Otázky a odpovede č. 118

Do uzávierky, ktorá bola v stredu o 22:00, som dostal dosť veľa otázok a dúfam, že mi nič neuniklo (a ak predsa, tak sa ospravedlňujem, lebo diskusia sa značne zneprehľadnila). Čo sa týka pondelka, tak sa budem venovať globálnej ekonomike resp. finančnému systému. A ako vždy, budem sa snažiť dať na všetky otázky čo najlepšiu odpoveď – pred tým však rozoberiem jednu vec:

Matelko riadne rozvrátil riadenie anglo-amerického močiara s centrálou v Londýne

A Heger to nedá do poriadku, dokonca to nedá do poriadku ani vracajúci sa Soros, ktorý de facto otvorene prevzal riadenie nad denníkom Sme a tým potvrdil Ficove slová. Pretože tí, ktorí veria na Matelka totálne odídu od týchto médií (budú v ňom vidieť martýra) a väčšina tých, ktorí Matelka prekuli buď sa vrátia k Ficovi alebo pôjdu k Pellegrinimu (ktorý sa ale odhalí ako kovaný liberál), ale k liberálom sa už nevrátia po tom, čo teraz vyrobili. Ide totiž o to, že keby nebolo Covidu a ak by v kresle premiéra bol liberál, tak by sa kradlo, hašterilo a vyhováralo sa na Fica, ale Matelko a covid hodil do toho poriadne vidly, lebo za rok zhoršil životné podmienky valnej väčšine tak, ako to by dokázali oni za 4 roky s tým, že Matelkovo vyčíňanie sprevádza aj chaos, ktorý pripisujú Zuzke zo smetiska a ostatným liberálom kvôli spackanému obchodu so Sputnikom. Skrátka padli do vlastnej jamy t.j. rozpadáva sa ich riadenie vlastnou vinou, nevedia sa z toho dostať von a zavolali pánka, aby im pomohol, lenže ani pánko im nepomôže, lebo na to nebol vycvičený a s tvorivosťou je na tom mizerne.

Otázky a odpovede

Peter sa pýtal:

Otazka –
1. je v dnesnej dobe, za terajsich podmienok, mozne reprivatizovat/znarodnit vsetko to co nam bolo za 31 rokov rozpredane (ukradnute)? ak ano ako?
2. ako riesit do buducna potravinovu sebestacnost kedze na najurodnejsej casti SR (juh a juhovychod) sa orna poda meni na sklady a obytne satelity?
3. par praktickych rad ako moze kazdy z nas prispiet k rozvoji SR.
Dakujem

1. Nie, pretože až na strategické podniky všetky boli rozobraté do poslednej skrutky;

2. Lokalizovaním v prvej vlne, v druhej zrušením skládok a podobných nezmyslov;

3. Bojuj tam kde stojíš a takými prostriedkami aké máš, raz sú to peniaze a inokedy slovo, alebo niečo iné.

Kancelar s pýtal (dám len otázku):

rozbieha sa nejaky projekt?

Zatiaľ len článok na druhý blog, po tom čo som pozisťoval podrobnosti uvidím, že akým smerom pôjde projekt.

Wiliam sa pýtal (niekoľko otázok, takže ich dám sem):

Otazka:
1. Na IV prebehlo video s AFD politickou ohladne zakona, ktory poskytne A.MERKEL neobmedzenu moc. Ona (AFD) spomina opakovanie roku 1933. Aky je nazor na tuto skutocnost?
2. Babis zaradil spiatocku, je to jeho Time out, alebo DS stratil Prahu?

1. O tom som zatiaľ nepočul, ale takáto koncentrácia moci znamená, že močiar tlačí na pílu s tým, že miestnej elite to tiež nie je proti srsti.

2. Skôr ide o to, že Zeman prevzal riadenie a otáča veci tam, kde periféria močiara a poskokovia nemeckých elít sa nechcú ocitnúť.

Otazka:
Zda sa, ze Robert F. je jediny, kto cita GP noty. Nemusi sa obavat o zivot, ma dostatocnu ochranu z vyssej urovne?

Pochybujem, že Fico má noty (keď už, tak Čarnogurský), len číta situáciu a využíva objektívne okolnosti resp. situáciu, ktorú pripravil GP.

Otazka:
Nie som ucitel, ale ak nejaky cita, tak: Preco sa tak tlaci na Astru, ak v tom nie je bocny umysel, dalo sa pockat, co za tym je? Snad nie iba prachy za 12tis. Davok.

Genocída a zbavenie sa podľa elity nepotrebných, a pre elity učený plebs je nepotrebný „ora et labora“ a do pánskych vecí sa nestaraj. Krátkozraký plán.

Otazka:
Ak sa USA rozpadnu, aky vplyv to bude mat na korporacie typu IBM, Accenture a ich afiliacie. Stiahnu svoj biznis zo sveta, alebo to nebude mat ziadny vplyv.

Prídu o svoje popredné postavenie a ich funkciu preberú iné firmy (ak vôbec).

Otazka: Asi dnesna posledna.
Ake plany su s Australiou?
Dakujem za vsetky odpovede.

Surovinový prívesok Číny, ďalší z mnohých.

Marek sa pýtal (dám len otázku):

Otazka:
Obnovi sa znova ZSSR ako to bolo v jednej v serialy Simponovci? Je blizko podla teba rozdelenie Europy? A ak ano, tak sko vidis to rozdelenie? Kam smeruje slovensko? a cesko? Zda sa, ze aj česi maju veselo. Skor mozno taka intuitivna otazka: Ako vnimas dalsi vyvoj sveta alebo u nas doma tento rok? Vidis to este na riadne skusky, alebo skor sa veci budu “zlepsovat” ? Co sa bude diat s ludmi, ktori su vakcinovani v dalsom obdobi?
Vsuvka: Viem o jednom cloveku, ktori sa stara o odost velky pocet ludi, ktori su bez domova. Ziju na jeho farme. Zivotosprava ziadna, hygiena zakladna. Tazke pripady. Ten pan, ktori ich tam ma si myslel, ze ked toto vsetko vypuklo minuly rok, tak ti ludia budu “odchadzat”. Ale opak sa stal pravdou, az na par pripadov, ktori mali lahky priebeh, nikomu sa nic nestalo.

To je na niekoľko článkov. Formálne sa to neobnoví a ani sa nemôže obnoviť z toho dôvodu, že sociálne procesy v bývalých republikách ZSSR pokročili. Slovensko a Česko spolu s Maďarskom, Rumunskom (časťou Rumunska) a možno aj s bývalou Juhosláviou vytvoria blok na spoločnú správu vody, pôdy a iných zdrojov. Česko je na samostatný článok, ale snáď vystačíš aj s týmto od českých kolegov.

Čo sa týka covidu, tak vo všeobecnosti sa dá povedať, že očkovanie predstavuje väčšie nebezpečenstvo než samotný vírus, lebo vírus je citlivý na vitamín C, vitamín D blokuje jeho množenie a zinok v hube čaga (+ostatné bioaktívne látky a vitamíny) posilňujú imunitu, ale tzv. vakcína je nástroj genocídy, lebo neplodnosť (priložený obrázok a toto a toto video) a abnormálna menštruácia je len vrcholom ľadovca, neurodegeneratívne ochorenia t.j. chorobu šialených kráv resp. spongioformnú encefalopatiu s tým, že ten spike proteín, ktorý bunky vytvoria po vakcíne môže byť nebezpečnejší než samotný vírus.

Jokoleus sa pýtal:

Otázka –
1,Už nejaký čas sa Putin vyjadruje k digitálnej revolúcií, je to jeden z možných defragmentačných prvkov západného sveta ?
2, V situácií , keď bude nedostatok potravín a energií je reálne prežiť na východnom slovensku kedže rómske kolónie sa zmenia na besniace šelmy ? Už teraz je s nimi veľmi veľký problém.

1. Vyzerá to tak, totiž súčasný model je pre väčšinu nevyhovujúci a v podstate aj neudržateľný.

2. Kolaps je dej a nie udalosť t.j. potrvá to nejaký čas, kým zmiznú z obchodov veci, peniaze sa stanú bezcennými a rozbehne sa domáca výroba, ale veci s tou menšinou sa budú riešiť ručne stručne bez výkriku slniečkárov lebo, buď budú držať hubu, aby ich rozzúrený dav neskosil (vtedy už bude všeobecne známe, že západné vakcíny sú nástrojom genocídy), alebo budú zdochýnať (slniečkári budú kapať v húfoch, lebo boli medzi prvými, ktorí si to nechali pichnúť), či loviť svojich bývalých pánov a propagátorov (servilita vo svetle beznádeje sa veľmi ľahko môže premeniť na nenávisť).

FEI sa pýtal:

Otazka
Pjakin spominal, ze GP dovoli Rusku 10-15 rokov v pozicii supervelmoci (kym stabilizuju riadenie a pripravia svoje centra koncentracie riadenia). Zda sa, ze dnes je uz Rusko naozaj situacny spojenec GP. Dovolili dovladnut Putinovi, za jeho ery bude z RF supervelmoc a po jeho odchode sa rozsype? Ako su na tom s rozsirovanim KSB a DVTR medzi ludi?

Otazka
Ako to vidis s alternativnou koncepciou globalizacie – ruskym svetom? Aj z pohladu Slovenska a nasej kratkodobej/strednodobej perspektivy.

Dakujem.

GP mieni a pán Boh mení, lebo žijeme v časoch vyjavenia pravdy Božej (gr. apokalypsa) t.j. hra pre GP sa de facto skončila a tie plány, ktoré si spomenul v otázke zostanú plánmi, lebo v Rusku všetci majú nejaké povedomie o KSB a DVTR, a tým pádom pracujú na šírení tohoto konceptu. Dodávam, že Putin a jeho bližší okruh svojou politikou aktívne pretláča a šíri tento koncept. Takže je to len otázka času, kedy sa tam aj my ocitneme a vzhľadom na vyčíňanie Sorosa a vlády, dlho čakať nebudeme.

Štefan f. sa pýtal:

Otázka.
Dnes mi švagriná spomínala že niekde čítala, už nevie kde, že v USA a vo Vatikáne sa začalo vo veľkom zatýkať . Neviete náhodou niečo o tom ?
Ďakujem.

Chýry o tom som počul aj ja, počul som, že väčšina kardinálov a pápež boli nahradení dvojníkmi a vzhľadom na to, že akú dobu žijeme, tak by som to nevylučoval.

Kryštof30 sa pýtal:

OTÁZKA
Nie som lekár, ani chemik, ale ak som správne pochopil, vakcíny proti covidu ovplyvňujú DNA.
Zaujímajú ma možné riziká, ak dobrovoľne nezaočkovaný získa transfúziou krv od očkovaného?
Privítam aj poučenie v debate od odborníkov, ale až v odpovediach. Ďakujem.
Druhá konšpiračná. V minulosti sa dosť písalo o zbraniach, ktoré by postihovali len konkrétne etniká.
Napríklad v mieste použitia by zomrelo všetko arabské, ale ostatné národy by prežili bez ujmy.
Nepatrí aj toto očkovanie do tejto kategórie? Opakujem, len konšpiračná úvaha.

Nuž, vírus postihol najmä tých, ktorí nemali dosť vitamínu C a D, lebo buď ich genetika bola taká (nedostatočné vstrebanie cholesterolu), alebo vyhýbanie sa priamemu slnku (zdroj vitamínu D) či oboje t.j. zbraň proti určitému genotypu a skupinám s určitými zvyklosťami. To záleží na tom, že kedy bol očkovaný darca, dačo osvetlí aj toto video.

Tiamat sa pýtal:

Otazka: Chcel by som sa opytat, ako sa vyvija resp. bude vyvijat situacia v Izreali po zaockovani Pfizerom. Zatial som v mainstreame nic zaujimave nenasiel. Mozeme ocakavat, ze sa ockovanie “prejavi” az na jesen, alebo aj skor?

A s týmto súvisí aj avalusova otázka:

Doplnim otazku Tiamat o ockovani v Izraeli: ma suvis s planovanym finalnym holokaustom? Ako tomu bude zabranene?

Prejaví sa to skôr ako jeseň, tipujem, že najneskôr do konca júna a tým pádom bude každému jasné, že na Izraelčanoch/židoch spáchala ich vlastná elita a vláda akt genocídy t.j. finálny holokaust práve prebieha a všetci patologickí židobijci si budú musieť nájsť novú skupinu.

Viking sa pýtal:

Otázka
Ahoj čo si myslíš o investičnej medi?
Otázka č.2- nebolo by v dobe ľadovej lepšie vsadiť skôr na chov zvierat (kravy/ovce/sliepky na vajcia) než na pestovanie rastlín (okrem toho rastlinné oleje sú nutrične deficitné- neobsahujú vit. A,D,K a obsahujú priveľa polynenasytených (hlavne omega-6) ktoré telo nedokáže správne páliť ako palivo vo velkých množstvách) vďaka.

1. Ak to nemáš kde uskladniť, tak je to zlý nápad resp. z podobnej kategórie ako zlaté a strieborné ETF/ETP.

2. Máš pravdu, ale neviem kam sa posunie naša klíma t.j. kľudne môžeme zažiť aj oteplenie tak, ako ruská tajga/tundra alebo celá Sibír, kým Západ sa bude trápiť s ľadovcami a chladom.

VS sa pýtal:

Otázka: Ako si vysvetliť nedávno ohlásený nábor pracovníkov do automobiliek v Bratislave a Nitre? Rozvrat hospodárstva sa odkladá?

Ani nie, len vedenie nie je oboznámené so všetkým, a preto robí to, čo robí.

Lubo sa pýtal:

otazka:

-podari sa ukoncit vyrobu naftovych a benzinovych motorov napr. do 2025?

budu povolene len elektromobily? vyjde im tento plan? lebo budu drahe a ludia na to nebudu mat prachy

ako budu dochadzat ludia do prace, ak nebudu mat auto?

-budu sa snazit centralizovat ludi do miest a ti, co ostanu mimo mesta, budu akoze vyvrheli a nebudu sa moct dostat do prace, ak nejaka bude 🙂

a co deti a chodenie do skol do strediskovych obci alebo do mesta?

ako budu dochadzat?

-ci sa budu ucit vsetko z domova a do skoly nebudu chodit vobec?

Dakujem

otázka
šušká sa, že EU chce zakázať výstavby domov na zeleni
vraj v Hamburgu už rok nedali stavebné povolenie na dom
chcú stavať len do výšky a malé byty
môžu prestať dávať stavebné povolenia na domy?
alebo len nás odradia stavať vysokou cenou materiálu? alebo obštrukciami tipu všetko zdokladovať, stavať môže len firma…

vďaka

Spaľovacie motory tu budú dosť dlho, otázka je len, že na čom pôjdu a následne aký elektrický zdroj bude v tých elektrických autách. Skrátka, je to plán chorých mozgov s mizerným technickým vzdelaním. Ostatne, práca z domu alebo hromadná doprava je tiež možnosť s tým, že kvôli dobe ľadovej väčšina populácie sa vráti k poľnohospodárstvu. Centralizácia po covid genocíde je nepriechodná (príliš veľa napätia v spoločnosti) a všetci prejdú do tzv. survivor módu s tým, že deti sa budú musieť učiť samé resp. v rámci nejakej komunity kvôli rozkladu školstva a akademického systému. A čo sa týka plánu EU, škoda reči, lebo je to len ďalšia fantazmagória.

Ďakujem Kancelárovi, Jarmile, Jarovi, Dušanovi, Martinovi a teta256 za hodnotné príspevky.

S pozdravom

Oracle 911

Výzva: prosím začnite čítať hrubé knihy (je to fuk s ktorými začnete), v nadchádzajúcom období znalosti v nich obsiahnuté budeme potrebovať všetci.

Poznámka: Diskusia je nižšie a je otvorená.

16 thoughts on “Otázky a odpovede č. 118

  1. Pellegrini mal svoju “svetlu” chvilku cca dva-tri tyzden a to v obdobi medzi volbami a novou vladou 2020.
    Neverim, ze ma realne preferencie na urovni cca 24%, dnes to vidim tak na 10%-15% a s pribudajucim casom pojde dole s preferenciami. (este sa na neho nevytiahlo ani 1% z toho co sa moze).
    Jeho jedina zachrana bude sa otocit spat k Ficovi aby bol vobec vo vlade.

    Liked by 8 people

  2. Doplnil by som vlastnu skusenost pre @Kryštof30 a jeho otazku.
    Chodim pravidelne na aferezu do NTS (darovanie krvnych dosticiek,plazmy..). Kazdy mesiac mi pravidelne volaju a davaju kontrolne otazky typu: neboli ste s covid pozitivnym,u zubara, neberiete nejake lieky, neboli ste nahodou ockovany atd. Takze momentalne je prijimanie krvnych dosticiek,plazmy a pod. bezpecne a ockovani su vylucovani z tohto procesu. V pondelok tam idem znova,ak nezabudnem,opytam sa sestriciek podrobnejsie.

    Liked by 3 people

  3. Vlastná skúsenosť. Bez Ivermectínu by som sa z toho neviem ako dostal. Detto syn a otec, ktorý má 75 a je lieky na depresie a tlak. Uňho to ale trvá podstatne dlhšie, ale už je to na dobrej ceste. Ďalšia skúsenosť. Paličky AG ukazujú negavititu, aj keď to už podľa príznakov evidentne máte. 5 prípadov z rodiny mi to potvrdzuje. Vďaka Bohu, nemali sme nikto problém s pľúcami, len ja a syn kašěľ.

    Liked by 1 person

Pridaj komentár