Otázky a odpovede č. 134

Do uzávierky, ktorá bola v stredu o 22:00, som dostal dosť veľa otázok a dúfam, že mi nič neuniklo (a ak predsa, tak sa ospravedlňujem, lebo diskusia sa značne zneprehľadnila). Čo sa týka pondelka, tak neviem čomu sa budem venovať a možno to nebude ani v pondelok, ale v stredu. A ako vždy, budem sa snažiť dať na všetky otázky čo najlepšiu odpoveď – pred tým však rozoberiem niekoľko vecí:

Protesty, majolenka, covid vakcíny a pár dôležitých vecí

Protesty a majolenka: Počúvam správy z Nemecka, Francúzska a Talianska a podľa správania policajtov a davu som usúdil, že medzi policajtmi sú hovädá v uniforme ťažkoodencov, ktorých úlohou je rozzúriť dav, aby potom režim mohol postupovať proti ľuďom tvrdšie. Hovorím to kvôli tomu, že to nemusia byť policajti a aj tunajší režim môže použiť podobnú taktiku, t.j. hovädá v uniforme ťažkoodencov, ktorí nemusia byť policajti a nieto naši policajti. Ja odporúčam po takomto ťahu okamžite pozastaviť všetku protestnú činnosť, lebo evidentne rátajú s našou násilnou reakciou, a preto nech sa provokatéri v dave mlátia s hovädami v uniforme ťažkoodencov. Lenže viem aj to, že rozísť sa dosť rýchlo nedokážeme, a preto sa podelím o dve taktiky na rozsievanie chaosu v radách provokatérov v policajných uniformách, ktoré sa ku mne dostali a môžu pomôcť:

  • rozmazaná/vystrieknutá majolenka na plexisklo pred tvárou, čo zbaví policajta jasného výhľadu a ktorá sa nedá zotrieť rukavicami, čím sa policajt vyradí z boja, ale dá sa použiť aj akákoľvek olejnatá suspenzia s nepriehľadnými časticami t.j. dresingy na šalát, bez-vaječná majonéza, alebo podľa mňa aj tavené syry ako bambino, ktoré sú pomerne tekuté;

  • keď nastúpia ťažkoodenci, tak malá skupinka toho posledného prekvapí a vyzlečie až na spodnú bielizeň a zoberie mu jeho výstroj t.j. zrazu je tam nahý chlap, ktorý vykrikuje, že je policajt a nedá sa rýchlo overiť jeho totožnosť.

Dodávam, že sa delím s mojimi čitateľmi s týmito taktikami preto, aby tu v konečnom dôsledku nebola krvavá mela.

Covid vakcíny: dostávajú sa k nám správy o ich neúčinnosti a až škodlivosti aj v Slovenskom jazyku:

Ďalej:

Ohlásený smrteľnejší vírus: Keď covid hystéria už nezaberá a ani klimatické strašenie nezaberá na ovečky, tak Marburg vírus určite zafunguje.

Americký volebný podvod: Vychádzajúc z volebných údajov Dr Douglas prišiel k záveru, že na volebný podvod sa použili údaje zo sčítania obyvateľstva z roku 2010. Takže sranda začne aj u nás.

Od pondelka som na dovolenke t.j. jeden článok maximálne dva týždenne v období 16.-30. augusta s tým, že v tomto období nebudú vstupy pre Otázky a odpovede.

Otázky a odpovede

Jakub sa pýtal:

Otazka:
Bratislava ma dost vysoku mieru zaockovanosti. Pokial bude vysoka umrtnost zaockovanych, kto bude Bratislavu “kolonizovat”? Moze sa zmenit poradie vyznamnosti miest v navaznosti na straty v populacii? Dakujem

A s týmto súvisí aj otázka Slávky:

OTAZKA:
Ahoj Ori,
Otazka sa bude takisto tykat Bratislavy: vsimla som si ze v BA sa nadalej planuju obrovske vystavby, neustale sa pokracuje v schvalovani obrovskych developerskych projektoch a investicii. Mal by sa nadalej menit raz mesta, jeho jednotlivych stvrti, same modernizacie. Vyzera to akoby sa s Bratislavou do buducna planovalo ako s velkou metropolou. Nechce sa mi verit ze je az taky zaujem o toto mesto od beznych ludi…
Maju elity s BA nejaky plan, zaujem o toto miesto? Preco je ta vystavba a jej planovanie taka intenzivna prave teraz?

Prakticky ste si otázky zodpovedali navzájom. A teraz môžem povedať len plány ohľadom Bratislavy, ale nie to, čo z toho vylezie. Globálne zákulisie (GP) plánuje projekt Medzimoria/Trojmoria/obnoveného R-U nejakú tú dekádu a vedel aj o plánoch anglo-amerického močiara s centrálou v Londýne a niet sa čomu čudovať, lebo boli to oni, ktorí im to podsunuli. Lenže veci vymkli z rúk, tak močiar začal konať na vlastnú päsť a urýchlil svoje plány s pre ne katastrofickými dopadmi, čo by nebol problém, keby toto konanie neničilo ostatné riadiace štruktúry, ale to zas nebráni inej frakcii elity, aby začala formovať nové riadiace centrum použijúc mestá Viedeň a Bratislava ako základ pre zmienený konglomerát s tým, že Slovensko kvôli čvarge prišlo o štátnosť (podľa plánov my sami by sme mali položiť našu štátnosť). Takže po tom, čo v Bratislave vykapú Slováci, GP tam plánuje nasťahovať pre neho užitočné elity zo Západnej Európy, ktorá podľa plánov GP skolabuje. Z toho ale nebude nič, lebo dav sa prebúdza a prichádza na to, že všetky elity sú svojou podstatou protiľudské a systém je otrocký, lebo močiar sa chová tak, ako chová.

Peter MMXX sa pýtal:

V prvom rade ďakujem za Vašu prácu, analýzu, ….a odpovede.
Otazka:
Na základe:
https://www.minedu.sk/b-groehling-ocenil-mladych-ludi-ze-doveruju-vede-a-vyuzili-ockovanie/
V SR rastie % podiel zaočkovaných – a teda rastie aj % budúcich negatívnych následkov…

https://www.extraplus.sk/clanok/matovic-uz-500-tisic-ludi-sa-zaregistrovalo-do-ockovacej-loterie

Táto čvarga, plní svoje úlohy-zadania (asi úspešne). To ma veľmi znepokojuje. Predpokladám, kým sa niečo VEĽKÉ neudeje v “spotených štátoch” je malá pravdepodobnosť na zmeny aktuálneho stavu u nás.
V akom časovom horizonte – sa začnú diať udalosti, ktoré reálne začnú ovplyvňovať POZITÍVNE zmeny u nás?
Budú vôbec pozitívne, vzhľadom na horeuvedené 2 odkazy?

Za málo a teraz protiotázka:

Prečo veríš notorickým luhárom, ktorí klamú o všetkom a vo všetkom? Teba netrklo to, že obaja páni sú plagiátori a notorickí klamári, ktorým sa už z tohto titulu nedá veriť?

Tak k prvému odkazu: Gröhling a svedkovia covidovi v podstate povedali, že mladí a vzdelaní sa nechali zaočkovať t.j. všetci „kúl“ ľudia a proti pokroku sú len starí a nevzdelaní a ja len čakám, kedy použijú túto rétoriku (ktorú som videl aj pri prvej voľbe Zemana do prezidentskej stoličky), čo vyústi v to, že fašizujúci Gröhling a spol. budú volať po tom, aby z verejného školstva vylúčili nezaočkovaných. Lenže skutočnosť je taká, že tí, ktorí nenechali prepláchnuť svoj mozog propagandou a nepodľahli tlaku, tak u takých podplácanie nepomáha a nátlak vyvoláva odpor. Dodávam, že Goebbels by za takúto tupú propagandu nielen vyhadzoval podriadeného, ale by aj poslal na neho a jeho rodinu SS, aby z nich urobil odstrašujúci príklad pre ostatných.

Druhý odkaz sa asi zakladá na pravde, lebo oficiálne je zaočkovaných okolo 40% ľudí, neoficiálne je to menej, a preto sa nájde asi pol milióna hlupákov, ale dôležitá je jedna vec: propaganda je neúčinná, lebo naratív sa rozpadá (aj na globálnej úrovni), a Matelko to vie, a preto sa chystá predhodiť svojich „partnerov“ davu a vzhľadom na to, že už de facto nie je na Slovensku, tak sa mu to asi aj podarí.

Takže odpoveď na prvú otázku je, že sa to deje len to nevidíš, a preto tá druhá otázka je irelevantná.

Julo sa pýtal:

Otázka:
Prečo Rada Európy v januári prijala toto?

7.3.1 zajistit, aby občané byli informováni o tom, že očkování NENÍ povinné a že na nikoho není politicky, společensky ani jinak vyvíjen nátlak, aby se nechal očkovat, pokud si to sami nepřejí;
7.3.2 zajistit, aby nikdo nebyl diskriminován za to, že nebyl očkován kvůli možným zdravotním rizikům nebo nechtěl být očkován;️

http://svobodnenoviny.eu/rada-evropy-zakazala-povinne-ockovani/

Oficiálne si takto kryjú zadok, aby v prípade problémov mohli povedať „veď národné vlády to robili, prečo ťaháte do toho Brusel?“ a povedia to po tom, čo to totálne krachne a tiež vydajú právne nezáväzné slabučké varovanie, aby to nerobili. Lenže nebude im to na nič platné, lebo prebudený dav bude vidieť to, že v kritickej chvíli mlčali a sedeli na zadku. Takže Brusel skončil, len im to ešte nikto neoznámil.

Galina sa pýtala:

Otázka.
Zdravím Ori, dostala som sa k informáciám,že sa medzi protestujúcimi vo Francúzsku,teraz po vražde ďalšieho kňaza,začínajú objavovať muži nie v žltých vestách,ale v tričkách s tzv.katarskými krížmi,sú to rovnoramenné kríže.Zatiaľ sa to objavilo iba v ruskej tv.
Je možné,že sa boj proti kovidovému fašizmu vo Francúzsku spojí s obnoveným katarským hnutím proti Vatikánu? Ďakujem .

Cirkev to má nahnuté a aj keď formálne toto obdobie prežije, tak bude musieť zmeniť svoju náplň. Takže to spojenie síce nevylučujem, ale šancu tomu nedávam.

Constanze sa pýtala:

otazka
ahoj Oracle.
1) odpurce babise hodil po babisovi vajickem na jednom mitingu. v mainstreamu objevil nazor, ze to byl priznivec volneho. je mozne, ze to byl fake utok?
2) pirati se snazi napravit svoji reputaci, ale pritom v praze magistrat pod vedenim pirata hriba zvysil ceny MHD i parkovneho, coz vyvolalo velkou nevoli a clenove piratu se dal “odstreluji” ruznymi prohlasenimi. jak odhadujes vysledek voleb, maji pirati sanci porad na vitezstvi?
dekuji za odpovedi a tak za tvoji praci. zdravim tebe i ostatni diskutujici.

Za málo, a k otázkam:

1) Môže to byť, ale môže to byť (a skôr je) aj mediálna bublina.

2) Pokiaľ sa nesfalšujú voľby a zrýchli sa odstrel elít tak močiara, ako aj GP, tak Piráti padnú na hubu.

Marek sa pýtal:

Otázka: mesto Skalica ma podobný erb ako Slovensko len iné farby a najmä dvojkríž je rovnoramenný. Na rozdiel od Nitry nie je spadnutý, ale hrdo stojí. Skalica sa považuje za “slobodné kráľovské mesto”. Má Skalica špeciálne miesto na Slovensku? Ďakujem za odpoveď.

To je skôr otázka na Popolvára.

Gnostik sa pýtal:

Otazka: Vcera som videl statistiky, kde sa uvadzalo ze 2.2m slovakov ma prvu davku, z toho cca 2.0m ma uz i druhu davku…Pokial by sa vyplnili vsetky hrozby, tak je mozne, ze vymrie polka slovenska….Posledne roky je mozne sledovat zvyseny zaujem Izraelu o nase uzemie, tak ma napada, ci si takto sionisti netvoria priestor pre exodus (zbytkovej populacie) z Izraelu (po krachu tohoto projektu) kam inam, nez k nam na nase uzemie? Vizia podobneho postupneho potlacovania lokalnej tradicnej populacie, teda naroda slovenskeho, mi je velmi proti srsti avsak mnoho criepkov tvori skladacku, ktora poukazuje na to, ze takyto kontingencny plan skutocne moze existovat…Je s tym mozne nieco robit??? Osobne mam pocit, ze predkrokom takehoto exodu musi nutne byt znicenie statnosti na cielovom uzemi…Je mozne ze by toto bol ich skryty ciel? Viete si predstavit, ze by na uzemie CR a SR prislo znicoho nic niekolko milionov zidov z Izraela?

Ako Jakub zastrelil pointu (prečo vlastne píšem to varovanie na úvod Jakub, vysvetlíš nám to?): Izrael resp. 90% izraelských Židov je zaočkovaných práve tým smrteľným Pfizerom t.j. konečný holokaust prebieha práve teraz, a preto to nebudú milióny, ktorí sa tu usadia a pochybujem, že to budú Židia.

Tsurumi Rumi sa pýtala:

otázka:
Bude Maďarsko kameňom stability v Európe po prípadnej zmene systému? Najmä ohľadom očkovania, ktoré je v Maďarsku veľmi rozšírené. Môže ísť o príklad toho, že keď dvaja robia to isté, tak to nie je to isté, alebo Orbána preceňujem a tiež je len bielym koňom?

V koncepte GP určite, lebo by vyšlo najavo, že to bol močiar, ktorý donútil Orbána zúčastniť sa na tejto fraške, lenže iný spravodlivejší koncept je na ceste a to Orbánov režim asi neprežije a v istých ohľadoch Maďarsko bude ešte menej stabilnejšie ako my.

S pozdravom

Oracle 911

Výzva: prosím začnite čítať hrubé knihy (je to fuk s ktorými začnete), v nadchádzajúcom období znalosti v nich obsiahnuté budeme potrebovať všetci.

Poznámka: Diskusia je nižšie a je otvorená.

12 thoughts on “Otázky a odpovede č. 134

  1. Technická: Rada Európy nie je súčasťou aparátu Európskej únie. Je to paralelná organizácia, pod ktorú spadá napr. Európsky súd pre ľudské práva, ale s EÚ a jej byrokraciou nemá nič spoločné. Jej členmi sú krajiny, ktoré nie sú členmi EÚ, napr. Island, Rusko, Turecko, Arménsko, Gruzínsko, Azerbajdžan (ale nie Bielorusko).

    Vyhlásenia Rady Európy sú tak čisto deklaratórne.

    Liked by 4 people

    • To sú v podstate aj vyhlásenia EÚ. Ona nikdy nič neprikazuje, vždy len odporúča. Silné štáty si urobia po svojom a tie slabé sa budú toľko modliť k EÚ nariadeniam, až si hlavu rozbijú. Posvätný alibizmus, ale zaroveň príležitosť pre nás zariadiť sa inak.

      Ako to urobilo Maďarsko. Ťažko by Orbán vysvetľoval zložitý mechanizmus Plánu obnovy. Použil namiesto toho zákon proti pedofilom. Tomu rozumie zhruba každý (no, niektorí novinári na Slovensku nie…). A keď prišlo na lámanie chleba, tak si mohol dovoliť povedať, že neustúpi a radšej príde o úver zvaný Plán obnovy. Takto sa manévruje a riadi.

      Liked by 6 people

    • Tých priznaní, par don, prerieknutí, už bolo viac, tieto mi najviac utkveli v pamäti:
      Kiska: “Slovensko je mafiánsky štát”
      Matovič: “Míľnik, ktorý sme dosiahli vraždou Jána Kuciaka a jehosnúbenice…”
      Nicholsonová: “Tu musí dôjsť k prevratu”
      Čaputová: “Mali by sme byť krajinou, kde sa ľudia nebudú báť zomierať”.
      Matovič: “Sme vo vojne”
      Heger: “Očkovanie je najlepšia a najúčinnejšia zbraň, ktorú tu máme”
      Lasica: “Vakcínovaný som a žiadne vedľajšie účinky to nemá”

      Liked by 5 people

Pridaj komentár