Hrôza a des alebo pravda o vakcíne [Aktualizované]

Pár vecí:

Vakcína a koronavírus pre covid-19 podľa obsahu tohto videa tvoria dve zložky dvojzložkovej biologickej zbrane.

Vírus sa môže správať ako bakteriofág (vírus špecializujúci na baktérie), aspoň toto tvrdí tento papier.

Podľa tohto videa vo Pfizer vakcíne plávajú organizmy.

Video/podcast o covid vakcíne, medzi pozvanými aj Kennedy Jr.

Ďalšie video/vebinár o covid vakcíne, tentoraz celá vec.

A vzhľadom na to, že to celé YouTube, Twitter a Facebook neskutočným spôsobom cenzuruje, tak by som povedal, že je to pravda.

Aktualizácia: Správa o negatívnych t.j. smrteľných dopadoch vakcinácie v Izraeli.

58 thoughts on “Hrôza a des alebo pravda o vakcíne [Aktualizované]

  1. Viem že tadesco nie je zrovna ideálny zdroj informácií. Píšu tam ako sa dajú eliminovať následky po očkovaní týmto svinstvom. Otázka ale nie je či je tadesco bulvár alebo nie, otázka je či vôbec existujú prostriedky na nápravu alebo zmiernenie dopadov vakcinácie. Možno je to už konečná ak to v tele máte a možno nie, ale kto to dnes vie s istotou posúdiť? Vedia to asi iba autori očkovacích látok a tí asi nebudú mať veľkú potrebu to s nami zdieľať…

    Liked by 1 person

    • Na elimináciu Covidu z tela človeka sú prostriedky – jednoduché a celkom lacné.No je tu otázka ako a čo bude fungovať na odstránenie vakcín z ľudských tiel? Bude stačiť to isté ako pri Covid chrípôčke? A už vôbec nám nie je známe či veda a výskum nepokročili tak ďaleko že ako nosiča a prenášača čohokoľvek môžu použiť nie len ľudí,ale aj iné bytosti-zvieratá,rastliny či vzduch ktorý dýchame…atď.? Majú veľa možností a s pribúdajúcim časom a rozvojom ľudstva vo všetkých smeroch aj neskutočne veľa riešení ich úloh. Takže nám nepomôže reagovať na už vzniknutý problém,musíme dobre poznať ich možnosti a postupy,len tak môžeme ako tak ochrániť sami seba narúšaním ich plánov.

      Liked by 1 person

  2. Experiment, ktorý predviedol Vlail Petrovič Kaznačejov z Inštitútu pre klinickú a experimentálnu medicínu Akadémie vied v SSSR (od vtedy sa urobilo množstvo iných šokujúcich experimentov, ktoré dokazujú, že povaha “reality” funguje úplne inak, ale o tom inokedy…) v 60.rokoch minulého storočia potvrdzuje, že prenos INFORMÁCIE funguje úplne bez dotyku!
    Vlail Petrovič Kaznačejov použil dve chemické banky naplnené baktériami a umiestnil ich proti sebe. Do jednej z bánk pridal určitý vírus, jed, čo pochopiteľne vyvolalo u prítomných baktérií masívnu stresovú reakciu. Do protiľahlej banky nepridal nič. Nakoniec použil celkom 12 párov baktérií a umiestnil ich na pokusné koleso, ktoré zatočil.
    Po určitej dobe bolo možno až u 80% nekontaminovaných baktérialných kultúr (kde nebol pridaný žiaden vírus) POZOROVAŤ ROVNAKÉ ZNÁMKY kontaminácie, ako u priamo infikovaných baktérií a to bez akéhokoľvek priameho kontaktu medzi nimi! Predpokladom toho podivného fenoménu bola úplna tma, pretože za týchto podmienok môžu bunkové kultúry vyvíjať veľmi silnú biofotónovú aktivitu, aby tak mohli spolu lepšie KOMUNIKOVAŤ. (Odporúčam Vám si prečítať poslednú vetu viac krát…)
    K tomuto javu predovšetkým došlo len v prípadoch, keď boli banky navzájom oddelené kremenným sklom, ktoré umožňuje priepustnosť ultra-fialového žiarenia. Pokiaľ by boli banky oddelené čistým sklom, k ničomu by nedošlo.
    Existuje mnoho fenomenálnych zahraničných prác a vedeckých dôkazov, ktoré potvrdzujú, že táto realita, celý vesmír je hologram. A ak si baktérie, vírusy dokážu vymieňať informácie bez dotyku, a sú súčasťou toho istého inteligentného poľa ako aj MY, tak dostaneš jasnú odpoveď na to, čo sa momentálne deje a prečo sa to deje a prečo má matrix z 3D úrovne ešte silu. Preto nie je jedno čo človek číta, čomu venuje svoju pozornosť a čím sa denno-denne zaoberá a ako sa každý deň cíti. Ľudia si myslia, že nemajú žiadny efekt na realitu. Ako to bolo povedané vo filme Matrix: “Nevedomosť je sladká…”

    Liked by 5 people

  3. Čo sa týka otázok covidu a vakcín, odporúčam,ktorí ste na FB, profil: Miro Štec, Michal Pijak a tiež Mesík. Trocha mi Mesík nesedí, je zástancom liečby FLCCC protokolu a IVM, v profilovkách má krásne logo, že volí PS,na inej princeznú z paláca.

    Pridávam aj Dankove kopance do Peleho:

    Liked by 1 person

  4. Priatelia-a sme doma, máme to tu. Celosvetovo úspešný projekt tzv.,, salámovej metódy ” má ďalší level. TV Narkóza práve uverejnila, že opici implantovali čip, kt. jej umožňuje ovládať video hru mysľou. Ďalší pokus urobili na prasati, kt. malo poruchu čuchu. Pomocou implantátu v mozgu, vraj už má
    čuch normálny. Na záver oznámili, že takéto implantáty môžu v budúcnosti pomáhať ľuďom s neurologickými problémami a jemná motorika bude ešte lepšia, ako u zdravých ľudí. Čo nám asi chceli vrahovia ľudstva povedať?
    1. Nanočipy a implantáty – budeme vás ovládať, ako opice.
    2. Strata čuchu po chrípke bude vyriešená čipom do mozgu.
    3. Neurologické problémy po zaočkovaní (kt. mimochodom pribúda ako húb po daždi–a to sme ešte len na začiatku objavovania sa príznakov v dôsledku očkovania) teda aj tieto neurol. problémy vyriešia – – – všetko zachraňujúce čipy—!!!! -Vychádza mi z toho už len holý fakt. Vakcíny, špajchle a iné svinstvá nám poškodia zdravie len preto, aby nám to zdravie napokon vrátili čipy. Zbohom, zdravý rozum….. Chce se mi blejt, velebnosti.

    Liked by 5 people

  5. Chcela som sem vložiť video. Neviem ho nájsť, asi to vymazali, lebo tam pani epidemiologička povedala pravdu. Včera na TA3 v relácii Tak-Takto o 12:30 mala moderátorka A. Žitná ako hosťa epidemiologičku Mudr. Janu Skalovú.
    Tá okrem iného, Úplne na rovinu povedala, že vírus covidu prežije mimo telo len 20 sekúnd!!!! A Že jeho obal je tukový, takže všetky prostriedky, kt. odmastňujú (mydlo, jar, alkohol…) narušila jeho obal a poškodí to vírus. Hovorila veľmi zaujímavo, dôležité fakty. Pomyslela som si, že si to pozriem z archívu ešte raz. Už som to ale nenašla. Všetko iné tam je, ale toto nie. Škoda. Ak to niekto nájdete, dajte to sem, prosím. Fakt dobré. Ďakujem.

    Liked by 6 people

  6. Ja som k týmto hyper-katastrofickým predpovediam ohľadom vakcinácie skôr skeptický, podľa mňa sa na to nejak masovo umierať a tak nebude, to si momentálne nemôžu dovoliť, ani GP momentálne nepotrebuje navždy zdiskredovať vakcináciu (ktorú bude v budúcnosti používať na riadenie davu). Ja si skôr myslím že vakcíny budú spôsobovať skôr “menej závažné” následky ako napr. znížená plodnosť/sterilita, podlomenie dlhodobého zdravia či nejakým spôsobom ovplyvňovať genetiku. A to všetky vrátane sputniku.

    Liked by 1 person

    • @viking
      Prvá vec je, že GP nie je jediný hráč a tvrdo bojuje s močiarom.
      Druhá vec je, že GP prišiel s tým projektom zlatá miliarda/polmiliarda a teraz to beží v réžií močiara viac menej zo zotrvačnosti.
      Tretia vec je, že ide o technológiu, ktorá nebola odskúšaná poriadne s tým, že tá mRNA je zabalená do tukových mikrokapsúl aby v tele nebola rozložená t.j. spôsobí v tele problémy so zrážaním krvi, časť ľudí krváca a časť ľudí trpí trombózami=časť ľudí bude mať trvalo poškodené zdravie eventuálne zomrie s tým, že tie tukové kapsuly idú do mozgu a dokážu rozložiť podporné štruktúry neurónov.
      Štvrtá vec je, že spike proteín bude fungovať ako prión t.j. nielen podporná štruktúra neurónov sa rozloží ale aj samotné neuróny rozpadnu a v praxi to znamená, že očkovaný ľudia zdochnú na špogiformnú encefalopatiu=choroba šialených kráv.
      Piata vec je, že ženy už teraz hlásia problémy s menštruáciou, so samovoľným potratom a muži zas hlásia bolestivé semenníky, znížený počet spermií a podráždenia kože pri styku so zaočkovanou ženou a dlhodobé dopady na plodnosť ešte nie sú známe t.j. kopa ľudí bude rozzúrených a bude chcieť krv tých zodpovedných.

      Skratka močiar to prestrelil neskutočným spôsobom a GP nezvláda riešenie celého problému t.j. krachuje aj ich riadenie a preto svet sa od základov zmení a Rusko bude musieť prevziať riadenie. A to je dôvod prečo sú tvoje závery totálne mimo.

      Liked by 2 people

      • Tie 3 body nepopieram, avšak také niečo by v prostredí hnevu ľudí (už teraz sú z covid teroru ľudia extrémne agresívni) mohlo spôsobiť nielen odchod močiara a GP zo scény ale aj odchod celej civilizácie v chaose a panike ktorú by taká otvorená genocída mohla spôsobiť (neokons sú síce idioti, ale…).
        Preto si myslím že následky vakcinácie budú skôr nenápadnejšie a prejavia sa skôr v dlhodobejšom časovom horizonte (sterilita, poruchy metabolizmu, genetické vady a pod.) než nejaké masové umieranie velkého počtu ľudí.

        Liked by 1 person

        • Aj ja si myslím že dôsledky vakcinacie sa prejavia po niekoľkých rokoch. Keby sa prejavili hneď bolo by to podozrivé a mohla by sa zdvihnúť vlna odporu. A tak keď sa vakcinácia prejaví po rokoch, napr. že ľudia budú umierať alebo bude znížená plodnosť alebo iné zdravotné problémy, tak sa to pripíše životným štýlom, ale nie vakcinacie. Možno aj preto ta agenda 2020 až 2030. Ja si myslím že svet má teraz šancu zmeniť sa na svet dobra, prosperity v prospech ľuudskeho rozvoja, zlepšenie životného prostredia . Proste pre blaho celeho ľudstva. Lenže situácia sa zneužívania proti ľudstvu. Ľudom sa berú práva, slobody, ľudská dôstojnosť, pretlačá sa tu veľké zlo. Ale ja verím že zlo skončí a príde to dobro. Božia dobrota vyhrá. Aj keď si nerobme ilúzie, to zlo tu v nejakej forme vždy bude, len ho musíme nejako eliminovať.

          Liked by 2 people

        • @viking
          Jacques Attali v interview povedal:
          “We will find something or cause it, a pandemic that targets certain people, a real economic crisis or not, a virus that will affect the old or the fat, it doesn’t matter, the weak will succumb to it, the fearful and the stupid will believe it and ask to be treated.

          We will have taken care to have planned the treatment, a treatment that will be the solution.

          The selection of idiots will thus be done on its own: they will go to the slaughterhouse on their own.”

          Dodávam, že k jeho knihe “A Brief History of the Future – A Brave and Controversial Look at the 21st Century” napísal predslov samotný Kissinger
          Zdroj: https://projectavalon.net/forum4/showthread.php?113012-The-Depopulation-Plan&p=1423617#post1423617

          Toľko o nenápadnejších a dlhodobejších prejavoch dopadov vakcíny. A to je dôvod prečo nikto neoznámil, že izoloval vírus.

          Liked by 1 person

      • Prvú dávku vakcíny na Slovensku dostalo vyše milióna ľudí, druhú okolo 400 000, no úmrtí po vakcinácii máme (zatiaľ) len niekoľko, zatiaľ to na rýchle masové umieranie nevyzerá (hoci vylúčiť sa to nedá).

        Páči sa mi

  7. Ale je to smutné že človek už sa musí dievčeniec pred tým ako s nimi nadviaže nejaký seriózny kontakt pýtať či sú zaočkované a ak áno tak o ne neoprieť bicykel..

    Páči sa mi

  8. Ani GP ani americkým elitám nezáleži na ľudskom živote a je im jedno akým spôsobom a či všetci naraz pohynieme.Či ponesieme zdravotné následky alebo či zostaneme. Teraz bojujú o vlastné prežitie a GP aj o to, aby zem neukončila predčasne svoju etapu. Jedine komu záleži na životoch je Putin, ponúka vakcínu ktorá nevieme presne ani na čo je, nedokážu mu že nie je na kovid, lebo ten nie je. jJe len spolitizovaná chrípka, nejaka mutácia._Zachraňuje životy sfanatizovaným kovidovým tupčekom. Maďarský prezident to pochopil a má Sputnik, Zeman by chcel, ale nemôže. A Matel ho doviezol azda preto, že ho vyhecoval Danko alebo aby naštval kolegov. Aby zachraňoval naše životy určite nie. A že vymierame , štatistiky nepustia. Starí ĺudia odchádzajú po vakcíne a rodinu to vôbec netrápi, že však mala dosť rokov. A dievčatá zo zdravotiek sú viac menej všetky očkované ako samozrejmosť.Ani sa nezamyslia nad tým :”Že prečo? “Chodia na testy a očkovanie “Že keď je to treba.” Je na nás, aby sme formovali informačné pole a zostal malý národik pod Tatrami ako je to predpovedané. Ešte odkaz pre Vikinga, vyberajte zakiaľ je z čoho, potom budete brať čo zostane.

    Liked by 1 person

  9. V každej dobe žijú ľudia s charizmami poznania a časť z toho čo vedia prezradia okoliu. V Biblii podla proroka Daniela je opísaná postava sochy, ktorá sa zjavila Nabuchodonozorovi /lebo Nabuchodonozor chcel vedieť čo bude po jeho smrti,tak mal sen a prorok Daniel mu vyložil, čo mu Boh zjavil/. I.kraľovstvo -hlava zlatá-kráľovstvo Nabuchodonozora II.kráľovstvo – Medi a Peržania III.kráľovstvo – Alexander Macedóny IV.kráľovstvo – Rimania V.kráľovstvo – nohy a prsty čiastočne z hrnčiarskej hliny a čiastočne zo železa.Sčiastky mocné,sčiastky krehké. Bude sa miešať ľudským semenom no spolu držať nebude. Doba ako šitá na dnešný čas. A čo potom. Odlúpil sa z vrchu kamienček a sochu rozdrúzga. Koniec jednej EPOCHY. Nie koniec sveta ako sa mnohý domnievajú.Potvrdenie je aj zjavenie sv. Jána apoštola Ježiša Krista. V dnešnej dobe takých ľudí máme aj na Slovensku.. Už pred troma rokmi nám jeden hovoril /neuvediem meno/, že slovensko čakajú veľmi zlé časy, časy veľkého utrpenia. Bývalý pápež Ján Pavol II. povedal nám Slovákom,”Nebojte sa” a že nám Boh pošle človeka, ktorý nám z tej biedy ukáže cestu. Známa je aj baba Vanga z Bulharska, ta predpovedala Severnú Ameriku a Európu pod ľad ako teraz Sibír
    a ďaľšiu vojnu.Istý pán z Rakúska mal videnie mapy sveta kde chýbala V.Británia, Holansko ,väčšia časť Nemecka a východ Severnej Ameriky. Môj záver: Celosvetová politika je momentálne na hrane.Štáty a národy sú nenávisťou hnané , rozoštvané proti sebe. Ta nenávisť za celé obdobie vládnutia egyptského kňazstva raz musí mať svoj koniec. Pokiaľ nás skôr netrafí nejaký meteorit, alebo nepríde k prepolovaniu zeme alebo vojne, nejako to skončiť musí a rozbehnuté procesy nezastavíš aj keď sa o to Putin snaži.Bolo by dobre ešte poznať čo
    bolo vo vynálezoch Nikola Teslu – tie, ktoré sa stratili./Je možne prejsť časom ,priestorom a to skokom?/ O každej časti mojho príspevku by sa dalo napísať oveľa viac. Snáď nám, mne a Slaviene Oracle odpustí že sme mimo tému.

    Páči sa mi

Pridaj komentár