Koniec Sorosa nielen na Slovensku

Viem, nevyzerá to tak. Skôr to vyzerá, že Soros vyhral na celej čiare, lebo tu máme de facto slniečkársku politickú a kultúrnu monokultúru, silnú propagandistickú mašinériu a riadenú opozíciu, či už vo forme alternatívnych médií, alebo holohlavých bláznov, ktorí rozdávajú šeky s divnými sumami a vykrikujú kde čo na súdoch, a každý, kto skutočne vystupuje proti tejto protiľudskej a tým pádom aj protinárodnej mašinérii je označený za zradcu, alebo za fašistu/nácka, či konšpiračného teoretika. A netreba zabúdať ani na to, že sem buď navozili migrantov, alebo doslova chovajú neprispôsobivých či oboje.

Prečo ale hovorím o konca Sorosa u nás?

Pán Schwarz (Sorosovo pôvodné meno) v tom nelieta sám, a tým nemyslím len agentúrnu sieť, ale aj to, že má za sebou nejaký ten klan, ktorého je verejnou tvárou. Tento klan má nejaké záujmy a pán Schwarz tieto záujmy aj presadzuje. Otázkou je, nakoľko jeho záujmy a záujmy toho klanu sú zosúladené. To je prvá vec.

Druhá vec je, že nejaká vec sa najľahšie diskredituje tak, že sa to prevedie do extrému, a preto sú tu tri možnosti:

  • pán Schwarz dostal ponuku od globálneho zákulisia (GP), ktorá sa neodmieta a prišiel na Slovensko (strategicky dôležité územie) previesť veci do extrému t.j. do absurdna a to tak, aby len tým, ktorí odmietajú veci vidieť v pravdivom svetle nedošlo, že boli predtým oklamaní;
  • pán Schwarz bol ubezpečený vlastným klanom, že mu nič nehrozí a v podstate víťazia, a preto tu môže hrotiť situáciu dobre mierenými útokmi t.j. nechať vystrájať svojich poskokov, aby to tu vybuchlo;
  • GP z nejakého dôvodu nezabráni tomu, aby pán Schwarz vyčíňal, ale vie aj to, že Schwarz svojou činnosťou buď prevedie veci do extrému a celú sieť znemožní (Fico stabilizuje situáciu), alebo sa to tu všetko rozsype (Fico nestabilizuje situáciu a k výbuchu kvôli národným špecifikám nedôjde).

A tretí bod vysvetlím: pán Schwarz a spol. nerozmýšľajú (hoci si to o sebe myslia), len konajú na základe nejako vštepených schém, napr. ak urobím to a to v tejto a tejto situácii, tak sa dostaví ten a ten výsledok. Lenže tieto kroky musia byť predtým informačne pripravené. A preto sa vynára otázka: čo sa stane keď informačná príprava neprebehla vôbec, resp. neprebehla dostatočne, alebo bola príprava zameraná naopak klanmi predpokladanej situácie či je dav v takom rozpoložení, že uhádne kam ho chcú nahnať a zareaguje svojsky? A práve posledné dve veci sa dejú tak u nás, ako aj inde vo svete (dodávam, že rozličnou mierou). Samozrejme, ak pán Schwarz koná na vlastnú päsť resp. v zájmoch vlastného klanu, tak jeho to tu informačne zomelie a GP prevezme použiteľné elementy, a zvyšok pôjde takpovediac do polievky.

A zvyšok sveta?

Nuž začnime neúspešným Katalánskym referendom v roku 2017, ktoré malo odštartovať preformátovanie Európy na európsky kalifát. Lenže anglo-americký močiar s centrálou v Londýne (ktorého členom je aj pán Schwarz) v roku 2015-16 dokázal veci previesť do extrému/absurdna a to vyvolalo u časti Európy patričné reakcie t.j. odpor, ktorý nielen nikam nezmizol, ale aj dokázal zosilnieť s tým, že Rusko s poskytnutou pomocou v Sýrii a Haftarovi v Líbyi úspešne znížil prísun ilegálov do Európy.

Keď k tomu prirátame covid opatrenia, následky očkovania a následnú samo-diskreditáciu mainstream médií spolu s klimatickou zmenou a kolapsom pyramídovej hry, ktorá sa tvári ako finančný systém, tak tu máme všetky podmienky na to, aby Európa zo seba vypudila tie prvky, ktoré sú pre ňu škodlivé či cudzie. A otázkou je len to, do akej miery budú tieto udalosti krvavé, a žiaľ, močiar a jeho vplyvová agentúra robí všetko pre to, aby zmena bola krvavá. To ale ohrozuje aj záujmy GP, ktorý chce udržať ak nie rovno svetovládu, tak aspoň relevantnosť.

S pozdravom

Oracle 911

Výzva: prosím začnite čítať hrubé knihy (je to fuk s ktorými začnete), v nadchádzajúcom období znalosti v nich obsiahnuté budeme potrebovať všetci.

Poznámka: Diskusia je nižšie a je otvorená.

5 thoughts on “Koniec Sorosa nielen na Slovensku

  1. možné je všetko, no skôr sa prikláňam, aspoň, čo sa týka Slovenska a Maďarska, povedzme krajín bývalého Uhorska, k tej najmenej krvavej ceste, prípadne si to krvavo vyriešia len medzi sebou našim národom cudzorodé elementy…

    Liked by 2 people

      • Bylo by zajímavé, kdyby se ve Francii zopakoval scénář Barma. Armáda jako nositelka francouzského vlastenectví. Když se podíváme na nedávnou historie Francie, tak zjistíme, že k tomuto kroku Francouzi nemají až tak daleko. Navíc skončila “La Promenade des Anglais” a galský kohout přežil požár Notre Dame. No a Charles de Gaulle – voják a generál – měl nadčasové myšlenky. Také nesmíme zapomenout na kulturní misi Anny Jaroslavny – královny Francie.

        Liked by 4 people

Pridaj komentár