Oznamy a transfúzia

Klasika: Otázky do rubriky “Otázky a Odpovede” môžete položiť do stredy 22:00 t.j. 10.11.2021-na deň potrpím, na hodiny až tak nie. Označte otázku slovom otázka a prosím minimalizujte diskusiu pod otázkami, lebo nielen mi komplikuje prácu, ale aj zabránilo tomu, čo minule.

Bezpečnosť: Prosím Vás celé meno a priezvisko sem nepíšte, také príspevky nielen nebudem schvaľovať kvôli VAŠEJ bezpečnosti, ale aj ich budem mazať.

Článok na zajtra (streda): Som si istý na 60%, že bude.

Meškania budú: Mám výpadky v DSL internete, preto publikujem a budem publikovať mimo obvyklú dobu.

Transfúzia krvi a transplantácia orgánov: Po novom darovať krv a orgány môžu len tí nezaočkovaný (oznámili to americké korporátne médiá). Niet sa tomu čudovať, lebo podľa hlavy Bayer (Stefan Oelrich) mRNA covid vakcína je génová terapia, ktorú by 95% populácie z vlastnej vôle nepodstúpilo.

S pozdravom

Oracle 911

24 thoughts on “Oznamy a transfúzia

  1. 1. Lodné právo – Váš názor a pohľad v skratke?

    ( a ak niekto máte viac informácií ohľadom lodného a zdrojového (prirodzeného) práva, potešila by som sa. Ak skutočne platí Cestui Que Vie Act z roku 1707 (písalo o tom tadesco) tak potom o tom musia vedieť prinajmenšom všetci politici, banky, náboženstvá atď a zámerne nás udržiavajú v tme… )

    2. Váš názor na rozpustenie politických strán ?
    3.Vidíte možnosť spravovania štátu len na základe odbornej spôsobilosti a etických predpokladov spravovať štát v prospech celého národa?

    ďakujem
    liz

    Páči sa mi

  2. Otázka:
    Nestor ve videu (https://rutube.ru/video/af26a2a7f9304286512bdfdec4d40b3c/) v podstatě shodil kryptoměny (jmenovitě Bitcoin) jako projekt elit, které si tímto způsobem vytvářejí dolar 2.0 pro období po pádu dolaru 1.0 s tím, že to vlastně není ani krypto, ani decentralizované atd.
    Dá se tato “nespolehlivost” vztáhnout na všechny kryptoměny nebo se to týká jen některých?
    Osobně mám Litecoin, který teď dost roste, ale nerad bych za čas zjistil, že to byla jen bublina, která splaskne i s hodnotou, kterou jsem do něj vložil za účelem jejího uchování.
    Díky!

    Páči sa mi

  3. V Rusku zavadzaju QR kody na celom uzemi. Je to obdoba covidpasu. Pred obchodmi, uradmi, do prace, proste vsade bude citacka, kto nebude ockovany, nedostane sa.
    Sach mat.
    Este stale si myslite, ze sa to nejako otoci a ze oni odvisnu a podobne?
    Maju nas v hrsti. Uzite si posledne chvile akej-takej slobody, pokym sa da.

    Páči sa mi

  4. Zdravím Oracle mám pár otázek stačí mi jen stručně
    1.Proč myslíš že se Čína po útoku na Taiwan rozpadne, tak mocná a velká ekonomika stará 4000 let, jak to s ní bude?
    2.co bude s USA nakonec? Vystvou svibodonyslni bilo Američané deep state a oklepou se, nebo běloši v Americe prohrají?
    3.jak jsi psal o velké Moravě, nemohlo by to být tak že bude jedno impérium od Vladivostoku až po Lisabon když převezme Rusko řízení procesů?
    4.Co bude s velkou Británii a irskem?
    5.co bude s Francii a německém a beneluxem ? (bývalá francka říše
    6.co bude se Švédském a obecně Skandinávii ? Vyhrají nakonec vikingove nebo ne?
    7.co bude se středomořský mi zeměmi? Řecko, Itálie, Španělsko, uchovaji si nezávislost?
    8.A nakonec, jak myslíš že to dopadne se střední Evropou? (jednotlivě Polsko Rakousko, Slovensko, Maďarsko a Česko?)
    Diky moc za odpovědi.

    Liked by 1 person

  5. Prečo na Slovensku kovid fašizmus, tak výrazne spomalil? V porovnaní s inými štátmi samozrejme okrem Maďarska a Poľska. Samozrejme nepoznám zajtrajšie opatrenia, ak mám sedieť doma som za , som zvedavý akú vymyslia potom výhovorku. Vopred ďakujem za váš názor.

    Páči sa mi

    • Nebola sezóna na kovid ale na dovolenky, keď pár politikov odíde v lete na dovolenku tak sa vlastne v štáte nedá nič urobiť + koalícia je v stave klinickej smrti, dohodnú sa len na tom na čom im prikážu sa dohodnúť inak je tam zákopová vojna.

      Teraz znova tlačia ako sa zase nelieči a plnia nemocnice soplíkom.

      Liked by 1 person

  6. Otazka,
    Ako to vyzera s vakcinacnym terorom v Rakusku?V sucasnej dobe zazivam vakcinacny teror v Rakusku.Dosahuje uz kulminacny bod alebo sa to bude zostrovat zo strany elit,kt presadzuju novy svetovy poriadok.
    Dakujem za odpoved

    Páči sa mi

  7. Ahoj Ori.. Fešanda z hradu sa nam vrátila zo samitu. Nedokazala som ani počúvať jej dnešné vyhlasenie. Pre mňa nakydany hnoj.
    1. Myslíš, že dostala noty ako si zachrániť prdel? 2. Akcia Lidl Piešťany, podľa zakulisia bola čistá provokacia, plán. Tá naša zgerba fašistická chce vyprovokovat ľudí, speje to tu k obcianskej vojne? Mam z toho velmi zvlastny pocit. Ďakujem za odpoveď a vďaka za Tvoju prácu.

    Páči sa mi

    • Otázka. Zdravím Ori. Otázku píšem hneď po prečítaní dnešného ranného článku. Je jednoduchá a súčasne ťažká. (pretože sa nedá na ňu nedá odpovedať priamo).Sú v slovenskej politike patrioti ? Ďakujem.

      Liked by 2 people

  8. Čo sa skrýva za stupňujúcim vakcinacnym besnením v Rakúsku a v Česku? Alebo je to dôkaz, že elitám dochádza dych a chcú na poslednú chvíľu zabiť čo najviac ľudí.
    Po smrti kráľovnú Alžbety, hrozí monarchii v Británii rozpad? Vopred ďakujem za odpoveď.

    Liked by 1 person

  9. Dotaz “Che” nenese správné označení jako “otázka”. Dovolím si položit duplicitně (odpověď mě zajímá též). OTÁZKA:
    1. Co se skrývá za rostoucím tlakem na očkování v ČR a Rakousku? Pořád jen vystupňování plánu před jeho odepsáním?
    2. Položím za “Che”: Hrozí UK rozpad po smrti královny?
    3. Myslíte, že Miloš Zeman ukončil svou partii, nebo je (proklamované) jmenování Fialy jen další tah? Zatím jediný viditelný výsledek jeho hry o čas je rozkol v pir-stan.
    4. Z čeho plyne děsivé dění v Austrálii v otázce covid-divadla? Pokud má být Austrálie surovinovým přívěškem Číny, může jít o to, že právě Čína se má ukázat v určitý moment jako “spasitel”? Nebo jen australské elity jedou v původním plánu; pokud ano, proč právě tam?
    5. Jaký je Váš názor na aktivity advokáta JUDr. Petera Weise? Kádr připravovaný na odpis covid-divadla? Jinak si neumím vysvětit, jak by jinak ještě mohl (zatím profesně) přežít.

    Děkuji za odpovědi a přeji mnoho sil.

    Páči sa mi

  10. Ani som sa nechcel nič pýtať, ale
    OTÁZKA:
    Toho, čo a ako to bolo doteraz zostávajú mesiace, týdne, alebo dni? Pretože práve sa začali šíriť správy, že Evergrande prechádza do oficiálneho defaultu (11.11 asi nebude pokojný deň pre burzy). “Slovenská” “vláda” tiež dnes ohlasuje zrýchlené konanie pre prijatie protiústavného zákona nútacieho zdravých ľudí testovať sa, aby boli pustení do práce, na ktorú majú podľa ústavy právo, teda prilievanie oleja do ohňa týždeň pred 17. novembrom.

    Páči sa mi

  11. Spätné upozornenie: Otázky a odpovede č. 141 | Blog o verejnom živote a problémoch Slovenska

Pridaj komentár