Veľká Kanadská celosvetová revolúcia?

O Kanaďanoch sa hovorí, že sú extrémne zdvorilí a predsa zvalili sochu Alžbety a podpálili katolícke kostoly aj mimo indiánskych rezervácií. A má to racionalitu, lebo Indiáni obvinili Alžbetu a jej manžela z toho, že uniesli a umučili na smrť indiánske deti, a podobne sa správali katolícki kňazi, konkrétne jezuiti. Dôkazom toho je, že v záhrade nejednej katolíckej školy našli tisícky pozostatkov indiánskych detí. Lenže to všetko je len vrcholkom ľadovca.

Prečo?

Pretože katolícka cirkev nielenže sa prizerala genocíde indiánov rukami Španielov, Portugalcov a Angličanov, ale oni to aj aktívne podporovali a zúčastňovali sa genocídy. Nájdené detské kostry v záhradách katolíckych škôl sú jedným z týchto dôkazov. Druhou skupinou dôkazov sú dokumenty napísané v latine, angličtine a španielčine o tom, že ako pokoria Ameriku použitím moru, kiahní, antraxu a ktovie ešte čoho. Ide totiž o to, že vedeniu indiánskych ríší darovali dary, ktoré boli kontaminované choroboplodnými zárodkami zmienených chorôb, lenže toto samotné nespôsobí pád Rímskokatolíckej cirkvi (RKC).

RKC padne (a týmto myslím organizáciu) kvôli tomu, že je zapletená do zločineckej činnosti (brať desiatok od mafie je len vrcholom ľadovca), lebo v skutočnosti katolícka cirkev nielen kryje sieť satanistických pedofilov, ale doslova unáša, predáva a zneužíva deti aj v satanistických rituáloch. O tomto a ďalších veciach našiel dôkazy McAfee.

Čo sa udeje vo svete a na Slovensku?

Podľa všetkého McAfee za svoje pôsobenie pozbieral dosť kompromitujúceho materiálu, našiel nielen dôkazy o sieti temných prevažne pedofilno-satanistických kultov, ale aj dôkazy o iných zločinov vrátane covid podvodu. Tieto dôkazy sa uverejnia automaticky kvôli ruke mŕtveho muža. Po uverejnení týchto materiálov prakticky nezostane kameň na kameni, lebo to, čo sa deje v Kanade, nadobudne celosvetový charakter t.j. nebude to export revolúcie, ale spontánna a živelná akcia masy ľudí.

Na Slovensku sa robí obrovská reklama na očkovanie s masívnym strašením a penalizáciou neočkovaných, lenže vychádza najavo, že delta varianta postihuje hlavne zaočkovaných (anglicky tu, tu a tu) a aj to, že Západné vakcíny spôsobujú aj vážne neurologické poruchy (video tu a tu) a potom sa čudujeme, že narastá počet havárií a lietadlá padajú ako hrušky. Skrátka, vírus a očkovanie sú biozbrane, ktoré spôsobujú asi 20 rôznych zdravotných poškodení, podľa všetkého aj neplodnosť.

Takže máme tu RKC, ktorá ako organizácia je zapletená do nekalých činností (aj na Slovensku) a máme tu hromadu zaočkovaných, ktorí sa onedlho dozvedia, že buď sú do konca života zdravotne hendikepovaní, resp. ich život sa očkovaním skrátil o niekoľko desaťročí s tým, že aj z ich detí sa stali mrzáci so skráteným životom. To znamená, že tu bude dav, ktorému už bude jedno či žijú alebo nie, a ktorý chce len zadosťučinenie, a preto nielen podpálené kostoly (aj tu) a prevrátené sochy sa stanú tento a budúci mesiac všednou záležitosťou, ale aj lynčujúci dav, ktorý chce vidieť krv toho, kto vydal nariadenia a reklamu na očkovanie. A mám ten nepríjemný dojem, že tí, ktorých dostane dav do rúk, dopadnú ako pakôň chytený svorkou hyen (škaredé, gúgliť to len na vlastnú zodpovednosť). Dodávam, že zmienené udalosti budú koncom nielen organizovaných vierovyznaní, ale bude to aj koniec kontrolných systémov a doterajších hierarchií.

Medzi tým na internete kolujú tlačivá ktoré:

  1. zabraňujú štátu a štátnym inštitúciám aby nasilu očkovali deti (ak niekto nájde slovenskú/českú verziu, tak sem s ňou, dám na to odkaz);

  2. prinútia zamestnávateľa a školu aby sa staral o vás do konca života, ak dôjde k poškodeniu vášho zdravia v prípade vyžadovanej covid vakcíny (ešte raz, ak je tu slovenská a česká verzia, tak sem s ňou);

  3. dokumentáciu na prípadné negatívne dopady covid vakcíny pre členov rodiny (o ČR a SK jazykových mutáciách platí to, čo som napísal vyššie).

A čo osobný rozmer?

Každý by mal začať rozmýšľať nad tým, že v akom svete by chcel žiť, alebo ako by chcel žiť a začať odtiaľto rozoberať veci. Ostatne, v hrubých knihách je aj kapitola o dynamickom programovaní.

Bonus: Ľudia nesedia na zadku a nečakajú, kým im padne do huby pečený holub (dúfam, že ten protest bude aspoň civilizovaný):

protest10jul

S pozdravom

Oracle 911

Výzva: prosím začnite čítať hrubé knihy (je to fuk s ktorými začnete), v nadchádzajúcom období znalosti v nich obsiahnuté budeme potrebovať všetci.

Poznámka: Diskusia je nižšie a je otvorená.

32 thoughts on “Veľká Kanadská celosvetová revolúcia?

  1. ” … udalosti budú koncom nielen organizovaných vierovyznaní, …”
    Vďaka za čkánoik, potrebovala by som upresniť znenie, čo som označila. Pod to množné číslo sú myslené iba kresťanské varianty cirkvi alebo aj iné východné (ázjské indické) vierovyznania a patril by pod ten koniec organizovaných vierovyznaní aj islam? Či je to myslené iba na Slovensku?:

    Liked by 2 people

  2. Takže v septembri síce príde na Slovensko Pápež Fero….no Zuza nebude nadšená…
    Jeho vyjadrenie:
    “Mám radosť oznámiť, že od 12. do 15. septembra, ak Pán Boh dá, prídem na Slovensko na pastoračnú návštevu.”
    Na okamžitú radostnú reakciu skupiny slovenských pútnikov, prítomných na Námestí sv. Petra so štátnymi vlajkami, zareagoval Svätý Otec spontánnymi slovami: „Tamtí Slováci sú spokojní!”

    Takže ak pán boh dá :)), spokojná bude, ale asi len Zuza, tá čaká slová zmierenia a nádeje v ťažkých časoch…

    “hovoril mi o tom, ako mu je Slovensko srdcu blízke. Tieto jeho slová potvrdzuje aj fakt, že sa na Slovensku plánuje zdržať dlhšie. Verím, že prítomnosť pápeža Františka bude pre nás všetkých posolstvom zmierenia a nádeje v zložitých časoch, ktoré žijeme.“

    https://www.vaticannews.va/sk/papez/news/2021-07/papez-frantisek-oficialne-oznamil-svoju-navstevu-v-madarsku-a-na.html

    ….. no Zuze sa zjavne jeho nóty nebudú páčiť, kedže čaká na nádej …… lebo ako píše Ori, RKC dostanú takú príučku( a všetci sa o tom dozvedia), že tu na Sk môžu hrať tak akurát hrať divadielko pre dav……Posledné dejstvo…
    ……teraz by sa tej oštare tie čierne šaty so závojom v tvare Slovenska hodili, s tým, že vlajka by bola Vatikánska, k tomu prekrížené ruky na hrudi a je vymaľované.

    https://sk.m.wikipedia.org/wiki/Vlajka_Vatik%C3%A1nu

    Liked by 2 people

  3. RKC stratila svoju tvár, keď minulý rok zatvorila kostoly. Jasne sa tým postavila na stranu fašistického režimu. Kostoly boli otvorené aj počas morovej epidémie a počas vojen. Teraz len zožnú, čo zasiali.

    Liked by 8 people

  4. RKC je zlo. tvrdím to na základe mojej skúsenosti. Nieeeeee. žiadny farár ani kaplan ani nikto ma nezneužíval, ale je to zlo. čisté zlo. pododýkam, som krstený, sväté príjmanie, birmovka, sobáš. Chýba mi len posledné pomazanie a toho sa nedočkajú.

    Liked by 3 people

  5. V posledných dňoch sa rozhýbal aj americký front. Okrem návštevy Trumpa v Texase a stretnutia s guvernérom
    https://www.texastribune.org/2021/06/30/texas-donald-trump-greg-abbott-border-wall/
    a tu a aj na ksb fóru či inej alternatíve rozoberanej tlačovke s obeťami vakcinácie sa pridal aj najpopulárnejší tvorca (dá sa povedať vynálezca) podcastov Joe Rogan

    ktorého pozná prakticky každý američan, alebo aj tuto menšia ryba Lex Fridman

    kde hovoria o cenzúre ivermektínu a o vakcinácii.
    Pár dní predtým sa tomu venoval aj Tucker Karlson na fox news
    https://www.foxnews.com/opinion/tucker-carlson-covid-vaccine-dangerous-kids-big-tech
    Podotkol by som, že Lex Fridman a aj bratia Weinsteinovci (druhý je matematický fyzik) sa hlásia k židovstvu a radi sa stavajú do pozície alternatívy voči súčasnému systému.

    Liked by 1 person

  6. Chcela by som Ťa spýtať,Ori,je možnosť sa s tématikou “dynamické programovanie” stretnúť aj niekde inde,ako v hrubých knihách? Myšlienka je ohromujúca,ale matematické vzorce(veľa vzorcov) ma vrátili rýchlo na zem. Alebo,napísal by si Ty sám niečo pre nás,keď to bude možné,to je prosba,lebo do otázok sa mi to zdá nevhodné.Vopred ďakujem.

    Liked by 1 person

    • PS. Nedá mi nespomenúť ešte raz moju neter,tú,čo má tak rada chémiu,ale keby len chémiu,ešte aj matematiku k tomu. No a ona mi raz povedala také zvláštne slová a teraz som si na ne spomenula” Keby ľudia viac chápali matematiku a chémiu, a dokázali by to využiť vo svojich vo svojich životoch,mali by sa oveľa lepšie”. Ale ľudia matematiku ani chémiu radi nemajú .Toto bude treba zmeniť.

      Liked by 2 people

      • Matematika má aj ďalší rozmer. Ukazuje sa, že v matematike vznikajú problémy, ktoré sa dajú riešiť len hľadaním novej matematiky, a zdá sa, že po tejto línii matematika nemá koniec. Čo je ale najfascinujúcejšie je to, že tieto matematické štruktúry majú uplatnenie v prírode. Nebolo možné odmocniť záporné čísla, vymysleli sa komplexné čísla, ktoré sa potom prirodzene objavujú vo fyzike. Alebo Dirac vymýšľal, ako odmocniť operátor štvorca energie a našiel Cliffordovu algebru, ktorá obsahuje spinory a antičastice, ktoré sú tiež v prírode. Pre mňa osobne sú takéto veci najsilnejším dôkazom existencie plánu alebo najvyššieho riadenia pre celý vesmír. Ako sa však k tomu majú dostať nešťastné deti, ktoré prechádzajú súčasným školstvom?

        Liked by 2 people

        • Dodnes si spomínam na prednášky doc. Harmana vrámci doktorantúry o teórii kvaterniónov, že čaká ich rovnako skvelá budúcnosť, ako komplexné čísla v elektrotechnike.
          Ako som už inde kedysi zmieňoval, rozbačovanie bývalej najväčšej posádky Slovenska prioritne zameranej na segment rádiolokácie, elektroniky, laserovej a mikrovlnnej techniky hlupákmi vo vedení ako armády, tak štátu (Sitek a spol.) má nedozierne ekonomické aj vedomostné následky a dôsledkom je enormné premrhanie dekády budovaného ľudského potenciálu.

          Liked by 1 person

    • dovolím si odpovedať namiesto oriho. MDP nie je o vzorcoch – je tam jedna dobre vysvetlená schéma, ktorá vyzerá ako kvalifikačný “pavúk”, napr. na terajších ME vo futbale, rozdiel v schéme je len v tom, že kde futbalový pavúk končí, tam MDP začína. Proste nezľakni sa toho a preštuduj si to celé.

      Liked by 2 people

Pridaj komentár