ad. Generálny štrajk 2

Aj keď som v závere predošlého článku sľúbil, že táto časť bude konečne konkrétnejšia k vektoru cieľov (lepšie povedané k tenzoru cieľov a cieľovej funkcii riadenia, viď. https://ksbforum.eu/index.php?u=/topic/4140/v-yacute-zva-na-gener-aacute-lny-scaron-trajk/1#post-44504), tak netrpezliví čitatelia budú musieť ešte vydržať, pretože problematiku tejto „pandémie“ si musíme rozobrať ešte komplexnejšie, nad rámec v minulej časti rozobratého Matovičovho výroku „Kto sa nedá zaočkovať, toho zaočkuje covid!“.

   Dlho som váhal, či to, čo je témou tejto časti, vôbec napíšem (rozhodol som sa k tomu až včera), no a indície z mnohých strán za posledné dva dni potvrdzujú, že som sa rozhodol správne.

   Už dlhšiu dobu prísne zvažujem, s kým a či vôbec v osobnom rozhovore osvetľovať dôvody pre odmietnutie očkovania, a ak aj áno (pretože mi to nedá), tak vždy je to len formou ozrejmenia jeho škodlivosti z hľadiska ľudského zdravia a aj nezmyselnosti z medicínskeho a epidemiologického pohľadu. Zásadne neodhováram – nikoho!

   K podobnému rozhovoru došlo aj predvčerom. Jedinec nerozhodnutý – raz áno, raz nie… Tak som sa nechal strhnúť vymenúvaním dôvodov prečo nie a aj spôsobov, ako sa pred „covid“ ochorením ochrániť, prípadne liečiť, pretože dotyčná osoba má strach a záverom rozhovoru z nej vyšlo, že ak sa nezaočkuje a nakazí sa, tak zomrie: „A ak sa nakazím a zomriem, čo potom? Kto bude zodpovedný?!“

„Ty budeš zodpovedná, Ty sama!“

   Ale je to skutočne tak? Z medicínskeho hľadiska a z úrovne kvality terajšieho pozemského života  – jednoznačne áno. Ale je toto hľadisko a úroveň postačujúce, aby sme mohli zodpovedne nielen sami za seba, ale najmä v súvislosti s inými argumentovať prečo „covid-vakcinovanie“ nie?

  JUDr. Peter Weis v tomto svojom vynikajúcom článku https://akw.sk/covid-19/kam-sa-podela-1-kategoria-obcanov/ okrem iného napísal: „Divide et impera. 3 kategórie občanov. O-T-P (Obalamutení, Trpiaci, Prečkávajúci). Trpiaci z rovnice o chvíľu vypadnú a budú sa musieť preradiť. Je tu však aj iná početná kategória, nazvime ju Z (Zobudení), ale tých triedenie nezaujíma, je im to jedno. Hru skôr alebo neskôr pochopili a vystúpili z hracieho poľa. A o tomto probléme sa v zmysle pravidiel mainstreamu nehovorí, a preto čo? No predsa podľa pravidiel hry neexistujú.“

   V pravidlách hry, ktoré písali strojcovia ( hovorí o nich Ľ.Blaha tu: https://www.facebook.com/LBlaha/videos/330718381754012/ ) tejto úrovne  infodémie (ako túto „pandémiu“ trefne pomenoval akademik A.A.Rjadko – odkaz naň nájdete tu: https://oracle911blog.wordpress.com/2021/11/29/horove-oko-a-bliziaci-sa-koniec-fasizmu-na-slovensku/ ) skutočne kategória Z neexistuje. A navyše cieľom ich pravidiel hry je to, aby z ich rovnice O-T-P za chvíľu nevypadli len T – trpiaci, ale aj P – prečkávajúci, protestujúci, a zostali len O – otroci. No, ako som v predošlej časti písal: „Nebudem tu rozpitvávať ciele a zámery šaškov typu Bill Gates, Fauci atď. a tých, koho sú oni výveskami – tých nafúkaných veľkých núl, ktoré si myslia, že niečo riadia“, pretože je to len užitočný nástroj v rukách iných. Nebudeme tratiť čas analýzou objektov riadenia (tomu sme už venovali dosť času a prenecháme ich iným), ale pozdvihnime sa na úroveň subjektov riadenia.

V ich pravidlách hry sa totižto terajšia rovnica O-T-P čochvíľa zmení na definitívnu rovnicu O-P a T – tancujúci sa budú musieť definitívne zaradiť, buď k O – označeným, ovládaným, alebo k P – prebudeným.

   No v tomto triedení ako minimum – zmena k spôsobu života šetrnejšiemu voči biosfére – Prírode, stačiť nebude, pretože toto je už sito skutočného duchovna, kedy Ježišovo podobenstvo o ťave a uchu ihly prestáva byť len podobenstvom. Preto, aby sme na základe „lokálneho“ myslenia nekonali „globálne“, a nielen nezaplakali nad výsledkom v duchu „my chateli kak lučše, a polučilos kak vsegda“, ale ani doslova a do písmena nepreberali karmicky zodpovednosť za iných, musíme si túto infodémiu osvetliť ešte z úrovne, ktorej sa KSB dotýka len okrajovo, a ktorá je hierarchicky nad úrovňou riadenia spoločenských systémov a supersystémov, v ktorej KSB prevažne operuje. Áno, to je už oblasť tzv. ezoteriky. Tí, ktorým sa už len pri vyslovení tohto slova „ježia vlasy na hlave“, prosím, nečítajte to, a nezasahujte „planými rečami“ do diskusie. Nasledujúci uhol pohľadu na terajšiu infodémiu je skôr pre tých, ktorým je aj táto oblasť viac-menej známa a vedia sa v nej na základe vlastného úsudku zorientovať, čo sú vyslovene bludy, a čo je viac-menej pravdivé.

   V tomto článku si pomôžem citátmi zo stránky https://carokrasna-duse.cz/ s odkazmi na pôvodné články (ten, kto chce danú problematiku a uhol pohľadu, ktorý predložím, plne pochopiť,  nech tieto pôvodné články prečíta celé a nech si priebežne vytvára svoj vlastný názor a následne ho konfrontuje v diskusii s mojim uhlom pohľadu. Na príspevky typu „prečítal som prvých pár riadkov a je to blábol…“ reagovať nebudem.). Citáty som pôvodne zamýšľal veľmi stručné, ale nakoniec som zvolil obšírnejšiu verziu, aby to bolo komplexnejšie aj pre novopríchodzieho čitateľa.

   „Země se mění. Již dlouho, desítky let, se s ní něco děje… …Začala přijímat jiný druh sluneční a vesmírné energie. Její nastavení se změnilo. Jen tak je schopna přežít… … Většina bytostí, které na Zemi žijí, se přizpůsobila jejím změnám… … Je tu ale část bytostí, která se této změny bojí. A tak se snaží za každou cenu zabránit tomu, aby se jejich tělo a mysl jakkoli změnily. Tyto bytosti si uvědomují, že se změnou Země musí přijít i změna způsobu života, který jsme dosud vedli. Ti, kteří se tolik bojí této změny, se již dlouho snaží zabránit Zemi v tom, aby se stala novou, dokonalejší bytostí. Roky jí zabraňovali přijímat novou energii, vyráběli látky, o kterých byli přesvědčeni, že Zemi udrží tam, kde byla dosud. Vynaložili mnoho úsilí i peněz na přerušení jejího přirozeného vývoje. Ale jak by mohli zvítězit nad něčím tak mocným? Ve svém počínání byli bláhoví a teprve nedávno pochopili marnost svého konání. Uvědomili si, že Zemi nelze v její přeměně zastavit. Ve svých pomatených myslích vymysleli nový plán – vzdali se úsilí zabraňovat Zemi v přijímání nových energií a vložili svou moc a sílu do nového, ještě šílenějšího, plánu. Pochopili, že když nedokáží zabránit Zemi v přesunu do vyšší formy vědomí, musí to znemožnit alespoň těm, které dosud ovládali. Oni se tak moc bojí, že přijdou o svou moc, o zdroj svého bohatství a energie, že vymysleli dokonalý plán, jak druhé přesvědčit, aby se vzdali možnosti růst a vyvíjet se. Neustálým opakováním a upravováním skutečnosti vytvořili v druhých pocit ohrožení… …A pak přišli jako hrdinové s řešením, které vše vrátí do starých kolejí. Oni ale vědí, že už nic nebude jako dříve.“ (https://carokrasna-duse.cz/archiv/10917)  Podotýkam, že konanie v tomto móde v posledných rokoch je už len konanie „šaškov typu Bill Gates, Fauci atď. a tých, koho sú oni výveskami – tých nafúkaných veľkých núl, ktoré si myslia, že niečo riadia“, plus bytostí, ktorými sú mnohí z nich posadnutí…

   Každá bytost na Zemi, která má hmotné tělo, by měla být napojena na dva zdroje energie – energii  božské podstaty  a energii Země, která jí umožní vytvořit si hmotné tělo. Pokud jsme tedy napojeni na oba tyto zdroje, může naše duše pobývat v našem těle. Když jsme napojeni pouze na energii své božské podstaty, stále žijeme, jen nemáme hmotné tělo. Dlouhou dobu jsem byla přesvědčena o tom, že k tomu, abychom mohli žít v tomto světě a mít hmotné tělo, musíme být nutně napojeni na oba tyto zdroje. Postupně ale zjišťuji, že ne každý žijící organismus má vždy spojení s božskou podstatou… … Tělo, napojené pouze na energii tvořící hmotu, je schopné do určité míry fungovat. Má své vědomí a může se zdát, že je stejné, jako ostatní bytosti. Rozdíl je ale v tom, že nemá minulost svých předků, nemá žádné zkušenosti z kolektivního vědomí či minulých existencí. Je to „nepopsaná deska“, která má pouze takové zkušenosti a vzpomínky, které sama získala. To znamená, že je velmi omezená. Dokážete si představit, jaký je rozdíl mezi bytostí, která je odkázaná pouze na svou vlastní zkušenost a bytostí, která je propojena se všemi ostatními bytostmi – která je napojena na svou božskou podstatu? Bytost, spojená se svou božskou podstatou, má přístup k veškerému vědění. Protože je propojena se všemi ostatními bytostmi, může si s nimi navzájem předávat své zkušenosti. Stačí se jen napojit a najít to, co potřebuje. Takováto bytost je svobodná. Nelze ji zotročit či ovládat. Zná pravdu a nikdo ji nedokáže přesvědčit, aby uvěřila něčemu, co není v souladu s jejím poznáním. Každá bytost, která se na Zemi zrodí přirozenou cestou,  je napojena na oba zdroje. Pokud se z jednoho z nich odpojí, či spojení zeslábne, buď zemře či onemocní (když ztratí spojení se Zemí), nebo se z ní stane jen prázdné tělo, bez moudrosti, kterou by měla díky spojení s ostatními bytostmi.“ (https://carokrasna-duse.cz/archiv/10979)

   „To, jak působí mRNA “vakcína” na fyzické tělo, už možná začínáme tušit, ale skutečná pravda se ukáže až v delším časovém horizontu. Je tu ale ještě další rovina, která je mnohdy opomíjena, ale může hrát v tom, zda budeme chráněni, či naopak poškozeni, také významnou roli. Mnozí z těch, kteří pracují s energetickým systémem člověka, začínají docházet k děsivě podobnému zjištění: Tato “vakcína” nějakým způsobem ovlivňuje náš energetický systém… …Správně fungující živá bytost, pobývající ve hmotě na Zemi, je napojena na 2 zdroje:

na energii Země, která jí umožňuje vytvořit a udržovat fyzické tělo a žít spolu s ostatními bytostmi, mající hmotná těla, v naší realitě.

 na duchovní energii, díky které jsme schopni chápat to, co přesahuje náš svět hmoty.

Oba tyto zdroje se v čase mění – v současné době je tato změna mnohem patrnější, než dříve. A díky tomu se mění i bytosti, které jsou na ně napojeny. To ale nevyhovuje těm, kteří dosud ovládali náš svět… … Proto se již dlouho pokouší této přeměně zabránit. Nejdříve se snažili působit přímo na Zemi a ovlivnit tak energii, kterou z ní živé bytosti čerpají. Manipulovali s jejím prostředím a doufali, že se jim podaří změnit její stav natolik, že nedojde k její přeměně. Byli tak bláhoví… Pak se pokoušeli zabránit tomu, aby mohla na Zemi pronikat duchovní energie, pocházející z dalekého vesmíru. Veškeré manipulace s atmosférou tomu do určité míry zabránily. Energie je ale stále silnější a i přes jejich opatření jí na Zemi proniká stále více. Vymysleli tedy poslední zoufalý plán – působit přímo na těla lidských bytostí… Všechna opatření, která dosud zavedli, mají určitý význam – roušky omezují přijímání většího množství transformující energie, určité druhy testů obsahují látky, které ovlivňují schopnost svobodné vůle a umožňují snadnější manipulaci, omezení bližších kontaktů s druhými brání předávat si informace a vylaďovat svůj energetický systém na kolektivní vědomí. A jejich zatím nejúspěšnějším řešením jsou “vakcíny”. Na základě zatím dostupných informací to vypadá, že tato „vakcína“ má jasný cíl – zastavit či přerušit tento proces… A zdá se, že by se tato část jejich plánu mohla u části lidí podařit – dosud získané poznatky naznačují, že skrze „vakcínu“ je možné odpojit člověka od zdroje duchovní energie, nebo mu zamezit se na tento zdroj v budoucnu napojit… Další zásadní změnou, kterou se díky „vakcíně“ podařilo uskutečnit, je odpojení od energie Země.

Nevím, jak se to podařilo, ale vypadá to, že po aplikaci „vakcíny“ dochází k postupnému přerušení spojení se Zemí a k přesměrování na nový zdroj energie. Je pravděpodobné, že alespoň zpočátku bude tento nový zdroj energie kopií původní Země – takové jaká byla před „pandemií“. Tento zdroj tedy umožňuje nadále pobývat v našem “původním” světě a nevnímat změny, které na Zemi právě probíhají. A pokud si člověk, napojený na tento umělý zdroj, přestane pravidelně aplikovat „vakcínu“, napojení se pravděpodobně přeruší. (toto je veľmi dôležité, zapamätajte si to! – pozn. aut.)

Pokud je toto pravda (a přála bych si, abych se mýlila), budou existovat dvě skupiny lidí – ti původní, kteří prošli procesem transformace a zůstali napojeni na skutečné zdroje energie a noví lidé, kteří byli přepojeni na uměle vytvořený zdroj, který je má přesvědčit, že se vše navrátilo do původního stavu a oni mohou pokračovat ve svém starém způsobu života. Otázkou je, co je skutečné a co je jen sen, ze kterého se jednou probudíme?“ (podobnosť s trilógiou Matrix čiste náhodná? – pozn. aut.) (https://carokrasna-duse.cz/archiv/11840) Prosím, tento článok si prečítajte celý, pretože sú tam aj nákresy fungovania energetického systému človeka jak zdravého, tak aj po aplikácii vakcín. Navyše je tam aj odkaz na ďalší článok, kde je konkrétne znázornený vplyv na energetiku človeka po aplikácií  vakcín jednotlivých výrobcov. Ani Sputnik V nie je výnimkou.

   V článku „JAK SE OCHRÁNIT? Pročištění a nastavení našeho energetického systému.“ (https://carokrasna-duse.cz/archiv/4155) je návod ako pracovať so svojim energetickým systémom, ako prečistiť čakry.

   Posledným článkom je článok „Zpověď z druhé strany – vysvětlení toho, čím teď procházíme“ (https://carokrasna-duse.cz/archiv/11270), z ktorého vyberám len toto: „Cíl určité skupiny těch, kteří vás teď ovládají je jiný, než je vám předkládáno. Není to o nadvládě zla. Je to pravý opak. Jen ti, kteří mají otevřené srdce, budou schopni projít sítem. Ti ostatní, naplnění strachem, musí odejít. Tuto skupinu založili ti, kteří již dál nechtějí svět plný nenávisti a soupeření. Jejich plány jsou však založeny na stupni jejich poznání a pochopení. Proto se z pohledu vyšších bytostí mohou zdát jejich plány kruté. Oni to ale jinak nedokáží.“

Odporúčam tento článok prečítať celý. Jeho pravdivosť je 96%.

   Ten, čo nepreletel tieto texty len povrchne, ale aj trocha nad nimi pouvažoval, tak vie, že to korešponduje s tým, čo riešime tu na tomto blogu a s ním spriaznených blogoch v úrovni pozemských celospoločenských procesov a povie si: „Tak na čo to sem píšeš, resp. kopíruješ?“

   Pravdivosť posledného článku na 96%… A tie 4 %? Túto otázku som si kládol vyše dvoch týždňov. 4% lži, alebo…

   Odpoveď prišla včera. Ten rozhovor s tým nerozhodným jedincom z úvodu tohto článku totižto ešte v ten večer pokračoval v sms-kách, z ktorých uvediem to podstatné a aj jediné, prečo vlastne k danému rozhovoru na tému očkovať/neočkovať malo dôjsť: „…ja som chcela len to, aby človek neuvažoval jednostranne, ale musí počítať aj s inou alternatívou… Máš preštudované určite najlepšie informácie, len tretiu verziu málo kto z nás pozná…“

Tretiu verziu… – len tie dve slová mi utkveli v mysli a nástojčivo sa dožadovali vysvetlenia. 4 %… Tretia verzia…

Včera mi to doťuklo.

4% lži, alebo 4% nedopovedanej pravdy? – 4% dopovedania toho, čo zostalo v zamlčaní, no doslova kričí, ak si to najpodstatnejšie zo všetkých tu linkovaných článkov pospájame dokopy:

1.Každá bytost na Zemi, která má hmotné tělo, by měla být napojena na dva zdroje energie – energii  božské podstaty  a energii Země, která jí umožní vytvořit si hmotné tělo. Pokud jsme tedy napojeni na oba tyto zdroje, může naše duše pobývat v našem těle.

2. Země se mění. Již dlouho, desítky let, se s ní něco děje… …Začala přijímat jiný druh sluneční a vesmírné energie. Její nastavení se změnilo.

3. po aplikaci „vakcíny“ dochází k postupnému přerušení spojení se Zemí a k přesměrování na nový zdroj energie. Je pravděpodobné, že alespoň zpočátku bude tento nový zdroj energie kopií původní Země – takové jaká byla před „pandemií“. Tento zdroj tedy umožňuje nadále pobývat v našem “původním” světě a nevnímat změny, které na Zemi právě probíhají.

4. budou existovat dvě skupiny lidí – ti původní, kteří prošli procesem transformace a zůstali napojeni na skutečné zdroje energie a noví lidé, kteří byli přepojeni na uměle vytvořený zdroj.

Tomu, kto si pozorne prečítal článok „JAK SE OCHRÁNIT? Pročištění a nastavení našeho energetického systému“ isto neušla táto pasáž:

5. „A to je stav, do kterého bychom měli dojít, aby přeměna našeho těla, která nyní probíhá, či nás zasáhne v nejbližší době, proběhla hladce.“  (https://carokrasna-duse.cz/archiv/4155)

A v týchto posledných slovách je kľúč pre doplnenie tých chýbajúcich 4%. Keď mi to včera zrána došlo aj s náležitým precítením správnosti, po zbytok dňa ste mi už len nepriamo či tu na blogu, či na ksbforum mnohí z vás potvrdzovali, že je to tak.

   Požiadavka na 75% zaočkovanosť…, 75% občanov na Slovensku… Čo myslíte, koľko % obyvateľov Slovenska dokáže energetiku svojho tela vyladiť do stavu, do kterého bychom měli dojít, aby přeměna našeho těla, která nyní probíhá, či nás zasáhne v nejbližší době, proběhla hladce.?!! Koľko % z tých 75% občanov má čo i len tušenie, že nejaké čakry vôbec v tele má? A navyše ani tí, ktorí cvičia jógu, či iné čakrové cvičenia, kedy majú čakry a energetické kanály prečistené, ich nemusia mať vyladené na príjem vyššie uvedených energií (viac k tejto téme na https://www.novaduchovnicesta.cz/ ).

   Už teraz má mnoho ľudí problémy ustáť terajšiu intenzitu slnečného žiarenia. A to je len Slnko, pričom to nie je ani ešte konečný stupeň kvalitatívnej premeny a intenzity jeho žiarenia. A čo iné vesmírne zdroje a energie? A čo budúca energetika Zeme?

Akú šancu má tých 75% ľudí s ich terajšou (ne)vyladenosťou vlastnej energetiky už na terajší stav ustáť možno v skorej budúcnosti skokovo zvýšenú energii  božské podstaty  a energii Země?

   Čo sa stane , ak do „220 V rozvodov pustíme 20 000 V“?

   V mesiacoch marec-apríl 2020 v začiatkoch tejto infodémie sme v analýzach odôvodnili, čo prinútilo všetkých lídrov sveta viac-menej jednotne tancovať „pandemické tanečky“ – v danej dobe tvrdé lockdowny… Možno si ešte spomeniete na dve snímky NASA ovzdušia nad Wuhanom  tesne pred a v čase jeho lockdownu, na Borisovu teóriu kondenzačných jadier a predovšetkým teóriu dumming effect-u…

Ale čo núti lídrov štátov vrátane Putina, Zemana (síce ten aktuálne viac „švejkuje“)… nezakročiť otvorene proti všetky zákony porušujúcej šikane zo strany vládnej moci v snahe dosiahnuť vyššiu mieru zaočkovanosti populácie (u  nás podľa eurokomisára aspoň 75%)? Prečo R.Fico sa ani jeden-jediný krát nevyslovil proti očkovaniu, ale zdôrazňuje  len jeho dobrovoľnosť?

Čo ak bez zaočkovanosti tu po dni „D“ zostanú z rovnice O-T-P len P- prebudení, to jest na príjem kvalitatívne nových energií primerane energeticky vyladení jedinci? Zostane nás aspoň tých 25%?!

Joxi, už chápeš prečo % zaočkovanosti proti covid19 jednotlivých krajín koreluje so zžitím sa danej spoločnosti s tzv. západnými hodnotami? Precestoval si nedávno Európu krížom…

Ja viem, že mnohí budú operovať s tým, že koľkí umierajú na následky očkovania, či majú možno trvalé následky. Ale povedzme si úprimne: „Koľko % je to v porovnaní so 75% populácie, ktorej „staré energetické rozvody“ nie sú dimenzované na nové energie?“

Navyše v článku „Dvě reality? Další účinky spásné v@kcíny. (https://carokrasna-duse.cz/archiv/11840) je ešte jedna veľmi zaujímavá pasáž: „Je ale zajímavé, že tato „nemoc“ nemá u velké části lidí žádné symptomy, nebo jen velmi slabé, kterých bychom si běžně vůbec nevšimli. Tak proč jsme neustále přesvědčováni, že jsme ve velkém nebezpečí? Pokud se na to podíváme z jiného úhlu, než je nám běžně nabízeno, vidíme, že se během této „nebezpečné nemoci“ rozpadají určité struktury našeho těla – tělo člověka, který si většinou ani neuvědomuje, že je “nemocný” se mění a přeskupuje, protože se potřebuje vyrovnat a přizpůsobit novým podmínkám.  A právě míra rozpadajících se struktur se stala ukazatelem této „nemoci“. Testy, které jsme nuceni podstupovat,  zachycují právě tento rozpad, který je ve většině případů následován přeuspořádáním struktury energetického a následně i fyzického těla. (zvýraznené autorom) Procházíme tedy určitou formou transformace, která přizpůsobuje naše těla nově vznikajícímu prostředí. Menšina, která dosud ovládala většinu, je vyděšená, pokud míra „pozitivních“ narůstá, neboť to ukazuje, jak moc lidí se mění. Proto potřebují neustále testovat co největší okruh lidí – snaží se tak zmapovat, do jaké míry dochází k přeměně našich fyzických i energetických těl.“

Podľa čoho sa určuje, kto z davu dostane placebo, kto ostrú a kto ostrú obohatenú o rakovinové „mňamky“? Má to nejaký súvis s celoplošným antigénovým testovaním, kedy odberové špajle s našim genetickým materiálom aj všetky podklady si odniesla armáda a tie skončili v USA? Sú jednotlivé testovacie špajle z celoplošného antigénového testovania uskutočneného pod dohľadom vojakov Armády SR a aj príslušníkov cudzích armád spárované s jednotlivými RČ? Lebo ak áno, tak je možno všetko trocha inak, presne v duchu toho, čo tu prezentujem. Alebo je to dielom Božím – neviditeľným riadením HNR, že placeba dostali tí ľudia z davu, ktorí s napojením na kvalitatívne vyššie energie Zeme a Vesmíru nebudú mať až taký problém?

   „…len tretiu verziu málo kto z nás pozná…“

„Jejich plány jsou však založeny na stupni jejich poznání a pochopení. Proto se z pohledu vyšších bytostí mohou zdát jejich plány kruté. Oni to ale jinak nedokáží.“

…a čo ak už v dnešnej dobe to oni dokážu inak, alebo to dokáže niekto iný? Žeby aj preto sa informačné pole ohľadom „očkovania“ v posledných týždňoch obracalo?

   Preto nielen ja tvrdím, že ohľadom očkovania sa jedine každý sám za seba musí s plnou zodpovednosťou  s uvážením všetkých dôsledkov rozhodnúť. Niektorí aj tak, že nechajú za seba rozhodnúť iných.

Len skutočná duchovnosť – „ťava uchom ihly“ – vyladenosť energetického systému človeka na nové energie je tým kritériom, či áno alebo nie.

Pomaly už niet medzi nezaočkovanými tých, ktorí by nechali za seba rozhodnúť iných. Tí manipulovateľní sú už viac-menej všetci označení a budú fungovať pod AI fraktálom umelého energetického zdroja.

DOBROVOĽNOSŤ!

Preto upozorňujem vás, čo ešte stále na Slovensku neprimerane „tlačíte na pílu“: STAČILO!!! FINITO!!!

A je vám , Igorko, Riško, Zuzanka a ďalší, dúfam z vyššie uvedeného jasné, že to, že ste si nechali napichať placebo, vás pred ostrou mRNA šaržou 02SK…, ak nechcete, aby vám v neveľmi vzdialenej budúcnosti„drôty“ vyhoreli, neochráni? Tomu sa vraví „instantná karma“. Jedine, že by ste skúsili to skutočné duchovno? Hmm, …ale skôr ťava uchom ihly…, či?

   V treťom pokračovaní už konečne konkrétne k téme generálneho štrajku.

PS: …ťava uchom ihly… trocha viac pre tých, ktorých články od Ramany z Čarokrásné duše zaujali: „Jsem věčný. Mám moc nad vašimi životy. Ten, kdo se chce se mnou utkat, musí mít to nejčistší srdce a odvahu hodnou mé síly.

Mnozí se snaží mne obejít. Zabředají do sítě touhy po moci a nesmrtelnosti. Obětují touze po světě, o kterém jen slyšeli, svou duši.

Ale cesta skrze mne nevede přes sílu či magii.

Ten, kdo chce přejít do světa duše, musí prokázat zcela odlišné vlastnosti své bytosti. A smí to udělat pouze v ten správný čas.“ (http://carokrasna-duse.cz/archiv/1990)

51 thoughts on “ad. Generálny štrajk 2

  1. Prekrásny článok,na ktorý som čakal ,výstižný a jasný,asi mnohým zamrzne úsmev na tvári,lebo teraz je to vlastne o nás ako o jedincoch,o zodpovedných jedincoch,už nie sa na koho vyhovárať.Vedel som ,že sa vytvorí nová Zem ,ale i že hologram ,len som netušil vlastne ako…teraz to bolo krásne vysvetlené. Vďaka ,všetko do seba zapadá.super chalani.

    Liked by 4 people

  2. od zaciatku tejto akcie vo svojmu okoliu hovorim, ze je vsetko tak ako ma byť, že sa Zem potrebuje očisťiť a že to prave prebieha a je na kazdom jam sa zaradi je to jeho slobodna vola a jeho zodpovednost
    inspirativny clanok

    Liked by 4 people

  3. Pripomenulo mi to silne film Another Earth, kde sa na obzore vynorila iná Zem a dej filmu sa okolo toho točí.
    Prepoziciam si jeden z komentarov k filmu od recenzenta.
    Film, který si jako málokterý jiný žádá především citlivého a otevřeného diváka. Žánrové zařazení (tedy nízkorozpočtové sci-fi) je pouze odrazovým můstkem pro nezvykle sugestivní a působivé zkoumání bolesti, smutku, viny a vykoupení. Tedy všeho toho, co má naplňovat nezávislý, silně umělecký film. Komorní ladění a až minimalistické pojetí, pozvolná dynamika, chladné odstíny barevného spektra, ruční digitální kamera, nádherná hudba a bolest, která je tu místy až fyzicky cítit. Tak nezvyklou formou podané drama o naší nekonečné touze dostat druhou šanci, k čemuž je geniálně použit motiv právě sci-fi, jelikož když není racionálně možné vrátit a napravit osud hlavní hrdinky, neboť by se to příčilo zákonitostem našeho světa, tak jak ho známe, dali jí tvůrci tuto možnost změněním oněch zákonitostí. Vědecko-fantastický prvek tak funguje jako jakási solipticky vnímaná boží milost (kdy bohem jsou myšleni scénáristé). Jiná země je cosi jako indie-artová studie spásy. A ten poslední záběr je vážně strhující a je skutečnou katarzí celého příběhu.

    Páči sa mi

  4. v podstate suhlasim, podobne som to precitil ked som Covid mal a riesilo mi to hlavne nervovu sustavu … a moje slabe stranky tela. A kazdy v okoli kto to mal sa mi postazoval , ze virus si nasiel slabe stranky organizmu a tie poriesil…
    bohuzial aj vela mrtvych znamych a kamaratov.

    Liked by 2 people

  5. Dlhsie mi chybalo pri analyzach aj to vyssie precitnutie. Logika je velmi uzitocna, ale dokaze pochopit vyssi zamer, ak danu informaciu este nedostala/nespracovala?
    Spojenim logiky a schopnosti napojit sa vysoko dokazeme vyriesit problemy buducnosti.
    Program Logos bol nasadeny a tym padom vela jednotlivcov dobrovolne odmietlo moznost prekrocit vlastny tien(ego). Pracovat z vyssej urovne.
    Logika je dolezita pri zhmotnovani prijateho obrazu, nie naopak.
    Kto ten dotyk zazil nemal by sa ho vzdat, nasledne znovu napojenie moze byt velmi tazke.

    Páči sa mi

  6. Za seba môžem povedať, že som veľmi ďaleko od duchovnej vyspelosti (hedonistické sebecké lenivé… prasa), ale stokrát radšej zahyniem na ten kozmický prechod, než by som sa mal podvoliť vrchnosti. Takých ľudí bude nejaké percento, takže so stratami rátajte. Alebo ako sa hovorí, keď sa rúbe, lietajú triesky.

    Liked by 6 people

    • neodsudzuj sa.
      Prejavom duchovnej vyspelosti nie je len pprozumenie, či praktizovanie toho, čo sa píše na tzv. ezoterických stránkach.
      Veľmi často je to prirodzené, nenápadné, akoby také čisté žitie života v harmónii v sebe, so sebou a okolím. Títo ľudia sa nezamýšľajú nad duchovnom – oni duchovno žijú.
      A v Tvojom prípade? Už len to, že si uvedomuješ svoju nedokonalosť, je zásadným prelomom.

      Liked by 8 people

    • Presne tento stav som si dnes ráno v “sebe” rozoberala…. Citujem: “Bože, aká som lenivá so sebou niečo robiť, ale keď ono to vo vnútri nejako cítim, že to jednoducho tak je a nemusím to riešiť”… Nie som dokonalá, ale cítim to dobro…Všetko je presne tak ako má byť, a my sme len maličkí človiečikovia… Veď už len to, že sme tu, na tomto blogu, nie je náhoda:-)

      Ďakujem všetkým.

      Liked by 3 people

    • Tsurumi Rumi, chcel som to napísať v samostatnom príspevku ale som rád, že tú tretiu možnosť uvidel aj niekto ďalší. Ona tá tretia možnosť sa už deje, tí ľudia odchádzajúci už teraz do inej dimenzie(tzv.smrť), či už zaštepený alebo čistý mali naplánované pred inkarnáciou nestať sa transhumánnym biorobotom a zároveň nemali dostatočnú frekvenciu na transformáciu na vyššiu duchovnú úroveň.
      Takže, je tu určitá hranica výšky frekvencie potrebnej na vzostup ale zároveň je tu aj hranica max.výšky frekvencie pri ktorej je možná úspešná adaptácia génovej terapie, pretože u duchovnejších ľudí, u ktorých táto hranica bola prekročená môže byť tento proces adaptácie cudzieho genonu veľmi bolestivý
      a niekedy sa cudzí súbor génov vôbec nezakorení.
      To vysvetľuje skorú smrť niektorých ľudí po očkovaní.Deje sa tak za spásu ich duší!

      Liked by 1 person

  7. Klobúk dole Oracle, článok mi doslova hovorí z duše. Je to neuveriteľné ale odvčera (pravdupovediac v stave mierneho zúfalstva) intenzívne premýšľam presne nad niečim podobným – vrátil som sa v mysli k podstate HNR a išiel na to “zhora”. Predtým som sa modlil a prosil so Boha o pomoc aby mi dal silu aj energiu vytrvať v pravde. Modlil som sa za víťazstvo svetla na Zemi …
    Už na večer som po dlhom čase pocítil takú nejakú úľavu oproti predchádzajúcim dňom kedy ma dosť strašila povinná vakcinácia. Ale naraz som si uvedomil že predsa takto to nemôže skončiť lebo to proste nedáva zmysel. Bez HNR sa nič neudeje a teda musí tam za všetkým byť pozitívny zámer. A proste “nejako správne sa to udeje”. Čo do toho nepasuje je ovšem tzv. nedobrovoľná resp. násilná vakcinácia, ktorá by bola popretím slobodnej vôle ktorú sme od Boha dostali všetci rovnako. Strojci dobre vedia že toto musia rešpektovať aby sa mohli hýbať v medziach Božieho dopustenia. A preto volia ten šialený nátlak, aby všetci ktorí majú nakoniec podľahli a dali súhlas … v podstate k vytriedeniu. Tam to potom funguje aj s tým placebom ako je spomínané v článku a presne to ma včera napadlo.
    Toto som včera intenzívne preberal a nakoniec som zaspával po dlhom čase v kľude. Asi fungovalo aj nejaké napojenie lebo dnes prišiel tento článok. Veľká vďaka ze neho Oracle, aj za odkazy na články na ktoré sa ešte len chystám. Toto bol obrovský počin. Pozdravujem všetkých.

    Liked by 2 people

    • Teda dal som sem koment ale omylom som to vzťahoval k Oraclovi. Sorry popolvár, patrí to samozrejme na Teba. Na 2 stranu. Oraclovi patrí vďaka za to, že tu dokázal vytvoriť aj tento priestor, kde si to mohol zverejniť.

      Liked by 2 people

    • Alebo mám ešte taký návrh na Oracla príspevok zmazať a nahrám ho sem znovu správne keď usúdi že by bolo lepšie to dať radšej do plného súladu. Ešte raz sa ospravedlňujem obom …. pôvodne som čakal článok od Oracla ako bolo avizované a som sa na to hneď vrhol a neskontroloval autora. Nechám na vás ako to posúdite a rozhodnete sa.

      Liked by 1 person

  8. POPOLVAR67 to že sme tu a čítame to čo si sem pridal nebola náhoda nemôžeme byť zarytý materialisti a je strašne veľa literatúry kde všetci spomínajú len jedno stať sa človekom a každý si to vysvetľuje svojím spôsobom, ako aj KSB a okrem znalostí a pocitov je potreba prebudiť ducha a možno preto niektorí stratia čuch a chuť aby nezabúdali že máme aj nejaké pocity. Tvoj článok urobil ďalší posun a pomoc, niektorý sa prestanú pýtať na otázky ktoré v nich vzbudzoval strach, Oracle911 bude mať menej roboty, už budem/e skúmať viacej naše vnútro a nie dezinformačné okolie. Život je krásny, pekný deň prajem.

    Liked by 3 people

  9. Všetko do seba zapadá…

    InOwn Dreams
    26. januára ·
    Správa pre Teba #25 – 𝙕𝙤𝙗𝙪𝙙̌ 𝙨𝙖, 𝙯𝙤𝙗𝙪𝙙̌…👁
    🚀Rudolf Steiner, narodený 1861, bol rakúsky filozof, pedagóg a spiritualista a v priebehu života vydal množstvo kníh a článkov o vede o duchovnosti. 𝙇̌𝙪𝙙𝙨𝙠𝙚́ 𝙩𝙚𝙡𝙤 𝙥𝙤𝙫𝙖𝙯̌𝙤𝙫𝙖𝙡 𝙯𝙖 𝙙𝙪𝙘𝙝𝙤𝙫𝙣𝙪́ 𝙣𝙖́𝙙𝙤𝙗𝙪 𝙤𝙩𝙫𝙤𝙧𝙚𝙣𝙪́ 𝙤𝙠𝙪𝙥𝙖́𝙘𝙞𝙞 𝙞𝙣𝙮́𝙢𝙞 𝙚𝙣𝙩𝙞𝙩𝙖𝙢𝙞. 𝘽𝙮𝙩̌ 𝙨𝙞 𝙫𝙚𝙙𝙤𝙢𝙮́ 𝙩𝙮́𝙘𝙝𝙩𝙤 𝙨𝙞́𝙡 𝙯𝙣𝙖𝙢𝙚𝙣𝙖𝙡𝙤 𝙢𝙖𝙩̌ 𝙢𝙤𝙘 𝙤𝙙𝙢𝙞𝙚𝙩𝙣𝙪𝙩̌ 𝙞𝙘𝙝 𝙣𝙚𝙜𝙖𝙩𝙞́𝙫𝙣𝙮 𝙫𝙥𝙡𝙮𝙫.
    🚀”Duchovia temnoty sú teraz medzi nami.” Musíme byť v strehu, aby sme si uvedomili, čo sa deje, keď ich stretneme, a získali skutočnú predstavu o tom, kde sa nachádzajú.” – Rudolf Steiner
    🚀𝘼𝙠 𝙡̌𝙪𝙙𝙞𝙖 𝙫𝙮𝙟𝙖𝙙𝙧𝙪𝙟𝙪́ 𝙥𝙧𝙞𝙧𝙤𝙙𝙯𝙚𝙣𝙪́ 𝙡̌𝙪𝙙𝙨𝙠𝙪́ 𝙣𝙖́𝙠𝙡𝙤𝙣𝙣𝙤𝙨𝙩̌ 𝙠 𝙙𝙪𝙘𝙝𝙤𝙫𝙣𝙚́𝙢𝙪 𝙧𝙖𝙨𝙩𝙪, 𝙯𝙗𝙖𝙫𝙪𝙟𝙪́ 𝙨𝙖 𝙨𝙩𝙧𝙖𝙘𝙝𝙪 𝙖 𝙪́𝙯𝙠𝙤𝙨𝙩𝙞 𝙖 𝙪́𝙘̌𝙞𝙣𝙣𝙚 𝙨𝙞 𝙫𝙮𝙩𝙫𝙖́𝙧𝙖𝙟𝙪́ 𝙖𝙠𝙪́𝙨𝙞 𝙞𝙢𝙪𝙣𝙞𝙩𝙪 𝙫𝙤𝙘̌𝙞 𝙫𝙥𝙡𝙮𝙫𝙤𝙢 𝙣𝙚𝙜𝙖𝙩𝙞́𝙫𝙣𝙮𝙘𝙝 𝙚𝙣𝙩𝙞́𝙩!!! 𝘼𝙠 𝙣𝙞𝙚, 𝙣𝙖𝙨̌𝙖 𝙫𝙞𝙗𝙧𝙖́𝙘𝙞𝙖 𝙥𝙧𝙞𝙩̌𝙖𝙝𝙪𝙟𝙚 𝙣𝙚𝙥𝙧𝙞𝙖𝙩𝙚𝙡̌𝙨𝙠𝙮́𝙘𝙝 𝙙𝙪𝙘𝙝𝙤𝙫 𝙖 𝙢𝙮 𝙥𝙤𝙙𝙫𝙚𝙙𝙤𝙢𝙚 𝙥𝙖𝙙𝙖́𝙢𝙚 𝙥𝙤𝙙 𝙞𝙘𝙝 𝙫𝙥𝙡𝙮𝙫.
    🚀”𝙑 𝙙𝙪𝙘𝙝𝙤𝙫𝙣𝙮́𝙘𝙝 𝙨𝙛𝙚́𝙧𝙖𝙘𝙝 𝙨𝙪́ 𝙗𝙮𝙩𝙤𝙨𝙩𝙞, 𝙥𝙧𝙚 𝙠𝙩𝙤𝙧𝙚́ 𝙨𝙩𝙧𝙖𝙘𝙝 𝙖 𝙨𝙩𝙧𝙖𝙘𝙝 𝙫𝙮𝙘𝙝𝙖́𝙙𝙯𝙖𝙟𝙪́𝙘𝙞 𝙯 𝙘̌𝙡𝙤𝙫𝙚𝙠𝙖 𝙥𝙤𝙣𝙪́𝙠𝙖 𝙟𝙚𝙙𝙡𝙤, 𝙚𝙣𝙚𝙧𝙜𝙞𝙪. 𝙈𝙚𝙙𝙯𝙞 𝙣𝙖𝙟𝙣𝙞𝙯̌𝙨̌𝙞𝙚 𝙚𝙣𝙚𝙧𝙜𝙞𝙖 𝙥𝙖𝙩𝙧𝙞́ 𝙨𝙩𝙧𝙖𝙘𝙝. 𝙎𝙩𝙧𝙖𝙘𝙝 𝙢𝙖́ 𝙤𝙙 𝟬,𝟮 𝙙𝙤 𝟮,𝟮 𝙃𝙯 𝙖 𝙤𝙥𝙧𝙤𝙩𝙞 𝙩𝙤𝙢𝙪 𝙑𝙙̌𝙖𝙘̌𝙣𝙤𝙨𝙩̌ – 𝟰𝟱 𝙃𝙯.Všetko je vo vesmíre vibrácia, frekvencia a energia a ak chceme pochopiť tajomstvo vesmíru, musíme rozumieť aj týmto termínom. – Nikola Tesla
    🚀Keď ľudia nemajú úzkosť a strach, potom tieto stvorenia hladujú…Ak strach a úzkosť vyžarujú z ľudí a prepuknú v panike, potom tieto stvorenia nájdu vítanú výživu a stávajú sa čoraz silnejšími. Tieto bytosti sú nepriateľské voči ľudstvu.
    🚀Pred takmer 100 rokmi vydal Steiner v sérii 14 esejí publikovaných pod názvom Pád duchov temnoty varovanie budúcich generácií pred možnou mierou masovej kontroly, celkom podobné víziám, ktoré predstavili Orwell (1984) a Huxley (Prekrásny nový svet). Steiner predvídal budúcnosť, kde by vakcíny mohli ukradnúť našu duchovnú podstatu.
    🚀Na Zemi začali intenzívne pôsobiť padlí duchovia, odvedení z duchovných svetov.” Prejavilo sa to hlavne v ľudskom myslení a vnímaní okolitého sveta. – Rudolf Steiner
    🚀To, čo sa momentálne deje, je boj o Tvoju pozornosť. O tvoju energiu, Dušu. Oni vedia kým si a pokiaľ si to nezačneš uvedomovať aj ty, budeš stratený v tomto kruhu a budeš ako otvorená brána pre hostí, ktorí nemusia byť vôbec príjemní.
    🚀 Pamätaj:
    𝙏𝙤, 𝙘̌𝙤 𝙫𝙮𝙯̌𝙖𝙧𝙪𝙟𝙚𝙨̌, 𝙩𝙤 𝙥𝙧𝙞𝙩̌𝙖𝙝𝙪𝙟𝙚𝙨̌.
    🚀Izaiáš 51:9 SEB
    Zobuď sa, zobuď sa a obleč si moc, rameno Hospodina! Zobuď sa ako v dávnych dňoch, ako za starodávnych pokolení! Nie si to ty, čo rozťal Rahaba a prebodol draka?
    🚀 InOwn Dreams na YouTube:
    https://www.youtube.com/…/UCV_KoS-ztJO4Ub_gphpEvDw/videos
    #inowndreams #zakonpritazlivosti #energia #osud #laska #radost #thesecret #silamyslienok #pocity #tysitvorisrealitu #svetlo #vesmir #iam
    InOwn Dreams 👩‍🚀

    Páči sa mi

  10. Vďaka Popolvár.
    Hoci som pravidelným návštevníkom blogu, nikdy som nekomentoval, ale dnes som nemohol inak, lebo ten článok stojí za to. Ak sa analytika spojí s duchovnom, až vtedy to dáva skutočný zmysel a rezonuje to celou bytosťou, celým človekom, …hoci tu stále ostávajú povedzme tie 4%… ???
    Blogu aj všetkým prispievateľom držím palce a prajem všetko najlepšie.

    Liked by 1 person

  11. Ja si dovolím ten Tvoj článok skrátiť do jednej vety. PREŽIJÚ LEN UVEDOMELÍ.

    Už sa vám stalo že ste niekam prišli kde sú malé deti a to či ono dieťa bez ohladu na to čo sa v jeho okolí dialo, upriamene pozeralo na vás a nevedelo od vás odtrhnúť pohľad ? To je tá energia ktorú vyžaruje správne naladený človek, ktorú vidia len malé ešte nezkazené deti.

    Liked by 4 people

    • “PREŽIJÚ LEN UVEDOMELÍ.” dovolim si nesuhlasit, prezije valna vacsina, to co sa deje je skor delenie. Jedna skupina si vybrala prvu cestu a druha skupina si vybrala druhu cestu. Kazdy si podvedome zvolil tu cestu, pre ktoru sem prisiel a tak je to spravne. Vsetko je v poriadku dokial nebudu chciet zapichat vsetkych a nasilim, ale verim tomu, ze to by vesmir, HNR rychlo zasiahol, musi to byt striktne dobrovolne aby to malo zmysel pre vsetkych zucastnenych. Preto suhlasim s Popolvarom, ze nema zmysel niekoho od toho odradzat, clovek si musi vybrat sam.

      Páči sa mi

      • …ano mas pravdu ze nikoho netreba od nicoho odrádzať…každý si každým svojim činom a rozhodnutím vytvára svoju budúcnosť. “ALE” Každý by sa mal ZASE znova naučiť znášať aj následky svojich rozhodnutí. Každé rozhodnutie PRÍČINA vytvára automaticky NÁSLEDOK nášho rozhodnutia. Len že keď sa pozrieme okolo seba, tak každý kto sa rozhodne či už tak, alebo onak a neskôr zistí že urobil zle tak hľadá príčinu niekde inde a nie v sebe vo svojom rozhodnutí. Predsa len priznaj me si ako sa hovorí, koľko ľudí si vie pozametať pred svojim kobercom ?
        O tejto téme existuje aj veľmi dobrá kniha od Egharta Tolleho Moc prítomného okamžiku. Doporučujem prečítať každému, dokonca je aj v audio forme. Ostávam s pozdravom

        Páči sa mi

  12. Ďakujem za článok.Už od malička som sa cítila iná,hovorila som si, že to nie je tá správna doba do ktorej som sa narodila. Ale viem už, že som tam,kde mám byť. Odkedy vypukla panika ohľadom plandemie mám pocit, že všetko ide mimo mňa. Mňa sa to akosi netýka. Niekedy si pripadám ako pozorovateľ. Veľa ľudí okolo mňa sú vystresovaní, nervózni, stále sa sťažujú. Ja som absolútne pokojná. Každý večer si vyzualizujem svoju budúcnosť (pokoj, šťastie, lásku) zasielam pozitívnu energiu všetkým dobrým ľuďom. Fakt to funguje. Prajem Vám všetkým veľa pozitívnej energie.

    Liked by 3 people

  13. Ďakujem za podnetný článok, niečo podobné mi blúdi hlavou už niekoľko týždňov a tento článok tomu dal ucelenú formu.
    Jediné čo mi tam nesedí je že človek je napojený na dva zdroje energie. Ak platí trojjedinosť (telo, duch, duša) tak aj zdroje musia byť podľa mňa tri (pre každú zložku trojjedinosti), silno premýšľam nad tou treťou, ale nič mi nenapadá. Pomôžete?

    Páči sa mi

    • Jediné čo mi tam nesedí je že človek je napojený na dva zdroje energie. Ak platí trojjedinosť (telo, duch, duša) tak aj zdroje musia byť podľa mňa tri (pre každú zložku trojjedinosti), silno premýšľam nad tou treťou, ale nič mi nenapadá. Pomôžete?

      1. Energia z dola ..(zem ?)
      2. Energia z hora ..(slnko ?)
      3. Ty..?

      Páči sa mi

    • Jediné čo mi tam nesedí je že človek je napojený na dva zdroje energie. Ak platí trojjedinosť (telo, duch, duša) tak aj zdroje musia byť podľa mňa tri (pre každú zložku trojjedinosti), silno premýšľam nad tou treťou, ale nič mi nenapadá. Pomôžete? Simo
      1. telo ..energia z dola ..(zem)
      2. duch ..energia z hora ..(slnko)
      3. duša ..Ty..

      Páči sa mi

  14. Mnooo,… vyvstala mi jedna otázka v hlávke.

    “Ti, kteří jsou schopni milovat a dávat, již nemůžou žít s těmi, kteří jen ničí a boří.

    Cíl určité skupiny těch, kteří vás teď ovládají je jiný, než je vám předkládáno. Není to o nadvládě zla. Je to pravý opak. Jen ti, kteří mají otevřené srdce, budou schopni projít sítem. Ti ostatní, naplnění strachem, musí odejít.

    Tuto skupinu založili ti, kteří již dál nechtějí svět plný nenávisti a soupeření. Jejich plány jsou však založeny na stupni jejich poznání a pochopení. Proto se z pohledu vyšších bytostí mohou zdát jejich plány kruté. Oni to ale jinak nedokáží.”

    Toto isté presne na chlp si myslia vakcinovaní o nás. Úplne rovnaký prístup,… v čom je potom lepšia tá skupina, ktorá nechce žiť v nenávisti? Lebo úplne rovnaké heslá vykrikujú miestne slniečka…
    Zvláštny paradox! A vôbec sa mi to nepáči…..

    Páči sa mi

    • No neviem ale rovnaký prístup tu asi nie je. My nenútime nikoho do toho aby sa nemohli vakcinovať, oni nás ale do ich predstavy nútia. Takže zásadný rozdiel. A kde je pravda z toho asi aj nepriamo vyplýva. Predsa slobodná vôľa je kľúčom ….

      Liked by 2 people

      • Tak tom to nemyslela. Myslela som to tak, že oni sú ochotní obetovať ľudí s iným názorom pre DOBRO!!! Chápeš ten paradox… Čo je to potom za dobro? No s týmto sa nedokážem stotožniť.

        Páči sa mi

        • Ak je to tak tak potom by som suhlasil. Dobro nepozna obetu, iba ak vlastnu …. A to ze riadia najlepsie ako vedia este neznamena ze robia dobre a spravne. Naopak, mozu ro robit aj uplne zle. Svoju karmu si preto robia separatne.

          Páči sa mi

  15. Existuje rozhovor s 11 ročným indigovým chlapcom z ruska kde hovorí o zmenách na Zemi. Je to už staršieho data, ale napríklad v 83. otázke, ktorá mu bola položená hovorí o tom koľko ľudí zahynie na Zemi pri prechode….
    https://www.kanal22.cz/clanky/vesmir/11lety-indigovy-chlapec-vypravi-o-zmenach-na-planete-zemi–1.-dil-.html

    -> Kolik (v procentech, například) lidí při těchto změnách zahyne?
    91,76843561444444: ..

    Keď na tým tak uvažujem, je to zaujímavá zhoda okolností s vyššie uvedeným.

    Páči sa mi

      • No mne je jasné, že nikto nevie koľko ľudí prejde, ale ľudí, ktorí majú schopnosť napájať sa na nejeké polia je čoraz viac. Keď tak chodíme po rôznych weboch a seminároch, tak už skoro každý je jasnovidec, liečiteľ, vykladač kariet, duchovný vodca a tak podobne. Problémom indigových a iných ako napríklad Nostradama bude ich interpretácia toho, čo vidia.

        Páči sa mi

        • No veď hej. Ešte by sa dalo dodať, že nie je jedno na aké pole sa napájame a ako to robíme. Tí, ktorí sa napajajú na tvz. astrál veru nerobia dobre. V Rusku sa na túto tému robil veľký výskum o tom, ako na ľudský organizmus vplývajú energie, ktorými liečitelia a jasnovidci interagujú vo svojej praxi. Analýza vykonaná odborníkmi z Ruskej Akadémie národnej bezpečnosti priniesla ohromujúce výsledky. Do 7-10 rokov od ukončenia školy okolo 70% absolventov, ktorí sa liečiteľstvu aktívne a svedomito venovali zomreli na rakovinu. Je šokujúce zistiť, že také známe a všeobecne uznávané autority ako Jiddu Krishnamurti, Romana Maharishi, Vivekananda, Ramakrishna, Sri Aurobindo, Matka (Mirra Alfassa), Madame Blavatsky, Helen Roerich, Nisargadatta Maharaj, Vanga, Osho (Bhagwan Shree Rajneesh), Castaneda a mnohí ďalší tiež podľahli rakovine. Neznalosť zákona evidentne neoslobodzuje ľudské bytosti od požiadavky ho dodržiavať. Výskyt rakoviny je reakciou imunitného systému na vynútenú vnútornú rekonštrukciu interakciou s energiami vyššieho rádu. Za týchto okolností sa imunitný systém začne prejavovať nečakaným spôsobom: v reakcii na zmeny v energetike človeka spúšťa „program“ sebadeštrukcie organizmu. Energia získaná praxou alebo návštevou miest sily, ktorá evokuje hlboké zmeny v energetickej štruktúre človeka sa musia stabilizovať a premeniť na určitý druh energie prijateľný pre ľudský organizmus. Transformácia prijatej energie sa uskutočňuje prostredníctvom synchronizácie energetického systému a toku času v človeku s energetickým systémom Zeme. Tým sa zachováva vnútorný tok biologického času, ktorý sa prejavuje napr. v spomalení procesov starnutia, degeneratívnych a autoimunitných procesov. Týmto spôsobom sa dá vyhnúť rakovine. Z knihy Valery Uvarova – The Pyramids.

          Liked by 1 person

    • Zahynu skoro vsetci.Len ten fakt nie je IN.
      Predkovia nam zanechali rozpravky, aby sme prezili tisicrocia Tmy…A to co naznacujes je analogia, len v kratsom casovom obdobi..
      Rozpravky treba v kulture. Nieco malo vyvolenych im porozumie.Povolani posluchaci vsak nemaju zaruku, ze to vstrebaju…

      Páči sa mi

  16. Pan Popolvar67, velmi sa tesime, ze ste to tu posunul do tej kralicej zase o troska hlbsie [vyssie?] a este to aj stale sedi s nadpisom. Generalny strajk si kazdy musi spravit vo vlastnej hlave so svojim myslenim a poznanim.

    K zamysleniu sa oplati pozriet tento rusky film: https://www.ezopress.sk/2021/11/film-zamer-vas-prinuti-premyslat/

    Prosia zobraci.
    Dakuju Ti, ktori vedia……..

    Taka moja uvaha :
    Z hora sa na Nas akoze pozera “Prozretelnost”. A vidi a vnima vsetko, ani steblo travy sa nepohne, bez toho, aby o tom ON nevedel.
    A temer vsade vnima chcem, daj, prosim Ta daj. Sem tam ale aj zavnima uprimne a zo srdca prameniace DAKUJEM, dakujem ze si uz dal jahody, ceresne, chlieb nas kazdodenny, aj tich okolo nas, aby bezala skola zivota Zivot, Vesmir a vubec……..a este ani zdaleka vsetkemu nerozumie, ale vie, ze TEN kto Stvoril, TEN Stvoril dokanale, do atomu a Dal VSETKO presne…..a dakuje, dakuje a dakuje.

    A ake svetielko SI vsimne….. co Vas viac oslovi ?

    Ako hore, tak aj dole…………Hermes Trismegistos

    Mozno a mozno aj nie….opat je to len na kazdom z nas, ako sa rozhodneme.

    Obrovske Dakujem kazdemu, kto prebudza svojou snahou, trpezlivostou, humorom, laskou a niekedy aj kopancami do …….ved viete kde.

    Popolvar nakoniec oslobodil princeznu a s nou sa prepracoval ku kralovstvu ………ze by nebeskemu….a to je udajne v Srdci kazdeho z Nas.

    Páči sa mi

  17. Ono to vidno na reakciách, aj na rúškach aj na ďalších činoch. Niekto má napr. 2 rúška, iný respirátor, ďalší len rúško a iný iba najtenšiu možnú látku no a niektorí úplne bez rúška.

    Švejkovanie som už opustil, provokácie sú nieže z minulého storočia, ale predminulého. Skrátka, nemožno sa dva roky trvale jedovať. Teda možno, ale je to cesta do hrobu. Preto prajem autorovi aj ostatným pokoj a zdravie.

    Liked by 1 person

  18. Chlapce!
    Mas gule?
    Mas gule zbavit sa anonymity? Mas gule stiahnut so sebou obcinu?Mas gule na realny boj?
    NEMAS!
    ANI JA!
    Preco?
    Bo chceme existovat vo svojej komfortnej zone co najdlhsie!
    Tot problem…
    Treba to “odhodit” a realizovat svoje poslanie . Tu a teraz!
    S bojom , ci bez boja….
    A…..i proxi vojnamoze byt

    t

    Páči sa mi

    • To nie je o “guliach” a odvahe vytiahnuť do boja. Otázkou je ako, akou formou, aby to nebolo o zúfalej odvahe s posledným “hurrááá!!!” s bajonetom na flinte proti tankom…, a nemou otázkou vo vyhasínajúcich očiach, hľadiacich do nebesky modrých diaľav: “mal tento zúfalo odvážny čin nejaký zmysel, alebo sa to dalo inak, lepšie?”

      Páči sa mi

Pridaj komentár