkom pôjde do vlády ale s Ficom nie-Nikita mal pravdu), ani oligarchovia a ani GP lebo nebude cukať ako Fico. Ďalšia vec je, že nás dovedie pekne mäkko s jamkami na tvári k obnoveniu Rakúsaka-Uhorska a k novému cisárovi pánovi a to bez ohľadu na to či slovenský oligarchovia pristúpia alebo nie. A preto popolvár má pravdu.

Prekaziť to môžu dve veci:

  • vzbura samospráv t.j. VÚC, krajov, okresov a obcí;
  • krach US$, ktorý sa práve deje (platobná neschopnosť+nárast úrokov US dlhopisov) v pozadí naplno prejaví.

Prvý znamená stratu riadenie tak liberálov, ako aj GP lebo okamžite sa začnú zhlukovať okolo Smeru-SD a Fica lebo sa organizuje referendum a preto sa vypúšťa para tým vyhlásením rezidentky Grassalkovičovho paláca t.j. Zuzky zo smetiska po návšteve Pellegriniho.

Druhý zas je o tom, že každý bude hľadať spôsob ako prežiť a Smer-SD má kádre na riešenie.

To prvé sa určite udeje lebo Matelko teraz nám nielen naložil ale určite nám ešte naloží.

S pozdravom

Oracle 911

Výzva: prosím začnite čítať hrubé knihy (je to fuk s ktorým začnete), v nadchádzajúcom období znalosti v nich obsiahnuté budeme potrebovať všetci.

Poznámka: Diskusia je nižšie a je otvorená.

38 thoughts on “Klasika a článoček

  1. Nazdar Oracle.
    Možno mi pomôžeš porozumieť. Najprv Igorko vyhlási mám dohodnuté tisíce vakcín Sputnik V a za niekoľko mesiacov dva milióny dávok. Na to zareagoval Fico ktorý si to určite skontroloval u svojich zdrojov v Rusku. Vyhlásil že Igorko nič nemá, dohody podpísané nie sú. No je za to aby sa vakcína priviezla aj keď on osobne sa očkovať nedá žiadnou. Igorko na to reagoval prakticky vôbec alebo málo. Ozval sa aj Danko , povedal že s tím rád pomôže aby tu tá vakcína bola. Pelegrini sa medzi tím stretol zo Zuzkou aby sa koordinovali. Včera večer o 17:30 sa Igorko fotil pred lietadlom ktoré doviezlo Sputnik. Zaujímavý čas ak to spočítame dostaneme 11. Takmer to vyzerá na zásah GP. Ktorý potrebuje poškodiť Fica a podporiť Pelegriniho. No fotka na ktorej je Igorko a Sputnik V je zaujímava obzvlášť tá na Hlavných správach. https://www.hlavnespravy.sk/na-slovensko-priviezli-prve-davky-ruskej-vakciny-sputnik-v/2454400
    Úplne na vrchu krabíc v pozadí je niečo ako vlajka USA , pod tím kvapka čo vyzerá ako obrátené písmeno G a pod tím nápis S-putnik V. Vidieť len po priblížení fotky aj to rozmazané. Krajči a Jarčuška sú oblečený ako na pohreb Igorko má modrú košeľu no všetci majú ruku v ruke a dvaja z nich prepletené prsty. Jarčuška stojí ďalej od dvojice ako keby prehral niečo a je urazený. Korunu tomu nasadil Korčok ktorý sa sťažoval že americkú vakcínu nikto takto nevítal. Takmer to vyzerá ako stret záujmov štyroch rôznych skupín. Dve od GP močiar tá štvrtá ktorú zatiaľ nebudem menovať.
    S pozdravom Peter.

    Liked by 1 person

        • Cele je to pre liberalov mimoriadne osemetne a je uplne jasne ze mu niekto v jeho prostote “poradil”.
          Ide totiz o to, ze vdaka falzifikacii poctov chorych a mrtvych sme sa dostali na celo najviac postihnutych krajin sveta. Momentalne sa pripravovala vymena na celej vlady, s tym ze po vymene za Pelegriniho malo vdaka celosvetovemu ukoncovaniu divadla Covid prist k fenomenalnemu uspechu Peleho a suity okolo PS spolu. Ale vdaka tomuto nakupu v Rusku (preukazatelne neboli ziadne volne vakciny, kapacity vyrobenych su uz rozchytane) sa stala neprijemna vec, Slovensko nezachrani Pele a jeho suita, ale Rusko pomocou vakcin. Liberali sa tak dostali medzi dva mlynske kamene, US a zapad tlaci na vernost “strane a spravnej vakcine” a ludia na riesenie vysokeho poctu umrti (skutocneho alebo vyfabrikovaneho). Ps Spolu musi kricat ze je to ZLA vakcina cim sa diskredituju pred ludmi a preto zacali freneticky pracovat na vymene Matovica. Ale para bola upustena a tlakom na Matovica vyvolaju presne opacny efekt, teda nasratost ludi sa otoci proti nim. A potom pride Fico 🙂

          Liked by 5 people

            • Suhlasim, preto Matovicovi niekto pomohol s dodavkou. Ale cielom nebola v pomoc Matovicovi, doslova vynuteny krok pre PS SPOLU. Chlapci stali obdalec a cakali kedy Igor dostane ranu po ktorej priskocia a dorazia ho a nasledne prevezmu vladu. Ale chyba lavky, dostali po zatylku a na krok ktory museli urobit neboli pripraveny, nieco ako ked strati clovek rovnovahu a musi niekam polozit nohu aby nespadol. A pan Fico si pripravi ozvucenie, kroky proti ludom zo strany koalicie a PS Spolu. Igor podla mna (dufam v to) prezije este nasledne potrebne dva mesiace nech moze dorobit referendum a prevezme vladu zakonnou cestou.Win Win varianta, ale nie pre Igora a vladu 🙂

              Liked by 3 people

            • Uz si viem predstavit tie titulky, “Najviac postihnuta krajina sveta bola zachranena v rekordne kratkom case (oznamovany koniec pandemie) Ruskou vakcinou! Tomu hovorim neriesitelna situacia pre bazinu. Tesim sa na vyvoj 🙂

              Liked by 3 people

    • Peter Peto, čo keď Matelka nepriamo donútili doviesť Sputnik. GP riadením Matelka doviezol Sputnik aby odpísal poskokov močiara na Slovensku. Matelko vyhral voľby – bol vybraný GP práve na tieto úlohy. Močiar má s ním iný plán.

      Liked by 2 people

    • Iné je tu podstatné, budem citovať jeden komentár z webu:

      “ono skor jako že takto : …dojde čávo diriguje si armadu pouzije jej lietadlo , čábri s ním kade chce preváža si v ňom čo chce a vrchná velitelka tej armady tento fakt proste ignoruje….keby sa toto stalo za Husaka alebo asi aj teraz v ktorejkolvek krajine naokolo tak od velitela zakladne az po dozorneho roty by boli pravdepodobne všetci zjebany pod čiernu zem, degradovany a postaveny pred polny sud …zhruba v tomto poradi 🙂”

      Čo v preklade prináša otázku – Kto nariadil tým lietadlám, aby leteli do Moskvy? Pretože Naď je podpindosník, rovnako tak je ňou aj vrchná veliteľka Ozbrojených síl SR. Matovič armáde nevelí. Vysvetlenie je len jedno – v armáde existujú patriotické klany, ktoré konali na vlastnú päsť. Čo ma vedie k záveru, že armáda je v stave rozkladu, resp. min. schizofrénie. To ma vedie k ďalšiemu záveru, že SNP sa začalo už aj oficiálne.

      Keď Draxler vo svojom poslednom videu povedal, že sa rád na poli stretne s každým, kto chce prerážať policajné kordóny, nech mu to naživo ukáže, moja manželka na to reagovala, že sa s ním rada stretne a ukáže mu to. Žiaden kordón prerážať netreba, ak sú polícia a armáda príčetné. Viď príklad s Capitolom a mimoriadne vľúdnou políciou po zuby ozbrojenou paintballovkami.

      Liked by 2 people

  2. Pri odchode liebrálov zo Smeru, sa tu často spomínal tandem Fico, Pele. Môže to vyzerať, že po vojne je každý generál, ale niečo mi na tom nerezalo a dával som tomu malú šancu. Pele, je čistý objekt riadenia. Nemá na to. A už vôbec nemá na to kádre, ani oddanú členskú základňu. Je jasné, že do Hlasu bolo napchané neskutočné množstvo peňazí a keď bude treba, tak ešte prilejú. Taký Žiga, Raši nemajú dna, ani zábrany, takže sa spoja aj s Luciferom, len aby to vynášalo. Niečo strane, Niečo im. A pele to vlastne povedal, so SAS áno, so Smerom nie. Jasnejšie sa už vyprofilovať ani nemohli.

    Liked by 3 people

    • HLAS vznikol ako Ficom plánovaný tandem – bola to taktická reakcia na vývoj na Slovensku – snaha eliminovať efekt “leboFico” a skrze popularitu Pellegriniho si udržať vplyv na dianie. Bolo to plánované ako analógia GP a jeho nástroja USA. No keďže zákon času funguje, tak nástrojHLAS sa Ficovi veľmi skoro vymkol spod kontroly. Pellegrini je skutočne len objekt riadenia, šedou eminenciou je v HLASe Raši. Preto so Sulíkom áno, a s Ficom nie.

      Liked by 3 people

  3. S tými VUC to vypadá na realny scenar….väčšina je obsadená progresivcami a tí pôjdu na vlne všetkých čo broja proti Matovičovi…stačí si spomenúť na “prevrat” v 2018….sa išli roztrhať…aj tak im to bolo na nič…..dufam, že ich ľudia prekuknú….a odhalia ich nekale plány ovladnuť v buducnosti parlament….. Byhariová píše, že kašle na právny stát…..uz tu by mala ovciam zablikať kontrolka

    Liked by 4 people

  4. Keď dvaja robia to iste, nie je to to iste…..na Margo Dankovej a Matelovej iniciatívy
    Matovič zrejme potrebuje zahladiť posledne kauzy o Arce . Druha strana Danko ide po svojej linii…. kazdý s inym zamerom. Nehladala by som v tom senzaciu….tieto ich hry maju svoje pozitivum….Je tu Sputnik….
    a Matovičovi sa aspon z časti podari udržat ockovaci trend. – este treba naťahovať čas…podla mna ho globalisti podrzali….aby sa upustila para

    Liked by 2 people

    • ale neodpustili si zase zakernu prasacinu (ako vo vsetkych na oko pozitivnych veciach, vid podpora podnikatelov), museli to schvalit len na plnu zodpovednost ockujuceho lekara ale ze big pharma odmieta brat zodpovednost za tie svoje to je asi okej

      oni su proste ako obsluha vo fastfoode, na ktoru clovek caka aj 30 minut kym prinesie hranolky a aj na tie este napluju

      Liked by 2 people

  5. ahoj Oracle. prave sleduju stream poslance volneho. sdeluje tam, ze byl varovan, ze se stane obeti komplotu vuci jeho osobe. link na stream prikladam nize. dnes babis informoval o dodavce ivermektimu do brnenske nemocnice. 21.2. jeste toto vylucoval. volny rekl, ze se chysta diskreditace ivermektimu ze strany podplacenych lekaru. v lednu jsi odhadoval, ze toto corona divadlo bude trvat jeste tak 2 mesice. chovani nasi politicke sceny, je to chovani “chcipaji kobyly” nebo jen dalsi rozjezd? diky

    Páči sa mi

    • ano, mam stejny pocit, kdyz sleduji, jak se vyviji opatreni na SK a u nas. uz mi to prijde, ze ti dva se musi synchronizovat. babis se asi brzdi jen kvuli podzimnim volbam, ale na druhe strane se nemuzu zbavit dojmu, ze jednoduse je domluveny s demoblokem a probehne tu “ticha dohoda” a predani moci jako v 89. v partii na prima, zeman prohlasil, ze do zari je s covidem konec. bud to rekl jen proto, ze pocita s tim, ze donuti vsechny zaockovat nebo to to jen tak hodil do eteru, ale u nej se mi to nezda. na nejake diskusi na FB nekdo psal, ze EU si vybrala 3 pilotni zeme na otestovani noveho radu v evrope. hned me napadlo, ze jasne, CR a SK, ale kdo je ta treti zeme?

      Liked by 1 person

  6. Priatelia, je treba šíriť myšlienku (pre tých, ktorí sa chcú zaočkovať), aby sa nedali zastrašovať, že sa nepohnú nikde na dovolenku, pokiaľ sa zaočkujú tým zatracovaným a,, protislovenskym” SPUTNIKOM. Logicky to bude tak, že do tých štátov, v kt. očkujú Sputnikom, budeme môcť ísť na dovolenky. A je ich 39. Takže výber majú dostatočný. Nech sa nenechajú oblbovať argumentami hodnými idiota Korčoka a spol, lebo už nevedia, ako ďalej, kopú z posledných síl.

    Liked by 4 people

  7. K ruskej vakcínr sa vyjadril aj na slovo vzatý odborník Lasica. Jeho predstavy o slobode stoja za prečítanie.
    https://www.hlavnespravy.sk/milan-lasica-k-ruskej-vakcine-mam-prirodzenu-nedoveru-nie-som-privrzencom-sovietskeho-tovaru-ludia-sa-maju-dobre-a-su-nespokojni-demokracia-ano-ale-niektore-nazory-su-nepripustne/2454586
    Podľa jeho logiky, také indivíduá ako on, sa mali moc dobre pred 89, preto boli nespokojní. To ale naozaj sedí, lebo napr. Kňažko sa kedysi, keď staval vilu za 12 miliónov korún, pochválil, že od 70-tych rokov do revolúcie nezarobil menej ako 500 tisíc Kčs ročne.

    Liked by 3 people

      • Tak pri Lasicovi niet čo komentovať. Ten zmrd berie okolo 1500€ za utrúsenie zopár trápnych poznámok v tej Vacvalovej relácii. Vyrobili z nich div nie disidentov, lebo nemohli vystupovať na Slovensku, ale ten zlý režim im dovolil vystupovať v Čechách. Dobrý ľudia zomierajú a takýto smradi tu smradia do nekonečna.

        Liked by 3 people

        • na HS v komentaroch dal niekto dlhy zoznam TV programov a filmov, kde Lasica vystupoval:-)) ten veru nikdy nerobil kurica. No ale za reklamu Telecomu par rokov dozadu vzal 33 tis. eur, tak samozrejme, ze v starom rezime mu nieco take nehrozilo

          Liked by 2 people

  8. Spätné upozornenie: Otázky a odpovede č. 113 | Blog o verejnom živote a problémoch Slovenska

Pridaj komentár