Doplácanie na heslá „leboFico“ a „lenFicanie“

Na to prvé heslo doplatili v podstate všetci voliči a len tým najväčším zadubencom to ešte nedošlo, lebo priviedlo k moci Matelka a liberálnu-fašistickú polo-vzdelanú čvargu, ktorá nevie síce vládnuť, ale celkom dobre vedie blbé reči, kradne a rozkladá štát. Na to druhé heslo dopláca skôr tá liberálno-fašistická čvarga, lebo to umožnilo Matelkovi použiť proti nim poriadnu páku, žiaľ táto páka má za následok aj to, že Matelko rozkladá našu štátnosť.

Prečo?

Pretože Matelko urobil z tej čvargy hlupákov pred celým Slovenskom (Fico povedal, že to s nimi dopadne zle), ale aj pred celým svetom a pred pánkom, kde Matelko dokázal, že na týchto hlupákoch vo vláde nezáleží. Keby namiesto rekonštrukcie vlády by urobili rekonštrukciu koalície a prizvali by do partie Pellegriniho, tak by mohli dovládnuť menšinovou vládou ďalšie dva roky s Ficovou tichou podporou, lenže Pellegrini je podľa nich druhý Fico, a preto teraz boli postavení pred neriešiteľnú situáciu.

Ďalšia skupina z ktorých urobil hlupákov je treťosektorovo-mediálna liberál-fašistická čvarga, ktorá vytárala mediálne podhubie „leboFico“ a „lenFicanie“, lebo keby sa najneskôr v marci ozvali, tak by mohli vytvoriť vhodný naratív pre prizvanie Pellegriniho k rekonštrukcii koalície a kredibilitu by mohli zachrániť. Ale teraz budú odpísaní a nielen im nepomôže ani ten 180° obrat voči Matelkovi, ale rovno ich poškodí, lebo to len podporí martýrium Matelka u zadubeného voliča Matelka. Skrátka Matelko, je síce blázon, ale nie neškodný a vôbec nie hlupák, lebo ak niekto tieto pojmy zamení, tak dopadne ako liberálno-fašistická čvarga, z ktorej urobil nepotrebných a nepoužiteľných idiotov na čele so Zuzkou zo smetiska, z vládnej koalície, médií a tretieho sektoru. A to celé sa mohlo udiať len z toho dôvodu, že tak celý anglo-americký močiar s centrálou v Londýne, ako aj jej miestna periféria na čele s americkou ambasádou, nechápu riadenie zložitých sociálnych systémov (toho sa týka moja výzva nižšie).

Čo sa deje na úrovni procesov?

Okrem toho, že Matelko robí z miestnych predstaviteľov močiara kompletných nepotrebných idiotov na verejnosti, a tak v podstate plní dosť silnú a divnú zmes antiparazitika a laxatívy, na sociálnej úrovni v podstate preorientováva krajinu na východ (smer Rusko a Čína) v rámci dosť prudkého, ale potrebného manévru a hatí procesy spojené s ofenzívou NATO na Ukrajine proti Rusku.

To prvé je spojené so Sputnikom-V, ktorý sa k nám dostane cez Maďarsko a ktoré nám pomôže Maďarsko pomôže certifikovať s tým, že nielen nás nasmeruje na východ cez ruské a čínske vakcíny, ale aj sa začne obnovovať Uhorsko a Veľká Morava, bez Rakúska, ktoré podľa všetkého vypadlo z tunajších procesov (aspoň to tak vidím) lebo aj Zeman prejavil záujem o Sputnik-V.

To druhé je spojené s tým, že miestni poskokovia močiara boli postavení do situácie s ktorou si nevedia dať rady a centrála zas musí riešiť podľa nich dôležitejšie problémy, lebo nechápu, že treba zabezpečiť tyl. Čo ale vytvára komplikácie v situácii a potrebný fázový posuv na to aby sa celá akcia NATO rozpadla, umožnia odstrániť Bidena a spol. od kormidla v USA (americká armáda resp. Pentagon chápe možné dôsledky vojenskej roztržky s Ruskom, ale zatiaľ nemá priestor Bidena odstaviť). Žiaľ obidve veci majú za následok to, že naša štátnosť sa rozkladá a my budeme musieť nadviazať na historicky hlbšie veci, ak to chceme ako národ prežiť.

Čo sa udeje?

Bidena po fiasku na Ukrajine v priebehu niekoľkých mesiacov odstaví armáda, ktorá nainštaluje Trumpa ako prechodného prezidenta USA, ale to zas povedie k de facto rozpadu USA a k smrti US$ (sú to ďalšie faktory, ktoré majú potenciál doviesť k smrti US$). Dodávam, že tá mediálna hystéria bude rovnako hlasná a nepríjemná, ako aj u nás.

Washington a vedenie NATO a Brusel/EÚ vydajú silácke vyjadrenia na adresu Ruska, ale Európske a ostatné členské štáty sa zatvária, že v podstate o nič vážne nešlo a budú pokračovať v rozvíjaní obchodných vzťahov t.j. NATO sa na Ukrajine nielen odzbrojí, ale sa aj kvôli nej rozpadne.

Na Slovensku Smer-SD a Fico môžu naplno rozbehnúť budovanie alternatívnych riadiacich štruktúr, lebo majú dosť politickej munície na to, aby za zavretými dverami dali ponuku na podporu tejto iniciatívy z Liptova. Pretože Matelko urobil zo zbytku vlády, vládnej koalície a zo Zuzky bandu zbytočných a nepotrebných idiotov, ktorá ukázala, že vládnuť nedokážu, ale len hlásať heslá o slušnosti a kradnúť ako straky. Dodávam, že pár takých kúskov ešte uvidíme od Matelka, lebo on chce každému ukázať kto je to šéf, aj keby ho to stálo krajinu a má za cieľ v prípade prehry stiahnuť so sebou pod vodu celú liberálnu čvargu.

S pozdravom

Oracle 911

PS: Ospravedlňujem sa za expresívne výrazy a musím sa priznať, že síce som vedel, čo urobí Matelko, ale nevedel som, ako to urobí a aj keby som vedel, že ako, tak by som o tom mlčal (holt síce poznám jeho zadanie, ale neviem ako rozmýšľa).

Výzva: prosím začnite čítať hrubé knihy (je to fuk s ktorými začnete), v nadchádzajúcom období znalosti v nich obsiahnuté budeme potrebovať všetci.

Poznámka: Diskusia je nižšie a je otvorená.

41 thoughts on “Doplácanie na heslá „leboFico“ a „lenFicanie“

  1. Nazdar Oracle.
    Doplním zopár detailov ohľadom možného zapojenia sa NATO do konfliktu Ukrajina Rusko. Všetci Generali NATO vedia že nemajú možnosť zareagovať v čas. Tiež vedia že nebudú schopní dostať obrnené jednotky NATO na východ nevyhnutnou rýchlosťou. Všetky štáty bývalej Varšavskej zmluvy majú infraštruktúru vybudovanú tak že pásová technika NATO nemôže využiť ani jeden most cez rieky a železnice sú pre prevoz techniky nevhodné. Vytvorili síce jednotky rýchleho nasadenia no tie sú umiestnené na východnom pobreží USA. Jednotky o sile päťdesiattisíc mužov sú schopní priviesť do Európy do dvoch mesiacov. Ďalej zásobovanie jednotiek je v súčasnosti nemožné. Tiež v NATO zrušili starú doktrínu ktorá vyžadovala aby každý vojenský celok mal zásoby na desať dní činnosti. V podstate celé NATO nemá možnosti zasiahnuť ak dôjde k stretu medzi Ukrami a Ruskom. Jednotky pobaltia sú nedostatočné, nebude ťažké udržať ich na súčasných pozíciách.
    Vyjadril sa k tomu aj Jakov Kedmi v relácii večer u Solovjova, povedal ak Ukrajinci zaútočia budú v tom sami a rusom rozviažu ruky.
    S pozdravom Peter.

    Liked by 2 people

    • narýchlo začala slovenská správa ciest projekty na rekonštrukcie mostov ciest I. triedy v havarijnom stave (sú ich tisíce, zrazu to niekomu začalo vadiť…teda asi už to bol fakt problém keď jeden padnutý most odrezal od zásobovania desaťtisíce ľudí) to bude však trvať roky, v každom prípade na našom území je možný presun vojenskej techniky (armády) len severnou vetvou (v dostupnom časovom horizonte) a tam stačí jedna dobre mierená raketa niekde kde sa blízko seba nachádza cesta a železnica a je vymaľované, trebárs Kraľovany, Žilina… ale takých miest je tam viacej (Sorry guys, big bada bum, no road, go through Čertovica, good luck – niečo na ten štýl)

      za všetko hovorí ten dopravný kolaps na diaľnici v ČR cca pred 2 rokmi, to naozaj nemalo chybu keď už nedokázali ani po diaľnici odísť bez väčších problémov…a možno sa hrajú na neschopných len na naoko, aby zmiatli nepriateľa ;))) ibaže by nie…

      Liked by 3 people

  2. Par postrehov
    a) aj Rakusko prejavilo zaujem o Sputnik, a udajne sa aj dohodli
    https://spravy.pravda.sk/domace/clanok/583967-online-nemci-ockuju-astrazenecou-od-60-rokov-greci-od-30/
    b) Keby namiesto rekonštrukcie vlády by urobili rekonštrukciu koalície a prizvali by do partie Pellegriniho, tak by mohli dovládnuť menšinovou vládou ďalšie dva roky s Ficovou tichou podporou, lenže Pellegrini je podľa nich druhý Fico, a preto teraz boli postavení pred neriešiteľnú situáciu.
    Ak toto je pravda tak je to divne a to hlavne z dvoch dovodov:
    1. predstava – Ficova podpora mensinovej vlady so 100% ucastou liberalov – nic moc
    2. nepochopitelne, ze niekto rozmysla (teraz myslim vladne strany) len na urovni LenFicoNie a nepozera v prvom rade na svoj zaujem. Kazda akcia ma svoju reakciu.
    Kto seje nenávisť, žne pomstu…

    Páči sa mi

  3. V souvislosti s Ukrajinou – u nás se také zrychlují procesy, krátce poté co Petříček vyhlásil, že ČR podporuje “jednotnou” Ukrajinu. Vzpomínáte jak dosazení tohoto vnuka ukrajinského banderovce do funkce ministra zahraničí ČR kdysi komentoval Pjakin – totální selhhání nadnárodního řízení, tj. selhání GP – bezstrukturní řízení je pomalejší, ale funguje a koriguje.
    https://www.reflex.cz/clanek/zpravy/106498/petricek-konci-prezident-zeman-docasne-poveril-vedenim-ministerstva-zahranici-jana-hamacka.html
    Zeman pověřuje Hamáčka a Zaorálek se rozmýšlí. Koalice paté české kolony šílí.

    Liked by 1 person

      • Môžu robiť čo chcú. Môžu jej dať medaily aj tri. Mala držať hubu vtedy,keď sa začala motať dopolitiky. Ktovie,kto jej toporadil? Že by manžel – klinický debil? Pištia ako potkany, keď im otvoríš hniezdo. Ukazujú sa konečne aj páni slovutní mistři profesóres, čo sú za sebranku. Oni sú fakt debili. keby držali huby urobili by lepšie. Mlčati – zlato. ja už začínam mat pocit, že info pole sa začína obracať. S kolegami sa síce o politike nebavím, ale keď sa bavíme o tejto pandémii,tak jeden čo bol za špajchlovanie, nedávno prekonal kovid, ničím ho neliečili a po 10 dňoch išiel so zápaľom plúc do nemocnice. Tam ho dali dokopy. Ale vycítil som z jeho reči, že ani on už nie je presvedčený, že tá špajchlovačka, či očkovanie nie je to pravé orechové, keďže má kamaráta, ktorý bol zaočkovaný a nejakú dobu po očkovaní ochorel na kovid. Sme vo vojne proti ľudstvu. Rusi im do toho sputnikom hodili vydli. Neverím, že ho vyvinuli za pol roka. Rusi už mali Sputnik dávno vyvinutý. Ako protizbraň biologickej zbrani. Nikto ma nepresvedčí, že Kovid, nie je biologická zbraň. Chceš mier? Pripravuj sa na vojnu.

        Liked by 3 people

    • Tiež som skoro odpadol, ukazujú karty ako nejakí hlupáci…pekne sa zaraďujú kam naozaj patria, najprv ten dekan právnickej liebesbrief na Lipšica a teraz takýto trkvas…

      Hentá ženská je (neriešim teraz jej manžela a ako sa tam dostala) priamo zodpovedná za niekoľko tisíc úmrtí ročne len tým že neschvaľuje na Slovensku lieky, ktoré sú v EÚ schválené, to je skôr na basu ako nejaké vyznamenanie

      Liked by 4 people

      • No, keď bude treba ono sa to vytiahne. Všetko sa zrýchľuje. Matel to istí, keď budú moc kvákať, on bude ten, čo to iniciuje. Ako píšem vyššie, debili nevedia kedy majú držať hubu. Oni vôbec nechápu. Vyložene sa ukazuje, že tí čo ich riadia ich riadia zle, alebo ich neriadia. A oni sú bezradní. Jasné rečami si idú stále svoje, ale to ich viac diskvalifikuje akom im to pomáha.

        Liked by 3 people

        • @dmirec
          Ani tí, ktorí ich držia nevedia ako veci riadiť. Takže je to jav všeobecný.

          Pre nezasvätených: močiar si zvykol na to, že GP im informačne pripravil pôdu/upratal väčšie systémové prekážky a oni mohli konať tak, ako si to “zmysleli”, ale teraz GP nielen im prestal poskytovať podporu, ale aj ide proti nim a hucká ich na to aby používali “staré osvedčené postupy”, ktoré už v zmenených podmienkach nefungujú. A preto im veci akosi nevychádzajú.

          Liked by 7 people

              • tá komunita sú fakt idioti v tom, že ozvučili, čo ozvučiť nemali – mali držať huby – “Mlčeti zlato!”
                Ako vedci sú dobrí – ale sú to jednoducho špičkoví fachidioti.
                Podstatou ich testovania je to, že všetky myši a morčatá prežili – to preto, pre ozvučenie tohto výsledku, po hysterickom kvikote liberálnej prozápadne zapredanej žumpy po importe Sputnika V dal Matovič skrze Krajčího úlohu pretestovať Sputnik – toto mali ozvučiť, to bola ich úloha a dosť! No oni – iniciatívni blbci, fachidioti, testovali aj čo nemali, a ak už pretestovali, tak mali držať huby!!!
                No aj tak je dobre, ba lepšie – najlepšia vakcinácia proti vírusom a zvlášť koronavírusom je žiadna vakcinácia.
                A prečo letel Igorko následne najprv do Moskvy a čo potom vybavil okrem iného v Budapešti? Záujemci sa budú môcť očkovať Sputnikom v Maďarsku. Idioti a zúfalci sa dajú zaočkovať západným svinstvom na Slovensku a zvyšok to odmietne úplne, alebo si skočí po Sputnik do Maďarska.
                Pfizerovci dlho nepožijú – ADE fenomén a Astra Zeneca bioroboti – zombíci, až sa vypne ich riadiace centrum, budú neškodní ako hybernovaní – nevybudení zombíci v laboratórnej scéne z filmu Svetová vojna Z. Tak, či tak, ani oni ako GMO dlho nepožijú, jedine, že sa nad nimi Boh a Príroda zmiluje a bude im vrátená ľudská DNA a prinavrátená duša do tela.

                Liked by 5 people

        • súhlasím, že sa to môže vytiahnuť…nuž to je riziko mafiánskeho spôsobu riadenia kedy sa do funkcií a kšeftov dostane len “zamazaný” náščlovek a celý priestor vyzerá ako mínové pole, ktoré vybuchne hneď ako je náščlovek nepohodlný alebo sa vytratí mediálne krytie, ktoré dovtedy tú špinu zakrývalo

          aj preto vidím nejaké pronárodné a samostatné smerovanie Slovenska v budúcnosti komplikovane, totižto takýchto ľudí v nejakých vyšších pozíciách (vedúci úradníci, akademická sféra a pod.), ktorí nie sú pronárodne orientovaní je až príliš veľa a v praxi sa to najčastejšie riešilo nie škrtaním postov/funkcií/inštitúcií ale najlepšie nahradením novou inštitúciou, na ktorú ale treba nových schopných riadiacich pracovníkov (väčšinu bežných pracovníkov by nová inštitúcia získala prechodom z tej starej) a takých máme žiaľ málo (pri zohľadnení potrebnej kvalifikácie a najmä aj ochoty to robiť) preto využitie maďarského šúklu niečo takéto symbolizuje (možný scenár v neďalekej budúcnosti: neviete to robiť tak teraz budeme využívať týchto tu v Maďarsku, znížime Vám rozpočet každý rok o 50% a výskumníci môžu ísť pracovať tam…niečo také sa už udialo v oblasti metrológie, ktorú už de fakto nemáme a podniky využívajú tieto služby často v Česku a v Maďarsku)

          Liked by 1 person

  4. Neviem ale ten Pellegríni je čistí liberál, a je dosť nebezpečný, tiež dosť pro americký. Hlas – SD by som nevolil , ale každého vec. Počúvajte čo rozpráva a ako rozpráva. On keby urobil po predčasných voľbách vládu zo SaS a PS, tak hotová katastrofa. A keby teraz vymenili po rekonštrukcii vlády OĽANO za Hlas SD , no neviem ale to by bolo z kaluže do blata. Ak naozaj Fico podporuje budovanie štátu zdola od VUC tak to je skôr cesta. Tu treba zmeniť ústavu a volební systém zdola. Inej cesty niet.

    Liked by 5 people

  5. Pellegrini vôbec, ale vôbec nie je dobra voľba. Financuje ho a stoji za ním to isté čo za Captavou. Je jedno kto tam bude momentálne, je to ta istá ruka, to isté jadro. Ale,
    mociaru sa potapa loď. Lepsie povedane, majú ju zaseknutu… 😉 Absolútne ich plány nevychádzajú. A robia len zúfalé kroky. Z astrologickeho hľadiska bola tato doba predpovedana dávno… ludia sa pýtajú, kedy to skonči. Ale ono to neskonci. To je len začiatok. Spoločnosť sa sama triedi. Pretože všetko vo vesmíre je energia. Ako píšeš Oracle, treba čítať hrubé knihy, v tejto dobe to už neplatí. Pretože človek ktorý nerozumie sam sebe, nemôže rozumieť ničomu. Jeden z ucinkov vakcín mRNA je aj oddialenie duchovnej podstaty človeka. Je vypnutá intuícia. A to je snáď najväčší problém všetkého.

    Liked by 2 people

    • @Marek
      Čo sa týka Pellegriniho, ak je fakt zlá voľba a opísal som to ako možný scenár, ktorý je už pasé. To je prvá vec.
      Druhá vec je, že človek musí začať systematické sebapoznanie a kniha, ktorá niekoho oslovila svojou témou je dosť dobrý začiatok, pretože pri ňom dosť dobre sa dá riešiť aj otázka, že prečo to zaujalo.

      Páči sa mi

    • antigén testovanie špajchľou pod epifýzu je zablokovanie spojenia duša-vedomie skrze podvedomie – vypnutie intuície i svedomia.
      mRNA vakcína odpojí – vyženie dušu z tela jeho premenou na GMO – proste znesvätí, zničí telo ako chrám duše.
      “Telo je chrám duše a duša je chrám tela”
      Celý tento satanistický plán je v podstate o definitívnom (v ich predstavách) víťazstve satanistov – o definitívnom odtrhnutí človeka od Boha jeho premenou na nečloveka – zombie s GMO telom – biorobota…

      Liked by 4 people

  6. Tak ako mi prekáža argumentacia LeboFico tak ma irituje návrat smerákov do politiky!Ideál neexistuje,ale Fico a Ficohlas by mali skončiť,rovnako ako Matovič,svedkovia sorosovi,agenti cudzích záujmov ako aj čvarga tzv.slušných,ktorí sú len stádom ktoré ako býk na červenú ,reagujú na Fico,Smer!Fico zlyhal v antiGorile,v riešení korupcie svojich zlodejov,nepostavil žiadnu nemocnicu pre ľudí(okrem policajnej),nerealizoval diaľničné obchvaty miest a najmä z D1 na D2,neriešil Kisku,Dzurindu,R.Zajaca,Mikloša,Bubeníkovu,Haščáka…
    Asi preto lebo by bol v polohe,Zlodej kričí ,chyťte zlodeja!!!
    Fico je politická zoombie!

    Liked by 1 person

      • tiez si mysli, ze treba uplatnovat prinos daneho objektu pre nas pred nenavistou.
        Pre mna za mna nech je vlada poskladana z “krodokilov”, ktory ale budu robit pre nas.
        Bozkavat sa s nimi nemusime…

        Páči sa mi

    • A ty si myslíš, že Fico je Pán Boh? Všetci o ktorých píšeš majú/mali iné krytie a Fico mohol robiť len to čo mu bolo dovelené. Korupcia. rozkrádanie, to je systémová zložka kapitalizmu. Ani Putin v Rusku ešte nedal pindosov a oligarchov do laty. Ale postupnými krokmi sa k tomu prepracováva. A Fico nedovolil kravu len dojiť ako táto banda, ale donútil oligarchov a západný kapitál aspoň sem tam hodiť krave otep stena. Títo kravu kŕmiť nechcú, ale vydojili by jej z vemena aj krv.

      Liked by 4 people

Pridaj komentár