Trump, Putin a vakcíny

Nebyť Joxovho vianočného článku, tento článok by nevznikol. Ide totiž o to, že ukazuje na problematiku bez toho, aby to pomenoval. Nezazlievam mu to, lebo jednak oslavuje Vianoce, Kračun, Zimný slnovrat atď. a jednak nie je to jeho poslanie, lebo je to moja úloha, aby som vysvetlil nováčikom a aj stredne pokročilým, že o čo ide.

O čo ide?

Trump a Putin preberajú vo svojich krajinách riadenie nad covid-manévrom. Putinovi sa to podarilo na jednotku a pomerne rýchlo, ale bez Trumpa by sa mu to nepodarilo. Ide o to, že Trump bol na rolu prezidenta pripravovaný desiatky rokov a dotlačený do prezidentského kresla aj s pomocou vojenského spravodajstva americkej armády, a títo už desiatky rokov mali informácie o tom, že USA sú pod útokom (v 70. rokoch 20. storočia americký priemysel začali vyvážať do Číny/Pacifiku), len nepochopili okamžite podstatu útoku. Pochopili to až po rozpade ZSSR keď im došlo, že (použijúc slová VP ZSSR) po rozpade agitačného centra pre komunizmus/marxizmus je na rade agitačné stredisko pre kapitalizmus a všetko má prevziať pod palec Čína. Niekedy po roku 2010, keď sa začal výskum zisku funkcií vírusov (gain of function) im došlo, že sa tu chystá globálny útok s biologickými zbraňami. Tento plán prekazili, keď v roku 2016 dotlačili Trumpa do prezidentského kresla, lebo lockdown mal trvať okolo desať rokov, a to po vojne buď s Rusmi, alebo s Čínou/Severnou Kóreou. Lenže otvorená vojna sa nekonala a po vypuknutí covid manévru Trump dotlačil šéfov farmaceutických firiem k tomu, aby pristúpili na jeho hru, a tak v roku 2020 dali na trh miliardy dávok vakcín, z ktorých aspoň 1/3 je fyziologický soľný roztok. Žiaľ, to ale znamená, že aspoň 1/3 je skutočným jedom, ktorý do 9 mesiacov zabije, avšak tým, že ich prinútil urýchliť ich plány, tak Trump a spol. zachránili miliardy ľudských životov, pričom netreba zabúdať ani na to, že definícia vakcíny bola zmenená, a toto je dôvod, prečo sa nedajú brať reči Trumpa za bernú mincu. Inými slovami, Trump síce má čiastočnú kontrolu nad týmito štruktúrami, ale potrebuje prevziať riadenie aj nad sociálnymi procesmi, aby dokonal svoje dielo.

Putinova situácia je iná, lebo na rozdiel od Trumpa, ktorý rieši „hlavu chobotnice“, on sa musí popasovať s 5. kolónou v kde-koho žolde. Ide totiž o to, že Sputnik V je výtvorom štátnych (skôr vojenských) laboratórií a je to nástroj na plnenie mnohých úloh. Jednou z nich je zabránenie genocídy Ruského národa západnými vakcínami, t.j. nie je to síce výhra, ale ruská vakcína v zásade nie je zabijácka a súčasne plní aj úlohu politického nástroja pre globálne riadenie. Takže, keď Putin pretláčal v televízii vakcíny, tak tým sledoval niekoľko cieľov. Jedným z cieľov bolo to, aby buď dotlačil nerozhodnutých k rozhodnutiu, či sa nechajú zaočkovať, alebo tí, ktorí sa nechcú zaočkovať, aby sa za svoje rozhodnutie aj postavili a prestali sa vyhovárať a druhým cieľom bolo zas to, aby tá Putinom pripravená pasca na 5. kolónu zaklapla. Ide totiž o to, že 5. kolóna v kde-koho žolde pretláča covid-fašizmus a Putin, hoci mohol ísť do priamej konfrontácie s touto čvargou a vyhral by to s minimálnymi stratami, lenže samotné korene zla by neboli odhalené, pretože priemerný Rus by chápal, že Putin ich zachránil pred niečim zlým, ale z väčšej časti by nepochopili podstatu toho, čo sa stalo. Teraz je tu ale situácia, v ktorej všetci zhodili masky: vládne strany schválili covid zákon, médiá vyvolávali hystériu, Putin hodil na krk gubernátorom plnenie nariadení a ďalšie drobnosti, ktoré primäli Rusov zamyslieť sa nad vecami a úplne odmietnuť covid-fašistické nariadenia. Teda osobné straty pre Putina sú takto menšie, ako keby išiel do priamej konfrontácie, lebo tým súčasne dosiahol, že „patrioti“/patriasti, t.j. tzv. 6. kolóna, ktorá sa tvári ako patriotická, ale v skutočnosti sú to záškodníci používajúci patriotický slovník (podľa výsledkov niekto, ako Kotleba), sa nielenže odhalili, ale sa aj znemožnili (počul niekto Pjakinovu analýzu ohľadom tejto veci? – pýtam sa, lebo som ho dávno nepočul).

Čo to znamená?

Keď Trump s konečnou platnosťou prevezme riadenie nad soc. procesmi v USA (Putinovi sa to podarilo), tak veci dostanú ešte väčší spád, pretože všetci pochopia, aká hra sa hrala a ukážu prstom na vinníkov a budú sa dožadovať nápravy. Keď k tomu celému prirátame to, že US$ a ostatné meny (okrem ruského Rubľa) a aj všetky centrálne banky skolabujú, tak pochopíme, že globálne zákulisie (GP) a anglo-americký močiar s centrálou v Londýne budú mať umocnene viac problémov, než majú teraz. To pre naše malé, ale strategicky dôležité Slovensko znamená (Rusi to uznali, keď nám ponúkli spoluprácu), že liberál-fašistická čvarga začne ozaj panikáriť, lebo im s konečnou platnosťou dôjde, že prišli o ochrannú ruku pánka a tiež im dôjde, že nielen sa nikto nepostaví medzi nich a rozzúrený dav, ale ani niet kam ujsť s tým, že Matelko im svojimi krokmi systematicky a neustále podkuruje (o tom viac v stredu).

S pozdravom

Oracle 911

PS: Tento článok mal vyjsť už v pondelok, ale pani, ktorá robí korekciu zaslúžene odpočívala bez mobilu a počítača.
PS2: Tento článok potvrdzuje moje posledné vety.

Výzva: prosím začnite čítať hrubé knihy (je to fuk s ktorými začnete), v nadchádzajúcom období znalosti v nich obsiahnuté budeme potrebovať všetci.

Poznámka: Diskusia je nižšie a je otvorená.

16 thoughts on “Trump, Putin a vakcíny

  1. Sputnik neni zlozenim o nic iny, ako vakciny, ktore su v obehu. Prebehlo uz niekolko studii. To, ze to neni u nas je cisto politicka hra. Dookola ta ista pesnicka, ktora vyhrava tisice rokov…

    Páči sa mi

  2. Opäť pripomínam, že Americký dolár neskolabuje ako prvý !
    Preto nemôžem súhlasiť s tým, že Americký dolár skolabuje s ostatnými menami. Nestane sa to ! Nemôžem súhlasiť ani s tým, že Ruský Rubeľ problémy mať nebude. Treba sa už baviť v reálnych mantineloch a neopakovať stále to isté, ohľadne kolapsu USD.
    Pochopte, že sa to nestane !!!
    Nikto si nemôže dovoliť položiť súčasný Americký dolár. Opakujem že nikto si to nemôže dovoliť, ani GP, ani GPK, ani Čína a ani zapredanci USA ŠEUSA. Som na 99% presvedčený, že Americký dolár sa pretransformuje do zlatého dolára a to isté bude platiť s najväčšou pravdepodobnosťou pre Ruský Rubeľ. Niektoré meny, ako napríklad EUR skolabujú súčasne s rastom pôvodného USD, ktorý neskôr po zavedení zlatého USD, oslabí a zanikne.
    USD oslabí ako posledná mena ! Paralelne bude USD nahradený zlatým Dolárom (možno to pomenujú inak). Pravdepodobne paralelne vznikne aj zlatý Rubeľ a ešte jedna dnes nešpecifikovaná mena, ktorá bude krytá zlatom. Nový Americký dolár už s najväčšou pravdepodobnosťou nezostane v pozícii svetovej meny.

    Páči sa mi

    • Jarojr,
      Vytvorí sa niekoľko valutnych centier
      do roku 2024 na Planéte .
      O Tom sa teraz jedná aj .Biden tiež pochopil ,že neudrží USD ako globálnu menu .lenže proti sú transnacionálny
      bankári , ktorý maximálne brzdia procesy vzniku nových valutnych centier.lenže títo bankári neponúkajú žiadnu alternatívu – takže nebudú úspešný , jednoducho zomelie ich vytvorenie nového viacCentričneho sveta .
      Vy tu na Slovensku máte dosť skreslené
      informácie+ myslenie.
      Treba si vypočuť zopár videí Chazina .
      Chazin vydal v 2003roku knihu, Zakat Impéria a koniec Pax Amerikana.
      Napr .spomína , ak si Velikobritania nevytvorí vlastne valutné centrum , prepadne sa z Riadiacich štátov do 1.ligy alebo dokonca 2.ligy štátov .o tomto napísal článok John Major / toho Chazin citoval / .
      Chazin podobne ako Fursov je nabitý informáciami .len Chazin sa viac venuje ekonomickým vzťahom.

      Liked by 3 people

      • S tým skresleným myslením máš pravdu, ale nemyslím si že mám skreslené informácie. Ale o tom je dialóg. Čas dá za pravdu tomu, o čom som tu napísal, tak že sa tu nebudem sporiť. Počkajme si do polovice budúceho roka a uvidíme, ako dopadnú tie moje informácie a informácie p. Chazina, či Fursova.
        Som presvedčený, že p. Chazin sa v tejto téme čiastočne mýli. P. Chazina si vážim a sledujem čo píše.

        Liked by 1 person

    • Turecká líra práve teraz kolabuje, svet sa veselo zbavuje US$ v medzinárodných obchodoch (doma Saudov je už pod Rusko-Čínskou ochranou-ergo berú aj niečo iné ako US$, ale nám to na ulici ešte neráčili oznámiť) a sú tu alternatívy k US$. To je prvá vec.
      Druhá vec je, že FED vydáva dlhový inštrument, ktorý síce sa nazýva US$, ale so skutočným dolárom má len meno spoločné a FED už nekontroluje US$.
      Tretia vec je, že existuje taká pyramída na dlhoch postavených derivátov, že jej zrútenie je len otázka času, ktorý sa nastal kvôli EverGrande a spol (čínska vláda im prikázala dokončiť domáce projekty ergo sú bankrot a zahraničný investori neuvidia ani cent zo svojich peňazí a to de facto odstrelil dlhopisový trh a otázka je len, že kedy sa to naplno prejaví).
      Štvrtá vec je, že existuje alternatíva k US$ a tým sú BTC a ostatné kryptomeny spolu so zlatom a striebrom (BTC podľa objemu už plní funkciu medzinárodného platidla pre korporácie a štáty).
      Posledná vec je, že je dosť zlata na to aby štátom vydávané peniaze boli zlaté.
      Takže kolaps US$ už môže dovoliť každý.

      Liked by 1 person

  3. ja len malu technicku poznamocku
    “(použijúc slová VP ZSSR)” … ono to nie je Vnutorny prediktor ZSSR, ale Vnutorny prediktor Socialneho, spravodlivoeho, sudrzneho/soborneho Ruska (VP SSSR, nemylit s ZSSR)

    k teme
    “počul niekto Pjakinovu analýzu ohľadom tejto veci?” … mam pozrete do 6.12. a vyjadril sa v jednom urcitom bode podobne ako si napisal ty. konkretne spomenul delegovanie riadenia covid hysterie na gubernatorov a mensich uradnikov Putinom prave z dovodu, aby ich vsetkych odhalil, ze sa hned krasne do hlbky ukaze kto pracuje proti Rusku a kto pre Rusko, pretoze inak by sa to neukazalo v takej miere. spomenul aj to, ze ludia to vidia a je potrebne aby to videli.

    okrem toho aj ked toto uz Pjakin nepovedal, ale je podla mna je uplne ocividne co Putin tymto celym sleduje a ze chysta dalsi velky za-tah, nieco ako pises ty. aspon mne to tiez takto vychadza uz dlhsiu dobu a tak nejak mam taky pocit aj z Pjakinovych reci, aj ked nic take nepovedal, hlboko medzi riadkami to tam podla mna je.

    … a necudoval by som sa, keby takato pasca bola chystana aj celkovo na cely ich parlament/dumu, ale to uz asi zachadzam pridaleko/priskoro

    Liked by 8 people

Pridaj komentár