Dôvody lockdownu, tlaku a JUDr. Peter Weis – AKTUALIZÁCIA

Dnes znova dám pristor niekomu inému. Hviezdnemu blogerovi, častému hosťovi TV Slovan, expertovi formátu Hovorme spolu a hlavne špičkovému advokátovi JUDr. Petrovi Weisovi. Skôr, ako sem prekopírujem celý jeho text, z posledného blogu, celkom som sa zamýšľal, prečo práve teraz núdzový stav. Pretože Vláda SR a hlavne vládna koalícia je v núdzi. Predpokladal som, že je to AJ preto, že Róbert Fico a Strana SMER-SSD s rétorikou referenda a protestov v ďalších týždňoch, ako aj Milan Uhrík a hnutie Republika s výzvou na Generálny štrajk, naozaj zaťali do živého. No po prečítaní blogu pána Weisa vidím, že je tam ešte oveľa hroznejší problém pre vládnu koalíciu. Nemožnosť vytvorenia úveru na 6 mld. Eur, ktoré si budeme môcť požičať na tzv. plán obnovy. Totiž podľa pána Weisa a jeho dôkazov je toto podmienené 75% zaočkovanosťou ľudí v štáte. Ale teraz, Peter, máte slovo.

O zdravie tu nešlo, nejde a nepôjde

Napísal  Peter Weis                   24 novembra, 2021                     Čas čítania: 3 min.

Ide o prachy.

Ste pre nich chodiace bankovky, nič iné. Každý jeden má pre nich nominálnu hodnotu, nič viac. Kto neprodukuje, je záťaž pre rozpočet.

A keďže tí predtým tu už nechali len odrobinky, treba rozobrať fond obnovy. Viac ako 6 miliárd. Tu nejde o verejné zdravie, ale o rozdelenie budúcich peňazí medzi vazalov a mecenášov politikov. A Európskej únii ide o také zadĺženie štátov, z ktorého nebude cesta von. Hotové koleso šťastia.

Vskutku jednoduchý, ale diabolský plán. Potrebujete na to iba pomerne inteligentného bábkara a ľudí vydierateľných alebo ovládateľných cez natlačené papieriky.

Prečo prezidentka SR stratila nervy a použila slovník s pojmom „tliachanie“? Prečo sa stupňuje tlak na očkovanie proti vírusovej chorobe v čase, keď sa to nikdy v histórii nerobilo, t.j. v čase prebiehajúcej vlny? Prečo sa Kochov inštitút v Nemecku potichu vzdal naratívu o kolektívnej imunite, pritom sám pred časom spôsobil zavedenie tejto argumentácie? Lebo to už nie je aktuálne a klamal. Ako inak.

A teraz sa pozrite na toto: https://blogs.lse.ac.uk/europpblog/2021/05/18/the-eus-recovery-funds-should-be-released-when-europes-economies-can-reopen/

Všimnite si, ako funguje európska korupcia (asi inak toto správanie nemožno označiť).

Ak nebude mať Slovensko v blízkej dobe 75 percent zaočkovaných, peniaze z fondu obnovy nebudú.

Dostatočný dôvod, aby sme najbližšie obdobie 4 mesiacov videli politikov besnieť. Núdzový stav, trestanie očkovaných (áno tých, čo už boli aspoň trikrát oklamaní prísľubom slobody), divide et impera v priamom prenose za asistencie médií (tie budú besnieť najviac, lebo hrozí, že nebude príjem zo štátom zadanej reklamy). Sľúbené papieriky už majú svoje určené kanály. A otrokár z EÚ tlačí na pílu a už to ani neskrýva. Politici neplnia zadané úlohy. Aha, pozrite sami (link TU).

Nič horšie sa predsa nemôže stať, ako to, že papieriky prepadnú, alebo predsa len: bude ich rozdeľovať štátna moc, ktorá príde až po aktuálnych.

A že majú politici EQ blízky nule je fakt, že ak by sa aj 75 percent našlo (veď nikto nie je väčším fanúšikom Churchillových výrokov o štatistike ako aktuálna štátna moc), SR bude zaviazané na tzv. „Own Resource Decision“, ktoré nás uvrhne do neriešiteľného kolotoča zadĺženia. Gratulujem.

Predali by aj vlastnú mater. Vaše slobody sú im ukradnuté. Inak by už dávno zaviedli účinné prostriedky právnej nápravy.

O zdravie tu nejde. Tak si zachovajte aspoň to svoje mentálne v kondícii. 4 mesiace je dlhá doba. A potom uvidíme.

Jedno PS:

K tomu budúcemu zadĺženiu. Ide o kladivo na budúce vlády, ktoré nebudú pod tlakom zadĺženia zastupovať záujmy ľudí, ale veriteľov štátu (súkromných bánk a fondov). Takže aj prírodné zdroje (voda, nerastné suroviny a pod.) o chvíľu nemusia byť vo vlastníctve štátu, ale môžu byť po zmene legislatívy použité ako kolaterál pri nesplácaní. Inými slovami dobrá voda, či prechádzka v lese budú len pre tych konformných „otrokov“… Záruky, že sa tak nestane, sú nulové. Koniec akejkoľvek slobody je za rohom.

Joxov dodatok:

Toľko skvelý Peter Weis. Teraz je otázka, čo sa stane, keď tie 4 mesiace nezvládnu. Alebo obmedzia všetko bez toho, aby rešpektovali akékoľvek vedecké dôkazy? 30 000 mŕtvych oficiálne v EMA databáze. 1,5 milióna nežiadúcich účinkov v rovnakej databáze EMA? Alebo ich skôr zmetie zo šachovnice zákon času?

AKTUALIZÁCIA: Ešte mi napadlo. Viete, koľko je 6 000 000 000 € podelené 5 300 000 občanmi = 1123 Eur na občana. Heger, Matovic, Sulík vyserte sa na to. Róbert, Milan, veď za nimi choďte s ponukou, že sa im na to vyzbierame,doprdele… Nechnidú do prdele okamžite… no ale, pokiaľ nejde o rozdelenie ai fondu obnovy, ale o vznik superštátu Europskej únie, tak potom sinnás chcú kupit veľmi lacno. Pamätáte sa na kupónku? Toto je ten isty scenár…

42 thoughts on “Dôvody lockdownu, tlaku a JUDr. Peter Weis – AKTUALIZÁCIA

  1. A ja to posuniem ešte ďalej:
    1.11, 1.12, 1.1, 1.2 – Presne 4 mesiace a sú to presne dvojkové kódy. Pracujú so sofistikovanou astrológiou, tajnou ezoterikou, ktorá siaha ďalej, ako je Atlantis.
    Dostávajú zadania v “pravý čas” .
    V tomto čas ísť na protest, alebo bojovať, je úplne zbytočné. Veci fungujú inak. Všetko by išlo proti Vám.
    Moje doporučenie,
    Detoxikujte svoje telá od parazitov, ťažkých kovov, meditujte, viac relaxujte, skúmajte viac seba. Pokiaľ sa zavedie lockdown, venujte prioritne čas na seba. Do tela.
    Prečo?
    Zanesené tela nezvládnu vysoké frekvencie.
    Či tomu niekto verí, alebo nie.

    Liked by 2 people

      • Kategoricky nesuhlasím. Smer ide svojubpredvolebnu agendu, nerobi protesty ale predvolebné mitingy. A to je to, čo nie je v poriadku. V Košiciach si to videl.

        Chyba je v tom, že nereagujú na výzvy na zjednotenie stratégie. Treba čítať nielen, ale hlavne medzi riadkami. Alebo aj nie medzi riadkami, pretoze p. Uhrik vyzval p. Fica uplne otvorene, že sa pridajú ku SMERu, ale je nutné, aby SMER urobil krok vpred ku spojeniu opozície. Toto je tu prvy krát aby relevantna strana takto otvorene podala ruku.
        To si málokto z Vás všimol a v diskusii ste sa venovali okrajovym temam, keďže tu diskusiu skusil riadiť nejaký orgán silovych zložiek a zabila sa na prkotinach, na ktoré si aj Ty nasledne skočil a nevenovala sa dôlezitym temam na ozvučenie…

        Takze poviem aj tu, tato informacia je veľmi dôlezitý riadiaci manéver niekoho, nazvyme ho organizácia X, ja ani meno ani strukturu nepoznám ani nechcem poznat, ale vidim, ze organizacia X pracuje na tom, aby ozvučovali tento typ tém a postupne tlacili verejnu mienku, napriek protitlaku molovha médií.

        pozor na skok na udicu, pretoze chytať sa na háčik nienje to, čo je zdravé

        Liked by 1 person

    • inak s tými dvojkovými kódmi máš pravdu. Už dávno pred epochou Atlantídy ( teraz som si nie istý či Plejáďanmi alebo Síriancami bol v ich súhvezdí vytvorený gigantický objekt umelej inteligencie na podvedomé ovládanie psychiky v duchu Desatora (úmysel pomerne ušľachtilý), ktorý sa časom “sebauvedomil” ako boh (je to presne obraz biblického starozákonného boha, ktorý spravodlivých žehná a zlých tresce). Potvrdil si mi len to, čo som si uvedomil tento víkend na jednej návšteve a potvrdil si vnímanie jednej liečiteľky. Je to na samostatný článok.

      Liked by 2 people

  2. Napadá ma ešte jedna otázka, na ktorú neviem odpoveď. Čo sa stane, ak táto vláda padne? ČI už takým spôsobom alebo onakým. Bude tá nasledujúca ochotná týchto 6 mld. oželieť, alebo sa bude snažiť dobehnúť, čo títo nestihli?
    Načasovanie pádu vlády vyzerá byť o to zaujímavejšie…

    Liked by 4 people

    • Však to je v tom priloženom linku v článku od Weisa o tých %, teda nás odhadli na riadne % vakcináciae, akosi zle plánujú, ale však mladí už čakajú v sorach v Auparku, aby mohli nakupovať a elita míňať miliardy

      Liked by 2 people

      • Naša mladá generácia je podľa môjho názoru bohužiaľ dlhodobejšie pod tlakom nadnárodného nástroja riadenia “Ak chceš natrvalo dobyť nevojensky územie nepriateľa, vychovaj jeho deti”. Ak značná časť mladej generácie skôr poslúchne “youtubera”, alebo hlavný “in” mediálny prúd, ako názor starej mamy, tak potrebuje “upgrade”, ktorý za krátky čas príde … Ale to nie je ich chyba …

        Liked by 3 people

      • Odkaz je na blog.

        Takto vyzerá že je to neformálna požiadavka. Vysvetľovali nám to cez Zuzu. Včera prišiel eurokomisár na leno a aj ten to medzi riadkami povedal.
        Nemyslím že taká požiadavka bude formálne daná.

        Liked by 1 person

        • Ohľadom účinnosti vakcín začína priveľa informácií “presakovať”, aj na základe výpovedí Dr. Fauciho v USA, popísané aj napr.: https://www.lewrockwell.com/2021/11/vasko-kohlmayer/fauci-finally-admits-vaccines-dont-protect-against-serious-covid-or-death/ čo jednoznačne globálne začína meniť informačné pole okolo vakcín, len u nás “totálne oficiálne ticho” (okrem zopár info na tlačovkách SMERu). Som zvedavý, kedy to konečne vezme na vedomie aj naša pandemická komisia a prestane konečne vidieť iba “jediné riešenie”.

          Páči sa mi

          • Idealista co caka. 😔.
            Kolko takych tu mame…teoretikov, idealistov, …
            Kedy sa teorie a predpoklady a idealy stanu realitou?
            Kedy sa z digitalneho rezimu dostaneme do realu…???
            …hah…
            No nikdy.
            Entita co nema parametre na prezitie , chcipne.
            A kazdy to tu vie…
            A sledujeme to v priamom prenose.
            Skuciac o nejakych zakonoch a pravach…
            Za-kony a Prav-a su len vymysel Tvarov ukradnuvsich nas Svet.
            Na Midgard len Človekovia maju moznost zmenit vektor udalosti a casu.
            A Človekov je malo…

            Páči sa mi

  3. Ich plánu sa tak ľahko nevyhneme ale “pre slobodu treba bojovať”
    Idú a pôjdu si za svojim aj tý po tejto vláde, aj ich si niekto zaplatí, ani nim na nás nebude záležať, táto vláda musí byť od nás potrestaná, aby ta nová mala rešpekt a nohami pred nami šúchali… Oni musia pracovať pre ľud a nie naopak, zákony majú byť nastavene pre ľudí a nie proti…..!!!!
    Forca!!!

    Liked by 1 person

    • Zdravia všetkým.
      Všímam si, že Smer a ani Hlas (ľudia ktorý už boli pri riadení a majú zdroje informácií co a kedy sa bude diať) netlačí na pílu, neburcuje ľudí, nespája sa. Stále čakajú, kedy bude ta správna chvíľa.
      Po prezidentských volbach Šefčovič vyhlásil, že splnil svoju úlohu.
      Po parlamentných voľbách Smer nebol nijako nešťastný.
      Presne vedeli čo sa chystá a nechceli byť vo vedení štátu.
      ..a majú informácie kedy od tohto bláznovstvo elity upustia

      Páči sa mi

  4. Pochybujem, že reálne naplnia stav 75% zaočkovaných. Najskôr to bude ako s % v parlamentných voľbách.
    A som absolútne pokojný, čo sa týka toho 6 mld. balíka obnovy. Nič nebudeme splácať, pretože Západ len vráti to, čo za posledných 32 rokov nakradol. Berte to tak ako obnova mostov z rozpočtu NATO.
    Dôležité je, aby s tým balíkom nenakladala terajšia vláda, le aby tie peniaze išli reálne do obnovy hospodárstva na Slovensku – do reálnej obnovy, a nie do tých sprostostí, čo deklarovali v Bruseli terajšie bábky…
    Kľud a rozvahu! Všetko ide tak, ako má.

    Liked by 6 people

        • Bola som na osobnom stretnutí a absolvovala som aj pár virtuálnych, jednoducho im neverím, aj keď to na začiatku vyzeralo tak, že niečo také bláznivé by mohlo mať nejaký zmysel. Ale to čo si myslím, je na samostatný článok.
          Na stretnutí kde som bola osobne, boli zväčša ľudia z firmy, ktorá predáva výživové doplny pyramídovým spôsobom. To, že sú to v skutočnosti šmejďácke praktiky som veľmi rýchlo pochopila a podobným spôsobom by malo fungovať aj družstvo.
          Čo si myslieť o takých ľuďoch, keď jedna členka z ich komunity, sa snažila predať výrobky pomaly za viac ako 1000eur môjmu ochrnutému priateľovi a tvrdila mu, že sa mu zrastie miecha.
          Osobne si myslím, že veľmi sofistikovaným spôsobom obišli slovenské zákony a teraz v tomto čase neistoty a biedy budú chytať a ožobračovať o majetok bezradných chudákov.
          Krásne reči o Slovanských hodnotách a princípoch sú odporným zneužitím týchto myšlienok a ich zneuctením…

          Liked by 3 people

      • Prezrel som zrýchlene ich web. stránku. Prvý dojem/intuícia mi hovorí, že všetko uvedené nie je v nijakom rozpore/konflikte s cieľmi NWO. Pripadá mi to ako “projekt OSN”, ktorý pomocou cudzieho kapitálu chce ponúknuť zbankrotovaným fyzickým a právnickym osobám na Slovensku nádej do budúcnosti – náhradu neschopného štátu „podielovým družstevným systémom“. Je to cesta likvidácia národného štátu (veľmi rád by som sa mýlil) naplnením tézy „nebudete vlastniť nič a budete šťastní“. Globálny parazit má náskok a keďže ho nechce/nemôže stratiť, začína akcelerovať prebiehajúce procesy na všetkých prioritách.

        Páči sa mi

  5. eurokomisár bol dať noty (viď. v článku link na jeho návštevu) a okrem iného povedal aj toto: “Hovoril som o tom s premiérom Hegerom a s ministrom zdravotníctva Lengvarským a povzbudilo ma, že vaša vláda je ochotná robiť potrebné veci.”!!!
    a Čaputová sa hneď na začiatku svojho emotívneho prejavu (cca od 11 sekundy) preriekla: “Čo viac treba ešte urobiť preto…” síce sa hneď potom opravila, ale vyrieknuté slovo už späť nevezmeš…
    https://www.topky.sk/cl/10/2218429/Emotivny-prejav-prezidentky-Caputovej–Boj-s-COVIDOM-prehravame–Nesirme-bludy–potrebujeme-lockdown

    Liked by 3 people

    • rezidentku podporilo vo voľbách najmenej ľudí, tak čo narieka, lebo my všetci vieme čo by mala urobiť a nech odstúpi kým má možnosť a nie len ona aj ostatný. Falšovanie štatistík očkovania na SR je iný úlet, keď vidíme že tie čísla nezodpovedajú tomu čo sa dostalo do Bruselu, každý čo sa pod to podpísal sa stal spolupáchateľom.
      (Proces bude ešte relatívne dlhý, keďže plány budú preverovať Európska komisia aj členské štáty EÚ v Rade, pričom najskorší termín vyplatenia sa vo väčšine členských štátov neočakáva skôr ako v druhej polovici júla.)
      Ale ešte sa môže aj to stať že kľakne EU nebude plán obnovy.

      Liked by 3 people

  6. zaujímavé, žeby urobiť hladovku pred potravinami a mediálne to zverejniť hlavne pre zahraničnú tlač že ľuďom na slovensku je odobratá možnosť nákupu potravín, lebo človek čo má ledva na prežitie určite si nebude platiť test, keď potrebuje základné potraviny, na slovensku sa zaviedol fašizmus to sa už nedá poprieť

    Liked by 2 people

  7. len tak aby rec nestala…
    14:09Poľsko dočasne zníži daň z benzínu, plynu a elektriny a poskytne domácnostiam hotovostné platby. Opatrenia za viac ako 2 miliardy eur majú ľuďom pomôcť vyrovnať sa s dôsledkami vysokej inflácie.

    Páči sa mi

  8. Áno, ide (aj) o prachy. 🙂
    Neviem, či je toto správne miesto pre napísanie tohto komentára – snáď mi autor článku odpustí, že som mimo témy. Chcel by som poukázať na to, že je potrebné kritické myslenie a veci si preverovať:
    Na webe Aeronetu je článok o tom, že šarže vakcín sa delia na 3 skupiny. Podľa toho akú šaržu človek dostane, bude číslo šarže zaznamenané vo vakcinačnom resp. covid pase.
    Číslo 1 je placebo, fyziologický roztok.
    Číslo 2 je klasická mRNA “vakcína”.
    Číslo 3 je látka s RNA obsahující gen ONC, příbuzný adenoviru, který mimo jiné přispívá ke vzniku rakoviny.
    https://aeronet.cz/news/video-vrchni-sestra-fakultni-nemocnice-ve-slovinske-lublani-rezignovala-v-primem-prenosu-na-svou-pozici-se-slovy-ze-uz-se-nebude-podilet-na-kryti-spiknuti-ve-slovinsku-probiha-ockovani/
    Pozrel som sa na problematiku lepšie a zistil som, že (ak sa teda nemýlim) toto číslo znamená verziu schémy podľa ktorej je kódovaný covid pas. Zhodou okolnosti boli doteraz vydané 3 verzie. Info o tom nájdete v dokumente
    covid-certificate_json_specification_en.pdf na strane 8 “v/ci”
    https://skr.sk/gqaXt
    a následne v dokumente vaccination-proof_interoperability-guidelines_en.pdf strana 12 bod 3.
    https://skr.sk/9Y8kc
    Túto informáciu som napísal do komentárov na Aeronete. Žiaľ, namiesto diskusie/oponentúry bol môj komentár zmazaný a celý článok presunutý z titulnej strany preč. Za tú dobu si ho stihlo pozrieť mnoho ľudí a je k nemu cca 400 komentárov.
    V tejto vybičovanej atmosfére bude potrebné jednak kritické myslenie ale aj vlastné úsilie o poznanie a pravdu.

    Páči sa mi

    • Aeronet mi naposledy uverejnil komentare k Batlacanu aj to len preto, ze sa vyznam v AK58 a ich napodobeninam.
      Podstatne je , ze nic podstatne mi odvtedy neuverejnili v komentaroch. Naposledy k Janeckovi, kde som pod clankom plnom zmatkov a polopravd napisal, ze autor si vobec nevsimol mozno hlavne posolstvo-zmena volebneho systemu. VK je pastier a vysvetlovac pravdy, plati to vsade rovnako, neznesie konkurenciu.

      Páči sa mi

Pridaj komentár