Oznamy a politika

To najdôležitejšie: Tento týždeň vstup do rubriky Otázky a Odpovede nebudú, deje sa toho priveľa a som vyčerpaný.

Ďalší dôležitý oznam: Zajtra článok bude, budem sa venovať financiám a finančnému systému. Takže @Neri časť tvojich otázok bude zodpovedaných zajtra.

Posledný dôležitý oznam: tento týždeň bude posledný týždeň keď pravidelne publikujem, nasledujúce týždne budem publikovať jeden-dva články ak sa bude niečo diať, tak to okomentujem. Budúci rok 03.01.2022 sa plánujem vrátiť k pravidelnej publikácií článkov a uvidím či sa budem meniť dačo v rozvrhoch.

Ďalší, menej dôležitý oznam: Daktorým som dal ban a mažem toxické príspevky, lebo daktorí sa správajú ako trolie farmy a chatboty.

Politika: Krátko k Ukrajine. Močiar v snahe o svoju záchranu sa snaží zapáliť Európu vojnou buď cez Ukrajinu alebo Slovensko či cez imigrantov (správy o tom nie sú, ale logika vecí nepustí), a nakoniec sa im to aj podarí, ale záchranu to im neprinesie, lebo síce to bude vojna, ale vojna prebudenej pracujúcej väčšiny proti parazitickým elitám. Čo sa týka samotnej Ukrajiny, tak európske elity pochopili, že celé ukrajinské dobrodružstvo prinieslo nielen nepriniesol kýžený výsledok, ale aj priniesol značné straty a najradšej by prenechali celú vec Rusku, ale močiar to nechce dopustiť za žiadnu cenu a vyvíja nátlak. Čo sa týka ostatných hráčov, tak globálne zákulisie (GP)-tá triezvejšia časť, Aliancia patriotov a Rusi úspešne blokujú snahy močiara (každý má svoje dôvody).

S pozdravom

Oracle 911

Výzva: prosím začnite čítať hrubé knihy (je to fuk s ktorým začnete), v nadchádzajúcom období znalosti v nich obsiahnuté budeme potrebovať všetci.

Poznámka: Diskusia je nižšie a je otvorená.

24 thoughts on “Oznamy a politika

      • Koronabesnenie. “Zo strany vakcinátorov, vaxerov, ktorí do krajiny vovádzajú fašistický režim, ide o popieranie základných ľudských a občianskych práv celého obyvateľstva. Deje sa to pod absolútne vymyslenými zámienkami. Choroba nie je vymyslená, je vážna, treba ju liečiť. Ale opatrenia, ktoré sa akoby zavádzajú pri tomto medicínskom probléme sú absolútne politické. A absolútne neadekvátne.”

        To je tak na úvod..

        Liked by 4 people

      • Zaujímavá je aj 51 minúta. Čs légie a ich účel na magistrále – začiatok medzinárodnej intervencie (oficiálne oslobodenie) a narabovanie majetku pre založenie Legio banky.

        Páči sa mi

      • Ešte trochu: “…cit, “no, nejaké deti zomrú, ale všetkých ostatných zachránime”, to je čo za (nerozumel som), Ľudstvo sa stretlo s mnohými vážnymi epidémiami. Tu nielen že nie je pandémia, nie je ani epidémia. Sú lokálne vzplanutia, ktoré sa hasia. Vakcína spôsobuje rozšírenie epidémie, Taký je jednoznačný záver zo všetkých krajín, Zo všetkých krajín. Práve preto klamú so štatistikou. “

        Liked by 1 person

      • už od 2.12. nosím ucelený koncept článku v hlave, len meškám s jeho finalizáciou, a tu pozerám, že Semaňák skrze prinavrátenie národneho bohatstva v Číne ozvučil to, čo je nosnou ideou záveru pripravovaného článku. Holt, kolektívne podvedomie jedincov snažiacich sa o Človeka v sebe existuje – Semaňák pripravil pôdu, aby tá idea nebola len mojím snom.

        Liked by 3 people

Pridaj komentár