Otázky a odpovede č. 113

Do uzávierky, ktorá bola v utorok o 19:00, som dostal dve otázky a dúfam, že mi nič neuniklo (a ak predsa, tak sa ospravedlňujem, lebo diskusia sa značne zneprehľadnila). Čo sa týka piatka, tak neviem, čomu sa budem venovať – buď situácii v USA (kvôli tomu, čo sa tam deje), alebo situácii doma. A ako vždy, budem sa snažiť dať na všetky otázky čo najlepšiu odpoveď – pred tým však rozoberiem jednu vec:

Otázka „dolovania“ kryptomien a energetických zdrojov

Keď sa ťaží ropa, tak sa uvoľňujú rôzne, často horľavé plyny. Tieto plyny sa zväčša spália, ale v Nigérií určite nájdu spôsob, ako tieto plyny zúžitkovať na ťažbu Bitcoin(BTC) alebo iných kryptomien s tým, že šéf jednej ruskej plynárenskej spoločnosti navrhol, aby časť plynu využili na ťažbu kryptomien.To je prvá vec.

Druhá vec je, že nastupujúci ekonomický krach a doba ľadová v západnej Európe a USA urýchli uvoľnenie nových ekologických zdrojov energie.

Otázky

Peter Peto sa pýtal:

Otázka je môže dovoz Sputnika rozbiť koalíciu s pádom vlády? Či iba spôsobí stratu ústavnej väčšiny v parlamente. K tomu podotázka kto zariadil pre Igorka vakcíny?

Odpoveď na prvú otázku je to, že nie, len to (ako si napísal) koalícii spôsobí stratu ústavnej väčšiny. Čo sa týka druhej otázky, tak v článku uvidíš náznaky odpovede. Totiž, globálne zákulisie (GP) aj Rusko sa potrebuje zbaviť liberálov a ostatných poskokov anglo-amerického močiara s centrálou v Londýne (Gates, Clinton a spol) a na to sa Matelko, ako neriadená strela dokonale hodí. Takže len zopakovali Matelkov cirkus s bábkoherečkou Remišovou, len vo väčšej miere. A po tom, čo prišiel Sputnik-V na Slovensko sa hneď ozvali liberáli poskokovia močiara z vlády, ale aj mimo parlamentu lebo zabliakali tak Zuzka zo smetiska, ako aj celá PS t.j. znemožnili sa sami. Rusi získajú týmto body, hlavne po tom, čo Rakúšania prejavili záujem o výrobu vakcíny (poznámka ku koncu článku-asi to boli oni, čo pomohli Matelkovi na popud GP alebo naša armáda z vlastnej iniciatívy či GP) t.j. získali Rakúsko a GP zas zhodil plány tak močiara, ako aj stabilizoval situáciu na Slovensku a získal čas na manévre. A čas na manévre a politické body získal aj Fico, ktorému stačí ozvučovať kde podráža Matelko voličov t.j. má oveľa lepšie pozície na vyjednávanie než predtým.

Constanze sa pýtala:

ahoj Oracle. prave sleduju stream poslance volneho. sdeluje tam, ze byl varovan, ze se stane obeti komplotu vuci jeho osobe. link na stream prikladam nize. dnes babis informoval o dodavce ivermektimu do brnenske nemocnice. 21.2. jeste toto vylucoval. volny rekl, ze se chysta diskreditace ivermektimu ze strany podplacenych lekaru. v lednu jsi odhadoval, ze toto corona divadlo bude trvat jeste tak 2 mesice. chovani nasi politicke sceny, je to chovani “chcipaji kobyly” nebo jen dalsi rozjezd? Diky

Politik ozvučil veľmi reálny scenár a GP využil tajné služby majstrovským spôsobom s tým, že Prymula a ostatné močiarne kreatúry si to odskáču, lebo oni blokovali Ivermektin resp. chcú zdiskreditovať zmienený liek. Lebo áno, zmienený politik chce dostať Babiša, ale Prymula a spol. mali informácie a nekonali.

S pozdravom

Oracle 911

Výzva: prosím začnite čítať hrubé knihy (je to fuk s ktorým začnete), v nadchádzajúcom období znalosti v nich obsiahnuté budeme potrebovať všetci.

Poznámka: Diskusia je nižšie a je otvorená.

21 thoughts on “Otázky a odpovede č. 113

  1. O tom, že dovoz Sputniku na Slovensko položí Matelkovo vládu psal včera zcela překvapivě i český mejnstrým….A co se týče ČR, doufám, že informační pole o skutečném projektu C-19 vykrystalizuje brzy neb na nás chystají podobný fašismus jako na vás v SR, právě to začalo jít do tuhého a “opatření” se stále zpřísňují. Babiš je pod obrovským tlakem tzv. koalice(STAN, Piráti…) stupňují tlak na všech frontách jisti si vítězstvím v podzimních volbách. Do podzimu však ještě pár měsíců zbývá, správné informace ve správný čas mohou hodně změnit volební preference české populace .

    Liked by 3 people

    • volebné preferencie sú jedna vec a výsledky volieb iná. A o výsledku volieb isto nerozhoduje volič, ale ten, čo zo zákulisia skutočne riadi krajinu.
      Aby o výsledku volieb skutočne rozhodoval volič – to by musel štát plne zobrať suverenitu do vlastných rúk a zabezpečiť objektívne plne kontrolované spočítavanie hlasov. Má niekto dojem, že v dnešnej dobe, keď sa otvorene a beztrestne porušujú zákony, falšujú počty nakazených, ignorujú ľudské práva, keď sa občan doslova stáva otrokom systému, tak tento otrok rozhoduje o tom, kto bude sedieť v parlamente?
      A rozhoduje vlastne o dianí v štáte skutočne parlament a vláda?

      Liked by 11 people

      • Popolvár, všetka česť tvojej práci. Otázka, vieme, že ESEt má svoje páky, vieme, že aj na ovplyvnenie volieb. Voľby napriek tomu nedopadli asi úplne podľa ich predstáv, keďže PS voľbami neprešlo. Niekto imdo tohohodil, vidly? V niektorých veciach mám zmätok, alebo lepšie povedané neviem sa z nich vysomáriť.
        Ešte jedna otázka do pléna. Pjakin spomínal “mars zničili, na mesiaci sa žiť nedá”, alebo naopak. Kde by som sa o tom čo najviac dočítal, či dozvedel. Ešte jedna vec, skutočne štúdium KSB je náročné aj na pochopenie aj na čas. Nie, že by som sa mu bránil, ale pre lepšie pochopenie by som chcel čo najviac dozvedieť o Antlatíde, z toho čo je tomu najbližie. Romány, dokumenty, videá, filmy. Pokiaľ máte poznatky, prosím o odporúčania, linky a pod.
        Ďakujem

        Liked by 1 person

        • Skús si prečítať z levanetu Chronologicko-ezoterickú analýzu vývoja dejín súčasnej civilizácie od Sidorova. Zaujímavý materiál na zamyslenie. Rovnako pozri na youtube videá Borisa Ratnikova. Sú s titulkami, pre mňa to počúvanie bolo ako balzam. Rozoberá aj pandémiu, ale hlavne hovorí o úcte, láske, pokore, svedomí. Hovorí aj o nebezpečí tetovania, piercingu, alkoholu, nadmernom fotení.
          Potešil si ma s tvojim pohľadom na čestných a poctivých komunistov.

          Liked by 3 people

    • uvidime, dnes rano spravy:
      Texas a dalsie US staty rozvolnuju
      Portuglasko rozvolnuje
      Nemci uvazuju nad rozvolnovanim (toto bolo pred par dnami)

      takze snad sa zacne aj tu. Inak pozrel som si vcera na bing.com/covid statistiky umrti a v CR to vobec nieje take strasidelne ako sa pise, ze je to tu pomaly najhorsie na svete (viem ze tie statistiky su na 2 veci, ale su to verejne data a na zaklade tychto hlupych cisel sa robia rozhodnutia, nothing new)

      CR 1250000 pripadov, 21k umrti
      Polsko 1750000 pripadov 44k umrti
      Nemecko 2500000 pripadov 71k umrti

      Liked by 4 people

      • velka snaha ocernit CR v cizine a vyvolat dojem, ze se tu umira jako kdyby tu radila ebola:-( prikladam sem zajimavy rozbor zdenka ondracka. ackoliv komunisticky poslanec, jeho analyza je objektivni. na zacatku se delalo 15K testu. ted se uz dela 90K denne. ohledne rozvolnovani. ano, vsude se ohlasuje rozvolnovani a jen CR a SK se utahuji srouby. uvolnovani i v AT, nicmene znamy z AT mi dnes psal, ze se tam uvazuje o testovani pri prejezdu do jineho mesta. vidi nekdo svetlo v tunelu?

        Liked by 1 person

        • Ačkoliv komunistický poslanec – prepáč, ale nemám to rád. Ja som poznal komunistov a “komunistov”. Zdeňek, zrejme patrí komunistom. Môj tatko bol pasívny komunista. Platil známky a drel ako mulica. Vyzneje to ako samochvála, ale väčšieho dríča ako môj tatko som nezažil. Poznal som komunistov, ktorí ideám socializmu “verili” boli to poctiví a pracovití ľudia, ktorí išli príkladom, namiesto uznania boli zosmiešňovaní a urážaní aj v dobách socializmu okolím či pracovným kolektívom. pritom, keď bolo treba pomohli každému. takto sa zúčastnil, všetkých akcií v obci. Či to bola výstavba zdrav.strediska, domu smútku, škôlka a pod. Za kým prišli, keď potrebovali? Za tatkom. A nevedel odmietnuť. A prišli aj vtedy, keď tí čo sľúbili neprišli, murári nastúpení a pomocníci nikde. Kamil, poď prosím ťa, nedošli tí čo sľúbili. A tatko išiel, napriek tomu, že mal záhradu, vinohrad, družstevný vinohrad, ktorý obrábal pre družstvo, 3 deti a jednu, jeho mamu, dosranú došťanú babku mysľou dvojročného dieťaťa na starosti. A hubu si obtierali do neho zmrdi, ktorí sa zašívali, kde mohli. Nie to, že nejaké brigády mali v paži. Ale v práci (JRD) sa zašívali. Pol roka z roka premaródili a boli to šoféri, takže stále boli pokazení (autá), alebo keď už sa nedalo inak a od 4 kombajnov mali odvážať traja, tak tí dvaja sa zašili a foter lietal jak s nasolenou riťou. Preto som alergický, keď niekto rýpe, alebo znevažuje komunistov. Tí, ktorých som ja poznal, ako dieťa, to boli pracovití, čestní, poctiví, morálni, zodpovední ľudia.

          Liked by 5 people

          • bohuzel u nas v rodine to bylo uplne jinak. na me rodine se komuniste dost podepsali, ale to vytahovat tady nebudu, je to uz minulost. to moje “ackoliv” se vztahovalo na to, ze KSCM podporovala babise a byla vzdy tim pomyslnym “jazyckem na vahach”.

            Páči sa mi

          • Přesně takový byl můj otec. Komunista. Po 68 roce ho vyškrtli ze strany,.protože nepodepsal, že souhlasí se vstupem vojsk Varš.smlouvy. Byl velmi slušný a pracovitý a vždy všem pomáhal. Čestný a pracovitý. Takže člověka máme posuzovat podle činů a chování a ne podle toho, v jaké je straně.

            Liked by 2 people

Pridaj komentár