Neriadený rozklad, riadený odstrel alebo transformácia

Globálne zákulisie začalo strácať informačný náskok v dobe, keď sa rozšíril tlačiarenský lis v Európe. Síce to urýchlilo šírenie potrebných vedomostí a následnú kolonizáciu zbytku planéty, ale znásobilo to chyby v riadení. S týmto rátali a rátali aj s vplyvom telegrafie, rádia, telefónu, kina a televízie, ale nerátali s internetom, ktorý umožnil prakticky okamžitú obojsmernú komunikáciu t.j. stratili informačný monopol. Lenže týmto sa veci nekončia, ale skôr začínajú.

Prečo?

Ide o to, že globalizácia bola ukončená, lebo všetci ľudia sa stali súčasťou jedného ekonomického systému bez ohľadu na to, či žijú uprostred veľkomesta alebo púšte, či džungle a k tomu treba aj internet, ktorý sa stal chrbtovou kosťou tejto novej ekonomiky (dokonca aj bankové prevody využívajú internet) t.j. všetci sú od toho závislí. Lenže, čo globálne zákulisie (GP) nechcelo, objavila sa konkurenčná koncepcia usporiadania sveta z Ruska, ktorá sa začala šíriť internetom, a ktorá namiesto dobre zamaskovaného vzťahu pán-otrok ponúka situáciu win-win a spravodlivý kúsok zo spoločného koláča na to, aby sa človek mohol rozvíjať.

Samozrejme GP to tak nenechal a chcel sa postaviť na čelo tohoto procesu, tak vypustil v roku 2009 BTC (rok po vypuknutí hypotekárnej krízy), ktorý sa síce tvári ako finančná spravodlivosť, ale vo svojej podstate ním nie je. Lenže BTC je zbierkou celkom zaujímavých technológií, ktoré sa dajú využiť aj inde a toto v kombinácii ruským konceptom predstavuje pre GP vážny problém a teraz sa vynára otázka uprostred boja s anglo-americkým močiarom s centrálou v Londýne, ktorý je jedným už nepotrebným a tým pádom aj škodlivým nástrojom GP:

Čo teraz?

A majú v podstate na výber z troch možností:

  • Neriadený rozklad t.j. nechajú Rusko a Rusov podľahnúť nátlaku, ale to by znamenalo, že zdochnú spolu s nami.

  • Podporia Rusov ako situačných spojencov, aby to tu nekrachlo, vysporiadajú sa s močiarom a následne preskupia sily, aby sa vrhli do boja s Ruskom, ale týmto dajú Rusku čas na to, aby metodicky rozobrali ich pre ľudstvo škodlivý a pre vesmír nepotrebný umelý energo-informačný systém, ktorý je založený na lži.

  • Sami rozoberú ten umelý energo-imformačný systém, ktorý je založený na lži a tým sa pretransformujú na vnútorného prediktora Atlantického sveta, ktorý namiesto deštrukcie a zotročovania naviaže na pozitívne stránky tradície Atlantídy.

Čo prinesie budúcnosť?

Vidím tri veci:

  • Klimatickú zmenu vo forme globálneho chladenia a v extrémnom prípade doby ľadovej.

  • Rozšírenie kryptomien, blockchain technológií, smart contracts/chytrých zmlúv a NFT do všedného života tak na lokálnej, ako aj regionálnej a globálnej úrovni, a to hovorím nielen na základe remote viewing, ale aj na základe vlastnej analýzy t.j. dôjde k decentralizácii a lokalizácii veľkého množstva a ku globalizácii iných ľudských aktivít.

  • Zánik súčasného systému, a ak GP nezmení svoje zmýšľanie a návyky, a sám nerozoberie svoj systém na súčiastky, tak ten kolaps ich informačne zomelie a namiesto nich sa vnútorným prediktorom Atlantického sveta stane niekto iný.

Čo to znamená pre Slovensko?

Nuž bitka medzi GP a močiarom už prebieha čoraz ostrejšie, a hoci GP vyhráva, súčasne na to žiaľ dopláca náš štát a aj národ. A vyzerá to tak, že buď budeme pohraničnou oblasťou ruského sveta ako súčasť obnovenej Veľkej Moravy, alebo sanitárnym koridorom pre ríšu GP vo forme obnoveného Rakúska-Uhorska, či sa staneme mostom medzi severom a západom kde prebieha tvorivý konkurz, ktorý nielen posúva ľudstvo dopredu evolučne, ale aj skokovo. Na to je ale potrebné, aby bol vytvorený vnútorný Atlantický prediktor.

S pozdravom

Oracle 911

PS: Ak GP sám nerozoberie vlastný systém na súčiastky, tak skončí ako dvorný blázon, možno len ako blázon.

Výzva: prosím začnite čítať hrubé knihy (je to fuk s ktorými začnete), v nadchádzajúcom období znalosti v nich obsiahnuté budeme potrebovať všetci.

Poznámka: Diskusia je nižšie a je otvorená.

11 thoughts on “Neriadený rozklad, riadený odstrel alebo transformácia

  1. Osobne si myslim, ze GP sa za ziadnych okolnosti len tak nevzda a pojde cestou b) podporia RF ako situacneho spojenca v style, ked nedokazes zastavit proces, postav sa do jeho cela. Ale pockaju si na svojho Chruscova, ktory sa pokloni Cine. Su to demoni, v ktorych sa nepohne svedomie, neprecitnu a nedovolia, aby sa ludia vyvijali na uroven Cloveka – to bude uloha RF a Putina osobne na to dohliadnut, aby sa cyklus Babylonu neopakoval. Tak ako US elity nedokazu nebyt panmi sveta, nedokaze nim nebyt ani GP. Vidim to mozno len na nejake docasne rozdelenie sfer vplyvu po pade zapadnych mocnosti. Sam Putin v Davose povedal, ze su pripraveni prevzat zodpovednost, ale na lasku treba dvoch.

    Liked by 5 people

  2. Treba nadviazať znova kontakty ako sme mali počas školy r.1979,
    prikladám link na Международный телемост «Словакия — Россия — Иордания»,

    Páči sa mi

  3. Zdar Ori,
    co říkáš na posledního Pjakina, a prý přípravu GP na “Středozem”, jako příští možné konceptuální centrum?

    A jaká ideologie by to podle tebe měla připravovat (zaštiťovat)?

    Páči sa mi

Pridaj komentár