Čo vlastne nechceme?

Aby som predišiel nedorozumeniam, hovorím o kolektívnom vedomí, lebo tam sa rozhodujú veci a to je otázka, ktorú sme si ešte nevyjasnili. A teraz mnohým bude znieť čudne to, čo napíšem, ale ide totiž o to, že v národnom vedomí sú veľmi silno prítomné elementy spravodlivosti, dôstojného žitia z vlastnej práce a z toho vyplývajúcej alergie na parazitizmus a pánske „huncútstva“. Však sa pozrite na našich národných hrdinov – buď bojovali proti cudzincom, alebo voči panstvu a tie alergie, napriek všetkým snahám vykynožiť ich propagandou, sú naďalej tu.

Čo sa teraz deje?

Začneme tam, že keby plán pána Mečiara vyšiel a dokázal by vytvoriť samostatnú resp. sebestačnú slovenskú ekonomiku so všetkým, čo k tomu patrí, tak neriešime túto sériu otázok, ale inú sériu lekcií a otázok. Lenže naša morálna pokrivenosť a nechápanie nás doviedli k tomu, že sme sadli na lep klamárom a agentom v západnom žolde, tak po zostavení prvej Dzurindovej vlády začala naša poroba a po jeho druhej vláde bola táto poroba prehĺbená. A o nič lepšia nebola ani vláda Radičovej, ktorá sa rozpadla kvôli tomu, že sa nedokázali dohodnúť na tom, kto je väčší kohút na smetisku. A ešte raz zopakujem to, že bez našej pokrivenej morálky by Západná propaganda nezabrala a nebolo by ani súhlasu, a preto by Dzurinda, Radičová a ani Matelko neboli dosadení.

Ficove vlády aj napriek silným mandátom dokázali prejavy našej poroby len mierniť z dvoch dôvodov:

  • dav nebol prebudený a málokto chápal, že v akej šlamastike sme sa ocitli;

  • kolonizátori boli silní a mohli si dovoliť prakticky všetko.

Teraz sa ale veci menia na oboch frontoch.

O čom hovorím?

Nuž o tom, že liberál-fašistická čvarga naplno odhalila čím v skutočnosti je, a toto už nie je jasné hádam len tým, ktorí prekonali mozgovú smrť ideologickým výplachom. Hovorím to preto, lebo „podarená“ aktivistka v prezidentskom paláci, ktorá je dušou otrokom, a preto je vykonávateľom cudzej vôle, sa vyjadrila, že aby mnohým zachránila životy, tak by najradšej nechala vypnúť internet, aby zabránila šíreniu bludov, a ona o bludoch niečo aj vie, lebo tie ju dostali do prezidentského paláca a prezidentského kresla. Dodávam, že čvarga, ktorá je v službách cudzieho pána najviac nenávidí tých, ktorí nie sú dušou otroci a nie sú „paf“ z nich, alebo z hociktorého pánka.

Čo sa týka kolonizátorov (nemyslím teraz tých údajných mimozemšťanov), nuž tí narazili na realitu, a to dosť tvrdo. Ide totiž o to, že sú šikovne odstrihávaní od pák moci a podľa niektorých správ často končia buď na šibenici, alebo vo väzení.

Takže, čo vlastne nechceme?

Nuž, kým Rusi už nechcú zažiť rabovačky a bezvládie 90-tych rokov, tak my už nielenže nechceme byť otrokmi vo vlastnej krajine, ktorí obskakujú cudzích pánov a nimi dosadených dozorcov, ale ani to, aby sa to ešte raz zopakovalo. Nechceme ani to, aby niekto iný zažil to, čo zažívame my.

S pozdravom

Oracle 911

PS: Liberál-fašisti sú za pluralitu keď im to pomáha na ceste k moci, ale akonáhle sa dostanú k moci, tak nesúhlasné názory označujú za nenávistné a bludné viď to, čo tá „podarená“ aktivistka vypúšťa zo svojej huby.

Výzva: prosím začnite čítať hrubé knihy (je to fuk s ktorými začnete), v nadchádzajúcom období znalosti v nich obsiahnuté budeme potrebovať všetci.

Poznámka: Diskusia je nižšie a je otvorená.

31 thoughts on “Čo vlastne nechceme?

  1. Na FB má Zuza ohľadne komentárov v niekolkých bodoch zhrnuté, ako si komentáre predstavuje a dole vpravo je uvedené: “Mysli s hlavou štátu”! No “vďaka” za takú demagógiu!
    V rozhovore s Mončou má na ruke nenápadnú obrúčku (?). Žeby sa vydala, alebo zasnúbila?

    Liked by 4 people

  2. Zuzana Čaputová je v prvom rade členkou vyvoleného národa. Každému duchovne uvedomelému človeku musí byt jasne, že ona nie je človek, ale len tvárna bytosť. Ona len citlivo vníma, ale súcitu s človekmi už nemá. Zuzana Čaputová narodená s reptiliánsko-dračou dušou (extrémne nevyzretá nízkovibracná duša), ktorá uvoľnila miesto kolektívu démonov, keď sa nechala na okultnej úrovni zasvätiť do úlohy Čiernej Matky Slovenska. Ako každé fyzické telo bez duše, aj Čaputová musí mať po boku energeticky zosilňovač (v jej prípade je to jej súkmeňovec Rizman). Inakšie by to nedala. Odkedy nemá dušu, číta prihovory v mužskom rode alebo natvrdo povie, že nerozumie Slovákom. Týmto naplno odhalila svoje karty (úmysly). Dúfam, že Slováci sa čo najskôr prebudia zo sna a prestanú delegovať svoju moc nečlovekom.

    Liked by 10 people

    • Nemyslím si, že citlivo vníma. Ona o tom rozprava, že citlivo vníma, a to jej zrejme poradil marketingový expert.

      Ja to neviem takto posúdiť, čo presne je jej problem a prečo sa dala natiahnuť do tejto hry. Raz pekne napisal o nej Ľuboš Hrica, že jej prejavy sú ako slovne mikádo. Spŕška nahadzanych slov, ktoré nedávajú zmysel. Krajina, ktorej nerozumiem, krajina kde sa ľudia nebudú báť zomierať, tliachanie, vypnúť internet a dopočutia je len zopár výťahov. Najslabší prezident všetkých čias. Prekvapenie? Sotva…

      Tak dúfam že čoskoro dopocutia…

      Liked by 8 people

  3. Chcem upozorniť na “čo nechceme”.
    To, na čo myslíme, to priťahujeme. Predstavivosť nášho mozgu však nepozná zápory (môžete to skúsiť – zavrite oči a predstavte si, že nevidíte ružového slona so zelenými bodkami. Bude tam.).

    Preto som preformuloval čo nechceme na čo chceme:

    Chceme byť v našej vlastnej krajine slobodnými tvorcami hodnôt pre všetkých dobrých, mravných ľudí. Máme dosť skúseností s doterajším vývojom, aby sme to dokázali urobiť jednoducho a harmonicky; zároveň vieme byť aj inšpiráciou pre iných, ktorí majú záujem o túto zmenu.

    Liked by 5 people

  4. Vesmír nepozná NE-. Takže presne to čo nechceme,to si priťahujeme. Treba žiť v prítomnosti. Tu a teraz.
    Inak počula som pekný citát… Nežiť minulosťou,nezaoberať sa budúcnosťou,lebo potom nemôžeme žiť v prítomnosti.
    A ešte jeden detail (ale asi dosť významný)… Ste tu všetci skvelí. Úžasní ľudia,nádherné duše a veľké srdiečka ! Veľká vďaka za vás,ľudkovia !!! :o)

    Liked by 3 people

    • Zit v pritomnosti a nezaoberat sa minulostou by mohlo byt spravne, ale POKIAL v pritomnosti neurobite NIC aby bola buducnost lepsia, potom v danom pritomnom okamziku budete zit zase len v zlej pritomnosti. Kazdym cinom, kazdym rozhodnutim ktory vykonate v pritomnosti si vytvarate svoju buducnost. A pokial VY nevykonate v pritomnosti NIC co zmeni vasu buducnost, tak vam vasu buducnost vytvori niekto iny. Staci sa pozriet von okolo seba. Kazdy druhy si povie SAK NEJAKO BUDE a pozri me sa von cez okno ako je to nejako…. Odpoved uz najde kazdy sam.

      Liked by 5 people

      • presne… uz zacinam byt alergicka na tieto Tolleho poucky o ziti v pritomnom okamziku, bud ho jeho nasledovnici vobec nechapu a myslel tym len plnu koncentraciu a vedome zitie, alebo je to pasca pre naivnych ezoterikov newage…
        ignorovat minulost znamena nepoucit sa z nej a v pritomnosti opakovat minule chyby, skratka uviaznut v zacarovanom kruhu
        ignorovat buducnost a nic pre nu v pritomnosti neurobit je nebrat do uvahy buduce dosledky z mojich pritomnych rozhodnuti a cinov, je to nezodpovedne k buducim generaciam

        Liked by 6 people

        • Neviem, dať like Loranka, ale plný súhlas. Ano, na scéne je kopec komerčných ezoterikov, ktorí tliachajú, ale o skutočnom duchovne nemajú ani páru. Nie je cieľom minulosť ignorovať, práve naopak. Ide o od-pustenie, to znamená, že sa nedržím krívd v minulosti, ale pochopím lekciu a zoberiem si ponaučenie. To je pravý zmysel od-pustenia. A keď to neurobím správne, život pripraví novú lekciu a krutejšiu. V tomto ja vidím aj dôvod tejto corona krízy, mnoho ľudí robilo v minulosti chyby a nežilo v súlade s Božím zámerom, tak musí prísť aj takáto lekcia. Tým, neobhajujem to, že sa táto kríza zneužíva a využíva na niekoho iné súkromné ciele, ktoré sú na hony vzdialené od Božieho zámeru.

          Liked by 3 people

  5. Neviem, ci si niekto pamate Dožinky za komancov – oslavy po zožatí urody obilia na konci leta .
    Prebehla oslava, oslavne sprievody , KSČ naplnila sypky obilim, aby bolo co na zimu, aby nebol hlad…
    No a nedavno prebehli tiez “Dozinky” – nadglobalne .Oslavy po zozati urody strachu a obiet bytosti na konci daneho obdobia.
    Zlatá přehlídka Faraonů v Káhiře ohlásila děsivý triumf a spojenectví globalistů s Amon Ra!
    https://rumble.com/vfd25h-zlat-pehldka-faraon-v-khie-ohlsila-dsiv-triumf-a-spojenectv-globalist-s-amo.html
    A tak sa momentalne len “dopilovavaju hospodarske vysledky” pred slavnostnym odovzdavanim “urody”.
    Proces je logisticky giganticky, nemajuci obdoby v minulosti.
    V intenciach toho, by mali byt riesene “lokal” problemy.Tj. akrivna pasivita , prirodzene prerastajuca v aktivny odpor…

    Liked by 3 people

  6. Ori, je to pravdivé, len vydržte v svojej práci pre ľudí. Je to výborné povzbudenie. Som dôstojník vo výslužbe, pedagóg i sociálny pracovník a myslím si, že to chce kľud. Ďakujem Che.
    Dňa pi 17. 12. 2021, 10:56 Blog o verejnom živote a problémoch Slovenska napísal(a):
    > oracle911blog posted: “Aby som predišiel nedorozumeniam, hovorím o > kolektívnom vedomí, lebo tam sa rozhodujú veci a to je otázka, ktorú sme si > ešte nevyjasnili. A teraz mnohým bude znieť čudne to, čo napíšem, ale ide > totiž o to, že v národnom vedomí sú veľmi silno prítomné elem” >

    Liked by 1 person

  7. Vypnutie internetu si želáme všetci, konečne by ľudia vyšli zo svojich ulít.
    Dnes 17.12.2021 je významný deň, kedy preberáme taktovku hry my – vo všetkých sférach.
    Stačí 1 elektrón, 1 človek, 1 planéta, 1 galaxia …. jednoducho fraktál …. a všetko to ide cez srdcovú čakru každého z nás – kto ju má otvorenú a nemá v nej priestor pre šelmu ! Zistite si: Aké je číslo srdcovej čakry? Nápoveď: je to číslo človeka.
    Na časovej osi to vyzerá ako presýpacie hodiny pred nami naši predkovia a za nami naši potomkovia a my sme ten stred: tu a teraz !!! Preto robme každý deň svoje činnosti najlepšie (zo srdca) ako v danej chvíli vieme a tým konajme zázraky.
    Báseň “Mor ho” a naša rodná zem sú naša cesta.
    Vstáva živý človek.

    Liked by 7 people

      • Vďaka Vám sa začína všetko hýbať. Ľudia na námestiach pijú víno a stretávajú sa. Dôchodcovia zistili, že zostali oklamaní a búria sa. Hasiči majú výjazdy k psychickým problémom našich detí a otvárajú dvere po 3.dávke keď sa susedia neukázali niekoľko dní na verejnosti… Sestričky z COVID oddelení umlčané mlčanlivosťou vedia hovoriť blízkym ako to skutočne na COVID oddeleniach vyzerá. V Poľsku za posledný deň zomrelo 70 ľudí z toho 17 na COVID ochorenie !!! https://tvn24.pl/polska/koronawirus-w-polsce-dzisiaj-nowe-przypadki-zakazenia-i-smierci-najnowsze-dane-ministerstwa-zdrowia-19-grudnia-5532311 Na Slovensku 83 obetí https://www.pravda.sk/ . V Poľsku všetko otvorené – naši ľudia tam jazdia a nechávajú naše peniaze. Na Slovensku všetko zatvorené… Nemala by na základe týchto štatistík väčšinová plagiátorstká vláda spolu so Sorošovou chráneňkynou odstúpiť? Držíme palce ministrovi zdravotníctva, ktorý ako jediný bojuje za naše zdravie z našich peňazí.

        Liked by 3 people

        • Mal som sen.
          Priemyselní výrobcovia, ale aj poľnohospodári sa teraz musia striktne držať pravidla, neporušiť nič, čo by mohli covid-zločinci využiť na ich likvidáciu. Každá hygienická chyba veľkých výrobcov potravín, predajcov potravín či poľnohospodárov môže byť ich osudná a bude ich stáť existenciu. Umierajúcich po očkovaní proti vírusu covid 19 pribúda a tak to budú chcieť na niekoho navliecť. Myslím si, že to nespravia to hneď. Momentálne hľadajú a počkajú si, až sa konkrétna potravina, či iný jedlý prípravok objaví a rozšíri v distribúcii. Čakajú ktorý výrobca, predajca, urobí prvú chybu. Možno ju už urobil, možno tomu niekto dopomôže/dopomohol a teraz sa už len čaká.

          Liked by 2 people

    • Vo videu od Senecy hovorí Igor Panarin nasledovné:

      Moja úloha v tomto videu je doručiť informáciu o vzniku Slovanskej konfederácie, kam by patrili slovanské štáty v Európe. Sám hovorí, že sa trochu ponára do tzv. konšpirológie, ale dostal úlohu, ktorú splnil pred tým, než bude podpísaná nová Jalta.

      Toto dopĺňa informáciu, že Rusko vyzvalo NATO, aby jeho vojská opustili štáty Európy a dosiahli stavu takého, ako to bolo v roku 1997 pred prijatím štátov bývalého RVHP do NATO.

      Liked by 7 people

  8. Spätné upozornenie: Na margo mágiu slov | Blog o verejnom živote a problémoch Slovenska

  9. Spätné upozornenie: Na veselšiu nôtu | Blog o verejnom živote a problémoch Slovenska

Pridaj komentár