Hórove oko a blížiaci sa koniec fašizmu na Slovensku.

Smrdelo mi to. Prečo omicron. Prečo sa zopakovala navlas tá istá správa, ako z leta s deltou. V afrike, konkrétne v Botswane sa našiel nový vírus. A nazvali ho omicron. A všetci sa ho boja. Prečo vlastne?

1. Omicron je 15te pismeno gréckej abecedy. A viete, prečo 15te a nie piate, ktoré malo nasledovať? Pretože Féničania ho, teda omicron, nazývali “ain”, teda oko (eye, auge, глаз, μάτι) A inak je to aj virus B.1.1.529..

Vidno už teraz?  Ďalšie udalosti nasledovali a budú nasledovať v rýchlom slede.

2. Ako zverejnil na svojom blogu hviezdny bloger, expert iniciatívy Hovorme spolu a špičkový advokát JUDr. Peter Weis, omicron nie je nebezpečný, v Botswane ho našli štyrom plne zaočkovaným pacientom a priebeh bol ľahký.

3. Podľa dostupných informácií sa jedná o variant so zmeneným SPIKE PROTEÍNOM, ktorý sa rapidne šíri po svete. RT uverejnilo mapu, kde všade ho už objavili

zdroj:rt.com

4. No a teraz pre všetkých, ktorí sa krčia strachom, čo za nové čudo to ide a budú sa utekať očkovať. Nuž, nie je čím. Keďže údajne na spike proteíne (hrotovej bielkovine vírusu), je až 52 mutácií a tým pádom ŽIADNA Z VAKCÍN NAŇ ANI TEORETICKY NEMÔŽE VYTVORIŤ PROTILÁTKY.

teda zo Spajka tohto……

sa nám mení na….

Ale sú tu dve riziká pre ľudí a jednu pre…..

5. To prvé ľudske riziko popisujú špičkoví vedci z celého sveta, spomeniem nositeľa Nobelovky prof. Luca Montagniera, Dr. Roberta Fleminga PhD. , prof. Sukharita Bhakdího, alebo aj nášho špičkového vedca zo SAV, MUDr. Jána Lakotu CSc. Je to ADE.

Teda, pre tých, ktorí sú továrňami na výrobu toxínu menom hrotová bielkovina, sa môže pri strete s omicronom ľahko vytvoriť v tele silná reakcia imunitného systému a cytokinová búrka môže spôsobiť až smrť. Ako sa to stalo u pokusných zvierat v 1. fáze klinického testovania. Všetky pošli.

6. To druhé riziko je, že očkovaní na rozdiel od tých, čo majú bunkovú imunitu v poriadku a tá sa už s týmto vírusovým čudom stretla a vie rozoznať veľa znakov na víruse, aby vedela zakročit efektivne, tak ti očkovaní sa stretli “len” s hrotovou bielkovinou.

A ich imunita si zapamätala len tú hrotovú bielkovinu, nič viac sa nedialo. Takže prvotný antigénovy hriech PAH bol spáchaný. Poznaju len časť, nie celok. A čo ak príde omicron a oslabenému plne očkovanému človeku, prejde cez sliznicu? Imunitný systém si ho nebude všímať. A máme nevysvetliteľné dlho trvajúce ochorenia.

A to nehovorim o tom, že hned, ako začali očkovať kravky mRNA vakcinami, svet zachvátila tzv. Choroba šialenych kráv. Priony, ako malé guľky vystrelené z pištole vnútri lebky, rozderavili mozgy kravičiek…Pamätáte tu hystériu?. Čo ak to prejde do mozgu? Veď imunita to ignoruje, lebo PAH?

No a to riziko pre BIG Pharmu?

Moderna sa už nechala počuť, že bude vyvíjať vakcínu mesiace. Pfizer tiež. A chlapci moji, najskôr pekne Phase 1 trial so zvieratkami a verim, že Vám už minimálne The Lancet a nasr..odborná verejnost len tak na špek neskočí. A čo dovtedy?

Omicron, vševidiace oko šíri svoje posolstvo. Vakciny sú k ničomu. Spike zmutoval. Je koniec. Nie Kolík, žiadne povinné očkovanie nebude. Kto to povie Matovicovi, Pellemu, Remišovej, Sulikovi, Kollárovi a hlavne našej pani z kozieho paláca, čo nás nazýva tliachačmi? Omicron Vás volá.

Para bellum. Ad victoram amor patriae!

Blaha – SMER –SSD

Blaha – SMER – SSD to iste video, iny zdroj

(muael.som aktualizovať toto video, keďže koronacisti ho z ksychtoknihy medzičasom vymazali)

Uhrík – Republika

akademik Aleksander Aleksejevič Rjadko
I pet goat 2…. Skončili ste…

Roma locuta est, causa finita est.

Jox

34 thoughts on “Hórove oko a blížiaci sa koniec fašizmu na Slovensku.

  1. Nic si z toho jako smazaná Jiskra nedělám. Byl to můj subjektivní názor. Neberte to osobně. Ta napojení jsou mnohem širší. Snad se to projeví v blízké budoucnosti.

    Páči sa mi

  2. Keď prichádzajú najprv mediálne správy a až po nich vírus, tak je to také… zjavne operácia. GP a “močiar” často zdieľajú tie isté štruktúry a platí, že “mierou svojho chápania pracujú…”, teda miera chápania “močiara” je tá, že je najvyšší čas prekryť účinky injekcií novým vírusom (omicron-moronic,idiotský) a miera chápania GP je taká, že nechajú “močiar” kopať si vlastný hrob a v správnom momente ich doň pošťuchnú. Dobre tomu rozumiem? Samozrejme, nemožno podceniť skutočnosť, že sme vo vojne aj s biologickými zbraňami, nielen tými informačnými.

    Liked by 7 people

  3. Všetci o tom vedia, stále nerozumiem postoju Putina. Jeho podpora masovej vakcinácii je cesta do pekla a on to musí vedieť Až si zavakcinuje národ, bude koniec. Na čo čaká??? Povedzte mi prosím 1 argument že Putin vie čo robí a že mu ide o dobro. Mám poslednú dobu dosť problém s týmto …

    Liked by 3 people

      • ono to je take aj aj, sice povie, ze chce povinne ockovat a pri tom on ako aj niektori dalsi pandemicki vladari dostali covid, Zeman dokonca po tretej davke…u nas zase niekoho slahne rovno v cakarni vakcinacneho centra v obchodnom dome a rad ludi cakajucich na tuto mnamku len nemo cumi

        niektorym proste necvakne nikdy a mozno aj preto ide tento variant aby tychto nepoucitelnych trosku odpratal z cesty?

        Páči sa mi

        • Mojim problemom je slonia pamat. Nepamatam si kto je autorom DPH ale pamatam si Zemanove slova aj skutky napr. ked bol premierom ze on zaviedol DPH a chvalil sa tym ze z jeho zavedenia DPH si beru priklad dalsie krajiny. Pamatam si slova Fica pri eurokonverzii ze “menime menu, nie cenu” a realita je teraz niekde uplne inde. Pamatam si skutky Klausa, pamatam si Carnogurskeho zatknuteho v 89-tom aj jeho skutky neskor vo vlade … takze medove motuzy pod fuzy na mna neplatia od nikoho. Ale uznavam ze niekedy treba tancovat na hrane noza a zakon casu robi svoje aj individualne aj globalne. Stale nestracam nadej aj ked niekedy uz z poslednych sil.

          Liked by 2 people

      • Putin má vo svojej krajine tiež podpindosníkov (ako aj u nás). To sú tí,ktorí chcú v Rusku urobiť prevrat z vnútra. Putin sám na nich nestačí. Pozrite si videá Proud národní hrdosti, alebo V.V. Pjakina.

        Páči sa mi

    • Treba pochopit, ze Rusko ma gubernie a kazda je ako jeden samostatny stat v Amerike. Kazda si razi svoj pristup k ockovaniu, presne ako v Amerike. Proste Putnin nema taku moc, aby to sam mohol zakazat. Ten boj je proste husty. Vsetko je ludoch a tlakoch na pozadi. Taku moc namal Trump a ani Bidet nedokaze rozkazat vsetkym statom ockovat. Takze mozno sa je lepsie na Rusko divat minimalne podobne. Boj prebieha a tlaky su tam bezpochyne velke. Takto to chapem ja.

      Liked by 3 people

    • no ja neviem. Najskor Omicron tu uz bol nejake 3000 rokov, takze hlavna nejaka hra nie je. Po druhe to mate trocha opacne. Po vasom komentari som si tu hru celu presiel, trubka je trubka a je na nej vsetko mozne, aj kompletne hry. Takze je to o tom, ako niekoho poziadaju z paralelneho sveta, ktory riadi superpocitac a nejaky supertyran, aby pomohol tohto tyrana odstranit. A vola sa to Omikron the soul nomad a tento nomad cestuje z tela do tela a snazi sa…. Ale to je vedlajsie, co si marek myslite o horeuvedenom clanku a datach v nom?

      Páči sa mi

  4. Iná pikoška je, že v Holandsku bola skôr ako v Južnej Afrike- už 19. 11. Ale chudáci Juhoafričania boli takí…- nazvime do dobromyseľní- že nález nahlásili. A tak si to odskáču… Iní sa poučia.

    “Dutch found Omicron a week earlier than thought
    Dutch health authorities say the new variant was present in the Netherlands a week earlier than previously believed and checks are underway to see how far it has spread. The RIVM National Health and Environment Institute said it “has found the corona variant Omicron in two test samples that had already been taken in the Netherlands… on November 19 and 23… The two earlier Dutch infections came before South Africa first reported the new strain on November 24 to the WHO…”

    📌 https://www.aljazeera.com/news/2021/11/30/hong-kong-bans-non-resident-arrivals-over-new-covid-strain-fears

    Páči sa mi

  5. Dnes kandidát na ministra zdravotníctva ČR Valek sa dnes vyjadril že je proti povinnému očkovaniu a bývalý minister zdravotníctva ČR Babisovej vlády Prymula tiež v podobnom duchu, že dnes sú dva nezmieritelne tábory ockovanych a neockovanych, s tým že nevidí veľkú účinnosť vakcín na Omricon, ktorý má desiatky mutácií…

    Páči sa mi

  6. Spätné upozornenie: ad. Generálny štrajk 2 | Blog o verejnom živote a problémoch Slovenska

Pridaj komentár