PFizer EK zmluva-došlo mi mailom

Na strane 20 ceny a na strane 34 dodatok o mlčanlivosti t.j. prax európskej slobody k prístupu informáciám v praxi.

Pfizer EK zmluva

Prajem vám príjemné čítanie.

S pozdravom

Oracle 911

Výzva: prosím začnite čítať hrubé knihy (je to fuk s ktorým začnete), v nadchádzajúcom období znalosti v nich obsiahnuté budeme potrebovať všetci.

Poznámka: Diskusia je nižšie a je otvorená.

4 thoughts on “PFizer EK zmluva-došlo mi mailom

  1. Ďalšie zaujimavé info. Študia z októbra o ktorej sa mocnehovorí uviedla že radiácia z bezdrotovej komunikácie je dôležitým faktorom faktorom vplývajúcim na priebeh ochorenia na Covid. tak, a sme razom aj u 5G. Oblasť Wuhan je dokonca dávaná do súvisu že krátko pred tým oblasť zaviedla 5G komunikačné siete:
    “SARS-CoV-2, the virus that caused the COVID-19 pandemic, surfaced in Wuhan, China shortly after the implementation of city-wide (fifth generation [5G] of wireless communications radiation [WCR]), and rapidly spread globally, initially demonstrating a statistical correlation to international communities with recently established 5G networks. In this study, we examined the peer-reviewed scientific literature on the detrimental bioeffects of WCR and identified several mechanisms by which WCR may have contributed to the COVID-19 pandemic as a toxic environmental cofactor…..”
    https://www.ncbi.nlm.nih.gov/labs/pmc/articles/PMC8580522/#__ffn_sectitle

    Páči sa mi

Pridaj komentár