Moc povedať nie a odísť od rokovacieho stola

Túto moc má teraz Putin, čo je dosť strašidelné, ak sa nad tým človek zamyslí. A ešte strašidelnejšie je, keď niekto v pozícii moci urobí presne to, čo povedal. O čom sa presvedčí aj anglo-americký močiar s centrálou v Londýne a ich poskokovia. Dodávam, že „koná ako hovorí“ robil aj Džingischán, ktorý má strašnú povesť na Západe.

Prečo?

Pretože obe veci sú prejavom skutočnej sily a moci, a toto hovorím na základe dvoch chystaných alebo naznačených udalostí:

  • stretnutie Biden-Putin v Ženeve;

  • Rusko odpovie na vyčíňanie Bruselu (a Západu ako celok), a bude to nielen odpoveď v podobe sankcií, ale Rusko aj odstúpi od systému SWIFT.

Prvá vec sa uskutoční na žiadosť močiara, ktorý podvodom dosadil akože prezidenta Bidena, kvôli tomu, že strácajú pozície a chcú uzavrieť dohodu s Putinom. Lenže oni nielenže nezvyknú uzavierať dohody z pozície slabších, ale nezvyknú dohody ani dodržiavať. Takže je tu veľká šanca, že toto stretnutie neprinesie nič a žiadna dohoda sa neuzavrie. Ďalšia vec je, že Putin si zobral ako rukojemníka celé staré centrum koncentrácie riadenia globálneho zákulisia (GP) t.j. ak sa niečo stane Putinovi počas cesty a pobytu, tak letí raketa na Ženevu. Je tu možnosť, že celé stretnutie sa uskutoční na popud GP a stretnutie s Bidenom je len zámienka, aby dostali Putina do Švajčiarska na osobné stretnutie. Tak či onak Rusko víťazí.

Druhá vec je priamy dôsledok doterajšej politiky Bruselu, ktorý podľa slov Lavrova spolu s celým Západom nie je spoľahlivý partner a na tieto kroky odpovie Rusko nielen sankciami, ale aj vystúpením zo systému SWIFT. A takéto kroky poriadne zabolia Západné elity, lebo ich odreže od surovín, energetických nosičov a ruského trhu. To znamená, že európske prevažne priemyselné elity dostali ultimátum „buď urobíte poriadok u seba v Európe a odstrihnete Brusel od pák moci, alebo si to vypijete“ a reakcia nenechala na seba dlho čakať. To znamená aj to, že americkým médiám v miestnom jazyku a Sorosovej vplyvovej sieti odzvonilo aj kvôli tomuto. A toto celé (a oveľa viac) je výsledok Putinovej cca 20 ročnej politiky.

A čo my?

Liberál-fašistická Sorosova zlodejská čvarga, ktorá vyčíňa tak u nás, ako aj v Česku, vôbec nechápe čo sa deje, a ten kto chápe im nevysvetľuje, skôr mlčí, rozmýšľa a v tichosti koná. A keď konečne pochopia čo sa stalo, tak hysterické výkriky im nepomôžu a utiecť nebudú môcť. Lenže háčik je v tom, že to potrvá nejaký mesiac, kým sa to tu naplno prejaví a budeme môcť zas budovať vlastný štát.

S pozdravom

Oracle 911

Výzva: prosím začnite čítať hrubé knihy (je to fuk s ktorými začnete), v nadchádzajúcom období znalosti v nich obsiahnuté budeme potrebovať všetci.

Poznámka: Diskusia je nižšie a je otvorená.

11 thoughts on “Moc povedať nie a odísť od rokovacieho stola

  1. “„buď urobíte poriadok u seba v Európe a odstrihnete Brusel od pák moci, alebo si to vypijete“ a reakcia nenechala na seba dlho čakať.”
    Priznám sa, tiež som nepochopil, že táto akcia má niečo spoločné s odstrihávaním Bruselu od moci. Ono to tu už pred pár rokmi bolo (aféra s odpočúvaním Merkelovej telefónu) a časom to nejako upadlo do zabudnutia. Aj teraz sa média snažia “mlčať” a len Fico na svojej tlačovke toto riadne ozvučil. Tak uvidíme ako dopadne tento strihací pokus.
    A inak samozrejme ďakujem za názornú a pochopiteľnú analýzu.

    Liked by 1 person

    • Ohľadne vytratenie do zabudnutia.

      Veď teraz si to sám ozvučil, že také niečo existovalo.

      Proste sa nabíja matrica (infopole nesené ľuďmi a aj inými nosičmi)
      Každou “prihrávkou” sa čiastočne zmení informačné pole supersystému (jednotlivých systémov), zachviľu bude stačiť málo aby nastal komplet nový informačný stav celého supersystému. Ak sa o to bude niekto snažiť.
      Áno ak nikto nebude tlačiť na pílu tak sa to neudeje – skutočne to pôjde do zabudnutia.

      To mi pripomína že by som si mal zopakovať teóriu sieťového plánovania/diagramov.

      Liked by 2 people

  2. Nalezl jsem tento blog náhodně. Byl na mě vyvíjen mírný tlak ohledně spd.rod. do vedení občiny v okolí., které se nyní zakládají. Zde to bylo vysvětleno. Ruské weby v tomto směru jsem viděl. Pocitově mi to nesedí, ale to může být subjektivní. Co jsem však chtěl sdělit je to, že jsem toho člověka upozornil na jednání Putina a Bidena ve Švýcarsku s tím, že třetí hráč bude (GP). Nejsem analitik, ale tak to cítím. Co se týká investic, jsem pro nemovitosti a jejich opravy, vzdělání a opravu zubů. Možná to bude trochu jinak, ale vyšší moc mne po ránu dává informace co mám dělat a jak se zachovat. To přeji všem. Ostatně děkuji za návštevy jednoho českého webu. Dokoupíme místo na disku a snad pomůžeme i ostatním s trochou osvojováním si informací. Pokud je to mimo, nedá se nic dělat. Díky

    Liked by 1 person

  3. myslím že termín anglo-americký močiar je prekonaný. je to v skutočnosti anglo-holandský močiar – pôvod má v ľavobrežnom Porýní a historické diaspory má v Belgicku a Dánsku. USA je len miesto koncentrácie zdrojov a vojakov pre zastrašovanie okupovaných štátov – historická paralela je tu zneužívanie ázijských kočovných národov na nájazdy na Slovanskú Panóniu s cieľom získať nad ňou kontrolu pre dobré podmienky na poľnohospodársku koncentráciu zdrojov.
    Z analýz mi vychádza, že Londýn je miestom globálnej okupačnej správy (banky, riadenie tajných služieb, Tavistock) a Kanada je bezpečné zázemie pre ideologickú verchušku (inkubátor na sekty a vydavateľstvo diverznej literatúry).
    Nepokoje po odhalení hrobov indiánskych detí v Kanade sú v tom zmysle zástupným útokom na ideologickú centrálu hadov na 6. priorite. Informačné pole treba formovať tak, aby tento útok čo najviac oslabil centrálu.

    Páči sa mi

    • @conceptual2016
      S tým čo si napísal z dvoch dôvodov:
      – po tom, čo na anglický trón nastúpil Viliam III. Oranžský Holandsko hralo druhé alebo tretie husle (9 rokov bez panovníka) a stal sa centrom len európskeho významu (stále je tam jeden z najväčších európskych kontinentálnych prístavov ak nie rovno ten najväčší);
      – píšem aj pre nováčikov s tým, že pre väčšinu aj tak uniká historická rola Holandska (hlavne pri formovaní globálnych centier riadenia) t.j. ak napíšem anglicko-holandský močiar, nielenže nepochopia pointu, ale aj sa neustále budú vypytovať a čo mám proti Holanďanom resp. prečo do nich kopem.

      Liked by 1 person

      • tu nejde o rolu Holandska ako štátu a Anglicka ako štátu ale o infiltrovanú konceptuálne znalú verchušku janovskú (morské krídlo) do oboch štátov. Tak ako Janov mal Florenciu ako nástroj svojej výkonnej moci, tak Anglicko má Holandsko ako nástroj svojej výkonnej moci. Holandsko je iba nálepka. Základy sa vytvorili v čase 1. až 4, storočia, keď do NL – Low Lands emigrovali tzv. sefardskí Židia z tzv. španielskej Iberie, vytlačila ich odtiaľ kontinentálna benátska vetva. Tieto migračné vlny vytvorili diasporu a predpolie, z ktorého infiltrovali Dánsko, Nórsko, Švédsko, z ktorého ovládli Britániu, keď bolo všetko nachystané, presunuli do Británie kádre z Talianska (viď Pjakin – republika Lukka). Vysvetľovať globálne projekty cez okuliare jednotlivých štátov je chybné, vždy ide o tú skrytú skupinu, ktorá používa daný štát ako nástroj svojej nadnárodnej politiky a vždy jekonečným cieľom kontrola obchodu, lebo kto kontroluje obchod, vie tlačiť na všetkých, čo chcú u obchodníkov nakupovať.

        Páči sa mi

        • Iste, najprv prešli z Janova a Benátok kádre do Holandska a po tom z Holandska väčšinou prešli do Londýna resp. Londýnskej City, a následne po prvej svetovej vojne Británia sa začala profilovať ako mozog zoskupenia a USA ako svaly. Inými slovami Holandsko je druho- až treťoradým centrom, ktorý neurčuje koncept a plní zadanie Londýna. Takže nie, meniť to je zbytočné až kontraproduktívne.

          Liked by 1 person

          • Skutočné centrum riadenia je ideologická a svetonázorová priorita, nie Londýn. Londýn je tým, čím bola Florencia pre Janov – centrom finančnej exekutívy (banky Medici), aby sa skutočné centrum Janov nevystavovalo prípadným útokom a negatívnym vplyvom konkurenčného boja na nižších úrovniach riadenia. V ideologickej priorite sú najaktívnejšie elementy z Kanady (banderovský fašizmus) a v svetonázorovoej z Holandska (Erasmus Rotterdamský je hlavná ikona programu Erasmus pre mladých študentov). Keďže Kanada je anglofónna aj frankofónna, práve tu sú ideálne podmienky pre ukrytie vrchného poschodia riadenia tých, ktorí v minulosti mali centrálu vo Francúzsku, v Belgicku, v Holandsku, Anglicku. V každom mieste, kde mal v minulosti GP centrum koncentrácie, zanechal svoju diasporu a tieto diaspory sú dôležité, lebo z týchto klanov sa formuje a vyberá skutočné vedenie GP. Pjakin označil za jediného verejného člena GP pána menom Gor Vidal a dáva to zmysel. Poskúmaj si niečo o tom pánovi a hľadaj podobné týpky…
            Iné mená tohto typu – starý model rozdeleného katolícko-protestantského sveta: Malthus, Darwin, Huxley, nový model kde je rozkol prekonaný, všetci démoni sa spojili, nový svetový poriadok s celosvetovou “kozmickou” cirkvou babylonského typu: HG Wells, CS Lewis, Tolkien. Phantasy je skutočné bezštruktúrne riadenie na najvyššej priorite. Cez phantasy sa odbúrava biblický model a nasúva nový “kozmický” model svetonázoru. Stav prechodu odráža aj 2 pápežstvo v RKC – progresívny babylonský pápež a záložný Ratzinger, keby prechod nevyšiel.
            V tomto momente je efektívny odpor pri malých zdrojoch komunity naopak využiť silu pravoslávnej verzie biblického konceptu, ktorá bola ruským živlom za roky najviac prispôsobená ideálom pravdy, slobody a spravodlivosti a brániť sektám v riadení prechodu na nový kozmický koncept, čerstvo zmontovaný v dielni démonov!!! Čs. komunita KSB ale robí presný opak, ničí vlastné obmedzené zdroje napádaním zavedených náboženstiev, to je úplne nerozumná taktika… Komunita sa tak nevedome stáva “silou prechodu” v službách GP.

            Páči sa mi

            • >Iné mená tohto typu – starý model rozdeleného katolícko-protestantského sveta: Malthus, Darwin, Huxley, nový model kde je rozkol prekonaný, všetci démoni sa spojili, nový svetový poriadok s celosvetovou “kozmickou” cirkvou babylonského typu: HG Wells, CS Lewis, Tolkien.

              Týmto si mi dal za pravdu.

              >Phantasy je skutočné bezštruktúrne riadenie na najvyššej priorite. Cez phantasy sa odbúrava biblický model a nasúva nový “kozmický” model svetonázoru.
              Vôbec nie, len sa vymieňa ideologická zložka na predkresťanský.

              A čím viac čítam tvoje príspevky, tým viac som presvedčený, že v tom máš poriadny guľáš. Lebo ideologické riadenie sa najprv prebiehalo vo Vatikáne a následne v Británií (Marx tam žil) a nakoniec skončilo v Hollywoode a na Amerických univerzitách (pretláčal sa liberalizmus a po tom neo-marxizmus),
              Financie: Londýnske City, ktoré bolo spočiatku de facto členom Hanzy po Napoleónskych vojnách sa stal skutočným centrom financií, ktorému je podriadené aj New York. Niečo o Hanzovskej lige:
              https://www.bbc.co.uk/news/extra/A2MFANtn3Z/hanseatic_league
              https://en.wikipedia.org/wiki/Hanseatic_League
              Mapa: https://en.wikipedia.org/wiki/File:Haupthandelsroute_Hanse.png
              Z USA sa stala námorná a vojenská veľmoc po tom, čo Británia prišla o svoje oficiálne kolónie a vytvoril sa Commonwealth s tým, že prvá polovica 20. storočia bola o predávaní titulu prvá námorná a vojenská veľmoc medzi Britániou a USA.
              Veda t.j. moc faktologická: najuznávanejšie vedecké časopisy a univerzity sú na Západe, v USA a v Británií a používajú anglický jazyk a upravený stredoveký model zasväcovania.
              Konceptuálnu moc t.j. prvú prioritu GP na Západe nevypustil z rúk a to, že sa presadzuje konkurenčná ľudskejšia koncepcia je vôľou Boha.

              Liked by 1 person

Pridaj komentár