A buchne to

Onedlho sa začne súd s Ghislaine Maxwell, ktorá sa „preslávila“ tým, že bola „partnerkou“ a komplicom Jefreyho Epsteina, ktorý sa údajne obesil vo väzení po tom, čo ho zatkli druhý krát – tentoraz za obchodovanie so sexom vrátane obchodovania sexu s maloletými osobami t.j. za prevádzkovanie bordelu, Pedo-expresu a Pedo-ostrovu. Toto všetko po tom, čo sa skončil súd s Kylom Rittenhousom, ktorý sa premenil na frašku, a preto si myslím, že tento súd sa premení tiež na frašku, ale iného rádu.

Prečo hovorím o fraškách?

Nuž Kyle bol médiami dopredu odsúdený (dokonca pohrozili, že uverejnia totožnosť členov poroty), obžaloba si bola istá výsledkom a zadržiavala dôkazový materiál s tým, že používala také metódy, pri ktorých sudca mohol kedykoľvek pozastaviť konanie a prepustiť obžalovaného na základe zmätočného konania obžaloby. Lenže sa udiali dve veci:

  • korunný svedok vo svojej výpovedi potvrdil, že Kyle strieľal v sebaobrane na ozbrojených de facto zločincov (prokurátor sa chytal za hlavu);

  • na verejnosť sa dostalo nielen to, že ide o zločincov (pedofil a násilník), ale aj to, že obhajobe poskytnuté záznamy boli zámerne rozmazané.

Inými slovami, namiesto toho, aby súdny proces začal v USA ďalšiu rasovú vojnu, poukázal na zaujatosť nielen médií, ale aj na prehnitosť celého amerického systému činného v trestnom konaní.

Ghisalinovej stíhanie bude vzorovým príkladom, pri ktorom budú úzkostlivo dodržiavané prakticky všetky predpisy, aby sa poukázalo nielen na satanisticko-pedofilné praktiky tzv. elít, ale aj na prehnitosť ostatných systémov na globálnej úrovni, pretože na zozname spolu-obžalovaných nielen mená ako Harvey Wenstein, Beyoncè, Kanye West, ale aj firmy ako Walt Disney, Miramax, The 1953 Trust (fond), Quatar Investment Authority atď. (príslušné obrázky nižšie). Keď k tomu prirátame to, že sa vynorila fotka na titulnej strane denníka Sun ako pápež (asi Ján-Pavol II.) dáva, žehnanie s nadpisom (približný preklad) „Pápež, pedofil a pasák“. Žiariacemu Epsteinovi a Maxwellovi žehná pápež – ukazujúc každému ich mocné známosti“ (inkriminovaná fotka tiež nižšie), tak môžeme povedať, že globálne zákulisie (GP) má problémy.

pedo-island

Zoznam mien obviených
pedo-island-visitors

Zoznam návštevníkov pedo-ostrova

sun-pope-blessing

Pápež, pedofil a pasák z obálky “The Sun”

Prečo má GP problémy?

Nuž prvotným plánom bolo to, že anglo-americký močiar s centrálou v Londýne spustí de-populačnú agendu (podľa všetkého predčasne) tým, že nechajú vypustiť vírus a „očkovanie“ a keď sa to podarí, GP zlízne smotanu (z preživšieho močiara a miestnych elít sa stane ich obslužná elita, lebo dav sa zredukuje a elity tým pádom schudobnejú) a keď nie, tak GP predhodí celý močiar a im podriadené miestne elity rozzúrenému davu na roztrhanie kvôli covid-genocíde a korupcii, privlastní si ich zdroje, vytvorí nové kádre a primäje dav na hranie klimatickej frašky, alebo ich naženie do inej ideologickej ohrady slúžiacej na kontrolu mysle členov davu.

Lenže GP, močiar a miestne elity nie sú jediní hráči v tejto hre, lebo je tu Boh/Vesmír/HNR (hierarchické najvyššie riadenie) a Aliancia patriotov. A Aliancia urobila hlavne tri veci:

  • vyprovokovala močiar a im podriadené miestne elity k tomu, aby veci hnali do čoraz extrémnejších pozícií (to zdiskredituje všetko – my máme miestne špecifiká, o tom som v minulosti písal);

  • nasmerovala pozornosť davu nielen na skorumpovanosť predstaviteľov močiara a im podriadených elít, ale aj na prehnitosť a ne- až protiľudskosť systému;

  • začala odkrývať pedofilno-satanistickú sieť, ktorá je prítomná prakticky vo všetkých inštitúciách a robí/robila naozaj hrozné veci s deťmi.

To posledné je dôležité z toho dôvodu aby sa vyvolal ten emocionálny náboj, ktorý je potrebný na prebudenie davu (tým pádom prestane byť davom a sa stane súborom mysliacich jedincov) a zneutralizovanie väčšiny propagandy v predstihu vypustenú na kontrolu mysle. Klimatickú frašku zneutralizuje prichádzajúca tvrdá zima a nedostatok zemného plynu, totiž nielenže nám bude chladno, ale aj sa poukáže na to, že na planéte prebiehajú opačné zmeny, než tvrdí propaganda vypúšťaná médiami. Dodávam, že poukázanie na pravú podstatu systému odkryje aj vypustené lži a mnohým smrteľne zlomí srdce to zistenie, že celý svoj život zasvätili lži. Inými slovami radikálne sa bude meniť štruktúra spoločnosti všade.

S pozdravom

Oracle 911

PS: Táto zima aj kvôli nedostatku paliva na kúrenie imigrantov bude vyháňať z Európy spolu s etnickým rozbrojom medzi miestnymi a imigrantami.

PS2: Prakticky žiadna európska kráľovská rodina to neprežije a neprežijú to v súčasnej forme ani katolícke a iné kresťanské cirkvi.

PS3: Ľudia budú nútení vytvárať vlastnú životu-adekvátnu metodológiu spoznávania, lebo budú musieť preskúmať všetko to, v čo doteraz verili a toto spočiatku bude mať máločo spoločné s DVTR (dostatočne všeobecnou teóriou riadenia).

Výzva: prosím začnite čítať hrubé knihy (je to fuk s ktorými začnete), v nadchádzajúcom období znalosti v nich obsiahnuté budeme potrebovať všetci.

Poznámka: Diskusia je nižšie a je otvorená.

16 thoughts on “A buchne to

  1. Prajem si, aby tá pravda pravdúca ,vyšla na povrch! Kiež by spoluobčania pochopili,že tá ,,sloboda”, ktorú im pichajú,je len ťah EÚ na zotročenie ,,občana”…..
    Za peníze ,v Praze dům!
    !!!!!!!!Obávam sa o naše deti!!!!!!!!!!!

    Liked by 5 people

  2. Ori,
    ospravedlňujem sa, že mimo témy, ale musím sa s tým podeliť. Dnes som bol v škole po syna je prvák, samozrejmne zákaz vstupu do školy, nemôžete ísť s ním nikam len po vchod atď. Ako čakám na syna kým výjde zo školy, parkuje pred školou auto lokálnej televízie a vystúpia kameraman a redaktor. Volajú riaditeľke, že sú vonku, či by mohla za nimi prísť. Riaditeľka natoľko hnilá, že im káže, aby šli do školy. Samozrejme bez akejkoľvek kontroly či blbých tlačív. Nato sa chlapcov pýtam, či im nie je sprosté behať po škole, keď už máme tú pandémiu a my rodičia stojíme vonku… Ich odpoveď: ” Oni sú média, oni môžu”… čo dodať, azda len toľko, že mu vravím, že je taký istý človek ako ja…
    Hold niekto sa tu cíti byť niečo viac…

    Liked by 7 people

  3. Ahoj Ori, moj nprispevok nesuvísí s tvojim článkom ale chcem aby to tu ludia videli. Moja velmi dobrá známa tiež sleduje čo sa deje v sučastnosti a ona pracuje v sieti potravín Jednota v jednej dedine v nitrianskom regione. Pred pár dňami dostali oznam s vedenia, citujem:
    “Žiadame vedúcich prevádzok jednotiek -PJ, aby si objednali zakladné potraviny /olej, cukor, múka, sol, cestoviny, trvanlivé mlieko/ v dostatočnom množstve. Je potrebné mať dostatočnú rezervu základných potravín na PJ, aby sa predišlo výpadku sortimentu v prípade nedodávky sortimentu od dodávatela a zabespečila sa tak dostupnosť tovaru na PJ.”
    Túto info dostali v piatok 19.11., dnes už im všetok zvýšený objem tovaru dodali.
    A keďže dnes nám schválili núdzový stav a logdaun, tak je na zhodnotenie prečo ku tej výzve na predzásobenie došlo…

    Liked by 2 people

  4. ori, ešte jedna vec ohľadom tej fotky a titulky v súvislosti s pápežom: je na nej Ján Pavol II.
    To, že im žehnal, neznamená, že ich konanie schvaľoval, alebo mal o tom tušenie. Pápež nevyberá osobne, kto sa k nemu dostane na takéto žehnanie, to riešia sekretári v jeho okolí.
    Na Jána Pavla II by som nešpinil už vôbec, pretože vykonal pre Slovensko maximum, čo mohol. (aj ja som bol niekedy proti nemu, no pochopil som a viem svoje. Nepotrebujem k posúdeniu žiadne články a pod. Viem ako na jeho návštevy reagovalo Slovensko – Slovensko ako bytosť.)
    A čo sa týka Františka, tak tu treba posudzovať jeho konanie do Veľkej Noci 2021 a po nej (niekedy v máji vyzval na zrušenie patentového práva na vakcíny proti covid 19 – čo myslíš, je táto výzva pre dobro ľudstva, alebo nie? A prečo?).
    Aktuálne útoky na pápeža a Vatikán sú útokom močiara na GP. V terajšej dobe je GP náš situačný spojenec, takže by som aspoň do likvidácie močiara nevrážal klin do toho spojenectva.

    Liked by 2 people

  5. Dnes som sa dozvedel na Narkóze zaujímavú zaujímavosť, obsluha ventilatora je tak zložitá, že sa da prirovnat k pilotovaniu prúdového lietadla, zaučenie trvá 5 rokov… Už googlim, či je v Blave VŠV, Vysoká škola ventilátorova 🙈🙈🙈

    Liked by 1 person

  6. Ahoj Oracle, co sa tyka tej klimatickej krizy, neviem ci si zaregistroval ale v mojom okoli sa tym kazdy ohana.. dokonca aj v komentaroch pod clankami som to nasla – to ze sa planeta otepluje sposobuje tuhe zimy 😂😂😂 to som pocuvala cele leto, kedze na zapade bolo skoro cele leto 17-20 stupnove.. a ludia mi to “vysvetlovali” tak, ze oteplovanie sposobuje ochladzovanie 😂 cize neviem ci tuha zima ludi preberie z tohto spanku.

    Liked by 4 people

Pridaj komentár