Oznamy a čistenie žalúdka

Klasika: Otázky do rubriky “Otázky a Odpovede” môžete položiť do stredy 22:00 t.j. 01.12.2021-na deň potrpím, na hodiny až tak nie. Označte otázku slovom otázka a prosím minimalizujte diskusiu pod otázkami, lebo nielen mi komplikuje prácu, ale aj zabránilo tomu, čo minule.

Bezpečnosť: Prosím Vás celé meno a priezvisko sem nepíšte, také príspevky nielen nebudem schvaľovať kvôli VAŠEJ bezpečnosti, ale aj ich budem mazať.

Článok na zajtra (streda): Bude na druhý blog (60% som si istý).

Pre mojich “kritikov”: Vyliali ste na mňa vedrá špiny a daktorí z vás začali zbytočnú drámu a nazvali ma naivným. Budiš, ale teraz vážení to čistenie žalúdka:

  • Čo ste urobili okrem nariekania a bedákania? Lebo nariekate a bedákate ako stará baba namiesto toho aby ste veciam postavili ako chlap a urobili ste niečo zmysluplné zhadzujete cudziu prácu lebo neposkytujete alternatívu resp. riešenie.
  • Že 75% ľudí sa správa ako ovca? A vy si myslíte, že v časoch Bernoláka, Štúrovcov a Štefánika bolo to inak?! A koľkým “ovciam” ste nahlodali alebo rovno zničili programovanie, žiadnemu? No, tak prestaňte vypisovať a priložte ruku k dielu.
  • Že neoprávnene kritizujem a nerobím nič len píšem blog? A mám robiť všetko? Nestačí, že mám prešustrovať tony informácie aby som mohol robiť analýzy, prognózy, vytvárať kostru pre budúcnosť a aj spolu-moderovať jedno fórum, ale mám podľa vás ísť aj medzi ľudí a prehodiť kus reči? A to mám kedy a namiesto čoho robiť vážení?!
  • Že je to ťažké a je ľahšie sa pridať k niekomu? To beriem, ale uvedomte si niekoľko vecí: dobré veci nie sú zadarmo a na ich získanie treba vynaložiť dajaké úsilie s tým, že nesiete sami za seba zodpovednosť a potrebujete ostatných na prežitie.
  • Že som na vás príliš tvrdý a zniem naštvane? To si píšte, lebo nielen robíte presne to, čo som v minulosti kritizoval, ale aj to, že očakávate od iných aby za vás urobili vašu robotu a keď veci nejdú podľa vašich predstáv tak otvárate svoju hubu. Takto lepší svet nevybudujeme a keď to budete robiť aj inde, tak z každej skupiny vás vykopnú, čo môže pre vás znamenať smrť, lebo už nebude vám umožnené priživiť sa na cudzej práci a berte to ako varovanie.  Pripomienka pre tých, ktorí nechcú otvárať odkazy:
    • Sedíte na zadku a čakáte, že “niekto s tým niečo urobí” a keď začne robiť, tak je to celé zlé lebo nie toto ste chceli.
    • Sedíte na zadku a hovoríte si: “ak niekto začne, tak sa k nemu pridám” a niekto začne, a vy naďalej sedíte na zadku lebo hovoríte “však je sám, čo sám zmôže?”.

Takže poučiac sa zo včerajška odteraz toxické komentáre bez milosti budem mazať bez ohľadu na to, že aký informačný obsah to má, a čo je toxické posudzujem ja a @popolvar67 s @jox13, ktorí ako editori teoreticky majú na to už právo. Ďalšia vec je, že tých, ktorí opakovane porušia toto pravidlo banujem rovno.

S pozdravom

Oracle 911

Výzva: prosím začnite čítať hrubé knihy (je to fuk s ktorým začnete), v nadchádzajúcom období znalosti v nich obsiahnuté budeme potrebovať všetci.

Poznámka: Diskusia je nižšie a je otvorená.

94 thoughts on “Oznamy a čistenie žalúdka

  1. Máte pravdu, dobre že ste im vytreli oči…ibaže takýto to bud robia schválne alebo sú až takí sprostí…a ani jeden z týchto dôvodov nestojí davat sa kvôli nim dole,na nízke frekvencie.. Mňa tiež z času na cas vytocia tak že vybuchnem..ale na nich platí už iba ignor.. Jox vďaka za články,nám teda pomáhajú …rozšíriť si obzor, vypočuť či máme rovnaký názor alebo povzbudiť.,dik za vašu prácu. Jojka

    Dňa ut 30. 11. 2021, 7:37 Blog o verejnom živote a problémoch Slovenska napísal(a):

    > oracle911blog posted: “Klasika: Otázky do rubriky “Otázky a Odpovede” > môžete položiť do stredy 22:00 t.j. 01.12.2021-na deň potrpím, na hodiny až > tak nie. Označte otázku slovom otázka a prosím minimalizujte diskusiu pod > otázkami, lebo nielen mi komplikuje prácu, ale aj zabránil” >

    Liked by 2 people

  2. Ahoj ori, mam 2 otázky :
    1. otázka znie: ako to bude s povinným očkovaním? Stále verím, že nás len strašia, robia psychický nátlak, avšak tlak je obrovský… desí má tá neskutočná nevraživosť medzi ľudmi, väčšina zdravotníckeho personálu v nemocnici je agresívna až dokonca má postoj k neočkovaným pacientom s covidom, že no a čo- ak sa mu niečo stane tak jeho chyba – mal sa zaočkovať (mimochodom z väčšej časti sa jedna o pacientov s úplne inými diagnózami, ktorým vyšiel len pozitívny test, a chudáci umierajú veľakrát pre nedostatočnú a nekvalifikovanú starostlivosť – keď sa o kardiaka stará oftalmológ tak čo by sme čakali, však? – toto je čistá pravda a realita v našich nemocniciach.
    2.otázka – čo bude so zdravotníkmi, ktorí odmietajú vyšetrenie pacientov bez OTP, podpisujú sa pod očkovanie a pritom vôbec neriešia iné zdravotne rizika? Budú neskôr riešení, potrestaní?
    Ďakujem za odpoved

    Liked by 5 people

    • Na otazku c 2 si dovolim odpovedat.
      Som sukromny lekar a pre mna je pacient kazdy, kto mi da doveru a chce pomoct. Odmietam lepit po dverach vsakovake kraviny.My si zijeme povodny lifestyle…
      Pracovat budem tymto stylom dotial, pokial mi nazatvoria ambulanciu.
      Ak tak aj bude! Budem pracovat “na cierno”..pacientov je habadej…
      To iste budu robit vedomi pedagogovia ci ine profesie…
      Ak ma niekto nahlasi, tak pracovat nebudem.Bude “nasrana” spolocnost, vcetne mna…
      Nebudu dane, nebudu odvody…budu rabovacky…
      Zbytok si domysli.

      Liked by 2 people

      • Ja mám rovnaký postoj, tiez vyšetrujem každého a nezaujíma má či je alebo nie je zaočkovaný alebo testovaný. Asi mám však tu smolu, že v mojom okoli je odhadujem 95% lekárov, ktorí hrajú tuto špinavú hru. Ďakujem za príspevok – že ešte stále sú tu lekári so zdravým rozumom. Je nás však malo …

        Liked by 3 people

      • P.Free6370 ste lekár? Ak áno, chcem sa spýtať aký názor máte na užívanie ( pitie po kávovej lyžičke) koloidného striebra. Kúpil som v lekárni AG 100 ( ppm 10). Lekárnička mi nepovedala nijak, že na vonkajšie použitie, ale na nete sú návody. Koloktal som s ním ústa, aj do nosa som si kvapol ,a zdá sa mi že pomaha . Môžem koloidne striebro smelo piť? Alebo si môžem niečo poškodiť. Ďakujem vopred za odpoveď. S pozdravom Štefan f.

        Páči sa mi

  3. Ori, súhlas a podpora.

    Otázka 1: mám problém s povinným očko podporovaným Putinom + Zemanom. Prosím Tvoj koment.
    Otázka 2: Drogo kauza Plačková, smrť svedka v base, deje sa niečo na pozadí alebo už ututlali?

    Ďakujem.

    Liked by 3 people

  4. súhlasím, aby nenávistné komentáre boli mazané, Zloby je dosť všade navokol, tak načo ju púšťať aj sem. Avšak oponentné a nesúhlasné názory podané vecne, jednoznačne nechať, pretože nútia zamyslieť sa a doladiť vlastnú analýzu.
    K dovodom prečo mnohí nepriložia ruku k dielu je aj to, že čakajú, až tých, čo niečo robia, bude vačšina – vlastná zbabelosť nepustí.
    Konkrétny priklad z minuloročného celoplošného testovania: v nemenovanej firme skoro polovica zamestnancov kuloárne odmietala sa ho zúčastniť. Šéfka odborov v tejto firme, tiež odporkyňa testovania sa rozhodla, že ich skrze odbory zastreší, a takto dá váhu ich vzopretiu sa nezmyselnému testovaniu. V deň “D”, až na pár výnimiek vrátane šéfky odborov, aj tí kuloárni “hrdinovia” poslušne ako ovce naklusali v daždi a vetre po svoju špajľu pod epifýzu. Má zmysel bojovať a ísť s vlastnou kožou na trh kvoli ovciam? Nemá! Zmienená šéfka odborov dala výpoveď a z firmy odišla…
    A tak je to aj s očkovaním. Tento boj musí v sebe a za seba vybojovať každý sám a až následne vnútorne pevne rozhodnutý a tlakom okolia zocelený sa spojiť s tými, čo už tiež tento boj ako on zvládli.
    Stále mnohí veria a dúfajú, že ich osobný boj vybojuje za nich niekto iný: Putin, Zeman… Putin mlčí a Zeman je za povinné očkovanie. A tým, čo čakajú na Godota sa zrútil svet. Do pár dní sa dajú poslušne zaočkovať, pretože im vlastná zbabelosť prevziať zodpovednosť za následky svojho rozhodnutia bráni postaviť sa sám za seba – byť ten povestný Sám vojak v poli!
    Oká sita sa stále zužujú a speje to k povestnému oku ihly a ťave z Ježišovho podobenstva. Za jeho čias podobenstvo, dnes čoskoro realita.
    Kaźdý z nás bude preskúšaný a kaźdý z nás sa bude musieť pravde o sebe samom pozrieť do očí. Masky padajú a padnú každému. Imidž (pretvárka) je na nič – v dnešnej dobe neobstojí.

    Liked by 11 people

    • pod toto sa podpisujem
      ludia , su od svojej podstaty zbabeli, vypocitavi, lenivy, zakerni…..
      vynimky potvrdzuju toto pravidlo
      to ošuchane slova a činy stale plati , ked pride do tuheho, pride na vec, tak sa zbabelo zachovaju
      kazdy sa stazuje, ma hrdinske reči, ale ide do obchodu, ci urad, lekar,…a nasadi si ruško, podriadi sa, vsak to mu az tak neuskodi….tak isto sa postupne prisposobi aj vakcine….ruškom to zacina, uz je podriadeny
      mal som konflikt v Lidli, ( lebo bez ruška mi nachceli nablokovat tovar), ,zavolal som policajtov, vonku sme to riesili, pilicajti , ja , veduci a zástupkyňa predajne, okolo sa stale pohyboval a snoril o com sa hovori nejaky chlapik….ked sme raport rozpustili , tak ku mne dotycny dosiel, ze ci by som nahravku videa, ktore som si z toho robil, nezavesil na ich FB, ze oni su taka skupina, ktora bujuje proti ruskam, ze on sa nechcel do mojej zalezitocti miesat, by to nebolo blbe ze ked len cakal vonku na manzelku, ktoru posla do Lidla nakupiť ( samozrejme tam isla s ruškom), tak nas pred Lidlom len pocuval….no aky to bojovnik, nepridal sa ku mne ked som riesil situaciu ochrany svojich zakonnych prav a navyse poslal svoju zenu s ruskom nakupiť žradlo, iste si o tom večer na FB podiskutovali….tak taki su to ti nasi FBkovi a krcmovi hrdinovia…
      kazdy zacina od seba, daj kua dole ruško , nikdy a nikde ho uz kvôli korone nenasad, rušom to zacina a potom sa moze nieco pohnut
      adobtoval som si jedno srbske prislovie: ,,radsej umriet po stojacky, ako žiť na kolenach”….

      Liked by 7 people

    • @popolvar67 vďaka Ti za tento koment…totálny súhlas, masky padajú a presne sa nám ukazuje kto je kto….a tá zbabelosť prevziať zodpovednosť za svoj život je už nenormálna….ešte raz vďaka Ti a samozrejme aj @oracle911….čítam tu všetko aj všetky komentáre a nad každým jedným sa zamyslím, či sa mi páči alebo s ním nesúzním. Mám malý obchodík a tú zákernosť a zlobu vidím denne až mi je z toho smutno a ťažko.

      Liked by 1 person

  5. Ori dakujem za vyborne clanky, uzasnu robotu robite a vela energie do toho davate, ja sa KSB venujem 2 roky a Vas blog sledujem zhruba rok, a aj vdaka nemu som zacal vnimat procesy celistvejsie.

    Otazka:
    1. Medializovalo sa v poslednom case ze Pelle by mozno podporil koaliciu v povinnom ocko. Stale mate postoj ze Pelle s Ficom su nanajski chlapci? Ak ano, aky proces Vas v tom utvrdzuje?
    2. Zilinka sa opat aktivoval. Najprv otvorenym listom Mazakovi, potom s tym ze chce rekonstrukciu umrtia Lucanskeho. Ideme do finale? Ide upalit Ustavny sud a aj Kolikovu a spol naraz?
    3. Bude na obrat dostatocne medialne krytie (lebo mam pocit ze co nezaznie v telke pre vacsinu obyvatelstva akoby neexistovalo)? Je mozne ze informacne pole podrzi ta3, ktoru minuly rok kupil Ivo Valenta, ktory vlastni aj parlamentni listy?
    4. Co poviete na clanok o Saganovi (https://sport.aktuality.sk/c/7cnvc2x/cyklistika-peter-sagan-monako-zatknutie-alkohol-koronavirus/), uverejneny 22.11., je to signal GP ze korona divadlo konci?

    Za odpovede velmi pekne dakujem.

    Liked by 2 people

  6. pre Vás aj Sonice. Problémom nie je diskusia založená na faktoch. Tam sa dá aj uletieť. Problémom je, keď je diskusia mimo tému na rozbíjanie danej témy, alebo sa ide len po osobe a nie po merite veci. Na tento blog, ako už veľa krát povedané ctenými čitateľmi, chodia (vrátane politikov) ľudia pre analýzy, ktoré sa snažíme priniesť v najlepšej možnej miere. Preto rozbíjači idú do spamu. A tiež ten, kto uvádza plné meno, pre vlastnú bezpečnosť.

    Liked by 1 person

  7. Ahoj Ori,

    otázka:
    Poprosím ťa okomentovať vyhlásenie ruského akademika Dr. Redka, ktorý ohlásil, že vakcíny sú zločin, a to vrátane Sputnika. https://www.infovojna.sk/article/video-rusky-akademik-dr-redko-oznacil-vakcinaciu-proti-covid-19-za-klamstvo-zlocin-a-cisty-biznis-naco-sa-preboha-ockujete-ked-sa-neustale-siri-vzdy-novy-kmen-koronavirusu Blíži sa koniec Putina, ktorý v ZSSR 2.0 už nemá vládnuť? Prečo Putin (a tiež Orbán, Zeman) nezaujal rovnaký postoj ako Fico – Blaha? Ďakujem za odpoveď.

    Liked by 4 people

  8. Oracle, děláš to dobře. Za vším, co publikuješ je ohromná dřina a ještě přitom dáváš hlavu na špalek. Křišťálovou kouli nemáš a tak musíš zvažovat každé slovo. A s těmi kritiky si starost nedělej. Každý má možnost si ověřit, zda on osobně přispěl k dílu. Stačí se podívat do svého svědomí. A to mu pravdivě odpoví, jestli něco dělá, nebo jen polehává na gauči a čeká až to “něco” vymyslí druzí a pak že by se přidal. Takoví lidé pořád hledají vůdce. A taky nějakou hezkou ohrádku, kam by si vlezli. Hledají ji i v KSB, jenže tam žádnou nenalézají. A tak ji roztrpčeně žádají od těch, kteří jsou vidět. Petr Novák to napsal velice trefně: “Nehledej vůdce, buď jím ty!” A to chce odvahu. Přitom nikde není psáno, že každý musí být generál. Úplně stačí, schopný seržant, který si hlídá svoje stanoviště a řídí se heslem “Bij se tam kde stojíš”. A když se takových seržantů ukáže více, lidé si toho všimnou.

    Liked by 6 people

  9. V prvom rade vďaka za tento blog a za Tvoju prácu. Nie je povinnosť čítať tento blog, kto nesúhlasí s obsahom, môže sa realizovať inde.

    Otázka: Je tu viacero na povinné očkovanie, čo mňa v celku udivuje a dáva nádej je Dr. Mesík. Ide ako píla, upozorňuje riziká, vysmieva sa vládnej tlači. Nemal ban na fb ani jeden deň. Tuším sa ho mierne snažil zhodiť Beblavý, ale ináč som nezachytila nič iné. Môžem si to vyhodnotiť ako dobrý signál pre všetkých, čo sa nechcú dať očkovať? Kto za ním stojí?

    Liked by 5 people

    • svojho času bol Mesík hodnotený ako jeden z najperspektívnejších kádrov.. ale v prospech síl okolo MESA10, a pod. Nechcem mu krivdiť, to nie, možno sa mu v predsieni zjavil Anjel Strážny a precitol..
      Každopádne do budúcna vždy nech kontrolka zabliká pri tomto mene (inak ja mať takú manželku, liečim ju tiež konskými dávkami, ale nie ivermektínu, ale zdravým rozumom a prípadne chlapskejším prístupom..)

      Liked by 2 people

    • Trochu mozem napisat, kedze ho poznam osobne.
      Mesik v 90 rokoch prisiel zo zahranicia, sam sa oznacoval ako expert pri OSN a mal na starosti schvalovanie projektov financovanych zacinajucimi nadaciami, hlavne OSF v tom case oficialne na podporu zivotneho prostredia.
      Ako zarytemu BB sa mu okolo r. 2000 podarilo dost manipulativne presadit zastavenie rozbehnutej vystavby D1 pred Zilinou na 15 rokov a presmerovanie vsetkych zdrojov do urychlenej vystavby na R1 s predlzenim do BB – doteraz najdrahsi usek dialnice splacany myslim 30 rokov (4 mld € / cca 50 km).
      Politicky bol dlhsie prepojeny na SDKU a pod. ale verejne vystupoval skor ako odbornik na zivotne prostredie, dokonca zil (mozno este aj zije) v Zajezovej. Istu dobu sa odmlcal … a nejako sa znovu objavil v poslednej dobe.

      Mozno ako globalista ma nejaky ciel, mozno precitol, ked vyhodili jeho partnerku Pietruchovu z tepleho fleku na ministerstve …

      Liked by 2 people

    • Tiež mi to prišlo divné, že za svoje ostré statusy ešte nedostal ban. V komentári pod niektorým z jeho posledných statusov sa vyjadril v zmysle, vraj oľutoval svoju voľbu a sympatie k strane PS (fotky s reklamnými rámčekmi PS má stále vo svojom profile na fb). Takisto aj Miro Štec má už ostrejšie statusy a tiež nedostal ban.

      Páči sa mi

  10. Ahojte, moc tu nediskutujem ale občasne sledujem. Oracle je jedným z tých, ktorý odvádzajú v každom prípade kus páce v rámci informačného poľa a viem to oceniť. Kto ešte stále nepochopil o čom je a MÁ byť táto doba tak to zopakujem: Je čas sa napájať a spájať. Napájať srdcom a spájať v myšlienkach, postojoch a činoch. Nie je čas povyšovať prípadné nedokonalosti nad to podstatné a prácu samotnú ktorá je za tým. Kritiku obráťte na konštruktívnu a radšej prispejte niečim čo sa hodí do kontextu a pomôže spoločnej veci. Pretože verím že všetky hlavné vektory cieľov máme spoločné. Takže diskutujte alebo sa učte, alebo si aspoň začnite čítať tlsté knihy …. alebo sa len pýtajte …. každý podľa svojho stavu. Dokopy to potom bude dávať harmóniu a budeme sa takto prirodzene vzájomne dopĺňať. Pozdravujem všetkých.

    Liked by 6 people

      • Ty si taky pravy Bojovnik…nemyslim pejorativne, vazne.
        No vedz! Tym ze sa prezradis, 50% bitvy mas prehratej…
        Najhroznejsi nepriatel je ten, ktoreho nepoznas…
        Zober si rakovinove bunky. Su legitimnou sucastou tela, imunitny system ich nespozna.No ked prekonaju kriticku hranicu, vedu telo ku kolapsu…
        Jediny ich problem je, ze nie su diferencovane na rozne funkcie tela, cize zahynu s telom.
        A to je uholny kamen dneska.
        Bud zhynieme s telom.Alebo vytvorime nove telo, v uplne inom mode.
        PS
        Rakovinu vnimaju ludia v v nespravnom mode.Ked si vymenis znamienka na vyznamoch slov, tak sa da povedat , ze zijeme v rakovine a chceme vytvorit nove telo.
        A…hladame riadiaci prvok k diferenciacii nespecifickych-nezaukolovanych novotvarovych buniek.
        Novo-tvar…
        Zrejme neuchopitelne podanie, no principialne to koreluje s bytim.
        Len subjektivny pohlad.

        Páči sa mi

        • nic v zlom, ale podla toho co pises o rakovine je jasne ze o tejto problematike skutocne nevies nic, teda nic z toho co by si mohol a mal vedieť. mozem ťa ukludnitm ale do nedavnej doby som bol na tom tak ako ty, ale aj vdaka čarovnemu covidfasizmu som zacal hladat a kto hlada najde, dnes mam vedomost o tom ako je to s ,,rakovinou”, z coho vznika, ako zanika, ako prebieha a preco tak prebieha
          neexistuju zoadne rakovinove bunky, ktore putuju po organizme, neexistuje imunitny system a vela veci, ktore si za posledynch asi sto rokov Rokefelerova medicina vymyslela
          kedby ťa to nahodou zaujimalo, tak ti rad posuniem zdroj vedomosti
          PS: v Izraeli liecia rakovinu podal tohto konceptu ,čo vidno na oficialnych štatistikych umrtnosti na rakovinu na 1 mil. obyvatelov) ale len židov , ako aj židov vo svete,
          pre nežidov je to oficialne od najvyssieho rabina zakazane
          PS2: je dobre to poznať pred tym, než ti doktor oznami hrôzostrašnú diagnozu……

          Páči sa mi

            • takze pre vsetkych co im nie je jedno zdravie svoje a svojich blizkych
              tu je web https://pl.germanische-heilkunde-dr-hamer.com/, par info:
              je to vo viecerych jazykoch, ale nie po SK/CZ, ja sa to ucim v poľštine, s ktorou nemam problem, odborne vyrazy dorazim prekladacom a googlom
              je aj v RU, EN, DE, a ine,vsak uvidite
              na Slovensku aj v čechach som nasiel zopar falosnych prorokov , tzv.liečiteľov a terapeutov, ktori ako som spoznal to len pizdia a mozu ubliziť
              tato veda je postavena cisto na prirodnych zakonoch, doktor , ktory ju objavil prad styrmi rokmi zomrel vo vyhnanstve v Norsku, ale ma nim vyučenych pokračovateľov, ktori v jeho diele pokračuju, vyučuju to , maju system vzdelavania , ktory obsahuje aj skusky po kazdom stupni, ale hlavne su zamerani na rodinu, teda ako pomoct sebe a svojim blizkym, neberu terapeutov, ktori na tom chcu zarabať peniaze
              su knihy, tabulky, seminare, nie je to uplne lahke,lebo treba sa v tom vzdelavat a zdokonalovať
              ale prestane mať strach z rakoviny a uvidite co pacha medicina, len aby zarobila na tzv.rakovine

              ak bude otazka , ak budem vediet odpovedat, poviem, ak nie, budeme hladať, tiež sa to len ucim

              Páči sa mi

  11. Skvelá práca Or! Toľko zla okolo nás …. Treba ho zmazať aj v realite…! Treba ľuďom otvárať oči….
    Môj odkaz rodičom školopovinných detí: Tlačte na učiteľov, myslia si,že sú nesmrteľní, keď si dali 3. Kolo…. Voči deťom, gestapo maniere, o to viac teraz počas tohto cirkusu…. školské novely sú na ” shit” ,veď vieme. Trošku by som im vysvetlila,že deti zo škôl rodičia vezmú, a budú ich učiť doma, a oni NeBudú mať robotu tak , či onak!!!!! Už ani kolečka na kolotoči ich nezachránia.
    Učiteľom :
    K smerovaniu vzdelávania: 1. Rúško NEMôže ostať na deťoch!!!!! Je to pedagogický nezmysel … antiSociálny blud a nebudem pokračovať ,vieme svoje. 2. Deti sa musia naučiť MYSLIEŤ !!!! Nie pozerať DISpLeje!!! 3. Učitelia – VRÁTťTE diplomY…. Ak chcete v tomto gestape pokračovať!… Bodka

    Liked by 2 people

  12. V prvom rade kvitujem a plne podporujem očistu blogu od zbytočného a nikam napredujúceho smerovania.
    OTÁZKY:

    1, V situácií odkrytia katolíckej pedofílie a súčinnosti s kovid agendou mám dosť nejasno v smerovaní cirkvi a samotnej viery v kresťanské hodnoty na našom územii a samotnej EÚ. Ako si predstavuješ vývoj na druhej priorite na našom územii, myslím si že bez viery a nádeje v niekoho či niečo, budú ľudia dosť nekompatibilní, môže ohroziť rozpad katolicizmu väčšie “čoromoro” ako kovid samotný ?

    2, Na ako dlho je možné zotrvať v právnom štáte na Slovensku po rozdelení finančného systému ?

    3, Aký je tvoj pohľad na striebro a zlato po rozporcovaní globálneho ekonomického systému na segmenty a následnom stabilizovaní reálnych cien ?

    4,WINTER IS COMING – Vidíme to v plnej kráse v Anglicku, Španielsku, či Švédsku.
    Plánuješ rozvinúť tému Slnka a zmeny klímy či vrcholu 25 cyklu ?

    5,Aký je tvoj osobný názor na Praslava ? Narážam na jeho produkciu a konečnú úpravu relácie “Ako Ďalej ?” na slobodnom vysielači do dnešnej podoby.

    Páči sa mi

  13. Ani mne sa bedakanie a plač nepáči, teraz keď treba držať spolu a vschopiť sa ako fyzicky aj mentálne. Všetci sa dajme dokopy či už očkovaný neočkovany. Z domu všetci plaču a nadávajú, tak im ignirujme všetky nariadenia a držme spolu. Nech dá info jeden druhému ak sa bude diať “novodobé” bezpravie… Lebo v jednote je sila a spolu si pomozeme a môžme byt aj ukážkovo prvý v histórii kto tento neomarxcizmus vyženie….. Alebo vám treba od mami preplesk??

    Páči sa mi

  14. Na zaver mojho zastavenia sa Tu…/ objektine ci subjektivne….nech si kazdy sam odpovie na nizsie slova, nie som “rektoanalny akrobat”/.
    Orakulum tu strati kopec casu…/skuste si to niekde, kde ste doma…fb, telegram, lbry…ci inu platformu….spusta prace…/
    Podava relevantne informacie v predstihu.
    Evokuje tvorbu novych myslienok, napadov, suvislosti…
    Vsetko su to pozitiva…a mnoho dalsich.

    No banovat v buducnosti ine prispevky , opacne ,ci agresivne …je negativum.
    (Rastlinka zo SKLENNIKA je slabsia ako ta,oslahana vetrom, chladom…)

    Kto sem zabludil, neprisiel nahodou /okrem trollov, a i tych treba../.
    Oponenturu treba vyargumentovat.A to staci. O to silnejsia bude komunita…

    Howgh!

    Páči sa mi

  15. Zo zaciatku som s tebou suhlasil len malokedy, casto si pisal “blbosti” (ale zase casto aj dobre) a aj si sa mi zdal byt namysleny, ci to tak aj naozaj bolo neviem, osobne ta nepoznam. Niektore clanky som poriadne ani nedocital a sporadicky som chodil na tento blog. Postupne sa to zlepsovalo a dnes chodim na tvoj blog denne ci je nieco nove a precitam si kazdy jeden aj s diskusiami. Ber to prosim odo mna ako snahu o konstruktivnu spatnu vazbu, ktoru od ludi urcite potrebujes. Rozhodne ta nechcem urazit, znechutit ani hatovat ani nic podobne, prave naopak. Drzim ti palce a aj tvojej praci, ktora nie je jednoducha. Ist s kozou na trh a davat analyzy a predikcie v takejto dobe je extremne narocne.

    Co sa tyka tvojich odkazov na ine stranky su super, nepozeram vsetky, ale vdaka mnohym som sa dostal k velmi zaujimavym informaciam a zdrojom, ku ktorym sa odvtedy pravidelne vraciam.

    Co sa tyka mazania nevhodnych komentarov, s tym 100% suhlasim. Nie som na ne zvedavy a v diskusii ocakavam vecne komentare.

    V kazdom pripade ti velmi drzim palce, bud v klude, pri zemi, s pokorou a vytrvaj, nenechaj sa rozhodit od ludi, ktorych je to ulohou ti hadzat polena pod nohy. Dakujem tebe aj ostatnym chalanom za ksbforum a aj za tento blog.

    inak, neviem ci poznas, ak nie, bude sa ti to pacit 🙂
    Milgramov experiment (Štúdia podriadenia sa autorite)

    OTAZKA:
    https://fb.watch/9Cq2pwLorl/
    Blaha v tomto videu dost ozvucil pociatok covidu, celkovo mi to pride ako zacatie noveho narativu, zaklady pre nove infopole, ktore sa bude zrejme pravidelne rozsirovat a pritvrdzovat. Tak trosku je toho potvrdenim aj dalsie skvele video o hoaxoch, ktore mu FB zcenzuroval. Osobne si myslim, ze sa to bude stupnovat spolu s dalsimi procesmi vo svete a navzajom doplnat (nieco v tom zmysle ako to uz dlhsie pises ty, ak som to spravne pochopil). Celkovo referendum na slovensku ani nebude, netreba, o referendum ani nejde, je to len vabnicka v popredi co kupuje cas. Mna zaujima co si o tom videu myslis ty, ci je to len jedno z dalsich videi v rade,alebo zaciatok …. konca? Dakujem

    Liked by 1 person

  16. Otázka
    Pamäť davu je dva týždne. Aká je pamäť sveta – 100 rokov? … ak Eleanor McBean (1905-1989) v knihe Otrávená ihla opísala Španielsku chrípku (“zomreli len očkovaní!”) ako výsledok očkovania amerických vojakov. Dnes je situácia podobná ak nie identická.

    Páči sa mi

  17. OTÁZKA:
    Čo hovoríš na akciové trhy 26.11.2021? Priznávajú finančné trhy, že sme sa ocitli v bubline, pričom ceny akcií nie sú v súlade s reálnou ekonomikou?….

    Páči sa mi

  18. OTÁZKA:
    Milý pán Oracle, prosím Vás o odpoveď na dve otázky. Ak sú hlúpe, vopred sa ospravedlňujem, som len začiatočník v tejto oblasti, čestne priznávam, že o politiku, či už domácu, alebo zahraničnú, som sa začala zaujímať až po spustení corona divadla, až to mi otvorilo oči.
    1. Ako sa pozeráte na predikcie, články pána Petra Cvalína ( https://www.facebook.com/petr.cvalin.58), do akej miery sa ním predikované procesy, či už na globálnej úrovni , alebo aj v našom geografickom priestore naplnia, uskutočnia. Resp.aký postoj k nim zaujať, nachádzam v nich myšlienky totožné, ale aj rozdielne s tým, čo čítam na Vašom blogu.
    2. Nedávno pán Fico v rozhovore na Infovojne vyjadril obavy v súvislosti s výpravou Sorosovho syna po európskych krajinách (vieme, že po jeho návšteve Rakúska, vláda ohlásila povinné vakcinovanie). Samozrejme, vieme, že niektorým európskym lídrom, politikom prišiel dávať príkazy, inštrukcie, čo robiť, ako postupovať. Ide mi však o maďarského premiéra V. Orbána, pretože p. Fico sa v tejto súvislosti vyjadril, že by nechcel byť na jeho miesto, ľutuje ho. Orbána vnímam ako odbojného, tzn. že aj on by mal napĺňať inštrukcie dané Sorosovcami? A prečo? Dobre som to pochopila?
    Ďakujem Vám veľmi pekne za odpovede, ak, samozrejme, uznáte za vhodné na tieto , zrejme hlúpe , otázky odpovedať.

    Páči sa mi

  19. Moja prvá otázka resp. poprosím o názor či vyjadrenie… pozrel som posledného Pjakina, https://rutube.ru/video/eca80fbc7699b4470ff6261a6cd1e450/. Nerozumiem (kiežby len) jednej veci. Pjakin sa vyjadruje o koronašialenstve v Rusku (cca od 40-tej minúty), ale hovorí to ako keby Kremeľ za to nemohol… My máme psychopatov vo vláde, a tak to vypadá… ale prečo Putin toto “dovolí”? Pre Kremeľ nie je problém vydať nariadenie o zákaze vynucovania QR-izácie Ruska a/alebo vynucovaniu vakcinácie… Nevidím rozdiel medzi vládami v USA/EU a vládou v Rusku (resp. dianím po celom svete).

    Páči sa mi

  20. OTÁZKA
    Moja prvá otázka resp. poprosím o názor či vyjadrenie… pozrel som posledného Pjakina, https://rutube.ru/video/eca80fbc7699b4470ff6261a6cd1e450/. Nerozumiem (kiežby len) jednej veci. Pjakin sa vyjadruje o koronašialenstve v Rusku (cca od 40-tej minúty), ale hovorí to ako keby Kremeľ za to nemohol… My máme psychopatov vo vláde, a tak to vypadá… ale prečo Putin toto “dovolí”? Pre Kremeľ nie je problém vydať nariadenie o zákaze vynucovania QR-izácie Ruska a/alebo vynucovaniu vakcinácie… Nevidím rozdiel medzi vládami v USA/EU a vládou v Rusku (resp. dianím po celom svete).

    Páči sa mi

  21. Dobrý deň Ori.

    Otázka: Ak si zachytil informáciu o mladom chalaniskovi z Trnavy, majiteľ Hollywood burger, myslíš, že má čisté úmysly? Lebo už sa vynára protistrana, ktorá ho špiní….

    Ďakujem za odpoveď.

    Liked by 1 person

  22. Vsetci co tu odsudzujete niekoho co sa snazi nieco urobit by ste na miesto posudzovania mali zacat nieco HMOTNÉ vytvarat, pratoze po tejto informacii vam uz moc casu neostava. A POKIAL STE SA NEZOBUDILI UZ VCERA, TAK DNES JE UZ NESKORO. A teraz ta informacia.

    European Commission President Ursula Von der Leyen has urged countries within the European Union to “think about” mandatory Covid vaccinations for citizens, as the bloc prepares a “common approach” against the pandemic.

    Speaking at a news conference, the European Commission chief suggested that member states should move towards mandatory Covid vaccination to help prevent the spread of cases and a further spike in infections due to the emergence of new variants, such as the omicron strain.

    “I think it is understandable and appropriate to lead this discussion now, how we can encourage and potentially think about mandatory vaccination within the European Union,” von der Leyen stated, adding that fighting the pandemic requires a “common approach” across the bloc.

    Preklad :
    Predsedníčka Európskej komisie Ursula Von der Leyenová vyzvala krajiny v rámci Európskej únie, aby “premýšľali o” povinnom očkovaní občanov proti Covid, keďže blok pripravuje “spoločný prístup” proti pandémii.

    Šéf Európskej komisie na tlačovej konferencii navrhol, aby členské štáty pristúpili k povinnému očkovaniu proti Covid, aby pomohli zabrániť šíreniu prípadov a ďalšiemu nárastu infekcií v dôsledku objavenia sa nových variantov, ako je kmeň omikrón.

    „Myslím si, že je pochopiteľné a vhodné teraz viesť túto diskusiu o tom, ako môžeme podporiť a potenciálne uvažovať o povinnom očkovaní v rámci Európskej únie,“ vyhlásila von der Leyenová a dodala, že boj proti pandémii si vyžaduje „spoločný prístup“ v celom bloku.

    Páči sa mi

    • Na vyhodnotenie tejto udalosti asi bude potrebné viac informácií, resp. udalostí, ktoré ešte v krátkej dobe asi nastanú … Jednou z možností, ako sa to dá vysvetliť, že je to podaná ruka niektorým našim vrcholným predstaviteľom, aby z tej situácie, ktorú vytvorili na základe niekoho príkazov, dokázali čo možno najšetrnejšie vyjsť … Určite si pamätajú na zábery, ako USA náhle opustili Afganistan a kde zostala väčšina ich pomocníkov … A situácia ich životov, moci a vplyvu sa otočí o180 stupňov a môže to skončiť rôzne, podľa “ich zásluh”. Keď končil komunistický režim, tiež po stiahnutí “ochrannej ruky” ZSSR zostalo nemálo oddaných funkcionárov “svojmu osudu” … Najmocnejší pán vtedajšieho Rumunska, by tiež možno pár mesiacov dozadu si ani len nevedel predstaviť, ako môže skončiť … Každý nech je v akejkoľvek pozícii musí rátať s tým, že “ochrana” netrvá večne a raz spravodlivosť príde …

      Liked by 4 people

      • Iba poznámka, videl som tu niekde link na mapu, ktorá tomu nasvedčuje, prvé čo mi napadlo Praha – Maharal (Židia a židia, viď. VK aeroneťácky), ale beriem to celé s rezervou.

        Páči sa mi

  23. Zdravia Ori,

    v prvom rade neskutočná vdaka za prácu a čas, ktorý jej venujete.
    A teraz otázka znie: Čo hovoríte na skupinu, ktorá sa začína vytvárať v pomerne veľkom množstve členov http://www.jedenzavsetkychvsetciza.sk. Citujem z uvedenej stránky: “Dokumenty OPPT, zverejnené 25. decembra 2012. Poverenci skupiny One People’s Public Trust sú veľmi schopní jedinci, medzi ktorých patria profesionálni právnici, ktorí v spojení s pozitívnou skupinou v rámci finančného systému vykonali rozsiahle vyšetrovania masívnej sprenevery a krádeže, ktorá v súčasnosti prebieha.
    Za použitia maximálnej prezieravosti došla skupina OPPT k záveru, že korporácie, ktoré operujú pod maskou demokratických vlád a finančných systémov, páchajú zradu na ľuďoch tejto planéty, a to bez ich vedomia a dobrovoľného súhlasu. Prostredníctvom série REGISTRÁCIÍ firiem, uskutočnenej ľuďmi tejto planéty, ktorá sa týkala aj zeme, vzduchu, morí a všetkých výtvorov z nich vzniknutých, boli právoplatne a náležite zrušené a vylúčené všetky nezákonné vlastnícke nároky a úkony správy alebo riadenia zo strany vedúcich predstaviteľov, agentov a príjemcov, a to na základe ich slobodného rozhodnutia neodčiniť spáchané škody. Finálnu správu z vyšetrovania nájdete tu: http://www.scribd.com/doc/118067922/PARADIGM-DOCUMENT-FROM-THE-TREASURY-FINANCE-AG-INDUSTRIESTRASSE-21-CH-6055ALPNACH-DORF-SWITZERLAND.“
    A otázka c.2.: aký je Vás názor na OPPT? Je to systém, ktorým sa budeme ako SR uberať? Dakujem za odpoved

    Páči sa mi

  24. Spätné upozornenie: Otázky a odpovede č. 144 | Blog o verejnom živote a problémoch Slovenska

  25. Bojuj tam kde stojíš!
    Oracle nemusíš vymazavat ich príspevky. Je to jednoduché, nechápu! Ak by nevideli rozbití svet, tak by to nepísali, či by tak nemysleli. Tiež sú len v nejakom bode postupu ci vzostupu. A ci pochopia, či nepochopia to co si napisal je to len ich chápanie sveta.
    Držím palce a takýchto ľudí by si mal kúsok postrknut dopredu.

    Páči sa mi

    • Peter ten problem je v tom, že vytváranie kaleidoskopu miesto mozaiky pri čitanosti 390 000 videni za mesiac je uz problematické. A nezacali diskutovať len ľudia s kaleidoskopom, ale vidno, ze som zacali chodiť profi diskutujuci na nicenie diskusie z troll fariem.
      toť môj názor na zaklade toho, čo som videl a vyčistil v poslednom čase.

      Liked by 2 people

Pridaj komentár