Na veselšiu nôtu

Tento článok vznikol z náhleho popudu a preto bude plný pravopisných chýb.

Ideme sa oslobodiť od otrokárskeho a fašistického jarma satanistov. A to nielen my Slováci, ale aj ľudstvo ako celok a na to aby sme sa oslobodili nielen musíme sa pozrieť pravde do očí na individuálnej úrovni (čo nie vždy je príjemná záležitosť), ale aj toto otroctvo odmietnuť na úrovni kolektívneho vedomia a na základe toho aj konať. Nuž tu sa naráža kosa na kameň lebo jav musí byť masovou záležitosťou presahujúca 50% populácie, pretože nemá byť len celonárodnou záležitosťou ako SNP, kde partizáni mali prakticky celonárodnú často tichú podporu, ale aj naozaj masovou záležitosťou kde väčšina národa kladie odpor nielen voči okupantom, ale aj bábkovému režimu zloženú zo zradcov dosadenú okupantmi.

A veci sa začínajú rozbiehať lebo Matelko ako dosadený a možno neuvedomelí agent odvádza skvelú prácu, lebo je tu nielen akcia s Ficom, ktorý bol pre mnohých budíčkom (dokonca aj novinárska čvarga pochopila, že Matelko touto akciou de facto dosadil Fica do premiérskeho kresla a vôbec ich netešia tieto vyhliadky-otázky kladené Hamranovi o tom svedčia), ale aj daňová reforma, ktorá zdvojnásobila odvody živnostníkom t.j. zahnal mnohých do kúta prinútil aj ich riešiť existenčné otázky (o tom po Vianociach) s tým, že v podstate nielen zlikvidoval Sulíkovu voličskú základňu (odhlasovali tak rozpočet, ako aj túto akože reformu), ale aj zatrhol povinné očkovanie pretláčané Hegerom a nepriamo podporil Kollárov návrh v ktorom navrhuje nasledovať Orbánov model.

Niečo podobné sa deje aj inde lebo kým u nás dav sa musí prebudiť psími kúskami nad ktorým zostáva stáť zdravý rozum, tak:

  • na Západe to tlačia rovnako do extrémov, ale priamymi metódami a prudko (na našom chrbte môžu štiepiť aj drevo, kvôli dosť krvavo potlačeným povstaniam);
  • v Rusku sa otroctvo takto nemusí riešiť lebo veci okolo covid cirkusu nielen boli hodené na krk miestnych gubernátorov, ale Rusi tieto otvorene fašistické nariadenia aj otvorene ignorujú, ale ja im to nezávidím, lebo oni za túto výsadu museli platiť potokmi vo vojnách preliatej krvi.

S pozdravom

Oracle 911

Výzva: prosím začnite čítať hrubé knihy (je to fuk s ktorým začnete), v nadchádzajúcom období znalosti v nich obsiahnuté budeme potrebovať všetci.

Poznámka: Diskusia je nižšie a je otvorená.

14 thoughts on “Na veselšiu nôtu

  1. Inak aj to neustále strašenie (smrteľná choroba, povinné očkovanie…) spôsobilo, že čoraz viac ľudí sa už ničoho nebojí. Ovládanie strachom funguje len v nejakej miere a od istej intenzity sa to otáča.

    Liked by 18 people

  2. Áno, to strašenie už nefunguje tak dobre ako na začiatku, ľudia už začínajú skúšať, čo ešte toto a tamto skúsim. Aj ľudia, čo sa pravidelne testovali, už začínajú kašlať nato. Napriek katastrofe v zdravotníctvu a takmer nulovým opatreniam, táto vlna klesá, ako informujú niektorí analytici (ako napr. Pátos bez dát). Ľudia začínajú byť hodne znechutení všetkým naokolo. Strašenie omikronom tiež veľmi nezaberá. Ako sledujem diskusie u Mira, niektorí pieksnutí už chytajú jemnú paniku, čo si to dali napichať. Začína sa toho diať hodne, myslím že budeme prekvapení v roku 22.

    Všetkým teda príjemné sviatky a vďaka Ori za Tvoju prácu. PS – Mikuláš videl tento Tvoj blog, ale šlabikár nedostaneš ako Peťko.

    Liked by 9 people

    • Presne tak 🙂 To, čo sa v súčasnosti deje, je podľa mňa jedna z najväčších riadených psychologicko-zdravotníckych “operácií”, aká tu kedykoľvek bola realizovaná v takom rozsahu. Organizátori na základe presného “dávkovania” strachu a východísk, chceli zrejme dosiahnuť ovládanie ľudí v obrovskom meradle a dosiahnutie ich kontroly cez podriaďovanie sa autoritám a elitám. Ale výsledkom je masové “prebudenie” sa ľudí, čo za “elity a autority” nám vládnu, nakoľko sú presadzované riešenia totálne odporujúce zdravému rozumu. Tá celosvetová jednotná koordinácia a presadzovanie jednotných postupov, odhalila doteraz pre väčšinu ľudí skryté nadnárodné riadenie, ktoré tým, že nasilu umlčuje akýkoľvek iný odborný názor, postupne stráca svoju moc. Pádom tohto systému, snáď vzíde znova po x rokoch z každého národa (z ľudu) “rada starších”, ktorí prevezmú riadenie daného národa v jeho prospech s cieľom pozdvihnutia jeho štátnosti a zdrojovej stability.

      Liked by 4 people

  3. Kéž by se vše příští rok obrátilo k lepšímu i lidé dosud spící aby se probrali ! Ori děkuji za tvůj blog, za tvoje super analýzy, které mi pomáhají snášet vše co probíhá o mnoho lépe. Přeji klidné pěkné Vánoce podle tvého přání, ať se ti povedou podle tvého gusta a také přeji krásné dárky od Ježíška které tě potěší. A ještě jednou velké díky za tvoje analýzy a hlavně zvláště za tuto poslední optimistickou.

    Liked by 10 people

  4. Take dekuji za vse. Tento blog je jeden z mala zdroju informaci, kde pravidelne cerpam utechu a inspiraci.
    Preji nam vsem vse dobre, at jsme zdravi, po vsech strankach. A vam Ori dostatek sil a motivace pokracovat v tomto peknem a prinosnem dile😍😍

    Liked by 5 people

Pridaj komentár