A ktože to bude fackovacím panákom?

Primárne nemám na mysli tú facku vylepenú Macronovi, ale to, čo je za tým a čo to predznamenáva. Ide totiž o to, že napätie tak u nás, ako aj v Západných spoločnostiach narastá a bude narastať exponenciálne po tom, čo nielen „konšpiračným teoretikom“, ale aj väčšinovej populácií dôjde hĺbka zrady elít a rozsah ich klamstiev.

Ako je to s Macronom?

Francúzsko je v dezolátnom stave, to vidia vojaci vo výslužbe, vojaci v aktívnej službe, vedia to policajti, a preto nájsť naštvaného dôchodcu, ktorý tomu sopliakovi s Oidipovským komplexom ovládanému manželkou vylepí jednu facku a ktorému nadelia štyri mesiace väzenia, 18 mesačnú podmienku, doživotný zákaz vykonávať verejné funkcie, päťročný zákaz vlastniť zbrane, trojročný zákaz voliť, najmenej dvojročný dohľad psychológa a zákaz priestupkov. Skrátka, chceli z neho urobiť odstrašujúci prípad, ale dav to začína vnímať ako provokáciu a to smrdí anglo-americkým močiarom s centrálou v Londýne.

Lenže sú tu dve veci, ktoré predstavujú pre močiar (a elity vo všeobecnosti) nebezpečenstvo:

  • prakticky tak v USA, ako aj inde na Západe sú ľudia naštvaní na vrchnosť a začínajú vypovedať poslušnosť;

  • pravda vychádza najavo napr. že covid-19 je ľudský výtvor, Fauci podporoval „výskum“ toho vírusu a skutočne smrteľnou zložkou je spike proteín, ktorý je skutočnou biologickou zbraňou.

Keď k tomu prirátame prebiehajúci kolaps globálneho finančného systému resp. US$ a globálnej ekonomiky (a Rusi sú na to najlepšie pripravení) spolu s nastupujúcou dobou ľadovou, tak nadchádzajúce obdobie bude prinajmenšom zaujímavé.

Čo sa bude diať na Západe?

V USA sú prerátavané hlasy a vychádza najavo, že Demokrati podvádzali a keď sa to verejne potvrdí, tak sa „pohne“ veľká masa ľudí, lebo oni sú poškodení tým podvodom močiara a nie Trump s tým, že armáda tiež má dôkazy o tom, že tu prebiehal masívny volebný podvod. Takže z jednej strany americký ÚS nemá inú možnosť ako uznať podvod, anulovať výsledky a urobiť z Trumpa zastupujúceho prezidenta do doby, kým sa neurobí poriadok v štátnej správe a vyhlásia druhé voľby, lebo ich môže americká armáda označiť ako zradcov a zastreliť (silné čínske väzby pri podvodoch). Súčasne z druhej strany prebieha masívna čistka t.j. sú rozkladané celé siete satanistov-pedofilov mimo dohľad verejnosti (niet sa čo čudovať – ide o veľké psy, ktorí sú šéfovia médií a ich kamoši) s tým, že aj keď vyjde pravda najavo aj o tomto (pravda o UFO a skutočnej ľudskej histórii už začína prenikať na verejnosť – rozbehne sa to po tom, ako sa prejaví rozpad súčasného finančného systému), tak davu a aj nám bude tuhnúť krv z tých hrôz aj napriek tomu, že sa dozvieme len asi o 20% zločinov (mŕtve indiánske deti v kanadských katolíckych školách sú len vrcholom ľadovca).

Toto bude mať dopady aj pre Západnú Európu, a nielen preto, lebo sa dozvieme, že európske elity sú rovnako zvrhlé, ako ich americké proťajšky, lebo Sorosovská sieť do Európy navozila kopu ilegálnych migrantov a narobila ďalšie problémy. A preto hovorím, že keď v Západnej Európe vypukne krvavá mela, tak to bude troj-stranná mela: domáci dav vs. imigrantský dav vs. Elity a ich poskokovia (často v štátnej správe) s tým, že aj tak tie Sorosovské štruktúry budeme musieť upratať. Musím ale dodať, že odchod ilegálnych imgrantov z Európy nebude spôsobený nepokojmi, ale nastupujúcou dobou ľadovou a masívnou migráciou do teplejších krajín.

A čo my?

Matelko je až podozrivo ticho a v ústraní, ale za to jeho koaliční partneri a Zuzka zo smetiska sú prakticky každý deň na očiach a robia ľuďom prieky napr. podaním referenda na ÚS, alebo podpísaním náhubkového zákona, ktorý naprosto minie svoj účel a len naštve ľudí (vedel som, že Zuzka nie je najchytrejšia, ale to, že aj jej poradcovia sú takí obmedzenci, tak ma to prekvapilo).

Takže 2-3 týždne po tom, čo sa to začalo na Západe sypať, tak aj k nám dorazí tá revolučná vlna a začnú sa diať hlboké čistky, a preto si myslím, že vláda, rezidentka Zuzka, oligarchovia a Sorosove štruktúry sú na rane, ale nie Matelko, ktorý hrá mŕtveho chrobáka.

Samozrejme môžu zaútočiť aj na Fica systémom kajúcnikov, ale ako to Baránek naznačil: akonáhle zavrú Fica alebo Kaliňáka, tak tu nezostane kameň na kameni, lebo začnú rozprávať a úrady nebudú vedieť koho majú zatknúť skôr t.j. Fico a Kaliňák sú nedotknuteľní.

S pozdravom

Oracle 911

PS: Myslím si, že medzi riadkami som odpovedal aj na tú otázku v podtitulku.

Výzva: prosím začnite čítať hrubé knihy (je to fuk s ktorými začnete), v nadchádzajúcom období znalosti v nich obsiahnuté budeme potrebovať všetci.

Poznámka: Diskusia je nižšie a je otvorená.

24 thoughts on “A ktože to bude fackovacím panákom?

  1. Vcera som zachytil ako u nas “mociarne” media zacinaju davat vonku pravdu o vakcinach. (To o čom my prebudeni sme vedeli davno) Obrovske titulky, ze EMA neodporuca uz vobec vcelickovat napriklad Astrou. (Kolko ludi uz ju ma? V prvom rade na to boli ockovani ucitelia, zdravotnici az neskor prisli ine vcelicky, ktore vsak nie su o nic lepsie.) V zahranici prepuka vonku pravda aj o pfizeri a modeRNA. Trapas v mexickej televizii, kedy sa na ruku SKUTOCNE prilepili kovove predmety. Ide o to, co sa udeje s davom ludi, ktori to maju v sebe. Zo sprav na nete a od znamych viem, ze ti ludia zacinaju by bez energie. Stratilo sa v nich nieco a pocituju nieco v tele, ze nie je v poriadku a to je len zaciatok. Od znameho, ktory pozna zdravotnicku mi vravel, ako to lutuje, ze vobec isla. Citi, ze daco neni s nou ok, VNUTORNE.
    A co dalej?
    Co koniec leta? Jesen? zima? Do toho zvysujuce sa energie na celej zemi, kedy je svetlo silnejsie a prirodzene svet zhadzuje masky vo vsetkych oblastiach.. pomaly ale isto. Ludstvo golablne zije v klamstve uz niekolko storoci. Prekrutena historia o nasom povode, o tom, ze sme vo vesmire sami, o ne-vyliecitelnych chorobach, o utajenych technologiach, o volnej energii a mohli by sme takto pokracovat.

    Ako pises Ori, bude to este velmi, ale velmi zaujimave.

    Liked by 7 people

  2. No skusim to zosumarizovat:
    – del bigtree cez zalobu vyštrachal emaily, ktore usvedcuju fauciho, ze klamal pod prisahou = dozivotie pre fauciho. Del vtedy zmizol na 2 tyždne. Údajne nejaká mala operacia. jasné. a peklo je len sauna
    – zovsadiaľ sa sypú umrtia, kolapsy, uz ja v “mainstreame”
    – senatori SŠA, ked je uz po bitke, tak teraz vystupujú, ze my Vam ukazeme big tech,
    – generalni prokuratori viac statov zatiaľ popripravovali zaloby voci big techu
    – dnes má Donald J. narodky, a narodeninovy darcek bude info z maricopy v arizóne, čož je pravych mužú zóna. Tato info nasledne zacne trhat na kusy s š a.
    – na pozadi toho celého, putin nereaguje na rypania, lebo je putin, toť urobil pukerle deduško bidon
    – a pán Putin ma stretnutie vo švajci, nevedno s kým. Ale bude sa tymto pozvanim riesit pravdepodobne, ako prejst na nový standard meny, bez toho, aby spadla kompletna svetova ekonomika a co za to RF bude požadovať. Nádejám sa, ale samozrejme, čo vie Jox, ze by europa mohla byť v zone vplyvu VVP a RF. No a menovym krytím energoinvariant.
    – nejaký evroparlament likviduje posledny pilier toho, ako sa wuropa drzi pohromade, teda COVID PASY. A nic, ziadne protesty….

    – Ori ma recht. Matelko čuší a mediá čušia o ňom. Kde je pan financmajster. a tiez nam nove dane povie az 31.12 2021, aby sa na ne nedalo pripravit? ako na atomovu bombu?
    – zacina predvolebny boj. Harabin vs republika, pretoze republika pripravuje štruktúry a definuje program a odobera ministranám štruktúry (o cast prisli sns, ľsns aj vlast)
    Danko je ticho a dalej potapa sns, kotleba je ticho a dalej potapa kotlebovci- Ls ns, hlas sa potapa sam, aj ked media mu drukuju, smer hviezdi tlacovkami v handrach a zaujimave, ze nikto nespomina:
    – podanie GP ohľadom opatreni UVZ na (ne)ústavny fiacanov súd
    – podanie p-Rezidentky kvoli “ne”ústavnosti referenda
    – vytvorenie tlaku ľuďmi zdola pomocou protestov na odstupenie vlady
    – ako som hore spominal, covidd pasy na baranofikusnu totalitu su “schvalene” s otazkou, ci ma parlament eu na to kompetencie vsak ano a vsetci su cichučko. SMER sa dokonca “zdrzal” , teda nie su proti? Liberalni trtkovia, ako vzdy za…
    – Ujčok Krajniak povedal, ze v tomto roku je statisticky vyznamne zniženie vyplacania dôchodkov, a nikomu to netrkne. Žiadne protesty. Žiadny krik politikov a medií.
    – mame uz 3! slovom tri kauzalne suvislosti umrtia s vakcinou. a skoro 6000 poskodení. a nikto nic, ved je to v poriadku. Vakcina je sloboda. Pan Virsík a tie stovky anonymnych starcekov z domovov dôchodcov na vychode (odtial mam info od pracpvnikov dss) a iní by vedeli rozpravať.. Teda uz nie.

    a perlicka na zaver. V cakárni na smrť, je prihlasenych na Slovensku 10 000 detí. To je 5 rocny vytlak krajskej pôrodnice. A šecky strany su cicho. žádné protesty Boha jeho. Siahaju na budúcnost naroda, pretoze bez detí neexistuje buducnost. A šeci sedia na riťách dop*ci nic nerobá. Žádné protesty, žádná obrana…

    Je vakcina naozaj vas slobodny vyber, alebo niekto už ten vyber urobil za Vás?

    Dovoľte par rad tym, ktorych poznam osobne menami:
    – Števo prestan uz bit do republiky, lebo si naseries este viac voličov. ries co máš, zaklad je program.
    – Mino, kruci takto sa kezmarcan a sportovec nesprava. Bud fer a uz nechaj Steva na pokoji, este lepsie, urobte platformu na spolupracu. Ved jeden ste z kezmarku, druhy z lubice, mozete sa stretnut u troch apostolov a povedat si to narovinu. A makajte na strukture, robite to dobre. Ale silacke reci uz teraz sem nepatria, doba sa zmenila.
    – Adriana, ako som Ti radil, ty sa zarad ku niekomu, sama vytlak nedás, ale spojená s niektorou platformou sa dokažu Tvoje schopnosti uplatniť. robis to skvele, ale pokracuj spojena
    – pan Danko, SNS je v sračkách, buraju Vam aj nam Maticu, zacnite makat na spajani a platforme. Sns je najstarsia strana na Slovensku, spravajte sa podľa toho
    – pan Svec, sho má nulu mala aj bude mat. Mate moznost urobit krok vpred a spojit svoje struktúry. Je to len na Vas, ci Vas Vase ego pustí
    – lidri mikrostran, vyserte sa na to. Odoberate len volebny potenciál a skácete na špek GP. Uz ste poculi, ako skoncilo Hnutie Slovenska liga? 909 hlasov. ak by ste sli v prospech niekoho veĺkého, bude to pre Vás karmicke vykupenie. Date svoje ego na oltar naroda.

    A ostatni?
    – olano, sas a sme rodina sa uz otvorene ruvú. Kolegovia od kiskov su roztrhani
    – smer sa roztrhol na smer a hlas, no viete co je sranda?
    Co olano ci smer, stale su na ministerstvach ludia s prepojenim alebo minulostou v Big farma a Finančných skupinách.
    ‐————-

    Takže koalicny potenciál SNS zdruzenie vserkych malych strán plus SHO a zostatky LSNS, Republika s ostatkami LS NS a tiez príchod novych volicov z rad nevoličov a Stevo s Vlastou, ked bude mat zaujem, no ale tam musi ist ego bokom.

    Ked sa pana Meciara v hovoroch M pytali na koalicny potencial odpovedal, ze asi to.nevidi na optimalnu variantu. Tu hore je jedna z možností. Su aj dalšie, ale…. Stale nechapem.jedno. Ani otvorene vraž…teda vakciná…teda podavanie experimentalnej genovej terapie nespoji politikov vlastencov, patriotiv, narodovcov?
    Ak ani toto nie, je cas na zmenu systému zdola uplne….

    Liked by 7 people

    • Jox, veľmi správne si to vystihol. Bez detí neexistuje budúcnosť….. Vakcína primárne vraj pôsobí na plodnosť žien. Stávajú sa sterilnymi. Ak teda táto,, politika” zabije cca 10 000 dnešných detí a potenciálni rodiča budú sterilní,, tak máme vďaka politike nátlaku zo strany EÚ postarané o vymretie národa. Lebo zaočkované ženy, ktoré majú 45 a viac rokov, tie by už nerodili. Do 45 rokov budú neplodné a mládež spolu s deťmi, buď vymrú, alebo budú tiež neplodní.. Budúcnosť jednoducho – par excellence…. A práve toto bolo ich satanským, špinavým plánom.

      Liked by 6 people

    • ” pan Svec, sho má nulu mala aj bude mat. Mate moznost urobit krok vpred a spojit svoje struktúry. Je to len na Vas, ci Vas Vase ego pustí…”

      Pán Švec už nie je medzi nami. Alebo ide o iného Šveca?

      Páči sa mi

    • Keď Človek uváži zDebilnenosť členov národa, tak všetko ide ako má. aby mohlo vzniknúť niečo nové musí najskôr zaniknúť to staré. A áno, zmena príde úplne z dola, no možno by bolo správnejšie nazývať už nový začiatok, Teda názov ktorý vytvoril Močiar Great Reset je presný aj keď udalosti nebudú také ako by chceli.

      Páči sa mi

  3. V tom je bieda nášho národa, že si nevieme odpustiť a spájať sa pre spoločne dobro. Je prihlasovanie detí do čakárne na vakcínu nevedomosť, naivita alebo ešte stále dôvera tejto vládnej sobranky ? Asi sme zaspali vývoj . Zrejme by bolo treba školiť mladých . Lebo tí, čo sú na tej zlej ceste nás dávno predbehli. Slovák sa nevie za právo a slobodu postaviť, radšej vždy ohne chrbát. Musí prísť tvrdý úder, aby národ zobudil.Ak čakáme na Spasiteľa, žiadny nepríde, všetko je na nás! Ďakujem za super článok JOX 13, mali by ho čítať tí, čo sú v ňom spomínaní.

    Liked by 6 people

    • “Je prihlasovanie detí do čakárne na vakcínu nevedomosť, naivita alebo ešte stále dôvera tejto vládnej sobranky ? …”

      Ako to počujem zo svojho okolia, tak je to strach kvôli nevedomosti. Nevedomosť o pravej podstate “plandémie” + strach vyvolaný médiami = potreba zaočkovať deti aby boli v “bezpečí”. To by bola tá lepšia motivácia, ale počul som aj o motivácii kvôli cestovaniu. Tak tu mi to už rozum fakt neberie. To považujem za sprosté sebectvo.

      Liked by 2 people

  4. Keby som bola hacker, naburam im tu sprostú čakareň. Nedala by som sprostým rodičom šancu zabíjať svoje deti. Keď sú tupí, nech sa dávajú opichávať aj každý týždeň, ale deti vraždiť by som nedovolila. Nie nadarmo Pjakin už v mnohých vysielaniach apeluje na maximálnu ochranu Ruských detí. Vie chalan, čo robí. A robí dobre. Sledujú ho tisíce, takže to padne na úrodnú pôdu.

    Liked by 9 people

  5. Nikdy nedovolím očkovať moju rodinu. Moje deti od 6 rokov nemajú žiadne očkovania, antibiotikám sa vyhýbame, všetko riešime bylinkami a čuduj sa svetu, sú zdravé. Keď som odmietla povinné očkovanie, mama ma začala strašiť, čo všetko sa môže stať. Napriek tomu som zotrvala na svojom presvedčení a moje deti sú zdravé. Prelom bol to, že zastrašovanie u mňa prestalo mať účinok.
    Uvediem príklad: keď som bola na ZŠ, raz za rok nás nečakane dotrepali k školskej zubárke (vtedy to bolo tak). Pamätám si, ako sme sa všetci doťahovali, že nikto nechcel ísť dovnútra, mali sme strach. Zuby som mala v poriadku, nič ma nebolelo, žiadne kazy ani nič. Keď si na to spomeniem, aká to bola davová psychóza nás detí, že sme mali strach, až je mi smiešne. Nemala som dôvod sa báť, ale keď sa báli všetci, tak aj ja 🙂 Kto prekoná strach, ten sa oslobodí. Tento príklad sa dá uviesť aj v dnešnej spoločnosti. Milión ľudí môže mať strach z tej choroby, ak ho nemám ja, nemajú na mňa páky. A ak by som aj ochorela a nevyškrabala sa z toho, aspoň by to zariadila príroda a nie nejaká “včelička”. Ako sa hovorí…. nedžub do hovna, kým nešmerdzi

    Liked by 9 people

    • Vďaka za tvoj príspevok.
      A presne o to ide, lebo technikami ovládania mysle bola vytvorená davová psychóza a elity hnajú stádo do záhuby a preto Blaha a Fico napriek tomu, že chápu o čo ide, môžu veci len naznačiť:

      Dôvod prečo to nemôžu na plnú hubu povedať je to, že médiá za výdatnej asistencie ovčanov by ich roztrhalo na márne kusy a so Slovenskom by bolo naozaj koniec.
      Dodávam, že časť ľudí nikdy nešlo so stádom, časť ľudí ide os stádom lebo je leniví (to ale znamená, že veľa netreba aby zmenili svoje postoje), časť ľudí ide so stádom zo zvyku (tým stačia dobre mierené argumenty), časť ľudí nepozná nič iné než ísť so stádom (tým stačí pár výchovných faciek a nejaké to zaucho od života) a časť ovečiek radšej skočí z brala než aby priznali, že mýlili k veľkému potešeniu autority (tých nepresvedčí žiadny argument, tí odmietnu vypočuť akýkoľvek argument-dokonca zakryjú svoje uši a budú brániť svoju vieru do horkého konca a v nenávosťou v duši-skratka fanatici).

      Liked by 7 people

Pridaj komentár