Veľká globálna kultúrna revolúcia

Teraz rozoberiem časť, ktorej som sa v pondelok námatkovo dotkol. Konkrétne, čo sa bude diať resp. čo by sa malo diať po tom, čo sa rozpúta post-covidová mela. Ide totiž o to, že kope ľudí oznámia, že majú už len cca 18 mesiacov života resp. že utrpeli nenapraviteľné zdravotné poškodenia, medzi ktoré patrí aj neplodnosť, buď kvôli očkovaniu, alebo kvôli styku s očkovanými. Takže, bude tu skupina ľudí, ktorá bude rozzúrená a prakticky prišla o pud sebazáchovy a rovnako naštvaná časť, ktorá prišla kvôli vakcínam o nejakého blízkeho, alebo má poškodené zdravie, a to pre zdravie papalášov neveští nič dobré.

Prečo je dôležité to zodpovedať?

Pretože tou blokádou hraníc táto vláda nielen spustila slovenskú verziu Kanadského povstania resp. revolúcie, ale aj vyhlásila, že Schengen a EU sú mŕtve. Niežeby EU po zhabaní medicínskych potrieb Nemeckom minulého roku nebola mŕtva (vedenie EU vtedy mlčalo a bude mlčať aj teraz, lebo v lepšom prípade nechápu a v horšom plnia príkaz), ale doteraz to nebolo tak očividné.

Čo je ešte dôležitejšie, verejné školstvo je v rozklade a Rímsko- a Gréckokatolícke cirkvi doslova vyhlásili, že dobrý kresťan sa nechá zaočkovať a antivaxéri sú hriešnici s tým, že čoraz viac konzumentov médií zisťuje, že ich médiá klamú t.j. RKC/GKC a médiá sa stanú popri papalášoch ďalším terčom davu (spolu s kostolmi). Skrátka, tieto mechanizmy ovládania zaniknú.

Ďalšia vec je, že vyjde najavo pravda aj o ďalších veciach a súčasný finančný systém zanikne t.j. vyjdú najavo nielen skutočné dejiny ľudstva, ale aj rozsah podvodu a iných zločinov, ktoré globálne zákulisie (GP) a ostatné elity páchali na ľudstve.

Čo po tom?

Druhý Norimberg pre preživších tej mely z radov elity je určitosť, alebo ani to nie, lebo podľa toho čo počujem, tak americkú časť anglo-amerického močiara s centrálou v Londýne už súdia vojenské súdy (podľa vyhlášky Trumpa ešte z 2017-2018) za zločiny proti ľudskosti a obchod s ľuďmi (niektorých aj odsúdili) a iných zas loví aj americká armáda.

Dôležitejšie je ale niečo iné. Dôjde nielen k zmene sociálnej štruktúry na globálnej úrovni, ale na globálnej úrovni sa predefinuje aj sociálna zmluva, a to najpravdepodobnejšie tak, aby sa to krylo s definíciou z KSB t.j. „aby každý mal možnosť osvojiť si svoj plný geneticky podmienený potenciál“, a to bude mať veľké dopady aj na kultúru riadenia. Ide totiž o to, že GP a elity sa nám snažia predať Marxizmus, ako komunálnosť a vrchol spravodlivosti vo forme ekonomického resetu, ibaže veci by vo svojej podstate nemenili t.j. koncept by zostal ten istý, len by to bolo obalené heslami o sociálnej spravodlivosti a malo by to formu permanentnej sociálnej revolúcie. Lenže nie každý je na hlavu, cca 80% ľudí už odmieta tie výstrelky, ktoré robia vlády na popud elít. Dodávam, že na zmeny v spoločnosti treba 3% napr. v r.1754 v amerických kolóniách 3% nesúhlasili s tým, že ako veci idú, v r.1776 tam 8% vyhlásilo nezávislosť t.j. veci sú zrelé na to, aby sa tu udiali hlboké spoločenské zmeny aj bez toho, aby tu začali zomierať vo veľkom zaočkovaní.

S pozdravom

Oracle 911

PS: Banda idiotov začala obviňovať Fica cez kajúcnikov z toho, že na úrade vlády kul pikle proti Kiskovi a Matelkovi. Mám ten dojem, že odpoveď Fica politicky a trestnoprávne neprežije ani Matelko, ani Kiska a ani Zuzka v prezidentskom paláci.

Výzva: prosím začnite čítať hrubé knihy (je to fuk s ktorými začnete), v nadchádzajúcom období znalosti v nich obsiahnuté budeme potrebovať všetci.

Poznámka: Diskusia je nižšie a je otvorená.

22 thoughts on “Veľká globálna kultúrna revolúcia

  1. Zdravia ti Oracle.
    Veľmi dobre napísané. Zatiaľ som zachytil iba ” kapitána ” Danka vyjadriť sa k blokovaniu hraníc. Vyzerá to že ho na to niekto upozornil. Tiež sa pýta či Slovensko vystúpilo zo Schengenu.
    https://www.hlavnespravy.sk/vystupili-sme-zo-schengenu-udiv-nad-jednostrannym-uzatvorenim-hranic-vyjadruju-aj-obcania-okolitych-statov-tvrdi-danko/2598936
    Tak sa zdá že naši diletanti si vybrali ako zijdu z toho sveta.

    Liked by 4 people

  2. Otázka.
    Zdravia ti Oracle.
    Rád by som sa opýtal či sa zmenia OH v Tokiu na frašku ktorú takmer nikto nebude sledovať?
    Druhá otázka.
    Je tu možnosť že po rozpade EÚ dôjde na znovu spojenie RF a Ukrajina bude zase federálny okruh?
    Tretia otázka.
    Je vôbec taká možnosť aby sa súčasťou RF stalo aj celé Slovensko, či je oveľa pravdepodobnejšie obnova Veľkej Moravy?

    Liked by 2 people

  3. Ako to (možno) bude finančne vyzerať už písala aj naša pravda https://spravy.pravda.sk/svet/clanok/593715-orban-po-prehliadke-zasob-zlata-svet-uz-nemoze-pokracovat-v-zivote-tam-kde-prestal-pred-pandemiou/

    Krytie meny zlatom bude znamenať efektívny koniec dlhového “hospodárenia”, vojenských konfliktov (na tie treba vždy tlačiť bezcenné papieriky inak na vojnu proste nie sú voľné zdroje) a odmenení budú tí čo šetria – preto treba zameniť voľný cash v banke za niečo reálne.

    V 1776 im chvíľu trvalo kým sa na koňoch všetci poinformovali, dnes aj napriek mediálnej blokáde všetci cez sociálne siete všetko vedia vlastne hneď, snehová guľa má teda oveľa väčšiu dynamiku. Tá FB skupina pendlerov má síce len 10 tisíc členov ale problém je, že im ide naozaj o prežitie a nenasrali týmto len slovákov ale aj Čechov, maďarov, poliakov a rakúšanov…a hranica je tenká čiara, za ktorou končia právomoci ozbrojených zložiek jedného štátu.

    Liked by 4 people

  4. Občas som tu naznačil, v čom s Tvojimi predpoveďami nesúhlasím, a myslím, že to takým spôsobom z mojej strany úplne stačilo, aby som nevytváral zbytočný konflikt, ale predsa mi v tomto duchu nedá nepoložiť jednu otázku – čo s jadrovými elektrárňami, jadrovými hlavicami a podobnou pre Zem nebezpečnou infraštruktúrou v období prechodného chaosu? Sú niekde náznaky, že sa robia potrebné opatrenia?

    Liked by 1 person

  5. Svet pred rokom 2020 bol rozdelený, bud pôjde cestou pekla, totálneho zabudnutia, alebo mu kovid podvod pomôže sa prebudiť z hlbokého spánku.
    Zdá sa, že aj naprieč tlakom, obmedzeniam ľudia sa začínajú (aj vďaka virusu) prebúdzať. Mozno to vyzerá, ze je to masovo, z hľadiska energií je to stále menšie množstvo duši. Určite to nebude globálne, pretože to takto nefunguje. Mnohí už sú po vcelicke a mnohí aj kebyže môžu predaju dušu za Matrix, tak mu veria.
    Jednoducho energeticky každý v konečnom dôsledku bude a uz zaziva inú verziu reality. Preto je tak dôležité venovať čas svojmu vnútru. Áno, až začnú vychádzať pravdy na povrch, ale uvidí ich len ten, kto je na to pripravený.
    Ale my, ktorí sme uz dlhšie na akejsi ceste prebúdzania, vieme, že celé toto je klamstvo a ze pravda, je niekde inde.
    Nikto nikam neujde, pretože aj tí, ktorí zomru si budú všetko podľa karmy znova odohrávať.
    Zdroj všetkého je v Nás. Nie v kostoloch. Kto je napojený na seba, je napojený na Vesmír a tam si tvorí realitu podľa seba.

    Liked by 4 people

    • Dlhší čas mám silný pocit, že toto je moja šanca na reparát, že som v minulosti musela urobiť v niečom podobnom chybu. Myslím, že chcú uloviť, čo najviac duší, aby ostali v matrixe, aby sa mohli ďalej živiť energiami.

      Páči sa mi

      • Mnohí z nás si svoje odžili v leMUrii a atlantise. Tam sme mnohí zneuzivali svoju moc a preto to dopadlo tak, ako dopadlo. Vsetko je to v nás. Ak sa človek pýta, dostane aj odpovede na akúkoľvek otázku. Je to všetko o úrovni vedomia. 3D Matrix ma silu len ak ju vyživuju duše s energiou strachu. A presne preto sa deje toto, čo sa deje. Koľko ľudí sa reálne zaujímajú o seba? Ti, ktorí sa rozhodli pre vcelicku sú vypnutý na úrovni duše uz dávno. Nedokázali sa prebudiť a presiahnuť svoju verziu a preto si budú dookola odohrávať ego hry, pokiaľ nepochopia.
        To, že od roku 2020 je svet v karantene, je len dôsledok toho, že Zem je v karanténe od čias, kedy isté bytosti zo zeme urobili farmu. My sme boli totálne odtrhnuti od zvyšku vesmíru.

        Liked by 2 people

    • Ja keď komunikujem s bratmi o tom co sa tu deje a kúsok si požičiam z teórie ksb a ich oboznamujem s rôznymi modelmi, popritom im to musím vysvetliť na príklade, tak aj keď začínajú chápať pramálo, stále sú zameraní na Igora, vládu a koronu, keďže stále vidia peniaze! Mamon sa už dávno stal modlou, malo ludi tomuto chápe!

      Liked by 2 people

  6. “Ide totiž o to, že kope ľudí oznámia, že majú už len cca 18 mesiacov života resp. že utrpeli nenapraviteľné zdravotné poškodenia, medzi ktoré patrí aj neplodnosť, buď kvôli očkovaniu, alebo kvôli styku s očkovanými”

    Na toto mam trocha iny nazor, nikto este nevie presne co za svinstvo je v tych “vakcinach” a ako sa s tym organizmus dokaze casom vysporiadat, ci uz kompletnou zmenou zivotneho stylu, stravou, doplnkami na detox.
    A styk s ockovanymi…mozno na nejakej urovni dokaze neockovaneho cloveka zasiahnut, ale nemyslim si ze zdraveho s dobrou imunitou.

    Iba moj nazor

    Liked by 2 people

  7. Doplním k téj rimsko katolickej cirvi. Poslednú nedelelu so bol v kostole na omši a farar na konci keď číta oznamy tak uviedol že už biskup zrušil výnimku kvôli cividu pre nedelu, ked stačilo napr. pozerať omšu v TV alebo cez internet, ale “ovečky” už musia prísť v nedelu do kostola. A vsúvislosti s covidovou situáciou uviedol že “včeličkovanie” je dobrovolné ale obaja papeži sú “zavčeličkovaný” a aj všetci biskupi na slovensku sú “pichnutý”. Kolega mi vravel že aj u nich ich farar sa vyjadril podobne a robil propagandu pichaniu. čiže mi vychádza že farari dostali pokyn na propagandu o včeličkovaní.

    Páči sa mi

    • K tej RKC – KBS (Konferencia biskupov Slovenska, na čele ktorej je Zvolenský – v spisoch ŠTB ako Matuška) zrušila dišpenz od povinnej účasti na sv. omšiach asi od 01.07.2021.
      RKC je založená na hierarchickom princípe (kňaz myslím aj skladá sľub poslušnosti svojmu biskupovi ako nadriadenému), preto aj keď sú kňazi, ktorí sú proti očkovaniu (hlavne z morálneho hľadiska – použitie buniek z potratených plodov) asi majú zakázané o tom verejne hovoriť, aspoň tí, čo sú na Slovensku…. Dokonca aj na jedného, čo je na misiách v Rusku a vyjadroval sa proti očkovaniu a vakcínam na FB, sa “pravoverní” katolíci sťažovali KBS a napr. aj Kuffa už veľmi verejne nevystupuje, potom čo dostal zákaz od biskupa (minulého určite a terajšieho neviem).
      BTW niektorí dávali do súvisu, že na druhý deň po vydaní stanoviska KBS ohľadom očkovania, rozbila búrka sochu Panny Márie Sedembolestnej v Šaštíne…

      Liked by 2 people

Pridaj komentár