Klasika a pár vecí

Otázky pre ďalší vstup do rubriky Otázky a Odpovede treba položiť zajtra t.j. 14.04.2020 do 22:00 CEST. Prosím pred otázku dajte označenie “Otázka” a obmedzte pod týmto článkom diskusiu na minimum, komplikuje mi to po tom veci.

Ďalšia vec je, že dôvod prečo propagujem kryptomeny Holo a Theta je nie to, že ich cena v blízkej  budúcnosti narastie ako každej inej kvôli hyperinflácií a kolapsu finančného systému (konkrétne nárast ceny Theta môže byť aj 10+ násobok súčasnej ceny aj kvôli iným veciam), ale aj to, že oni sú vstupom do novej ekonomiky o ktorom bude môj zajtrajší článok.

Posledná vec, akonáhle sa úplne prejaví kolaps súčasného finančého systému (rátam September-Október) obmedzím články na týždenne dve (štandardný+vstup do rubriky Otázky a Odpovede) a na krátke analytické vstupy (maximálne 2-3 paragrafy).

S pozdravom

Oracle 911

Výzva: prosím začnite čítať hrubé knihy (je to fuk s ktorým začnete), v nadchádzajúcom období znalosti v nich obsiahnuté budeme potrebovať všetci.

Poznámka: Diskusia je nižšie a je otvorená.

60 thoughts on “Klasika a pár vecí

  1. Ahoj Oracle911,
    “Otázka” – ako podla Teba budu prebiehat procesy do konca tohoto roku. Samozrejme ide len o nazor lebo rozumiem, ze nikto nema krystalovu gulu a vysledok je nejasny.
    Dakujem

    Páči sa mi

    • treba zajst ho historie, tu je to pekne popisane: https://www.youtube.com/watch?v=P4_1pwsm5LY
      na historii nemecka: pocas prvej svetovej vojny nedochadzalo k inflacii, pretoze ludia svoje peniaze nepouzivali, odkladali a setrili aj ked sa mnozstvo penazi v obehu kontinualne zvysovalo. inflacia sa zacala prejavovat az po vojne, ked sa ludia zacali citit istejsie a chceli si za svoje peniaze nakupit. a zbytok je historia.

      takze z mojej strany, hyperinflaciu zazijeme az skonci covidenie, predpokladam ze na jesen?

      Liked by 2 people

  2. Otazka:
    1. prebehla informacia, ze Pfitzer moze zvysovat riziko vzniku rakoviny.
    Aky je Tvoj nazor?
    2. Novy Zeland zaviedol No vacine no Job, aka je pravdepodobnost, ze rovnako bude aj v Australii/Europe?

    Páči sa mi

    • Vzhľadom na to že Nový Zéland má byť oddychovou zónou pre GP, tak..
      Znamená to že vakcíny majú vytvoriť závislosť na podávaní vakcín alebo inej závislosti. Aby to GP mal pod riadením. Viď film Vymedzený čas. Takže GP alebo elity čo aspoň trochu pochopily na čo mala slúžť akcia covid tlačia na pílu v útočisku.

      Páči sa mi

    • NZP nebude dokial sa nezruší hotovosť, lebo tak môžu odstaviť všetkých neposlušných (nebudeš poslušný- nedostaneš nič a skap) a súkromné dlhy sa budú rušiť pod podmienkou že sa vzdáš svojho súkromného majetku.

      Liked by 2 people

  3. otázka- budú mať morské oka Inovec, a iné, ako i slov.pyramída kota 664 na uzemí slovenska vplyv na dobu ľadovú u nás. Myslím , že zmenou smeru vetra a zrážok, výkyvmi teplôt, a prúdením vetrov i po Žofii začala už pred niekoľkými rokmi . otázka-váš názor na budovanie pyramíd v rusku, znovu odkrývanie pyramídy neviem presne myslím, asi v slovinsku, môže s tým súvisieť zmena klímy?

    Páči sa mi

  4. Otázka: Ori, ako vidíš, časovo, toto testovacie šialenstvo u nás? Vzhľadom k tomu, že sa jedná skôr o politickú udalosť než zdravotnú, by ma zaujímalo kedy sa asi dá očakávať ukončenie testovania ( v školách, kvôli práci a pod.) a povinnosť respirátorov, či rúšok. Niečo sa už začína otvárať, no všade skoro kročia, že len pre negatívne testovaných. Vďaka.

    Páči sa mi

    • Tiež sa pripájam k predchádzajúcej otázke + doplnenie OTÁZKY:
      Kedy skončí toto testovanie? Je v tom nejaký hlbší zmysel (samozrejme okrem finančného pre určité osoby)? Napr. ako zdravotný experiment na obyvateľstve alebo psychologický experiment (pripadá mi to ako psychologické podrobenie a z toho následne plynúca apatia obyvateľstva – veľa ľudí v mojom okolí je zmierených s každotýždňovým testovaním a keď som aj v rodine povedala, že je možné si dať urobiť aj test zo slín, ktorý by som im aj dala (zadarmo), tak je odpoveď, načo veď je to jedno)?
      Má zmysel vôbec počkať, kým toto skončí a zostať na SR alebo radšej emigrovať? lebo síce neviem, čím by som sa mohla živiť v zahraničí, ale keď som aj dnes videla vonku na uliciach tých “zarespirátorovaných” ľudí bolo mi zle, nehovoriac keď počujem názory niektorých ľudí, ktorých som pokladala za rozumných a spočiatku boli aj proti testovaniu, vakcínam…neviem, či sú zblbnutí/ ohlúpnutí vymývaním mozgov masmédiami alebo tým testovaním?

      Liked by 1 person

      • Je to čiste môj osobný názor.Všeličo sa dá dočítať na nete a preto neverím tým paličkám a myslím si že sú niečím účelovo napustené aby…inak by ich nestrkali tak hlboko.Potešilo by ma keby som sa mýlila…

        Liked by 1 person

        • áno, tým paličkám neverím ani ja, a pravdepodobne niečo s nimi bude (napr. viem, že niektorí čo tam pravidelne chodia párkrát citíli, že tá palička bola vlhká a myslím, že ich to aj štípalo)…aj jeden lekár zdieľaľ nejaké vedecké články (bohužiaľ som si to neuložila), s tým že zjednodušene – to miesto, kde sa to strká (nasopharynx) je jedno z dvoch najzraniteľnejších miest na tele človeka, bez nejakej prirodzenej obrany, preto je tam veľmi ľahké čokoľvek vpraviť a má to veľmi dobrú vstrebateľnosť….
          A týmto sa nechcem sa nikoho dotknúť, ale z psychologického hľadiska mi to testovanie pripadá aj ako “znásilňovanie”….

          Liked by 4 people

        • nemýliš sa, žiaľ.
          Úlohou “paličkovania” je oddeliť vnútorný varovný hlas (dušu, intuíciu, svedomie) vedomia (preto to ide pod epifýzu), a pripraviť ho takto na ochotu – podvolenie sa dať očkovať. To odblokuje dušu aj od tela.
          Telo je chrám duše a duša je chrám Boha. Poškodením ľudskej DNA vakcináciou (vytvorením GMO) poškvrníme telo ako chrám duše, duša nedokáže viac s telom komunikovať, stáva sa pre dušu niečim umelým a duša sa od tohto momentu nachádza mimo telo. Je s ním ešte spojená, pokúšajúc sa obnoviť komunikáciu s telom, ale už nie je v ňom. Pre nemožnosť obnoviť pôvodnú DNA to časom vzdá a telo sa začne rozpadať – ako zombík.
          Preto pre likvidáciu tejto civilizácie biorobotov nebude potrebný kataklyzmatický zásah, ako v prípade Atlantídy, kde sa síce podarilo odblokovať dušu od vedomia, previatím plnej kontroly nad podvedomím biorobotov, ale vtedy telo geneticky nepoškodili tak, aby duša bola okamžite z tela vypudená, ako je to teraz. Technokraticky to prešvihli: chceli biorobotov, vytvorili dočasných zombíkov.
          Pozor, FFP2 masky z Číny isto sú napustené podobným svinstvom, ako “paličky”. Podsávaním pri sťaženom dýchaní to dostávate tak či tak do nosohltanu.
          Preto naďalej len plátené rúška, najlepšie nič, ak už sa nedá inak, tak FFP2 len pod nos a ústa zavrieť. Ak to nevyjde – otočiť sa a odísť preč. Už to nepotrvá dlho, takže nedajte sa covid svedkami znásilniť a zničiť si zdravie. Najzbytočnejšie a najsmutnejšie obete sú tie tesne pred oslobodením. Takže dávajte na seba pozor.

          Liked by 5 people

  5. “otazka”
    “PS: Ospravedlňujem sa za expresívne výrazy a musím sa priznať, že síce som vedel, čo urobí Matelko, ale nevedel som, ako to urobí a aj keby som vedel, že ako, tak by som o tom mlčal (holt síce poznám jeho zadanie, ale neviem ako rozmýšľa).”
    2. Aké ma vlastne Matovič zadanie?
    3. A bolo to zadanie este pred volbami 2020 alebo po prvom cel. testovani?
    Dik

    Liked by 2 people

  6. ,, otázka ” Ori , prosím, ako sa dá vysvetliť fakt o práškovaní ľudstva – chemtrails. Teraz v správach – kdesi u nás na Slovensku padali krúpy, ale pani povedala, že boli ako kocky z polystyrenu a keď sa v ruke zohriali, ostala želatína. Aj to ukázali, bolo to také. Ak je pravdou konšpiračná t. o chemtrails, určite Fico o tom niečo vedel, vie. Prečo dovolil, aby to vypušťali cudzie lietadlá nad našim územím a aby tie ťažké kovy nivočili zdravie Slovákov? Ja tomu totiž verím, že je to forma genocídy ľudstva.

    Páči sa mi

    • Video síce má jeden a pol hodiny, ale Lev Alexandrovič Pochmeľnych rozpráva zaujímavo, a hlavne podáva šokujúce svedectvo. Je autor technologie meteorologické ochrany Moskvy před nadbytkem srážek metodou leteckého práškování oblačnosti ledotvornými reagenty (z popisu videja)

      Liked by 1 person

      • To práškování dělal na začátku kariéry. Pak zjistil, že mnohem účinnější je natáhnout elektrické káble a pustit el. přístroje. Těmito přístroji dokázal např. do 2. “rozpustit” tornádo (hurikán), rozpustit mraky nebo naopak přilákat mraky, aby 2. den pršelo, omezit krupobití atd. Nebo pomocí tohoto přístroje udělat okolo města elektrickou bariéru široko desítky km, takže větry se smogem tu bariéru obtečou.

        Páči sa mi

    • Na konšpiračnej teórií “Chemtrails” je pravda asi len 10%, zvyšok je len balast, výmysly a fantázia new age slniečkárov.
      Zmes pravdy, polopravdy, energo-informačného egregoru a psychologického javu.

      Páči sa mi

  7. Otázka:
    Na koľko %vnímaš pád finančného systému tento rok a prečo sa to podľa teba udeje?
    Myslíš, že sa tento rok poprípade ďalší rok niečo veľké, zlomove ešte udeje? Mnoho ľudí, hovorí a spomína koniec leta a jeseň, ze tam by sa mohlo niečo udiať zlomiť.
    Čo sa udeje teraz podľa teba u nás na Slovensku, čo tým sledujú, tým uvoľňovaním opatreni…?
    Neviem či si postrehol, ale akosi viac a viac vykukuju správy o UFO uz aj v hlavných správach v zahraničí, čo kedysi nebolo tak. Aký je cieľ?
    Nový Zéland prijal rozhodnutie, že len očkovani do práce. Príde to aj tu, alebo je iný plán? Snaží sa toto matelko prekazit, alebo práve naopak ma byť táto hra so sputnikom toto aby nalakali ľudí na to?
    Posledna:
    Prečo močiar robí to co robí. Prečo ak majú technológiu, ktorá prevyšuje aj Teslu, potrebujú robiť to čo robia, ovládať a vyvolávať strach a obmedzenia? Prečo sme my pre nich takí dôležití? Ak čítaš historické knihy, je to v jednom kuse to isté. Ďakujem vopred za Tvoje odpovede.
    Ďakujem za Tvoje odpovede.

    Páči sa mi

  8. Podľa Tvojho vyjadrenia by potom aj správy o škodlivosti súčasných proticoronových vakcín tiež mali byť len zmesou právd a poloprávd atď. Bez urážky ak niečomu chcem rozumieť tak tomu potrebujem venovať nejaký čas a preštudovať si k tomu dostupné materiály. O “chemtrails” je plno materiálov a dennodenne ( v súčasnosti hlavne v noci) môžeš vidieť obrovské počty lietadiel nechávajúcich túto chemtrailsovu stopu na oblohe. Stačí zdvihnúť hlavu a pozerať sa. Veľmi ľahko môžeš taktiež vidieť rozdiel medzi normálnou oblačnosťou a chemtrailsovou oblačnosťou. Každá informácia je základom energo-informačného egregoru. Je však potrebné venovať aj čas na jej preskúmanie.

    Liked by 3 people

      • Stačí, ak mi vysvetlíš rôzny čas rozplynutia kondenzačných stôp. V ten istý moment letia dve lietadlá, za jedným sa stopa stratí rýchlo, druhé nechá stopu, ktorá sa rozťahuje do šírky a je viditeľná veľmi dlho.

        Liked by 1 person

        • Si si istý, že tie lietadlá letia v rovnakej výške? Hovorí ti niečo výraz atmosferické vrstvy? Máš aspoň základy s meteorológie? Berieš vôbec do úvahy tieto faktory? Prezradím ti tajomstvo: rozdiel vo výške hrá u tvorbe kondenzačných čiar veľkú rolu. Niekedy to môže byť rozdiel dokonca len pár desiatok metrov. Niekedy môžu byť jednotlivé atmosferické vrstvy s rôznou vlhkosťou a teplotou v rôznych výškach a s rôznym smerom a rýchlosťou prúdenia môžu byť na seba naskladané ako sendvič. Dve zdanlivo letiace lietadlá vedľa seba môžu byť od seba výškovo vzdialené aj niekoľko km. Rozmýšľal si nad tým niekedy? Polož si otázku, prečo by si GP v dobe keď hrozí kolaps biosféry a ekologická katastrofa nechal na seba sypať po celej zemeguli nejaké svinstvo? Kľudne si teraz choď na flightradar24.com sleduj výšku lietadiel a porovnávaj to s čiarami na oblohe. Porovnávaj to aj s aktuálnou vlhkosťou a teplotou v danej výške. Sú stránky kde sa to dá sledovať online. Hneď prídeš na to, že mám pravdu.
          Ďalší faktor je psychológia. Je to v podstate psychický vírus ktorý sa šíri a nabaľuje na seba ľudí, vzniká tak silný egregor, ktorý navyše priživuje GP. Vyhovuje mu to práve z dôvodu odvádzania pozornosti od podstatných vecí. Čím viac ľudí má takto zamotanú svoju myseľ, tým pre GP lepšie. Je to čiastočne imitačno-provokačný projekt.
          Samozrejme, že existuje manipulácia počasia, existuje práškovanie, sú na to špeciálne lietadlá, robia sa experimenty. Áno práškuje sa, ale určite nie v takom celoplanetárnom režime pomocou dopravných lietadiel ako si to predstavuje sekta chemtrailsákov. Stačí keď dopravné lietadlo vletí do vrstvy s inou vlhkosťou a teplotou vzduchu a postihnutý jedinec vidí, že dopravné lietadlo zaplo alebo vyplo práškovanie 🙂

          Páči sa mi

  9. Samotného Egypta určite nie. Egypt nie je subjektom riadenia. Vyzerá to na prácu GP. Ak to bola práca americkej elity, tak si strelili do kolena. Ale Taiwan, Japonsko, Panama – Taiwan sa pchá do zadku USA, USA ho podporuje v separatistických chúťkach, Japonsko – od 2. sv.vojny okupovaná krajina Amíkmi, podobne ako Nemecko, Panama – pod čižmou USA. USÁci tušim berú prachy za ochranu Panamského prieplavu.Kto asi bude mať tú škodu nahradiť?

    Páči sa mi

  10. otazka:
    je dobry napad ostat byvat v meste?
    alebo predat byt a odist na dedinu, aby som bol viac sebestacny?
    ak klesnu ceny bytu, tak to uz bude horsie odist a ak nebudem zaockovany, tak este horsie nieco vybavit

    vdaka

    Páči sa mi

  11. Spätné upozornenie: Otázky a odpovede č. 117 | Blog o verejnom živote a problémoch Slovenska

Pridaj komentár