Generálny štrajk

páni Robert Fico a Milan Uhrík trocha oprášenia Ústavy Slovenskej Republiky:

Čl. 32

Občania majú právo postaviť sa na odpor proti každému, kto by odstraňoval demokratický poriadok základných ľudských práv a slobôd uvedených v tejto ústave, ak činnosť ústavných orgánov a účinné použitie zákonných prostriedkov sú znemožnené.

Takže prejdime si, čo sa stalo:

1. Ústavný súd nezasadol a nerozhodol o sťažnosti Generálneho prokurátora o tzv. “Vyhláškach” UVZ, ktoré vyhláškami nie sú a o obmedzovaní ľudskych prav garantovanych medzinarodnymi zmluvami. Pán Fico, ako právnik s medzinarodnou pôsobnosťou to potvrdil na svojej poslednej tlačovke, ze jeho nazor sa zhoduje s nazorom Generalneho prokuráora, pána Žilinku

2. Narodná rada, svojou legendárnou igelitovou schôdzou zakázala Ústavnému súdu posudzovať súlad zákonov s Ústavou Slovenskej republiky.

3. Tu pán Mazurek svojskym spôsobom vysvetľuje 10 zákonov, ktoré teraz schválili ti chudáci z Národnej rady https://youtu.be/cimRziGuFiE

Tak si teraz vysvetlime, čo je potreba urobiť a pre pána Fica a pána Uhríka ozvučiť na tlačovkách a v Kulturblogu:

1. 17.11 2021 príďte na MIERUMILOVNÉ protestné zhromaždenie do Bratislavy.

2. 17.11 2021, ak uvidíte provokatérov, hneď urobte 5-7 krokov dozadu a nechajte políciu, nech koná.

3. od 18. 11 2021:

– pekári, na týždeň, budete úplne chorí a budete na PN

– predavačky, na týždeň, budete úplne chorí a budete na PN

– čašníci a kuchári, na týždeň, budete úplne chorí a PN

– colníci a polícia, na týždeň, budete úplne chorí a PN

– lekári a sestry, na týždeň, budete úplne chorí a PN

– kamionisti, na týždeň, budete úplne chorí a PN

– elektrikári, na týždeň, budete úplne chorí a PN

– špeciálne pre kadernikov v Bratislave, na týždeň, budete úplne chorí a PN

– ITaci hacknú nejaké servery a rozošlú všetkým oficiálne QR kódy, nielen Vám pán Fico. Problém je riešený a Slovensko môže slobodne cestovať všade.

Čo sa stane, ako reakcia na toto?

1. Sulík nebude mat tie teplé rožky

2. Nebude v parlamentnom bufete ani jedlo, ani pitie

3. Nebude benzín, nafta. Videli ste, ako sa bili s nožmi vo Veľkej Británii o par litrov benzínu? Kollár nebude moct voziť pipky do lekární.

4. Čaputová nebude mat upravené vlasy a nebude môcť citlivo vnimať

5. Heger si možno uvedomí, ze má na rukách, spolu s Čaputovou Mikasom a Lengvarským krv Sádeckého a Pašeka.

Vláda SR padne a ked vydržíme ešte dalsi tyždeň, padne aj Čaputová. Následne začneme súdiť horeuvedených, na čo sa už teším.

Toto nie je o pandémii. O vírus nejde. Ide o otvorené zavedenie sociálneho skóre a plnohodnotnú kontrolu nad pohybom každého občana. Kam chodíte, s kým sa stretávate komunikujete, čo hovoríte, kam cestujete, za čo platite a už prvá banka zaviedla zdravotnú podmienku ku konte. Preto, kto mánv banke, vyberajte a držte minimum.

Diskusia je otvorená a pre pana Fica a pána Uhrika. Chslani, ozvučte toto. Vyzvite na týžden vypnutie Slovenska. Jeden Blackout poteší Matoviča a vráti moc ľuďom

Jox

56 thoughts on “Generálny štrajk

  1. Včera som si bola kupovať oblečenie a v jednom obchode sa rozprávali predavačky. Jedna vravela tej druhej, že nie je stotožnená s vakcínou ale čo už keď to inak nejde tak asi sa bude musieť očkovať. Pri tom stačí tak málo dohodnúť sa a neprísť do roboty nech si predáva sám pán majiteľ. Bohužiaľ ľudia nemajú zdravý rozum.

    Liked by 10 people

  2. Článok chápem ako výzvu na nenásilný odpor (občiansku neposlušnosť), ktorý sa už osvedčil v Indii.
    Gándhí: myšlienka Satjagrahy – pasívneho odporu. Gándhí odsudzuje doktrínu meča a krvi, hlásajúc, že jediná sila je v nenásilí (pokoji), ale iba v takom, ktoré odvrhlo možnosť násilia, nie v takom, ktoré násilie vykonávať nemôže (t. j. vedomé nepoužitie sily).
    Avšak: v prípade ohrozenia života, rodiny, štátu je povinnosťou každého jedinca aktívne sa brániť. Dokonca, v prípade, že je bitka nevyhnutná, uderiť ako prvý.
    Takže zostáva na každom z nás správne si určiť mieru, kedy sa “červená čiara” pre nenásilie prekročí.

    Liked by 1 person

  3. Vlada súčasným nastavením nových pravidiel sa podľa mňa potrebuje na chvíľu zbaviť tlaku na seba a preniesť súboj očkovaných s neočkovanými dole do podnikov a prevádzok. Každý už v súčasnosti pri všetkých informáciách a hlavne z toho, čo vidí, čo sa reálne okolo neho deje u kolegov, susedov, či známych, má jasný názor, či sa očkovať dá, alebo nie. V podnikoch sa zrejme teraz zorganizujú “gardy” presvedčených zaočkovaných o nevyhnutnosti spasiť aj svojich “zaslepených” kolegov a pre ich dobro ich násilne dotlačiť k očkovaniu. Väčšina nezaočkovaných o svojom statuse zväčša mlčí, pod dennnodenou úpornou paľbou hlavných médií a dúfa, že sa to konečne skončí … Teraz, však pod tlakom kolegov, alebo šéfov, začnú jasne argumentovať, prečo sa tak rozhodli a to rázne, lebo väčšina má podľa mňa strach o život a zdravie z vedľajších účinkov vakcín, takže dôjde k rýchlej obmene informačných polí zúčastnených a podľa pravidla téza+antitéza=syntéza, všetko vypáli inak, ako si možno vláda predstavuje. Očkovaní, ktorí ich nepoznali, sa zrejme rýchlo dozvedia o názoroch lekárov, ako MUDr. Lakota, MUDr. Peková, MUDr. Bukovský, Prof. Turánek, … a viacerí z nich asi dostanú strach, lebo zaočkovať sa dá kedykoľvek, ale odočkovať už nie. Navyše odborníci pomaly začínajú pripravovať informačné pole, že dve dávky nestačia a treba tretiu. A to už každému dôjde, keď tie dve nezabrali, tak asi to len pri tretej neostane. Takže na jednej strane riskujú nežiadúce účinky a je ich dosť, na druhej strane je ochrana otázna a odpoveď, že budú mať ľahší priebeh je neisté, lebo nikto nevie, aký priebeh by mali bez vakcíny … A nakoniec po tomto vnútropodnikovom zápase všetci zase obrátia oči na vládu a odborníkov prezentovaných médiami a k čomu to potom povedie je ťažko predpokladať …

    Liked by 2 people

    • takze viac rozdeľuj a panuj? Ja som mal dokument o tomto, čo sa pripravuje (pripravoval to Sulik, dokonca to bolo zname, ze mu to zadal matovoc, este ako priemer) cca pred 1/2 rokom dozadu.
      Je to masivny natlak, je to povinnost bez povinnosti. Na toto je paragraf v trestnom zakone a organizovana skupina a za mimoriadnej situacie, to je podla mojho nazoru na dozivotie. Ale pre koho??

      Poviem Vam. Trest smrti si uz uložil pan Pašek. Viete Vy u koľkych podnikateľov sa po smrti zamestnancov alebo po prevalení, co to robi, pohne svedomie a zabiju sa?
      Oni chcu, tiro ubljudkovia z vladt a parlamentu, nie viac, ako 200 ludi, aby sa navzajom vyhubil narod 5.3M ludi….

      Liked by 4 people

      • Aj podľa mňa a vidno to na príklade pána Pašeka, žiaľ asi dôjde k viacerým takýmto ľudským tragédiám, čo zase vystupňuje zlosť. A pri tom by úplne stačilo, aby sa ľudia navzájom rešpektovali a chovali sa k sebe ľudsky. Niekto celý život fajčí, iný pije, ďalší sa prejedá k morbídnej obezite a zaťažujú zdravotný systém rovnako, ale je to ich osobná voľba. Platia si poistenie, tak musia dostať zdravotnú starostlivosť. U týchto prípadov som nevidel takú mediálnu histériu. Ale zrejme už sme v záverečnej fáze celého procesu, lebo niekde som čítal vyjadrenie Matoviča, že všetko sa skončí do marca 2022. Povedal to tak zaobalene, že kto sa nezaočkuje, toho zaočkuje COVID, ale chápem to skôr ako predikciu.

        Páči sa mi

        • Tiež som tak Matoviča pochopil, odporúčam aj dnešnú tlačovku k tým benefitom pre rodiny s deťmi, hneď na úvod hodil mega lajno na všetky opatrenia a dal všetkým návod ako sa vykašľať na rúška a respirátory.

          Páči sa mi

          • Matovič je pre mňa zaujímavý práve tým, že v istých chvíľach, akoby ho chytila “vyššia ruka” a urobí vec, ktorá mi k jeho “spôsobu riadenia” nesedí a má z pohľadu nadnárodných procesov riadenia určitý význam a ja osobne neverím, že je iba z jeho hlavy. Napr. v lete dovoz Sputnika V. Došlo k okamžitej identifikácii, kto je kto a celé informačné pole, ktoré vytvorili proti jeho použitiu, bolo zmarené hneď v ďalších dňoch, kedy niektoré západné krajiny vyjadrili záujem vyrábať ho u seba. Potom už museli len okato “tlačiť na pílu” a informačné pole okolo ŠÚKL ako autority značne oslabilo.

            Liked by 2 people

            • Dovoz sputnika bolo symbolicke spojenie eurazie. Rusko sa spojilo s nemeckom. Sputnik vykladal nemecky vozik( jedina z 3 nemeckych firim, ktora je skutocne nemecka).
              “Treba si všimnúť ďalšie udalosti v nadväznosti. Vyhrážky ohľadne vyhodenia budov a áut. Tak sa vyhrážajú konkurenčné gangy, pokiaľ ide o boj o teritórium. Následne prekvapujúci protikrok u informačnej služby. Áno, informačné služby sú pod vplyvom zahraničného riadenia. Takže nie odkaz pre „štruktúrnych koaličníkov“, ale odkaz pre „bezštruktúrnych vazalov“ a „spiacich agentov“. A výzva do boja hodením rukavice. Áno, išlo o ďaleko viac ako vládnu krízu. Potom ten zabudnutý kufor pred prezidentským palácom. Čo symbolizoval? Je to odkaz pre niekoho (na zbalenie sa?)”

              Liked by 1 person

  4. Je to dobrý nápad ale nezrealizovatelný. Na jeho uskutočnenie potrebujete podporu kanu s názvom odborový zväz. Pozeral som ich stránku a ony sa naplno pripájajú k ich opatreniam. A svoju tvár ukázali na plno pri prvom referende, keď sa postavili na stranu Pelegrinyho a nie Fica aj keď ten robí čo môže aby ich získal. Ony už zaplatené dostali aby bolo ticho

    Liked by 2 people

    • Proces sa dá aj otočiť.Predavačky do práce chodiť neprestanú,ale kto prestane chodiť,budeme my, kupujúci. Niektoré ženy máme naozaj kupovanie rady. Míňame peniaze často na zbytočné veci , pretože je to druh radosti .Toto končí. Z cukrárne ma vyštvala hliadka,na Karla len očkovaní,alebo testovaní,oni jednoducho naše peniaze nechcú.Lekárov a sestier sa bojím,a hlavne im už neverím.Ďalej nech sedia sami v ambulanciách a telefonujú.
      Preto myslím dobre chápem,keď Oracle píše.že všetko budeme musieť vytvoriť celkom nové.

      Liked by 6 people

        • Ten pokles predaja je citeľný; viem u nás v rodine veľkoobchod so zeleninou, a ten pokles je riadny u reštaurácii, každý deň nejaká škola zruší objednávku. Cez víkend som bola v Trenčíne.tepliciach, na každej reštaurácii, obchode len ockovani, normálne som nechápala, prázdne ulice, reštaurácie, obchody, tak ale ani pocasie nebolo ok, ale normálne tie nápisy len ockovani ma dorazili, je to smutné. Našťastie žijem inde kde zatiaľ môžem Všade, nikto ma nebuzeruje za rusko. Ale v praci dom jediná alebo dve nezaockovane v stredu som musela skôr odísť z kancľu, lebo normálne začali oslavovať, že budú neockovanych obmedzovať, ani si neviete predstaviť ako mi bolo. Ale som nejak zmierenia uvidím čo nás čaká ale vakcíny sa bojím viac ako straty prace

          Liked by 3 people

  5. Super článok, ak to p. Fico alebo Uhrík vyhlasia, budem prvá čo zavrie biznis . Aj tak nás tými pastelkovýmí okresmi rujnujú, ľudia sa boja a tak máme málo zákazníkov. Zato supermarkety prekvitajú.

    Liked by 3 people

    • neohrozí sa nikto. Existuju vojenskí lekári.A dam Vám otazku. Keď sa dajú zapichat dalši ľudia a už teraz vieme, že spike protein preniká do nukleilusu, tedajadra bunky a vieme, že vypina dva mechanizmy, ktoré opravujú chyby zapisu DNA, teda defacto brania mutagénnym zmenám, teda rakovine a že obsahuju grafénoxid, čo je jed, zabijajuci pomaly, čo je vyhodnejšie?
      Nechat liecit týžden vojenskym personalom, alebo personalom na minime (ved sa daju stiahnut z ockovacich centier smeti, vsak?), alebo pkračovat v plazivej genocíde?

      Páči sa mi

      • Len som chcel nebyť ako oni. Teraz ležím s covidom. Dcéra mala poz. Test v piatok poobede. Ja so ženou včera. Systém je nastavený tak, že ak ste nezaockovani zdochnite. Piatková odpoveď pediatra bola choďte na stránku corona. Gov.. Svine. Tam je hovno o tom, ako sa máte liečiť. Keby som neveril Mesikovi, tak po strasnom víkende ma teraz berú. Idem podľa Zelenka a Flccc. Ak by som bol zohnal IVM, tak to mohlo byť ešte lepšie. Liečbu som nasadil okamžite, aj keď ešte neboli príznaky. Práve toto táto hnusná vláda blokuje. Miesto IVM používam čiernu rascu-je to v protokole flccc.

        Páči sa mi

        • Pre Kamila,zopakujme ten najklasickejší protokol,pre prípad,že niekto tu ho ešte nepozná v slovenčine
          https://stopkovid.eu/wp-content/uploads/2021/03/FLCCC-Alliance-I-MASKplus-Protokol-SLOVENSKY-V9.pdf?x66912
          Mám na Teba otázku,akým spôsobom berieš egypt.rascu? Ď.Ohľadom ivm som tu dostala radu obrátiť sa na veterinára. Asi o dva dni som stretla “náhodou” známu,ktorá mi porozprávala,ako jej ivm pre andulky a holuby na jar pomohol,keď vysoké horúčky neklesali,roztokom ivm od veterinára jej natierala dcéra hrudník, skutočne ráno teplota klesla na 37 a stav sa začal zlepšovať.

          Liked by 3 people

          • tu vyzerá, že sa dá objednať galmektin (veterinársky ivermectin), ktorý je tiež len na predpis od veterinára – https://www.vetlekaren.sk/galmektin-inj-20-ml (ale nemám to overené, neobjednávala som ešte odtiaľ).

            Známi ho užívali a podľa ich vyjadrení im to pomohlo (jeden starší dôchodca už nevládal chodiť a na druhý deň už prešiel a zlepšil sa mu stav), galmektin užíval aj Dr. Lipták. V niektorých lekárňach Vám predávajú aj ivermectin bez predpisu, ja som zatiaľ nemala šťastie:-( ale kolega v práci kúpil 1 tabličku ivermectinu za cca 10,- €

            Páči sa mi

          • Ten IVM pre holuby som si objednal. Čiernu rascu som mal vo forme semienok, ale málo, v lekárni mali olej. Ten si dávam 2 až 3x denne s medom. Je o tom jedna štúdia z Pakistanu. V originálnom flccc protokole je to uvedené ako náhrada IVM.

            Páči sa mi

            • Holubí ivermektín, chemický vitamin C a poibnr sprostosti, su presne narativ našich nepriateľov. Viete, že napriklad niektoré druhy alkoholu sa vyrábajú z ropy? potom sa to zahustí, prifarbí a ochuti a predáva sa, ako Otravina (nie, nie je preklep)
              Ivermektín, resp. jeho surovy materiál predsa metabolizujú jedny a tie isté baktérie, či sa jedna o “ľudský” , koňský, pre slávika, či zlatého slávika.
              To isté sú kraviny o vitamine C. Keď beriete vitamin C z prirodnych zdrojov, tak tento jete spolu s ďalšími latkami, niekedy s flavonoidmi, inymi antioxidantmi. No mediá, ako aj pri “horse dewormer”, ako volaju IVM, tak aj pri vitamine C sa snazia hovorit, neberte chemicky vyrobený. A viete preco?
              1. je lacny
              2. je tam ta molekula, ktorú si vyraba telo cicavcov, teda ta funkčná molekula, ktoru potrebujeme
              3. vždy sa, ked je v cistej forme, da v pripade smetelneho nebezpecenstva, podla jednoducheho protokolu vstreknut priamo, do žily
              4. 1 čajová lyžička obsahuje 5 gramov. Jeden citron obsahuje tych 35-45 mg na 100 g. 1kg citronov teda obsahuje, povedzme 450 mg, 10kg citronov 4500 mg, alebo 4.5g…
              a teraz si vezmite, ze moj rekord bol 256g vitaminu C za 1 a pol hodiny. potom presli klinicke priznaky a prisla hnačka. Myslite, ze by som bol schopný dat to s tonou citronov?

              Tu je problém. IVM Galmektin je uplne cisty, so sterilnou vodou a zatvoreny vydrzi 4 roky v dobrom stave…
              Ale nie, ze to poviete Lengvarskemu…

              Liked by 2 people

      • Ak ste teda túto vec ošetrili, beriem späť svoje prvé vyjadrenie. Na vlastnej skúsenosti zažívam, že systém je nastavený tak, aby neockovany po nákaze kovidom zdochol. A očkovanie nech si strčia do…… Verte protokolom flccc užívajte lieky a vitamíny na profylaktiku covidu. Majte lieky pripravené doma.

        Liked by 1 person

  6. Spätné upozornenie: Republika, SMER, spýtajte sa svojho hygienika | Blog o verejnom živote a problémoch Slovenska

  7. Spätné upozornenie: Republika, SMER, spýtajte sa svojho hygienika – Aktualizácia - Podtatranský-kuriér.sk | Noviny Poprad a okolie

Pridaj komentár