Sme otroci

Viem, zniem surovo a to hlavne pred sviatkami, ale toto je výsledok nielen Dzurindovej zrady vlasti a národa, keď de facto predal * „rodinné striebro“ a nás do otroctva za lacné peniaze, lebo tým zničili domáce podnikanie vrátane možnosti obnovy poľnohospodárstva vlastnými silami a predali strategické podniky a domáce banky, ale aj kvôli tomu, že aký finančný systém nám bol nanútený. Skrátka, sme nielen otroci vo vlastnej krajine, ale aj v globálnom merítku, z toho dôvodu, že aký finančný systém sa tu presadil.

Čo a prečo?

Nuž, Čarnogurský svojimi reformami zlikvidoval slovenské poľnohospodárstvo a je jedno či z vlastnej hlúposti, alebo na príkaz z nadnárodnej úrovne (potom ale ide o zradu, za ktorú by mal visieť), lebo tieto kroky presne zapadli do plánov Západu, ktorý to tu chcel skolonizovať. Tomuto bránil pán Mečiar, ktorý podľa plánov tu chcel vytvoriť viac-menej sebestačnú ekonomiku, ktorú obsluhujú slovenské banky a keby bol dokázal postaviť vládu v 1998, tak by sme nešli s holým zadkom do EU, ako na to v kampani 2002 poukazoval Fico. Lenže vládu kvôli našej dôverčivosti postavil Dzurinda, ktorý mal jasné zadanie: umožniť kolonizátorom rozobrať to tu všetko na súčiastky a prevziať riadenie nad slovenskou ekonomikou t.j. dokončiť kolonizáciu a postarať sa o to, že sa už nepostavíme na vlastné nohy. Zadanie splnil takmer na jednotku. Sme ale tuhý vynachádzavý národ, a preto kolonizátori a ich poskokovia často zostanú prekvapení: Slovač nie a nie vykapať a VŽDY nájdeme spôsob, ako im vrátiť úder, alebo prinajmenšom sa postaviť na odpor, či rovno odsabotovať ich ostatné snahy.

Čo sa týka finančného systému, tak veci sú komplikovanejšie, čo pekne vysvetlil Mike Maloney vo svojom seriáli „Skryté tajomstvo peňazí“ (dajú sa nastaviť aj slovenské titulky), že ako je to s peniazmi a finančným systémom a vo štvrtej epizóde to síce nepovie explicitne, ale naznačuje, že systém nielen obohacuje tých tam hore na úkor pracujúcej väčšiny, ale je to rovno otrokársky model. Nehovorí ani to (z pochopiteľných dôvodov), že podpísaním dlžobného úpisu t.j. podpísaním zmluvy na poskytnutie hypotéky a úveru nielenže sa upíšete do otroctva, ale vás aj nútia vykonávať temný rituál – klaňať sa banke a „zlatému teľaťu“.

Čo s týmto urobiť?

Prvá vec je, že si treba uvedomiť stav vecí a uvedomiť si tak, čo naozaj nechceme (povedal som to minule, ale niektorým nedošla pointa – stáva sa to), aby sme došli naozaj tam, kam chceme a nie tam, kam nás neprajníci alebo vlastná hlúposť nasmerovali.

Druhá vec je, že otrokársky koncept globalizácie sa vyčerpal a nielen dosiahol, ale aj presiahol svoje limity (vďaka citlivým zásahom tretích strán), a preto sa veci preklápajú t.j. veci sa skončia.

Tretia vec je, že treba hľadať alternatívy, ktoré vytvoria základy budúceho systému a to je dôvod, prečo radím, aby ste si robili zásoby hotovosti a jedla, začali sa zaujímať o záhradkárstvo, spájali sa so susedmi a investovali do striebra a kryptomien (v súčasnosti je to komplikované ako internetové bankovníctvo). Dodávam, že kryptomeny, aj napriek tomu, že z 99% sú v lepšom prípade schémy na zbohatnutie tvorcov a v horšom je to spôsob prania špinavých peňazí (Tether-podľa chýrov používali obchodníci s drogami a bielym mäsom/deťmi) tu zostanú, lebo niektoré majú aj úžitkovú hodnotu od uľahčenia prevodu meny cez presvietenie búrz a ukladanie licencií a patentov až po distribúciu výpočtových kapacít a prenosového pásma.

S pozdravom

Oracle 911

*Za to, čo on a vtedajšia čvarga urobili, je guľka do zátylka príliš rýchle a lacné riešenie, a preto ja dúfam, že im prinesú aspoň toľko trápenia, koľko oni spôsobili nám a iným.

PS: V prípade kryptomien proti-argument „vypnú prúd a/alebo internet a budú bezcenné“ neobstojí z jednoduchého dôvodu: bankový systém a ekonomika závisia od nich, a ak to urobia, tak v lepšom prípade je to koniec ekonomiky a v horšom civilizácie (viem, o čom hovorím), a vtedy už budeme riešiť nie to, či máme zlato, striebro a kryptomeny, ale vodu, jedlo, teplo, obranu a ostatné veci na prežitie.

Výzva: prosím začnite čítať hrubé knihy (je to fuk s ktorým začnete), v nadchádzajúcom období znalosti v nich obsiahnuté budeme potrebovať všetci.

Poznámka: Diskusia je nižšie a je otvorená.

33 thoughts on “Sme otroci

  1. Co vlastne nechceme, Sme otroci…. to je narativ sluhov. Aj ked je dobre si uvedomit hlbku zumpy v ktorej sme…
    SME SLOBODNI LUDIA!
    Citim sa ako v kostole, som hriesny uz len tym ze som.
    Ale ten Malomey sa mi pacil, je vidno ze napredujes a makas na sebe( a na nas)

    Vsetkm zelam slobodne a pozehnane vianoce.

    Páči sa mi

  2. Poučiť sa treba z minulosti, v 89-tom sa stala základná chyba na ktorú doplácame doteraz. ŠTB-áci a vyvolený (informovaný) založili VPN, aby si zachránili svoje zadky pred hnevom. Vtedy sa na protestoch štrngalo a kričalo „k lopate, k lopate …“. Všetci títo vyvolený mali vačky napchaté peniazmi a ľud im odovzdal aj svoje lopaty, namiesto toho, aby ich použil inak alebo sa hojdali na osvetlení. Vzali ich všetky do svojho veľkého náručia, pozreli na ľud a spýtali sa – a teraz čo chcete robiť k…ti aj tie lopaty ste nám dali, a vznikli z nich zrazu nový kapitalisti, privatizovali a ešte viac každý deň bohatli. Boli to sk..vy synovia, ale naši sk..vy synovia, ktorých pri inom morálnom nastavení národa bolo ešte možné vyťahať za uši. Ako ďalej?: neopakovať chybu z minulosti a trochu upraviť výzvu Zuzy – nech sa „volený“ neboja umierať na Slovensku. Netreba veľké protesty, každý pozná vo svojom okolí pár volených, vymenovaných, mimovládnych kibicov, nanucovateľov „ak si nedáš včeličku si na dlažbe“, atď. Takýto sa dajú vytriediť, ako odpad, a rozhodnutie je na každom či na osvetlenie, klát, dereš, vyzauškovať, dohovor, pekné slovo… Potom, kto sa dobrovoľne rozhodne zastupovať ľud, pracovať s nami s národom pre naše dobro a budúcnosť, či to bude parlament, snem, občina …, treba na chodbe do ich zasadacej miestnosti urobiť pamätník fotiek z osvetlenia, klátu, dereša, aby pamätali čo sa udeje keď otočia kabátik. Po čase keby začali tieto pamätníky prekrývať alebo rušiť, to pre národ bude prvé červené svetielko, že kabátik omína a majiteľ ho chce obrátiť. Je to poistka strachu, vidím jej použitie do zmeny morálky väčšiny ľudu. A ako písal náš Samo: Mor ty len, a voľ nebyť, ako byť otrokom, či?

    Ajaj horeuvedené je výplod čisto môjho rozumu a momentálneho rozpoloženia, ale bližšie duši a srdcu mi je Joxovo (a v komentári Senekovo) pojednanie: https://oracle911blog.wordpress.com/2021/12/20/dan-z-prava-na-zivot-a-kde-sa-fantomas-zmylil/,
    či si zahryznúť do jazyka a prehltnúť to, ale keď som to už naťukal… aj mi je lepšie.

    Ori a vďaka za tvoj čas, vedomosti a blog, vážim si to.

    Liked by 2 people

    • Rok 1989. Strngalo sa klucmi – symbolicky a vlastnej aj doslovne ludia odovzdali kluce od osobnej slobody a rovnako tak aj kluce od domovov – nastup hypotek a zadlzenia sa… realita ktora vzisla z tejto “magickej operacie “.
      Taku istu chybu viacmenej robia protestujuci a aj opozicia v sucasnosti.

      Liked by 1 person

  3. *Za to, čo on a vtedajšia čvarga urobili, je guľka do zátylka príliš rýchle a lacné riešenie, a preto ja dúfam, že im prinesú aspoň toľko trápenia, koľko oni spôsobili nám a iným.
    Oracle911 moja mamka hovorí ( a to má 71 rokov),že “…krájať a soliť”. :o) Alebo ako to údajne robil Vlad Ţepeş… metóda mučenia a popravovania – napichovania obetí na kôl. Hoci údajne to bola len povera.
    Tfuj…ale som zákerná. ;o)

    Liked by 1 person

    • Ja by som bol za lízanie kozou, alebo možno “krvavého orla”
      Ale vážne. Zhabať všetok majetok, aj ten poprepisovany na kade koho, poskytnúť im jednoduché ubytovanie a stravu. Do konca života by robili verejno prospešné práce. Možno ich ešte nejako označiť, aby bolo každému jasne, čo sú zač.
      Niečo ako Modry vankúšik (alebo čo to bolo) z Majstra a Margarety.

      Liked by 2 people

  4. Zdravia všetkým.
    Možno to sem nepatrí. No dnes som si spomenul na jednu pieseň. Pieseň od Scorpions Wind of Change.

    Ústredným motívom piesne je Vietor zmien, v piesní sa spomína Zvon Slobody a aj sny detí budúcnosti.
    S pozdravom Peter.

    Páči sa mi

    • Ak má fašizmus podobu segregácie obyvateľstva a QR kódy, modré papiere atď. sú jeho symbolmi, tak Rusi sa tomu otvorene postavili a bojujú. U nás je menšia skupina fanatikov, ktorí sa cítia pri moci, malá skupina, ktorá zatiaľ neúspešne partizánči a veľká skupina, ktorá s fašistickými praktikami nie je stotožnená, no drží hubu a krok.

      Liked by 1 person

  5. Fašizmus porazený nebol. Bol porazený iba hostiteľský štát, Nacistické Nemecko. No skutočný fašizmus pretrvala. Schoval sa a čakal na vhodný čas. Vyliezol už na svetlo a je nutné ho poraziť a nie iba zahnať ho znovu do temných lesov.

    Liked by 4 people

  6. Každý deň sa toho toľko deje,možno by som mala viac myslieť na to,že o dva dni sú Vianoce. Nemôžem. Bol to len pocit,že Čaputová ako esenciálne zlo bola nasadená,aby zničila slovenskú štátnosť … samozrejme,nie sama,ale podľa prostriedkov,ktoré boli do nej vložené,jej úloha je zásadná.Teraz sa mi to javí ako čoraz reálnejšie. Slovensko má sionfašistom nahradiť územne stratený Krym. Neviem,či si to uvedomili konečne tí Sorosovi kreténi,všetka tá bratislavská slniečkárska chamraď,že vojenské obsadenie Kuchyne americkou armádou z nich urobí prvý terč odvetného útoku. Myslím ,ze sa to volá opičia pracka.
    A čo Vianoce ? Spomenula som si na nápis nad papierovým Betlehemom,ktorý sme mali doma pod stromčekom
    Sláva Bohu na Výsostiach,a na Zemi pokoj ľuďom dobrej vôle.

    Liked by 1 person

    • Tieto 2 informácie sú ,aspoň ako to chápem ja, protichodné, zároveň komplementujúce . Jedna skupina ľudí je tá, ktorá potrebuje počuť tu 1. Možnosť a 2. Vníma tu druhú ….
      Jedinéé, čo mi z tohto vychádza je,že len MY ľudia sa musíme tomu postaviť! Už nie je načo čakať. Milióny ľudí v uliciach , v priamom boji proti fašizmu!!!nezachránia nás mimozemšťania…. Len MY sami! Boh nám pomáhaj.

      Liked by 2 people

  7. Spätné upozornenie: Na veselšiu nôtu | Blog o verejnom živote a problémoch Slovenska

Pridaj komentár