Klasika a dve veci

Klasika: Otázky do rubriky “Otázky a Odpovede” môžete položiť do stredy 22:00 t.j. 2.6.2021. Označte otázku slovom otázka a minimalizujte diskusiu pod otázkami.

Prvá vec je, že ak je pravda, že dnes bola odstrelená derivátová bomba, tak máte cca dva týždne-mesiac na to  aby ste naučili zaobchádzať s kryptomenami, lebo robiť to uprostred paniky, ktorá vypukne počas leta a nadobudne masový charakter na jeseň.

Druhá vec je, že tá škaredá hra, ktorá bola rozohraná na Slovensku sa stala ešte škaredšou a to pred jej vyvrcholením, ale o tom v piatkovom úvode…

36 thoughts on “Klasika a dve veci

  1. Ahojte,
    prosím, môžte zosumarizovať do 1 príspevku “odporúčania”/návod ohľadom krypto (aké peňaženky, aké meny)? Všetko to tu bolo spomínané, ale roztrúsilo sa to v starších príspevkoch, tak možno spraviť 1 len na túto tému,ak by ste mali ochotu.

    Ďakujem pekne.

    Liked by 7 people

  2. Ori, je to pravda, uz včera sa ku mne dostala ta info. A do hodiny vo všetkých našich denníkoch začali písať, že v UK začína 3.vlna. Leto bude horúce, tak sa zdá. A pripájam sa k FEI, bolo by to super ak by to tu bolo zosumarizovane.

    Liked by 1 person

  3. otázka: Dnes otvorili čakáreň pre záujmecov o očkovanie Sputnikom. Nehrozí, že ju zamenia za nejakú škodlivinu, aby na základe spôsobených zdravotných problémov očierňovali Rusko? Ja som sa dnes zaregistroval, aby som mal aspoň na pol roka pokoj od ostatných vakcín.

    Páči sa mi

    • Aby si mal pokoj od ostatných vakcín na pol roka? Toto je riešenie, ktoré upokojí tvoju dušu? Co je toto za riešenie?
      Toto sa presne deje s ľuďmi, ktorí sa rozhodnú a potom píšu po nete, čo majú robiť a aké vitamíny majú zobrať… tam nikdy neni cesty späť.
      Premysli si dobre svoju situáciu. Ešte máš čas.

      Liked by 8 people

      • Klasický prístup, ktorý vidím v mojom okolí. Ani by som sa očkovať nechcel, ale chcem ísť na dovolenku, chcem mať pokoj a všetky výhody, ktoré z toho vyplývajú …
        Jediné čo viem akceptovať u blízkych, ktorí keď už sa chcú/musia očkovať, tak nech to je aspoň Sputnik. Taký damage control. Alebo ešte oddialiť očkovanie na čo najneskôr, že či sa potvrdí aktuálna dĺžka trvania konšpirácie – pol roka. Nech nie sú pokusnými králikmi. A potom pod tlakom okolností, ak by podozrivo začali ľudia umierať vo väčšom množstve než ktoré sa dá ľahko zamaskovať za náhodu, tak snáď zmenia názor.

        Liked by 4 people

        • Presne s týmto som sa dnes stretol, kamarát odôvodnil že chce cestovať preto sa dal očkovať. Bol som s nim asi 2 hodiny, asi pol hodinu po tom co som išiel domov som cítil že mám zvýšenú teplotu, pozeral som sa mu do očí poznám ho roky a viem ze ma svetlo modro zelené oči, neviem teraz sa mi zdali akoby ich mal viac do seda. Možno si to len nahováram… Neviem je mi z toho veľmi smutno 😦

          Liked by 1 person

            • To, že sa tak doteraz nedialo a na zaklade istych indícií aj neustálym poukazovanim aj zo strany MZ že čipy vo vakcínach nie sú, je vysoký predpoklad, že tam naozaj sú. Preto bolo neprijateľné, aby skončili odstreknuté niekde v umývadle, lebo takéhoto lekára nemohli postihovať. Takto pekne v anonymite vakcinačnej stodoly napichali už nie ovce, ale doslova stáda somárov, ktorí budú onedlho hýkať, čomu naleteli. A evidencia sa pekne viedla, nikoho nezaujímala anamnéza, iba fakt dostať nálož do tela somára.

              Liked by 1 person

        • ak by podozrivo začali ľudia umierať vo väčšom množstve … obávam sa, že to zamaskujú zase za covid, či už tretiu vlnu alebo nové mutácie. Nepriznajú dôvod očkovanie ani to že očkovanie môže sa možné nové mutácie

          Liked by 2 people

    • Otázka : O čo ide vo “vojne sliepok”,ako krízu u žaluďov označili mnohí čitatelia HS ?
      Bude Kolíková súdená za svoje zločiny? Ďakujem za odpoveď.

      Páči sa mi

  4. Otázka: generálny prokurátor Žilinka po porade v pivnici SIS vo svojom poslednom FB statuse povedal, že sa nenechá zastrašiť, ovplyvňovať a že bude garantom zákonnosti atď. Kolujú informácie že aj jemu mali byť vykopnuté dvere kukláčmi a mala prebehnúť proti nemu diskreditačná kampaň.
    1. Komu boli tieto slová adresované?
    2. Existuje možnosť že on je ten, ktorý má čistiť tento chliev? (známe sú jeho nezhody s Lipšicom a Zuriana sa nikto odvtedy nedotkol) alebo ide iba o vyhlásenie do vetra pre dav?

    Vďaka

    Jaro

    Páči sa mi

    • Tým, že sa ľudia slepo postavili do radov na špajchlovanie v nose im popretrhali rozne nervové zakončenia /robilo sa to otrokom v starom egypte pri zbavovaní svojej vôle a poddajnosti k otroctvu/.Preto mnohí sa teraz stavajú do radov na včeličky bez uvedomenia si následkov. A ak je dovolenka dôvod na včeličkovanie, je to otupenie mysle ,kde sa dáva na prvé miesto dva týždne radosti za život a nedozierne následky. CHCELA by som ešte reagovať na otázku z minula ohľadom klimatických zmien.Podľa baby VANGY európa skončí pod ľadom . Verím, že Slovensko skonči s klímou dnešnej Moskvy ak nie lepšie.OTÁZKA: Orbán hra na pripojenie Slovenska k Maďarsku, bratia Česy nás vždy len využívali,bola by možnosť pripojiť sa priamo k RUSKU? OTÁZKA: Prečo sa GP v kovidovom šialenstve zameral na zničenie hlavne bielej rasy? OTÁZKA: Je naša elita /močiar/ taká naivna, že ich po ukončení práce GP nezačistí a necha užívať si nahrabané peniažky alebo už nemôže cúvnuť a nevie kudy kam?

      Liked by 1 person

  5. Veľmi dobre položená otázka, teta 256.Prečo sa GP zameral na zničenie bielej rasy,parazitickým druhom v podstate nevenuje pozornosť.
    Možno je to preto,lebo len my sa mu najviac podobáme.
    ps. Priemerné teploty tohto leta nemajú byť vyššie ako 26 stupňov C.

    Liked by 1 person

  6. Otazka:
    1. Fico ozvucuje kazdy den. Po tlacovke ohladne spionaze NSA zap. Politikov. Naozaj ma tak silne krytie, ze sa neboji o svoje zdravie, alebo “uz pozna svoj osud”?
    2. Otazka na odlahcenie: osud Matelka bude vezenie, alebo blazinec?
    3. Vela ludi sa pyta, kedy uz klesnu ceny nehnutelnosti v Slovenskej Republike?
    4. Inflacia sa rozbehla, dovoli si ECB zdvyhnut urokove sadzby, ak ano kedy?
    5. Zakon o hosp. Mobilizacii umoznuje zostatnenie vsetkeho hnut. Aj nehnut. Majetku. Odvazia sa k tomuto kroku este tento rok?
    Dakujem velmi pekne za odpovede.

    Liked by 1 person

  7. Otazka: chcem sa opýtať, vytvoril som si koli tejto perestrojke a kolapse západného finančného systému účet sporia ci v sberbanke v ruských rubloch, zrušil som všetky sporiace účty stavebné poistenia a druhy pilier všetko som previedol tam. Budu moje úspory v ruskej banke chránené ci aj tie pôjdu do hája? Lebo viem ze sberbanka je už pod väčšinov ou kontrolou ruskej vlády a všetky štatne finančné operácie a výplaty štátnych zamestnancov sa vedú cez ňu tak zato som si tam dal polovičku úspor že v Rusku také strašné to nemusí byť? A ďalšiu polovičku mam v striebre a hotovosti

    Liked by 1 person

  8. otazky:

    1. zhruba v akej forme maju nasi politici a elity ulozene uspory?
    predpokladam, ze maju nahrabane dost.
    A ak nie su az taki tupi, ako posobia, tak vedia, co sa deje a ze Euro a Dolar su ohrozene a nepomoze
    im ani mat vela hotovosti.

    2. ma Fico stale pristup na projektor? A kto ho chrani? niekto od Putina alebo je pod palcom GP?
    3. aky mas nazor na toto video:

    je to hoax alebo to moze byt skutocne?
    jedna sa o databazu zaockovanych ludi Sputnikom.

    dakujem

    Páči sa mi

  9. Otázka:
    Ori, možno všeobecná Otázka, čo môžme čakať ďalšie týždne, mesiace, ze môže nastať? Co tak nejak cítiš vnútorne, ze sa môže udiať alebo kam smerujeme ci na Slovensku, alebo celkovo vo svete.
    A možno ďalšia otázka, čo pre teba znamená, že môže byť leto horúce?
    Ďakujem celkovo za tvoju prácu.

    Liked by 1 person

  10. Spätné upozornenie: Otázky a odpovede č. 124 | Blog o verejnom živote a problémoch Slovenska

Pridaj komentár