Zrada elít

Väčšine Slovákov dochádza, že táto vláda, vládna koalícia, parlament, prezidentka a ústavný súd nielenže nedodržiava zákony, ústavu, ale aj ignoruje princípy právneho štátu, základné ľudské práva a vôľu ľudí. Dobrá správa je, že v tom nie sme sami, lebo s nami v tom plávajú aj Američania, Briti, Austrálčania a aj Francúzi, Taliani a Nemci, lebo buď majú na krku nelegitímne vlády, alebo majú na krku drakonické opatrenia či oboje. A „zaujímavé“ je, že keď v Taliansku a Francúzsku de facto schválili povinné očkovanie a začali zavádzať drakonické opatrenia proti neočkovaných, tak Brusel nielenže o tejto veci mlčí, ale rovno sa obúva do Maďarska kvôli právam pedofilov a iných sexuálnych menšín.

Prečo sa to deje?

Pretože sme vo vojne a elity vedú proti zbytku ľudstva vojnu vo forme biologickej a ekonomickej genocídy, lebo nie je to náhoda a neschopnosť vlád, že ekonomiky štátov a regiónov kolabujú, nie je to náhoda, že kvôli vírusu, ktorý prežije cez 99,9% ľudí vypukla taká panika/hystéria a nie je náhoda ani to, že Západné vakcíny poškodia a zabijú viac ľudí, ako vírus, proti ktorému údajne chránia. A toto všetko dochádza celému ľudstvu s tým, že zväčša nerozlišujú medzi globálnym zákulisím (GP), globalistami a anglo-americkým močiarom s centrálou v Londýne. Skrátka, hádžu ich do rovnakého vreca a vzhľadom na ich morálku to robia aj právom.

Čo sa bude diať?

Je to jednoduché: Američania začnú robiť u seba poriadok s voľbami a pozrú sa na zúbok aj vírusu a následným obmedzeniam pohybu a zistia, že bez vírusu a bez tých obmedzení by nedošlo k volebnému podvodu, a tiež zistia, že ten volebný podvod, ktorý sa vyústil do ekonomickej a očkovacej genocídy informačne kryli nielen médiá, ale aj cirkvi/religiózne organizácie a tretí sektor, čo robí tieto organizácie spolupáchateľmi genocídy. Takže, nielen politici budú obvinení z genocídy, ale celé vplyvové štruktúry budú odpísané a kľúčoví členovia týchto organizácií budú zatknutí a odsúdení. To ale znamená, že bude obvinená veľká časť, ak nie rovno celá sieť organizácií a štruktúr v USA. Dodávam dve veci: bude to globálna záležitosť, lebo tento model prevezme prakticky celý svet t.j. riadenie GP s konečnou platnosťou skončí (a z tohto pohľadu Rusko zažije najmenší počet politicko-ekonomických otrasov) a v USA bude táto očista pomerne rýchly proces cca mesiac-dva (možno tri), ale budovanie niečoho nového potrvá dlhšie.

Čo sa bude diať u nás?

Nuž, keď sa pozrieme na veci, zistíme to, že prezidentka, vládna koalícia, vláda a ÚS boli vytvorené, vymenované a dosadené presne kvôli tomu, aby na Slovensku prebehla ekonomická a biologická genocída s maximálnou možnou mierou. Našťastie namiesto 5 rokov trápenia máme pred sebou len 1-2 roky trápenia, lebo Trump primäl farmaceutické firmy dať tzv. vakcíny do obehu (taktika vynúteného kroku). To ale neznamená, že po odstavení tejto čvargy, ktorá bola na náš krk dosadená bude všetko v poriadku, lebo napáchali dosť škody a náprava bude dlhá a ťažká. A môj optimizmus pramení z toho, že väčšine došlo, že na Slovensku a vo svete sa deje niečo nekalé, len nevidia ani kontúry, a tak to ešte nevedia pomenovať.

Čo treba urobiť?

Nesiahať po násilí ako nástroji na dosiahnutie cieľov s tým, že vakcinovaní z nejakého dôvodu aj tak budú lační po krvi. To je prvá vec.

Druhá vec je, že treba využiť článok 32 Ústavy so všetkými známymi a možnými metódami pasívneho odporu, lebo naši nepriatelia (efektívne aj nepriatelia ľudstva) by veľmi radi videli ako sa medzi sebou kántrime.

Ďalšie správy

S pozdravom

Oracle 911

Výzva: prosím začnite čítať hrubé knihy (je to fuk s ktorým začnete), v nadchádzajúcom období znalosti v nich obsiahnuté budeme potrebovať všetci.

Poznámka: Diskusia je nižšie a je otvorená.

26 thoughts on “Zrada elít

  1. nezávisle od seba:
    Najprv som napísal toto: https://oracle911blog.wordpress.com/2021/07/25/voda-ako-zdroj-informacii/#comment-13107
    a o pár desiatok minút tu prečítal toto: “Nesiahať po násilí ako nástroji na dosiahnutie cieľov s tým, že vakcinovaní z nejakého dôvodu aj tak budú lační po krvi. To je prvá vec.
    Druhá vec je, že treba využiť článok 32 Ústavy so všetkými známymi a možnými metódami pasívneho odporu, lebo naši nepriatelia (efektívne aj nepriatelia ľudstva) by veľmi radi videli ako sa medzi sebou kántrime.”
    Zmeny, ktoré nastali v jemnohmotnom pozadí sa už neodvrátiteľne prejavujú aj v zjavnom svete, napr. aj takouto synchronizáciou.
    Takže, moji drahí Slováci, Česi, Maďari, Rusíni i všetci vy, čo úprimne milujete Slovensko, rozum do hrsti! Chladnú hlavu, horúce srdce a nezlomnú vôľu. Moc duba, vzpriamenosť jedľe, no aj ohybnosť a nezlomnosť liesky podľa situácie – réžiu našich životov musíme mať my vo vlastných rukách, a nie tancovať, ako nám iný píska, hoc aj v niektorých momentoch až príliš zaliečavo. Kráčajme vlastnou cestou, a nie tou, ktorú nám nalinkoval niekto iný, využívajúc všetku prefíkanosť, aby sme ju považovali za vlastnú, a tak nás doviedol na scestie a do záhuby.
    ROZLÍŠENIE!

    Liked by 8 people

  2. K tej kolonizácii a kolonizátorom: Ak sa civilizácia vydá smerom k nekonečnej expanzii technosféry (ktorá môže ďalej fungovať aj po zmiznutí pôvodnej civilizácie), tak kvôli veľkým medzihviezdnym vzdialenostiam (prirodzená karanténa) je logické siahať najprv po zdrojoch vlastného planetárneho systému. Vyťažiť všetky asteroidy, potom planéty a nakoniec samotnú hviezdu. Prejavy takých vecí by v extrémnych prípadoch https://en.wikipedia.org/wiki/Dyson_sphere bolo pri súčasnej technike a nových automatických prehliadačoch oblohy https://sk.wikipedia.org/wiki/Kepler_(dru%C5%BEica) možné zachytiť. Len v našom najbližšom galaktickom okolí, stovky svetelných rokov, sú milióny hviezd, v celej galaxii stovky miliárd. Keďže sa nič také nepozoruje, civilizácie sa väčšinou vydávajú asi iným smerom, buď v rámci Zámeru, alebo zanikajú. Ufá budú viac nástoj sociálneho riadenia ľuďmi na Zemi, než niečo naozaj mimozemské.

    Páči sa mi

    • Nesúhlasím, pretože civilizácia nemusí konať v božom zámere na to aby mohla uskutočňovať medzihviezdne lety, stačí ak koná tak, aby neprekročil hranice božieho dopustenia. To je prvá vec.
      Druhá vec je, že keď niečo nepozorujeme a oficiálne sa to nepriznáva ešte neznamená, že sa to nedeje lebo donedávna americká armáda a ostatné štáty popierali existenciu mimozemských kozmických lodí, a pred nedávnom americká armáda priznala, že vlastní mimozemskú loď, ktorá spadla a po oprave urobili s nimi testy.
      Tretia vec je, že Dysonove sféry sú fantazmagóriou a naše inštitúcie boli nfiltrované a tým pádom snímky Keplerovej družice nie sú dôkazovým materiálom na neexistenciu mimozemských civilizácií v našej blízkosti.

      Páči sa mi

      • Môžeš mať pravdu Ty, ale ja vnímam obrovské medzihviezdne vzdialenosti ako ochrannú bariéru vyspelých civlizácií od technosféry tých menej vyspelých. Bariéra ale nemusí byť dokonalá a niečo môže byť aj na Tvojej verzii.

        Páči sa mi

        • Problém je, že naša veda predpokladá, že c (rýchlosť svetla) je konečná rýchlosť, ale to nie je pravda viď gravitácia, lebo planéty “vedia”, že kde je teraz Slnko a nie kde bolo Slnko pred 8 minútami a ak by to nebolo takto, tak Slnečná sústava a galaxia by už dávno rozpadla.
          Takže medzihviezdne vzdialenosti nie sú neprekonateľnou prekážkou pre zlovoľné technicky vyspelé civilizácie.

          Liked by 1 person

          • Nechcem týmto príliš zahlcovať diskusiu, napokon v týchto časoch toto nie je ani prvoradá téma. Myslím, že rýchlosť svetla je pre “hrubohmotné” veci tvrdá bariéra a potom “jemnohmota”, nech je to už čokoľvek, je ignorovaná tým, ako je oficiálna veda nastavená. Nechcem ani uviesť, aké mám vzdelanie a v čom pracujem, pretože by som sa ľahko prezradil, len by som chcel vysloviť také želanie (radiť Ti nemám právo), aby si sa veciam, ktorým rozumieš najmenej aj venoval najmenej, pretože to, čo Tvrdíš, by sa dalo relatívne ľahko overiť výpočtom alebo numerickou simuláciou v počítači a zrejme nemáš ani jedno z toho. Na Tvojom mieste by som zbytočne nechodil po tenkých ľadoch a neohrozoval reputáciu ostatnej výbornej práce, ktorú máš za sebou.

            Páči sa mi

            • Zdravia ti.
              Nie je nutné ísť až tak hlboko. To že Einstein označil rýchlosť svetla ako konštantnú je len jeho teória. Ktorá nemá oporu vo fyzike. Svetlo je veľmi zaujímavé, v podstate to nie je tok častíc, je to vlnenie. Ak sa šíri vlnenie určite vieš. No zároveň z fyziky vieme akym spôsobom sa jednotlivé vlny menia vzhľadom na ich vzdialenosť od zdroja. Podľa teória Einsteina sa to nemení a vždy to má robia veľkú amplitudu a rýchlosť. To odporuje fyzikálnym zákonom. Čím viac je vlnenie vzdušné od zdroja jednotlivé vlny amplitudy rastú a pohybujú sa pomalšie. Preto sa pri počítaní vzdialeností hviezd koriguje výsledok ťažkým červený posunul farebného spektra. Už v tridsiatych a štyridsiatych rokov minulého storočia bolo vytvorené teória o pohybe rýchlejšie ako svetlo. Bola vysvetlená zhruba takto je svetlo vlnenie na vlnách sa dá “plávať” , podobne ako va vlnách na mori. Preto bude možné plávať na týchto vlnách rýchlejšie ako sú samotné vlny. Rýchlosť svetla bude prekonaná niekoľko násobne čo je nevyhnutná podmienka pre cesty vesmírom. S pozdravom Peter

              Liked by 1 person

    • “Bežny & obycajny” clovek, ktory je zmyslami v 3D matrixe ani nema tusenie, že zem je v karantene od celeho vesmiru uz niekolko tisic rokov pre iste dovody. A vsetky zabery z vesmiru doposial, su len jeden fake a klamstvo, ktore sa mazalo a maze okolo oci “medom” pre dobry pocit obycajneho 3D cloveka, ktory funguje ako neprebudeny Neo z Matrixu.

      Páči sa mi

    • Otvor svoju myseľ. Biosféra je v skutočnosti plne recyklovateľná technosféra, len ju nevieme plne ovládať. Nepotrebuješ na to počítače ani umelú inteligenciu, stačia myšlienky. To čo k tomu potrebujeme je v nás. Tá jednoduchosť je do očí bijúca a zároveň skrytá. Energie riadia fyzično a nie naopak.

      Liked by 2 people

  3. Veľmi dobrý článok, povzbudzujúci … lenže podľa plánu žumpy, ktorý unikol koncom minulého roka, veci idú viac-menej podľa neho. Na júl boli predpokladané vzbury a aj sú. Vyprázdnené obchody boli síce predpokladané na jún, ale zrejme aj to ešte bude. Neviem, nie som konceptuálne silný ale ten plán ma stále zaráža.

    Páči sa mi

    • Idú síce podľa plánu, ale plánovaný výsledok nie a nie dostaviť napr. krvavá mela až na JAR lebo naozaj len tým najtupším a najviac premytým nedochádza, že sa deje niečo nekalé a každý ich ďalší krok vyjavuje ďalšie kontúry ich cieľov, a to samozrejme vyvoláva odpor a adekvátne odpovede.

      Liked by 4 people

  4. Zdravia všetkým.
    Nazdar Oracle. Výborný článok. Už je ohlásený ďalší protest. Tento krát pred prezidentským palácom. Konkrétne na 29.07.2021. Už vyzvali politikov aby tam nechodili , že chcú čisto občiansky protest bez politickej účasti. Uvidíme či sa podarí vyprovokovať násilnosti. Boris dostal miliardu a zmyzol zo Slovenska. Takmer určite má strach a podľa situácie sa rozhodne či sa vráti. Veď uvidíme čo bude.
    S pozdravom Peter.

    Liked by 2 people

    • ej, ej…
      znova niekto za každú cenu vyvolať predčasne SNP II a spustiť matricu jeho potlačenia, ako to bolo v roku 1944 s následným “vypaľovaním obcí” a perzekúciami obyvateľstva…
      Nebola náhodou práve pred prezidentským palácom 17.11.2020 tým trtkom z ĽSNS zinscenovaná provokácia?
      Kto podsunul toto miesto a tento dátum organizátorom plánovaného protestu?

      Liked by 4 people

      • Nie len tam, rovnaký scenár bol použitý aj na hraničnom priechode na Moravu. Tam tiež polícia zatkla poslancov za lsns , predviedla a po overení totožnosti pustila. Tento scenár v oboch prípadoch zlyhal. Protest má začať ráno. Nuž je to vo štvrtok uvidíme čo kto vymrví.

        Liked by 1 person

  5. A „zaujímavé“ je, že keď v Taliansku a Francúzsku de facto schválili povinné očkovanie a začali zavádzať drakonické opatrenia proti neočkovaným…
    Tie opatrenia sú len prezentované (bububu). Aspoň v severnom Taliansku, kde pracujem.
    Demagógia riadna. Veľa článkov o tom, ako Viedeň a Bratislava falšujú testy. Slováci sa prepchávajú liekmi pre zvieratá (Ivermektín). Pojazdné očkovacie centrá po dedinách…
    Kto však odolal, pracuje normálne. Jednoducho nezaočkovaných nemá kto nahradiť. A tradične korupcia. Jeden hotel zatvoria pre ,,koronu”, ďalší s väčším počtom nakazených, zostane otvorený.
    Len si treba dať pozor a nepúšťať sa do debaty o očkovaní.
    Tu sú protesty skôr namierené proti prepúšťaniu vo fabrikách. Keďže ľudia sa naučili používať úrady ,,ONLINE”, bežná realita je, že výpoveď z práce dostanú mailom, alebo cez WhatsApp.
    A ešte tu platí to známe rozdeľ a panuj. Nielen očkovanec a ignorant. Niekto dostal podporu, niekto príspevok na covid a niekto nič. Takto sa ľudia závisťou rozožíerajú medzi sebou.

    Páči sa mi

    • Otázka je, že kedy z tej bububu sa stane realita všedných dní, ale treba si jednu vec uvedomiť, celá vec je zámerne hnaná do extrému na zbavenie sa močiaru a eventuálne aj otrokárskeho konceptu, len aby sme nešli navzájom po krku, čo by bolo kontraproduktívne.

      Liked by 3 people

      • Plne súhlasím.
        To rozoštvávanie ľudí a huckanie proti sebe navzájom je očividné.
        Teraz sú však (aspoň na chvíľu) všetci Taliani. Vďaka ME vo futbale.
        Policajti mi prídu ako u nás. Akože nič nevidia.
        Chodím tankovať lacnejší benzín na Brenner.

        Liked by 1 person

  6. -“stačí ak koná tak, aby neprekročil hranice božieho dopustenia.-”
    Oracle, toto je tvoje vyjadrenie v tvojom komentári, prosím ťa, čo je božie dopustenie a kde sú jeho hranice? Ďakujem.

    Páči sa mi

  7. Túto tendenciu navádzania na predčasné povstanie vidím aj ja a to napr. u M.Daňa kde v posledných videách pirovnáva protesty u nás a vo svete, kde to je čo sa týka zásahov polície brutálnejšie….
    Doslova sa vysmieva slovákom ako kľudne protestujú…..tie krvavé oči nezaprie….Tvrdí, že ak toto vidí Matovláda, tak sa len musí smiať a poschvaľuje si čo len chce….dáke výkriky nespokojných ľudí má na háku…..

    Mali by sme sa vyvarovať takýmto tendenciám a hneď v zárodku to odmietnuť…..to ako sa to deje u nás je úplne v poriadku….

    Liked by 1 person

  8. Spätné upozornenie: Správy 06.09.2021 | qanon.sk » Oral.sk - Porno Politika

Pridaj komentár