Lekár je niekedy naozaj od slova vyLEKat. AKTUALIZÁCIA

V tomto článku nenaznejú od autora žiadne medicinske informácie. Ak ste chorí, poraďte sa s lekárom, ktorý Vás nevyleká, ale uZDRAVí. Jox takého má a je to skvelá baba. Aj keď na začiatku nášho vzťahu lekar pacient… No ale o tom inokedy, to bolo dávno a mala vo všetkom pravdu.

Dnes bol ale vyľakaný mejnstrím. A politické špičky a asi nielen v Českej republike. Totiž, trasúc sa od zimy, ale s odhodlaním sa postavila na improvizovanú tlačovku pani MUDr. Soňa Peková, ktorá povedala niekoľko vecí:

– soplik z nosa môže byť, ako u nej, spôsobený zimou a nemusí íst o cov%@d

– Pfizer a americký regulátor FDA (obdoba slovenského šuklu) podľa súdom uvoľnených dokumentov vedeli uz po 90 DŇOCH, že ich mRNA génova terapia spôsobuje smrť, spontánne potraty, narodenie mŕtvych detí a poruchy centrálnej nervovej sústavy

– tieto informacie musia byt detto známe aj európskym regulátorom, nášmu ŠUKLu a politikom

Tu je pani doktorka, radšej som to video stiahol a nahral cez systém, z trubky a netu všeobecne radi tieto videá miznú

Jo a kto sa chce začítať do uvoľnených dokumentov, napriklad pani JUDr. Pirošíková, pán JUDr. Weis, MUDr. Jancovci, MUDr. Lakota, či JUDr. Fico, či Mgr.Ing. Uhrík a skoro 3 milióny nezaočkovaných u nás, ako aj zvyšok zaočkovaných, ktorí možno stratili dieťa, keďze v nemocnici v Tn stúpol rádovo počet tzv. spontánnych potratov, ako som niekde počul, uz neviem kde, nech sa ľúbi:

No a to milé detičky, bola bodka za beztrestnosťou a za narativom, že vakcína je sloboda, že pani Čaputová. Verím, že to isté bude pri všetkých ostatných, pravda vyjde súdom najavo. A čo medzitým na Slovensku?

AKTUALIZÁCIA: Dnes badatel.net zverejnil článok, že na základe oficiálnych dokumentov prišli lekári z občianskeho združenia Dôst9jnost Slovenska PODALI 28.10 2021 NA Generálnu prokuratúru TRESTNÉ OZNÁMENIE, kvôli tomu, že mRNA génove terapie obsahujú ALC-0315 a ALC-0159, ktoré NIE SÚ SCHVÁLENÉ NA použitie u ľudí, toľko bádateľ a trestné oznámenie. Link na článok.

Vláda nerieši zdražovanie elektrickej energie a tepla, benzínu a nafty, čo spôsobi obrovský nárast cien potravin, služieb, ale aj cien za vodu, plyn, elektrinu, dochádzanie do práce, zožerie to údajne priemernej rodine celý jeden mesačný plat, tvrdi Róbert Fico. Vláda riesi lokdawny, kde malé obchody a prevádzky zatvorené, veľké zahranične reťazce praskaju vo švíkoch.

Ale čo s tým? Riešenie by bolo, buď referendum, alebo…

Let’s go Brandon. Let’s go Kolík.

Jox

12 thoughts on “Lekár je niekedy naozaj od slova vyLEKat. AKTUALIZÁCIA

  1. Odborníčku s takými skúsenosťami (podotýkam reálnymi), s toľkými publikáciami, citáciami a prednáškami na zahraničných univerzitách nazvať podvodníčkou ?
    To chce poriadnu otrlosť alebo málo informácií alebo ?? .
    To majú ľudia počúvať Sabaku a Jarčušku ?

    Liked by 2 people

    • ešte jedna osobná rovina a tuto diskusiu Vam zmazem. A hovorim to s celou vaznostou. doktorka Pekova cituje dokumenty Pfizeru, uvolnene sudom. Ak nemate k tomuto nic a budete útočiť na nosič informacii alebo na spoludiskutujucich bez argumentov, nemam inu moznost.

      Liked by 2 people

  2. P. saxaca, môžem vás poprosiť viac info o p. Pekovej. Ja som ju počúval a neprišla mi ako podvodníčka. Ale môžem sa mýliť. Lebo aj alternatíva nemusí mať pravdu. Ďakujem vopred. Štefan f.

    Páči sa mi

    • saxaca, kde máš záruku, že názor MUDr. Stefana Lanka ohľadom neexistencie vírusov je objektívnou pravdou?
      Ja tvrdím, že vírusy existujú, no nie v tej podobe a dovode existencie, ako to popisuje terajšia virológia.
      Pohľad súčasnej virológie a S.Lanka sú dva mantinely. A pravda je vždy niekde uprostred.
      Myslíš si, že S.Peková a ďalší sú podvodníkmi, lebo sa v momentálnej situácii tejto téme a takto položenej otázke vyhýbajú. V dobe začiatku covidu, keď panoval názor, že je to prírodný netopierý zmutovaný vírus, spochybniť terajší pohľad virológie bolo nerálne a strata renomé nielen vo vedeckej obci, ale predovšetkým v očiach laickej verejnosti. Už len tvrdiť v tej dobe, že to nie je prírodný ale umelý vírus, bol heroický výkon.
      A ver, ani teraz ešte nie je čas zobjektivizovať pohľad verejnosti na oblasť virológie. Ak spochybníš existenciu laboratórneho vírusového koktailu, tak spochybníš predmet prípadnej žaloby a potrestanie tých, čo sú za tým. Niet vírusov – niet uniknutého vírusu… niet dovodu na obžalobu.
      Táto covid hra sa dohrá s rozohranými vírusovými kartami.

      Páči sa mi

  3. Pán Jox13, ak hľadáte niekoho z lekárov, kto je tiež im v tematike genetických účinkov Kovidu, tak si popozerajte facebook a iné príspevky MUDr Vladimír Malec z BB.

    Páči sa mi

Pridaj komentár