Pápež a zaujímavé články

Ak moje zdroje hovoria pravdu (môžu sa aj mýliť), tak návšteva pápeža sa neuskutoční, lebo nám oznámia, že ho zatkli za pedofíliu (mám už dávnejšie podozrenie, že ho zadržali resp. je v domácom väzení a na verejnosti parádia dvojníkov). Tomu prebieha príprava ďalším sexuálnym škandálom. Nechcem teraz kopnúť do cirkvi, ale pedofilný škandál do ktorého je priamo zapletený pápež a prakticky celý Vatikán bude mať devastačný účinok a veľká časť cirkevných štruktúr nemusí to prežiť s tým, že ktovie čo ešte  vynesie na svetlo sveta.

Zaujímavá správa je, že mainstream už začína pýtať tie dôležité a zaujímavé otázky ohľadom covid vakcín tak v USA, ako aj u nás napr. tu a tu s tým, že začínajú spomínať to podanie ohľadom covid vakcín ako biologických zbraní na Haagsky tribunál.

Chlapci a dievčatá mám ale pre vás “novinku” tieto otázky ste mali pýtať minimálne pred pol rokom, lebo teraz dav vás bude mať za to, čím v skutočnosti ste za úplatné štetky hlavne kvôli tomu, že sa dostávajú na svetlo sveta správy o lacných a bezpečných liečebných metódach napr. oxid dusnatý alebo ivermektín.

Neviem, či ste to počuli, ale Rusi a Saudská Arábia podpísali dohodu o vojenskej spolupráci. Hádajte čo to znamená pre US$.

S pozdravom

Oracle 911

34 thoughts on “Pápež a zaujímavé články

  1. Na hviedku uz dostali svoje vyznamenanie od nagya, pravdepodobne aj s honorarom, tak sa to tu moze rozpustit.
    40% je opichanych, ciel splneny. Je hotovo pre tento rok.
    Len ten Dedoles stale otravuje, zeby 3+4 davka pre starsieho pana?

    Páči sa mi

      • Ahoj oracle911, předem velmi děkuji za Tvůj blog – čtu ho vcelku pravidelně od doby co byla zrušena diskuze na “Vodě”.
        A teď k tomu s těmi “procenty” – není to správně tak, že pravý cíl(všemu nadřazený)je rozdělit lidi na “ty co věří systému – “vakcíně”, a ty co “mu nevěří – jsou schopni myšlenkově pojmout nadcházející transformaci”?
        Já si tuto otázku kladu čím dál častěji a stále více jsme o tom přesvědčen – tedy o tom,že ten “proces” je vlastně skutečným testem (Božím?) populace v zemích kde se očkuje (tady jak se s kým bude v budoucnu pracovat – byť se spoustou těch co “uvěřili” už té “práce” asi na mnoho let nebude”.

        Každopádně ještě jednou díky zato, jak kvalitní informace se tu snažíš šířit a dodávat lidem odvahy.

        Liked by 4 people

  2. Pápež, ktorý by mal prísť v skutočnosti neexistuje. Su 2 verzie: klon, alebo hologram.
    Preto chce len ockovanych, pretože tí sú slepí a majú zmenenu DNA. Nerozoznaju o co sa jedna. Ani si neuvedomujú, že dávajú svoju energiu sile, ktorá je všetko, len nie svetlo. A to sa nejedná len o cirkev a kresťanstvo, všetky náboženstvá sú pod plyvom vycuciavacej energie.
    Pred mnohými rokmi mi bolo povedané, že na konci cyklu, sa ako prvé rozpadnu farma priemysel a náboženstvo.
    Ori, vďaka za Tvoje články a postrehy. Mnoho ľudí narieka, že čo sa deje, ale ja som rad. Konečne sa to všetko mení a rozdeľuje a všímam si, že ľudia so spoločným záujmom sa začínajú spolu stretávať a silniet.
    Čoskoro svet bude vyzerať úplne inak.
    Médiá sa snažia predstierať a hrať hru strachu, ale aj to je len iluzorny hologram.
    Sila je v nás!

    Liked by 5 people

  3. Saudská arábia vymenila pred 50 rokmi obchod s ropou za ochranu, teraz podpísali dohodu o ochrane s Ruskom… znamená to jediné… treba si počkať, kým sa začne obchodovať s ropou aj v iných menách… Dolár by mohol už skutočne zakapať… otázne však bude, čo z toho vznikne…ono ich známa formulácia je: “to build back better” a nie je to zrovna hláška výhradne od močiara…

    Páči sa mi

      • To je v poriadku, tým však eliminuješ len močiar… a čo potom? IMF vytvorí SDR kôš s 5 hlavnými menami ako rezervnú menu? Dajú to do formy CBDC a ideme ďalej? Agenda digitálnych mien nie je výhradne agendou močiara…

        Páči sa mi

        • Keď padne US$, tak informačné pole a nebude naklonené k SDR lebo banky budú vyradené z prevádzky kvôli hyperinflačným tlakom (prakticky sa zastavia medzibankové platby) s tým, že boli urobené nielen kroky k tomu aby celý koncept CB bol diskreditovaný a eliminovaný, ale aj aby bol zavedený lepší systém.

          Liked by 2 people

          • No s tým čo si napísal, by sa dalo súhlasiť, za povedzme ideálne sa vyvíjajúcej situácie. Ono podľa môjho názoru, ten kto riadi finančný systém, nie je až taký hlúpy, aby si kompletne podpílil konár. Tým nehovorím, že konár nepodpíli morčiaru. Určite sa budú snažiť zachovať istú mieru kontinuity s postupným prechodom na CBDC, Lagarde tvrdí, že digitálne euro bude doplnkom aktuálneho eura…pravdepodobne do pádu USD a zvyšných mien. Po kolapse (pravdepodobne spôsobenom masívnym kybernetickým útokom-false flag ako vyšitý) bude v rámci zachovania bezpečnosti plhohodnote využívaná len forma CBDC. A tu práve myslím, že ešte väčšiu rolu budú hrať centrálne banky, s tým, že časť komečných bánk bude nepotrebných a teda bez nutnosti záchrany. Čím a ako budú kryté CBDC sa uvidí… on raz som niekde počul: May September shine like Gold in December… 🙂

            Páči sa mi

  4. ked Bidena hra Procko tak Papeza Tabak a ona nema cas chodit po Slovensku, no Lunik by mohla dat…
    Meni sa svet pekne pod ruskom choroby, trhy na vrchole, Dolar posiluje, drahe kovy a Cina trochu vyklesali, tak uz sa len caka na kotul dolu kopcom.

    Liked by 3 people

  5. Ak sú tie hypotézy o zatknutom pápežovi pravdivé, nie je dôvod aby neprišiel. Ak má dvojníka a ten ho zastupuje kde-kade, tak predsa nie je problém nejaká návšteva Slovenska a Maďarska.
    Premýšľam, skôr, či môže byť pravdou to jeho zatknutie a komplikované nahradenie nejakým dvojníkom. Nie je jednoduchšie zahrať kompromitovanú osobu niekam preč (napríklad zo zdravotných dôvodov) a zvoliť nového pápeža? Aký by bol zmysel držať tam dvojníka? Ale je to len môj názor, nemám takých informátorov ako autor článku. Aj preto sa mi to zdá mierne povedané pritiahnuté za vlasy. Ale uvidíme akoto celé dopadne. Už tu boli predpovede na nejaký holografický útok z vesmíru a nič sa nedialo. Možno to bude aj tento prípad. 🙂

    Páči sa mi

    • Ide o dve veci:
      – dvojníkov majú prakticky všetci od Putina až po Trumpa a Xiho z bezpečnostných dôvodov;
      – sme v informačnej vojne tak proti močiaru, ale aj voči ostatným nástrojom GP a ktovie proti čomu ešte, preto zatknúť pápeža a parádiť určitý čas dvojníka pred oficiálnym oznámením zatknutia (dvojník sa stiahne z verejnosti) dáva zmysel.

      Liked by 4 people

  6. Prikladam video, velmi autenticke a ak je vsetko pravdive a informacie toho typu sa zacnu rozrastat ako huby po dazdi, ako uz aj Mengele (Lengvarsky) hovori, bude v septembri tretia vlna posledna a na Vianoce budeme budeme riesit akurat tak pandemiu nasledkov vakcinacie..

    https://spravy.pravda.sk/domace/clanok/598567-lengvarsky-v-ide-o-pravdu-tretia-a-posledna-vlna-pride-koncom-septembra-vianoce-ocakavam-uz-bez-virusu/?fbclid=IwAR3I5mlTxQ6J1gsFZLr3gX-0BRFiu3_VISSq4wUWgWmmrc0SnlqfUVyy8Yo

    https://www.bitchute.com/video/4Bd723kG4fhw/

    Liked by 1 person

  7. Pani ja niesom az tak daleko že dvojníci a papež zatknutý…..Cirkev ako institucia je kaša to je hnoj preto sa nezucastnujem nicoho oficialneho napriek tomu som katolik.
    A pad tohoto sistemu nebude ani tak rýchly ani bezbolestny. To že cítit že sa mainstream sa začína pomaly dosierat okrem ortodox (Todova)
    Su indície že možno povolí kovidokracia ale nemyslím že sa zosype vsetko. Ten hnoj nestojí uplne na hlinených nohách nestačí len si prdnut a spadne to.
    A všetko ide podla planu Afganistan a pol miliona cakajucich na transport do EU tým pado kalifat ide dalej , pad dolaru je otazkou casu ale to skor europu dostane do ekonomickej nudze a mozno bude obcianska vojna vo Francuzku oto skor.
    Bankový sektor už dnes vie že bude zle a že padne dolar už maju analiticke oddelenia plne informacii a už maju jasno vtom co spravia, netvrdim že spravia nieco pre svojich zakaznikov ale budu chranit seba a svoje bohatstvo svojich bohatých zastupcov ľudu teda politikov alebo teda polit elitu.
    Oni niesu blbý to su žraloci hieny svine len nie uplný idioti.
    A bohatý nemci pomalicky skupuju afriku dostali niekde nie len danovu ulavu ale aj možnost vlastnit vojensku stíhačku a hlavne si volne lietat a tak sa tam tý solventný nemci pomalicky tlacia, neviem presne ktora krajina ale zacina ich tam byt ako v juznej amerike po vojne. Obrovske ranče a obrovske sidla ….istá sebestačnost dokonca aj bez penazí. A ja pochybujem že su jediný.
    Si uvedmme jednu maličkost….mám miliardu eur a tým padom aj nejakých znamich co ma maju akože radi a radi mi odpovedia na moje otazky.
    A viem možno len tolko čo mi tu a mam aj teda rodinu vynehajme milenky. Co by ste spravili vy.
    Pozemok v Rusku obrovský a na nom barak malinký….pre istotu ešte Nový zeland ranč a malý domek, a čo na tom pozemku ??? No elektraren cističku vody bazen vody pod zemou a možno armadičku žoldakov ked budeme prehanat. Ale všetci mi budeme mat vrtulník ano paliva pomenej ale ak aj vypnu telefony mi budeme mat vysielacky a mi sa budeme vediet stretnut a ojebavat dalej chudobu možno inač ale oni už teraz vedia ako……ešte raz su to hieny žraloci ……….

    Liked by 1 person

  8. Spätné upozornenie: Správy 28.08.2021 | qanon.sk » Oral.sk - Porno Politika

Pridaj komentár