Vianočné čo ak…

Aj Vy ste krútili hlavou počas priamej línie s Vladimírom Putinom nad tými sprostosťami, čo hovoril, alebo, ako hovorí naša pani Čaputová, ako tliachal o kolektívnej imunite z vakcín?

Čo nemá poradný zbor akademikov Akademie Vied RF, ktorí vystupujú otvorene a verejne nakladajú Gamalejevovmu instutútu, jasne hovoria o sprostostiach mainstreamu a jasne hovoria o tom, aká je sprostosť imunita vyvolaná vakcinou? Nevidi to ako hlava štátu s informaciami prevyšujúcimi presnosťou a pravdivosťou čokoľvek iné?

A nemá tento človek vlastný um? Ten, ktorý vymanévroval a odhalil agentov vo vládnych štruktúrach, ktorý dlhodobo a ustojčivo zvyšuje sebestačnosť a suverenitu štátu? Dvojníci? Nemyslim si. Rychla vakcina, ktorá PRINÚTILA svojim prichodom na trh aj ostatne vakcíny.

A čo Donald Trump? Najskôr sa postaví na tlačovku, ktorú už nedokázem nájsť, ale videl som ju v priamom prenose a povie, v minulých rokoch to boli všetko ARO, teda akutne respiračné ochorenia a teraz máme testovať jeden menší vírus? To bu sme mohli robiť testy na stovky vitusov.

A nasledne Operation warp speed. Šmakuláda za pár mesiacov a poďme do reálneho použitia. Trump sa zbláznil?

Donaldom som sa prestal zaoberať, ked ho vymenil najstarší pacient bielej chajdy Lets Go Brandon. Do dnes. Konečne trocha pokoja a tak som si vypučul ďalšiu epizódu WOO, od Cliffa na bitchute. LINK je tu. A teraz…

1. Čo ak Prezidenti Putin a Trump neboli vymenení za dvojnikov a naozaj nie sú, napriek rétorike nedávajúcej nám logiku, zaplateni židojasteri banksteri, ale…,

2. Čo ak tí, čo vyvolali tento stav počítali s vyhladovaním ľudstva lockdownami (viď tábory v Austrálii a svojho času pripravovane FEMA camps v SŠA)

3. Čo ak scenar mal byť 5-10 rokov lockdownov. Zbankrotované štáty, upadok pôrodnosti, stále blackouty energie, nedostatok jedla a tepla,vody a lekárskej starostlivosti, ved vidime, co robi telemedicína a z toho vzniknuté choroby, zabudnuté vekmi…Len smrť a žiaden “liek”,

4. Čo ak šmakuláda mala prísť, ako “overený liek” po 5 rokoch lockdownov a vyhladovane ľudstvo by následne prijalo čokoľvek. A bolo by zredukované na 1 mld. obslužného personálu,

5. Čo ak v tomto pláne stále prebieha bitka a obe strany aktivne ťahajú, no čierni prehrávajú

6. Čo ak dnešný systém spadne, ako následne bez swiftu zaplatime za plyn Rusku? Alebo za ropu. Za jadrové palivo?

7. Čo ak….

Ako hovorí Tao Te Ting, budem parafrázovať, Keď spoznáte krásne, pochopíte to, čo je škaredé. No mnohotvárnost bytia nám ukazuje aj to, aké by to byvalo mohlo byť strašné. No Tao, HNR, Boh, je ten hráč, s ktorým tí, ktorí to začali, nerátali.

Ľudia zla sú veľmi potrební, aby bolo vidiet, ako zlo vyzerá. Páni Mikloš a Dzurinda, pani Čaputová, pán Heger, Naď, Kollár, pani Kolík a další, sú ľuďmi zla. Už je len na nás, rozlíšit ľudi dobra..

Budte zdraví a blaho želám…

Jox

P.S. tu je link na tao te ting aj s vysvetlivkami. Lets go Brandon!

https://uloz.to/file/9NUdMYoWdaMv/lao-c-tao-te-ting-pdf

79 thoughts on “Vianočné čo ak…

  1. Pokoj v dusi Joxu zelam…
    1. Vlajka spatna , trojramennym krizom / s tretim ramenom nizsie/ . Bukvica Makoš…teraz je cas.
    2. https://youtu.be/InRJ4LBwZaY
    VYZVA pre znalych.
    Volaju nas!!!!
    /Bez “sebarestruktulizacie” to nepojde. Pocitovo a znanim to kazdy zisti kde ,na akej urovni , posobi …/. Je to kratkodobo otvorene “okno” k vyuzitiu slabosti Nepriatela – v sirsom ponati casu a minulych udalosti Nasej Kultury-Cvilizacie /.
    V preklade…popracujme na sebe, aby sme neboli Spotrebny vojensky material, ale Bojovnici…. Znanie a sebadisciplina je klucom. Je vas tu mnoho…
    “Vklznite ” do tej problematiky, hoci je narocna, nepodlozena “faktografiou” a neuveritelna….
    No viete o tom vo svojej podstate…Citite a hladate to. Koncept je uz tu…..

    Liked by 2 people

    • pozdravujem pàn doktor a želám zdravia, štastia a vsetkého najlepšieho, nech sa vsetky dobre sny splnia a ani jeden z tych zlych.
      Vlajka je presne ta, aka má byť. Dostáť slova priateľovi aj cez zavoj vekov, je dôležité

      Páči sa mi

              • sme zničili, pretože bez ohľadu na to “kto si začal” neostala ani jedna strana tej druhej nič dlžná. Bolo to v podobnom duchu ako nie tak dávne varovné vyjadrenie V.Putina “Načo je nám svet bez Ruska…”
                A preto “Nikdy viac!”
                Je tu teraz velmi veľa duší z tých čias zrodených z jednej aj druhej strany, aby pomohli odvrátiť zopakovanie “pádu Atlantídy” a znovunastolili zlatý vek harmónie, rovnováhy, ladu pradávnych čias, ktorých symbolom bol a je rovnoramenný dvojramenný kríž. A spomienku na tento symbol a ten zlatý vek harmónie a ladu po celé tisícročia uchovávala vlajka Nitrianskeho kniežatstva – ideového centra Veľkej Maravy/arpádovského Uhorska.
                No vekmi sa vytrácalo poznanie symboliky tohto dvojkríža, zabudli naň aj žreci… a všetko to potom už bolo len odrazom čiatočnej harmónie, pokusom o sú-lad, no ten nikdy nemožno zrealizovať, ak jeho časti bojujú proti sebe, či sa snažia jednú časť odvrhnúť, vylúčiť.
                Podobenstvo o návrate zblúdilého, márnotratného syna je ďaleko hlbšie, než sa interpretuje. Ale o tom všetkom som už nie raz písal, hovoril…

                Liked by 3 people

                • Bratu koľká je toto civilizácia? Šiesta, však? Vymeň Hmly z Avalonu za Hmly v Androméde. Uz nikdy kentauri, už nikdy hydry. Už nikdy strašné vytvory genetiky, uz nikdy dalsie zasahy. Po tom poslednom ti dole stratili dlhovekost, lebo sa prestala tvorit kyselina L-Askorbova v tele. Uz nikdy kult smrti, uz nikdy kult ohňa.
                  Sam vieš, že prezili mnohí, aj keď už žiadne lietajuce mestá, podvodné mestá, už žiadne ovladanie mysli druhých. Na to potrebujú tu genetickú zmenu v pečeni, bez nej telepati hynú.
                  Poslednú bitku opisuje v panovi prstenov Tolkien, zaujimavé že pan Mordoru mal len jedno ohnivé oko.
                  A nakoniec to oko zničilo Mordor, ale j časť Numenoru.
                  Rozdiel medzi vtedy a teraz ale je. Trápenie duší mutantov je dnes stále vnimané, ako hriech. A preto to, čo sa udialo vtedy sa nezopakuje.

                  Liked by 1 person

    • Free6370, prejdi si pozorne celé vlákno Sin Le Noble https://ksbforum.eu/index.php?u=/topic/4281/vánočn%C3%AD-program-2021
      z ktorého vyberám hneď to úvodné:
      “Rád bych zde vytvořil prostor spolupráce mezi všemi, které spojuje Láska k životu… …Vlákno zakládám jako protiváhu pohledu na současný svět, který je daleko větší, radostnější. My sami rozhodujeme, jaké energie na sebe necháme působit.
      Člověk je z velké části vodou, paměť vody na sebe váže informace, mění strukturu, dobré, zlé, nesoudí, přijme co do ní vložíš. Obrázky zmrzlých krystalů vystavených různým energiím ukazují sílu slov, myšlenek, emocí.
      Kdo si přeje mít v těle nasranou vodu?”

      Vieš čoho prejavom je táto reklama
      https://m.youtube.com/watch?v=nuNAl5RC2N0 ?
      Je prejavom realizácie vízie Slovenska ako mosta medzi Východom a Západom, ako územia tvorivého konkurzu toho najlepšieho z oboch strán. Toto je nový svet a ležiaci dvojkríž Nitrianskeho kniežazstva pre tento MOST, ktorý spája, pojmúc do seba aj odkaz vlajky Matúša Čáka Trenčianskeho bol vztýčeny v novej vlajke konceptuálne samostatného a suverenného Slovenska, viac tu: https://oracle911blog.wordpress.com/2021/07/28/snp-pokracovanie-6-vlajka/

      Liked by 3 people

      • V 1989 roku sme mali byť mostom, ale tento most sa nikdy nevybudoval, a dobre, že sa tak stalo. My sme žriedlom poznania, a teraz sa to realizuje. Nehovorím o Slovensku, ale o územiach okolo Karpát. A vedzme to a uvedomujme si to. Tešme sa z každého dňa a začnime tvoriť zo srdca, nič viac a nič menej. Buďme tým jediným zrnkom piesku nachádzajúcim sa v presýpacích hodinách. Tu a teraz.

        Páči sa mi

        • ten most z 1989 je dobre, že sa nevybudoval, pretože ten mal byť mostom pre inváziu na východ…
          Toto je niečo iné. A máš aj pravdu ohľadom karpatských území – prečo asi tak často píšem o Veľkej Marave a arpádovskom Uhorsku – o odkaze Matúša Čáka…
          …aspoň toľko na začiatok. Až toto bude aspoň pochopené, môžme ísť ešte hlbšie a nezastaviť sa len pri pochopení…

          Liked by 5 people

      • Pozdravujem bohatiera slova.
        Ad1 Ziadna novinka. Potvrdenie 4(!) skupenstiev vody….Ovlyvnovanie pismom, myslou, myslienkami…..
        Ad2
        a/ Igor Panarin: “Konšpirológia novej Jalty”

        b/ https://youtu.be/WqlZLRAxZfg
        ……poanalyzuj…
        c/ vlajka……hm…ulet. / dodrzuju sa graficke “konstanty” pri ” tvorbe” /

        Nadsenie velke, no Realita tu a teraz ma obmedzene pravidla….a obmedzeny Cas.
        Do jula 2022 bud realita pre mnohych “skape” – nebude , alebo pokracujeme v intenciach dnesnej doby s tym istym vysledkom.
        Len 10% clovekov bude nasledne vytvarat novy Svet…
        Vzdy to tak bolo , a i bude…
        Hodnoty nasho Bytia nepriniesli ziadne “plody” pre “Riadiace centrum”.
        Volnost Bytia, volnost Tvorenia…
        10 % “vyskumnikov hutneho priestoru” to ma v sebe a tuto informaciu odovzda.Zvysok je hlusina…
        Pravidla su dane, neznalost neomluva….

        Páči sa mi

        • nech už v detailoch vidíme vzdialenejšiu budúcnosť rôzne v duchu vlastných presvedčení, tak v tom momentálne najdôležitejšom – potrebe zmeny vlády v najbližšom období a práci na obnove Slovenska sa isto zhodneme.

          Páči sa mi

  2. moj otec, mama a sestra su po druhej davke patoku
    otcovi odisli nohy, potom chrbtica a v decembri som mu bol na pohrebe
    mame sa na nohe objavil zvlastny hnisavy vred
    sestra pred dvoma rokmi bezala maraton ale dnes to uz neda
    ja mam stastie ze som dospely, urcite by ma dali utratit
    ***
    to, ze to hasa Trump a Putin jasne vysvetlil Nestor
    https://odysee.com/@ProudN%C3%A1rodn%C3%ADHrdosti:4/2021-12-22-Jak-p%C5%AFsobit-na-st%C3%A1tn%C3%AD-moc-od-NESTORA:d
    chcu to pocut vacsinovi idioti, ktorych mate aj v rodinach
    ***
    ako hovori moj priatel Mirko, musite si dat odpovede na otazky:
    chcete tu nadalej zit s idiotmi, ktori krivia realitu, kradnu a vrazdia?
    chcete tu nadalej zit podla idiotskych zakonov, ktore Vas tyraju na kazdom kroku?
    chcete svoj zvysok zivota urtatit tak, ze idioti budu na Vas parazitovat?
    takze nepriatel bude porazeny vlastnou zbranou, tot vsjo

    Liked by 1 person

    • Odpoviem slovami z Tao Te Ting:
      Moudrý umí zachraňovat lidi a zachraňuje je neustále. Umí jim pomáhat a nenechává je bez pomoci v neštěstí. Tak koná hluboká moudrost! On poučuje také i lidi zla, a oni — s jeho pomocí — také mohou najít Oporu.
      Ale jestliže si lidé zla neváží pomoci a Oporu nemilují — moudrý je opouští: vždyť pro něj nemá cenu stýkání s takovými lidmi. Tohle je to, co je velmi důležité a hluboké! 28. Kdo jsi chrabrý — zachovávej skromnost! A tehdy tě bude národ následovat. Kdo jsi se stal vůdcem pro lidi — neopouštěj vedení svého jednání ze strany Velikého Te. A buď čistý, něžný a jemný duší — podobný nemluvněti! Pokud přebýváš v dobru — nezapomínej ani na existenci zla! A staň se příkladem dobra pro všechny. A ten, kdo se stal ve všem uvedeném vzorem pro všechny, — ten už se neodlišuje kvalitou duše od Velikého Te. A on poté směřuje ke Splynutí s Věčným Tao.

      Liked by 2 people

      • a v tomto duchu bol dnešný JŽO:
        “S kým zdieľať rozlúčku so starým rokom a tešiť za z príchodu nového?”
        Ako prví prišli na myseľ starí dobrí rodinní priatelia.
        “Radšej nie, veď vieš prečo…”
        “Hmm…, zaočkovaní!”
        Padla voľba na iných, nepieksnutých. Smola – služba v práci.
        Ďalej sme ani nepremýšľali o ďalších.
        Uvedomili sme si, že sme sa začali vyčleňovať presne v duchu Divide et impera!
        Pozvánku dostali tí prví – pieksnutí a s radosťou ju prijali, hoc my pieksnutí nie sme…
        Ľudí dobrej vôle a srdca, ani “pieks” nerozdelí!

        Liked by 2 people

        • Popolvar, vďaka ti za túto informáciu. To je tá správna cesta, pomáhať a byť na blízku tým, čo sa zobudili – a je ich veľmi veľa, a hľadajú pomoc – hoci prosiť sa bránia. Prvé, čo ma zaujímalo ako vyzerá človek energeticky po pieksnutí. Našťastie obraz bol nasledovný: duša človeka bola pripojená ako placenta na pupočnej šnúre. Vtedy som si povedal, že to je OK, nádej tu je. Teraz už vyzerajú, že majú zablokovanú čakru hore k nebesiam, otvorenú tú k zemi. Presne ako kríž v našom štátnom znaku. U nich vyhrávala matéria nad duchovnom, ale pričinením vyššej sily sa to mení. Títo ľudia majú obrovskú nádej – a verím, že ju využijú. Preto buďte im na blízku.

          Páči sa mi

          • MIG a nie je to presne to, prečo toľko lekarov potajme začalo pomáhať, ordinujú, píšu vynimky, vysetruju, pomáhaju. Prečo toľko knazov, naposledy jedného sa snažili ostrakizovať v denniku n za to, ako sa postavil za svoje nazory a osvetľuje cestu tmou ako aj ti spominani lekári.Vzniká zaplava článkov, ktore nemóžu scenzurovat, veľa relácií v internetovych, stále ešte slobodných radiách a vysielacoch.
            Tu na blogu a v ďalsích mikro aj miniblogoch ide svetlo. Tlači sa, ako slnecny svit cez burkové mraky ranného prudkého dažďa.
            A náš štátny znak?Strom nikdy nerastie z nebies dolu. Vždy sa semienko mocne zakorení v utrobách Matky Zeme a len to, ktoré v nej mocne zapustilo svoje korene, byt este mladé a ohybné, vie rásť ku nebesám a nasledne ho nevyvráti ani najsilnejši výchor, a po rokoch, v jeho korune môžu spievat vtáky oslavné chorály na zjednotenie Otca Nebeského, davajuceho stromu teplo Slnka, vlahu dažďa a Matky Zeme, davajucej ukryt semienku, oporu koreňom a výživu korune a jej plodom.

            No platí ešte jedno. A preto tie ramená nie sú rovnaké, aj keď by to mnohi chceli.
            Zemská čakra je hrubá, cervená ako krv, pevná ako diamant, mocna ako rozbujnená rieka.
            Je to hrubá sila, z ktorej vznika život, iná ani nemôže byť.
            Čím vyššie ideme na puti poznania, tým jemnejšie sú energie cakier otvarajúcich sa nám. Tie najvyššie sú ako jemný hodváb, ako sieť pavučiny, sice pevná a krasnych vzorov, ale jemná, ako zrnko piesku, či pohladenie detskej ruky. Aj v tom vyjadruje náš štátny znak prvky mudrosti TAO. Hrubé a jemné, dlhé a krátke. A len v harmónii jedného celku, davajú tie hrubé energie možnosť objavenia tých jemných. Materiálny svet, otvárajúci hľadajúcim svet duchovný.
            A to, je podstata cesty hľadania TAO, Boha v nás a vo vesmíre.
            Ten znak má veľa rovín. Vďaka za každú jednu, ktorú tu osvetľujete a kazdym dňom viac a viac ľudí privádzate na cestu hľadania.
            Pretože každa cesta začína rozhodnutím a prvým krokom.

            Som vďačný, že Vás môžem spoznať a dakujem Bohu, že nase cesty zviedol do jedného smeru.

            Liked by 2 people

            • ad. štátny znak a dĺžky jeho ramien – dá sa to vysvetliť aj takto. Avšak znak, ak ho aplikujeme na čakry, nemá byť o kvalite a hrúbke čakier, ale o ich rovnováhe v nás, pretože štát, to nie je len územie, jeho energie, to nie je len nebo nad ním a jeho energie, ale štát – to je predovšetký spoločnosť ľudí – súbornosť Človekov.
              A štátny znak je nielen o čakrách, ale aj o úlohe nášho štátu v spoločenstve štátov sveta.
              Prečo asi v rozprávke Koník Hrbáčik sa nevestou Ivana stala
              “Katarína II.” z ľadového zámku na “alpskom” štíte?
              Rozprávka plná prostých a jasných symbolov.
              Vysielala ju dnes Markíza o 20:30…
              Nebuďte tvrdohlaví, a pamätajte na slová z oficiálneho traileru k filmu “On drakon”: “My odnaždy uže slučilis, no boľše nesmogli. I Vesna otkazalas od nas…”
              Neskazte to svojou tvrdohlavosťou a nostalgiou.
              Už je čas na “podderžku Vesny” no na to je potrebné “snova slučiťsja”!

              Liked by 2 people

              • popolvár, cena materialneho a duchovného je rozdielna. Tenké nikdy nebude važit toľko, ako hrubé. Vezmi si priklad zeleznú rudu a čiste zlato. Oba vážia 1 kg. ktory kilogram bude drahší? bude cena ale rovnaká, ked dás ku sebe 355 ton zeleznej hrudy a 1kg zlata. Hrubé a tenké, ťažké a ľahké.
                Rovnovaha je prave v tom, ze kym koberec na podlahe musí byť hrubý a pevný, aby izoloval zimu a musi ho byt veľa, hodvábu na zakrytie hrude krasnej ženy v rozpuku jej mladosti je potrebného hodvábu málo, no musi byť jemny, vzdušný a jeho cena sa vyrovná cene hrubeho koberca. No kym jeden pomáha s aspektom života zakladnym, druhý pôsobi uz tisicrocia ako múza myslienok básnikov.

                Každy z nás sa nôže vzniesť do výšin nebeskych energií, no kazdy musí chciet tieto vidiet a splynúť s nimi. To je cesta k nim.
                A štátny znak je nielen o cakrach, ale aj o postavení štátu. Najstarši národ geneticky, silne energie na uzemí, v znaku Bohovia a tiez harmonia, nie sme mostom, sme stredom. Otázkou je len, čo s tym tu a teraz budeme robiť.

                Rozpravky? Nevlastním debilizator, zato uz cez 1000 knih. Odporúčam 12 mesiacikov či Valibuka, ci jeho alter ego Smelý Mikeš. A ci o Veternom kráľovi.
                V nich mudrost hľadaj, je tam vložená vekmi pre budicnosť

                Páči sa mi

                • ad. sme stredom, nie mostom… Len aby to nedopadlo potom ako s tou ríšou stredu, čo sa ocitla v izolácii za veľkým múrom…
                  Pretože nie je stred ako stred. Byť stredom-inšpiráciou pre okolie s premosteniami navôkol, alebo stredom – sebastredným?
                  ad. rozprávky – mám, čítal som a vyrastal na nich, i v dospelosti rád sa k týmto knihám vraciam. No máme tých, čo zhypnotizovaní “debilizátorom” zabudli čítať a vnimať múdrosti z rozprávok, rozlišovať dobro od zla, úplne ponechať v nevedomosti a poblúdení mamonu ich osudu?
                  Či nie pre nich sú takéto sfilmované spracovania aspoň svetielkom poznania? Veď aj ten “debilizátor” je len nástrojom, prostriedkom informácie, takže vďaka za tie vianočné záblesky múdrosti predkov po celoročnej “holy- wudu-skej” deformácii…

                  Liked by 5 people

            • @Jox13
              Strom nikdy nerastie z nebies dolu. Vždy sa semienko mocne zakorení…
              Toto je veľmi trefné prirovnanie.
              Korene rastú zhora dole.
              Samotný kmeň zasa zdola hore, až k nebesiam.
              Jedno, aj druhé musí byť v rovnováhe.
              Pripomienka od Staneka:
              V maličkom semienku sú všetky informácie, ktoré strom potrebuje k životu.
              Prajem pekný zvyšok sviatkov všetkým.

              Liked by 3 people

              • Kto je rojko je rojko. No na jedno zabudate pan kolega. A to je to, co podcenili aj ti, co toto cele spustili a je to to, co podcenujete v teoriach o 10 percentách ludi. Boh jestvuje. A je to ten, kto určuje pravidlá hry. to je celé.
                Skuste sa započúvať do viatia meluzíny, či do praskania dreva v kozube, dosmiechu detskej duše pri hre, pri svištani šípu k terču, či lámani sa vln o skalu.
                Budete počuť Jeho hlas v každom mavnutí krídel vtakov, či zavrzgani snehu pod podosvou topánky.

                Páči sa mi

                • Nespochybnujem, hoci nazyva to kazdy inak.
                  To prvotne je zdroj vsetkeho.
                  Potazmo, dovody Bytia si kazda entita vysvetluje po svojom.
                  Ci kvoli vyhodam bytia, ci oprostena profitov v byti…
                  10% plati!
                  Mod konstrukcie bytia je utajeny.
                  Cast z tych 90% to ma v popise prace..
                  Spominal si egregory…
                  Je ich tu vela.
                  I krestanstvo tam patri…a skoncil egregor…nema zdroje…
                  Bol som katolik, az…infopole prekrocilo mod egregoru katolicizmu. Vzdy som mal pochybnosti, nesedelo to…
                  A , priznam sa, je velmi tazke hodit kriz do ohna…
                  No treba sa rozhodnut.Tu a teraz!
                  Rucaju sa hodnoty, ruca sa osobny Svet….
                  A tak…kto opusti zazitu Doktrinu?
                  Svet sa ruca….a su len dve strany…
                  Je koniec Hry…
                  Treba si vybrat.
                  S uctou a slzami Free6370

                  Liked by 1 person

                  • Ja som rad, ze mam cislo volneho Celoveka len o niečo vyššie. Vieme odkial 🙂
                    No vidim ten svet inak. Čo sa rúca? Svetonazor? Uz minimalne 6-8 rokov postupne zisťujem, že svet nie je to, čo sa javi na prvy pohľad. Je iny, len moj mozog ho nevnimal, o jnohmotnycj telach ani nehovorím. To bolo ako ked slepy naraz vidí farby.
                    Ruca sa svet? Nevidel som.krajšiu modrú oblohu ako tú, ked som fotil vztýčenú vlajku Matúšovej Zeme. Tie blankytné modré sa pravidelne vravaju, nikdy obloha nebola taka krásna.
                    Ľudia okolo mňa počúvajú a potom zacínaju sami s analyzami. Povrchnymi, s málom informacií, ale vidím zmenu. Ľudia analyzujú a začinaju sa zaujimat o svoje okolie a čo sa s nimi a a okolo nich deje. Idem okolo billboardov s otazkami. Len billboard a na nom otazka, ktora ale nechava ľudí so sankou dole, ohľadom “plandémie”. Naraz su tu billboardy tusim beriemed3.sk a reklama na vita, teda hormon D3 a jeho spravny prijem. Zakladaju sa domoškoly a ľudia čakajú len na toho prveho, ktorý, podľa experimentov zo 70tych rokov, spušťa retazovu reakciu ostatnych. OP vo vlakoch? Kolega teraz precest9val Slovensko a nič. Lekari su ticho, ale ti dobri maju cez svojich pacpšov tichu postu susedom, znamym z firmy, rodicom z skoly a maju natresk, ze hladaju pomocne sily, aby zvladli napor novych pacosov, ktori riesia, co s “papiermi”. Rozbehla sa akcia generalny strajk, kurnik šopa himmel herr Got, ved to vyšlo zdola a nie zvrchu. A edo musel obrazne menit plienky.
                    V amerike tatko zavola Joe a Jill Bidenovcom a tresne im Lets go Brandon a Joe povedal pen :”Agree”, suhlasim. Asi sa už tesil… hahaha (pre neznalych na nascare skandovali ludia Fuck joe biden a vitaz nascar Brandon sa pytal moderatorky, co to skanduju ludia a ona duchapritomne zvolala: “Let’s go Brandon a vznikol slogan už zakazany uradnikom po celom bRIŤskom imperiu)
                    Odlozit kríž? Ten na ktorom mučili Ježiša a ten šiel do stavu bardo, stavu joginskych majstrov (vieme aj meno jeho uciteľa), ktori vedia zastavit procesy v tele na čas a telo vyzera mŕtvo. No Duch je veselý a čaká. Nuz ten je pochovaný na znamom mieste nemnohým, ale je, po dlhom zivote v Indii, kam odišiel po mučení a zcelení svojich rán. Poviem len toĺko, ze posledny dalajláma pred tym dnesnym odovzdal ako dar Jezisove zapisy (jeho “evanielium” Vatikánu este pred 2 sv vojnou, alebo tesne po nej, uz si nepamatam)
                    Jeho ucenie je pribuzne inymnprorokom a ma veľa spoločneho s cestou Tao, vsetky su v podstate inym jazykom tonisté.
                    Len jedna vec nesmie byť, nesmu ich ľudia zneuživať.
                    Nemusiš veriť v Boha, aspon teda ja nemusim. Ja verim Bohu a tomu, že vedie moju ruku a dá mi po nej, ak nerozlíšim spravne co je a co nie je cesta…
                    preto tie hrube knihy. Naladíš prijímač, potom už len musiš zapnúť a pocúvať.
                    A nie, nie je to permanentné, aspon zatiaľ nie, ale je to uvedomelé, a to je podľa mojich skromnych skuseností, zaklad cesty ku vrcholu hory.

                    Páči sa mi

                    • Pekne…
                      Ovladam to, patri to do koncepcie myslenia…
                      Clovece!!!Mam ta viac a viac rad…
                      Si vyvoleny a zatazeny bremenom…
                      Tie tlejuce uhliky v srdci mojom sa zase rozhoreli…
                      Bo citim sa osamoteny, a tak pisomnym prejavom britky…
                      Som nadseny…

                      Páči sa mi

                • Ukol mam zadany, v Nave aj v Jave….
                  Tu je to “osviezenie” maratonca…Pozitiv aj negativ vzdy osviezenie….
                  Frekvencie su prirovnake…
                  Sme tu a teraz , bo sme najlepsi z nasich Rodov…
                  Vyslali posledne co mali v zasobe, to posledne,najkvalitnejsie..Synov, Dcery..v najlepsom nacasovani , ktore dokazali vypocitat..
                  Nie sme tu za seba , za svoju rodinu…
                  Sme tu za ROD!!!
                  Je to nasa civilizacia.
                  Mnohokrat zdecimovana , no stale existujuca s pravom na Rajske bytie…
                  Zahodit fyzicky kriz do ohna je lahke…no mentalne velmi obtiazne…
                  Trva to…
                  No potom sa naskytne maly priestor k transformacii.
                  Ci ducha, duse ,ci tela…
                  Nie to inej cesty….
                  Boh…ci ako si to nazveme je hoooodne daleko…
                  Nasa najblizsia struktura je Rod.
                  Jedina struktura,ktora nas vrati k prvopociatku…Bohu,Matke,Matrici.., aby bola obohatena o nase skusenosti v Byti.

                  Páči sa mi

      • I ting,alebo hľadanie odpovedí mimo logickú západnú kauzalitu,veľmi zjednodušene,v hodení mincou , sa prekvapivo objavuje aj v NZ,keď apoštoli po obesení Judáša hľadajú náhradníka do počtu 12,jeden z nich navrhne,”háždme lósom”. Čo ma teda dosť prekvapilo,keď som to tam našla. Kniha premien je súčasťou aj nášho myslenia,celé veky,len ju inak voláme.
        Pre zaújmavosť sem pridávam pomerne známy text od C.G.Junga,
        https://jung.sneznik.cz/odkazy/i-ting je to jeho komentár k prvému nemeckému prekladu Knihy premien z čínštiny.

        Liked by 2 people

        • Je unavne hladat v skrytych inotajoch minulosti pritomnost.
          Vec sa ma tak…kto vie, vie..Kto nevie, za cely zivot sa k tomu nedostane…
          A fakt nezalezi na hrubych knihach…
          Človiek to ma v sebe zakodovane, aj keby zil s vlkmi..Tieto kratkodobe “hratky” civilizacie mu mozu byt ukradnute.
          Ide o to, ako tomu Bytiu pomoze…s knihami, ci bez nich..
          Ci sa zapreda alebo zostane Clovek…
          Je nas tu mnoho…Ako by prechod farieb medzi ciernou a bielou..
          Medzi ciernou a bielou je spusta “zivota”…
          A to teraz riesime.
          Musia zostat len dve strany cierna a biela , bez vyhrad…
          Oddeluje sa zrno od plevy…

          Páči sa mi

          • A nenapadlo Vas , že tie hrube knihy su len o tom prenastaveni prijimaca na spravnu frekvenciu?
            Skusal ste niekedy motlitbu tak, aby bola efektivna? Nie, cez kňazov (väčsinu) to nejde, aspon tu na Slovensku. Pokiaľ maju standardne vzdelanie nedosiahnu to spravne naLADenie. Zmyslom jógy je tonisté. Naladenie. Preto jogu moze clovek cely zivot a este sa aj napoji na niektore menej vhodne alebo nevhodne egregory, niekedy vsak staci jeden raz a naladenie vznikne a udrzi sa.
            Zalezi vzdy na prijimaci, vysielac tu je…

            Inotaje su len inak zakodovana frekvencia. Viete, preco vo vychodnych, hlavne tibetskych naukach Vam nepovedia nikdy viac? Pretoze ked polozite tu spravnu otazku, je cas dat vam kluce od dalsej komnaty a pomoct pootcorit dvere. Pretoze bez tej otazky, ktora hovori o dusevnom vyvoji jedinca, by sa mohla cloveku dostat energia, ktora z Vas urobi trosku, vnutorne Vas spáli. A napravat takuto chybu sa musi niekedy aj starocia.

            Takze inotajom porozumiete, ked na to bude cas. Dam taku malu hadanku. Co myslel autor touto vetou:
            Su dve cesty k osvieteniu. Jednou je vyletieť na nebesá, ako Fénix, druhou je vŕtať sa v blate, ako dážďovka.Obe cesty vedu ku jednému cieľu, len ich dĺžka je rozdielna.

            Páči sa mi

            • 1#
              Ponimaju.
              Ber to ako ulet a nepochopenie okolia.
              Do 18 som vsetko vseobecne nastudoval -nabozenske, techno v tej dobe atd…
              Potom len odborne.Prierez cez vsetky vedy…medicinske studium to umoznuje.
              A tak som konsternovany, ked mi nerozumeju ludia..
              Moja chyba..dla predpokladu -co viem ja musi vediet kazdy…v tom hrubom ponimani
              A preto narazky na hrube knihy…
              Tie vedomosti maju byt prirodzene
              2#
              Iste, naformatovanie HW je dolezite k zapisu informacie..tie knihy..
              3#
              Vsetky cesty vedu do Rima…

              /No v tomto by som oponoval…vid situacia teraz.Hoci optimisti tvrdia ze aj tak skoncia v Rime…No pochybujem. Su info co v knihach nie su…/

              Páči sa mi

    • tak som si toho nestora vypočuť. teda prvých pár minut 2x rychlostou. Ten chlap ma taky kaleidoskop v palici, až to vybija oknà.niektore jeho tvrdenia su ten gulas, co produkuju “konceptuali”. Gulás bez hlbsieho pochopenia, bohuzial.
      Nestoji ani za ppzretie a skoda, ze prud narodnej hrdosti tomuneste urobilntaketo ozvucenie, je to medvwdia sluzba pochopeniunprocesov davom….

      Liked by 1 person

      • Citaj “hrube knihy “…🤣
        Borec rychlo nacita, zanalyzuje, da vystup…Samo ze nie je koser, no v principe sa da suhlasit..Je to Vektor , co ponuka.A tie nuansy okolo, nech si kazdy overi. Detaily si musi kazdy uzrejmit sam dla svojho znania.
        Nebud blazon…Je to bystra hlavicka…

        Páči sa mi

          • Vulgarizmy su “korenim” hlavneho chodu, ci inak….uputanim pozornosti pre masovejsie vnimanie informacie. 《 90/10 % 》 pre majoritnu populaciu…
            Vie borec, s akym “materialom” pracuje….
            Neodsudzuj!
            Teba odsudi cloviecik kvoli kvetnatemu prejavu.., kultivovanemu, jemu nepochopitelnemu..
            A chces resume?
            Mam take skusenosti…
            Ludu sa treba prihovarat ludovou recou / co berec sa snazi, no z pohladu problematiky nemozne/ . A tak jeho pozornost udrzi “stiplavymi” slovnymi sekvenciami…
            A aky je efekt?
            Udrzi pozornost!
            Eto vsjo!
            Neodsudzuj, nesud…NIKOHO!
            Kazdy ma motiv…

            Liked by 2 people

            • neodsudzujem formu, ale obsah. Putin neriadi nic, Putin nema dosah, Putin nedokaze riadit zakladne procesy, blablabla… Sice tam mal vyzvy, podme prezidentovi pomoct, ale vyzyvat manipulaciou, je vyzyvanie, ktore sa vrati späť. Ten clovek nepostrehol priame riadoace nastroje Putina, ak ano, hovoril v prvych minutach pravy opak. Priama linia, Navstevy v regionoch, priame riadenie serie aktivit, zmena medzinar9dneho postavenia RF, zmena postavenia Rusov v RF napriek a nie kvoli lokalnym politikom, hra s pandemiou, aj ked tam mam svoje vyhrady ale o tom bol clanok, Syria, Donbass, Severny ľadový ocean, to vsetko su projekty jeho vlady. Druhy rok za sebou rekordne uroby obilia jeden z najväcsich exporterov prebytkov, teraz spajanie a integracia Bieloruska, a mozem pokracovat a vytapetovat to tu.
              Ked pan chce hovorit o tom, co Putin vsetko neriadi, je toho vela. Ale ak chce lekar liecit rakovinu, vyserie sa na genitalne bradavice a najskor zisti priciny rakoviny a zacne ich odstranovat, aby sa pacient znova neotravil, paralelne zacne davat terapiu na odstranenie tumoru a az ked rakovina je prekonana, venuje sa genitalnym bradaviciam, zmene tvaru nosa, nezhubnym koznym znamienkam, obezite a dalsim chronickym chorobam pacienta….

              Ide o to, ze vektor ciela dlhodobo bolo a je zbavenie sa dvojitych agentov, pindosov a podpindosnikov, potom uz dalsi mozu pokracovat v zdokonalovani cesty…

              co ten pan hovoril o neriadeni je nepochopenie, tolko moj nazor. a nehovorim, ze je jediny a spravny, ale je moj, na zaklade toho, co som pocul, kym som to znechutene nevypol.

              Páči sa mi

              • Toz , nemam vyhrady, nemam tolke znalosti.
                U mna je prva intuicia a potom logika /vlastne ziadnu nemam/. Zijem “bruchom”, nie hlavou /ak je mi dovolene/.
                Nikoho za nazor neviem odsudit. No ked vidim realne nasilie, osobnost sa meni a z ovecky sa stava grizly bez pudu sebazachovy…
                A tak kazda informacia ma svoj ucel, ci je takova, alebo makova…Upevnit, ci oslabit svoje infopole…/ vsetko zle je na nieco dobre/.
                Citim, ze rozumies.

                Páči sa mi

              • Nami namalovane obrazy, ci napisana latinka nas odhaluje . Sice nie je to adekvatne priamemu kontaktu zoci voci na zivo, no to vela odhali.
                Ti co vedia ” citat ” v bytostiach vidia vsetko….Popisat je to zlozite. Je to empatia /ako to nazyvaju vcil?/.
                A tak sa tu navzajom skumame…
                Som nadseny, za kazdeho, kto je na tomto blogu. A je jedno s akou z”pravdou” tu operuje.
                V konecnom dosledku, snazi sa svojim “odhalovanim” najst “spravny smer”.
                A mne, mozno Človeku, to pomaha znizovat mieru skepse v pohlade do buducnosti…
                Zdravim Vas vsetkych.

                Páči sa mi

      • putin a tak isto aj nestor morfologicke pole ludi neovlada
        mozu ho iba posunut – usmernit, malicko vychylit urcitym smerom
        to je snad v poriadku
        hovoria na 90% to, co chcu pocut ich pani
        tych 10% je ten maly posun

        Liked by 1 person

  3. “Čo nemá poradný zbor akademikov Akadémie Vied RF…?” Má aj nemá. Táto svoloč sa vopchala všade.

    Jox, pozri si min 1:56 i “vsjo búdet jásno”
    V min 5:12 vystupuje 31 ročný pupík, Michail Davydov, “špičkový onkológ”. Na grcanie.
    A toto radí Putinovi! Rodinkárstvo a dukáty. Vsjo.
    Mimochodom práve v časti o očkovaní pôsobil Putin najneistejšie.

    Páči sa mi

    • vdaka Ňoňo. Toto som už niekde videl. Bolo to pred niečo viac, ako 100 rokmi a popisuje to aj Puškin vo svojich dielach. Nezáležalo na schopnosti, ale na pôvode a hrubke peňaženky šľachtica.
      Qk sa dobre pamätám, VVP mal jedno z vystupení za vlady este Macika Medvedeva, kde sedeli na zasadani tiez nejaki cerstvi akademici. A poriadne ich počastoval hubovou polievkou o tom, že bud majú skumat alebo riadit, lebo oboje naraz sa neda robit kvalitne.
      Takže áno, vsjo jasno, qj keď stále pri takto ozehavej globálnej téme si neviem predstavit, že nesiahne po naozajstnych expertoch.
      Ja viem, že sa mi tliacha jednoducho, ale uprimne. Som vyknuty riadit tak, ze ak mám problém na ktorý mám páky na vyriešenie priamo, zvolám tim ľudí s opacnymi nazormi, dostanú jasne noty na: 1. korenová príčina 2. okamžite zabranenie vzniku dalšej fazy problému (1 a 2 sa daju vymieňat v zavislosti od povahy problému) 3. vytvorenie kratkodobych opatrení na eliminacciu vplyvu problému na riesené ukazovatele a procesy 4. dlhodobá zmena procesov problémom ovplyvnenych.
      Suma sumarum, toto by mal byt staticko dynamický riadiaci manever. Aj ked predpokladám, že ak by poznali Occamovu britvu aj v RAN, vedeli by to po stránke medicínskej vyriešiť rýchlo.
      Preto pravdepodobne ten adenovírus a preto ako protireakcia temnej strany ten grafenoxid a vytváranie spajk bielkoviny….
      No VVP naozaj nielen neisto vystupoval, no všimol som si, že vzdy, keď ide voči svojmu svedomiu, zacne taknzvláštne pokasliavat, ako keď ma sucho v hrdle. No čo, je to štátnik a obdivujem jeho múdrosť, no je to aj hlavny veliteľ a každý veliteľ, ked pošle ľudí na smrť, tak ho to poznačí.
      A ak je pravda, že zabranili tomi scenaru, čo som popisal hore, stále poslal na smrť tisice ľudí svojim príkladom a to je to, čo bola ta neistota. Dať to čo najpresvedčivejsie, ako povedat “poďte do toho” q zaroveň “ale nemusite, nie je to nutné”, pretoze spolu s jeho neistotou, tutontemu takto podľa mna podvedome vnimal každý Rus, ktory ho trocha pozná.

      Vdaka za Tvoju prácu a je mi nesmiernou cťou Ťa poznať a mat možnost delit sa s Tebou o myšlienky. Bud zdravý a krasne vianoce celej rodine.

      Liked by 2 people

  4. Také sleduju Clifa High a jeho Woo videa a jsem rad,ze vysvetlil jak Trump pracuje s informacemi.
    Jen me mrzi jeho pohled na vznik a roli SSSR a jeho naprosto zkreslene hodnoceni V.Stalina (pry vrah co nechal zlikvidovat 80mil spoluobcanu) opirajic se casto o informace od Solzenicina.
    Diky za pripomenuti mouder z Tao Te Ting, neni na skodu obcas oprasit stare knihy ..

    Liked by 3 people

    • Cliff je fajn v analyzach SŠA, ale o RF rozpráva, ako rozpráva.
      Je tonsice internacionalista zo svojej výchovy, mimoriadne inteligentný, no má svoje nepochopenia, pretoze zil pred oponou, nie za ňou.
      Dnes mi otec povedal jedno, Slovenska armada, kde boldlhé roky dôstojnikom skončila pred vstupom do NATO-OTANu. Dovod bol odchod obrovskeho počtu dôstojnikov a podostojmikov, vratane jeho, ktori povedali. Ak budeme stat na strane NATO a napadnete nasich bratov, obratime zbrane voci nato. A ze po rokoch stretávania sa skonštatovali, ze ti politruci mali sakra pravdu o tom, čo zapad robí…

      To je ale pohľad spoza opony a to je to, co Cliff nepochopí. Ako Jordan Peterson, ktorému parqdoxne pomohli s jeho zavislostou prave Rusi, aj Cliff je fanušik soLŽEnicina a to kriví (skurví, skurvjonij = skrivený 🙂 )jehobpohľad na niečo, čomu nemohol rozumieť, lebo to nezažil.

      Liked by 3 people

      • Dôstojníci z toho času sú už síce vo výsluhovom, ale čo sledujem vo svojom okolí, tak dodnes pracujú na naplnení sľubu republike, ktorý dali. Síce inými formami a postupmi, nevojenskými, ale pracujú. Plus udržiavajú čulé kontakty medzi sebou. Ani to nevymažeš a nakoniec sa to prejaví.

        Liked by 4 people

    • ad. Poľsko – vrátenie Pomoranska Nemecku?
      Je tu ešte jeden aspekt, a to je snaha o reštauráciu Tretej ríše, Rakúsko riadne vstúpilo do matrice Anšlusu Rakúska v 1936. V tejto súvislosti môže byť aj riešením opätovné rozdelenie Nemecka, kde zase bude otázkou Pomoransko – možné pričlenenie k NDR II ako protiváha Tretej ríše II.
      Takisto v prípade realizácie matrice Anšlusu Rakúska dôjde k revízii rozlohy Rakúska – na programe dňa bude územie Burgenlandu a časti Dolného Rakúska po rieku Litava, teraz Leitha. Neunkirchen, pôvodne svätyňa a centrum Blatenského kniežatstva jednoznačne v takomto prípade v jurisdikcii Rakúska nezostane.
      Toto je scenár, ak by po Jalte II vznikla nová železná opona deliaca Európu opätovne na dva komfrontačné tábory. Verím však, že konečnou realitou bude variant dvoch spolupracujúcich táborov.

      Liked by 3 people

  5. Putin a Trump ? Naozaj je to otázne ? Uveril by im niekto, že nám chcú dobre ? Uveril by im niekto, keby začali hovoriť že Covid a kvázi očkovanie je ofajč ? Nikto by im neuveril, oni to museli nechať zájsť až tak ďaleko, aby si národy alebo človekovia uvedomili, že sú klamaní svojími vlastnými vládami a politikmi. Kto má profit z kvázi “pandemie ” ? Nie je to ani Trump , ani Putin, je potrebné čítať medzi riadkami, čo títo lídri hovoria, môj názor, KSB to všetko hovorí, len je potrebné ju študovať a študovať a čítať, prajem nám všetkým šťastný Nový rok 2022, je to v každom z nás, akú cestu si vyberieme, nemať strach a bojovať, nikto to za nás nevybojuje, len my, to čo vám sľúbi hocijaký politik, to vám nikto iný nevie sľúbiť, JE TO LEN O SĽUBOCH , asi tak faolinka

    so 25. 12. 2021 o 0:24 Blog o verejnom živote a problémoch Slovenska napísal(a):

    > jox13 posted: ” Aj Vy ste krútili hlavou počas priamej línie s Vladimírom > Putinom nad tými sprostosťami, čo hovoril, alebo, ako hovorí naša pani > Čaputová, ako tliachal o kolektívnej imunite z vakcín? Čo nemá poradný zbor > akademikov Akademie Vied RF, ktorí vystupujú o” >

    Páči sa mi

    • Dobre urobené video ktoré sa snaží „objasniť“ védický prístup k životu – dosiahnuť svetlo poznania, jednotu s celým vesmírom, sámadhí.
      Pekne spracovaná grafika, slovo, hudba.
      Ale je vidieť, že autor je silne ovplyvnený judaistickým, biblickým projektom zotročenia ľudí v mene boha. Nedokáže ho opustiť a ukazuje vo videu mimo iných biblických výjavov aj ukrižovaného Krista. Nemá poznanie, že biblické náboženstvá sú chtonické – zamerané do zeme a nie na svetlo poznania. Podrobne to vysvetľuje gnostik Ján Kozák vo svojich knižkách a videách… napr. https://www.youtube.com/watch?v=qxuTz4B3U3c&t=1738s

      Liked by 1 person

  6. Ak tu len zaznela rečnicka otázka ,prečo Putin podporuje kovidivé šialenstvo.
    Chazin sa v jednom najnovšom videu vyjadril :
    Do roku 2024 vznikne na Planéte viacero valutnych centier , jedno z valutnych centier bude aj EuroAzijská únia .mali by sem patriť krajiny bývalého ZSSR , Anatolský okruh – Turecko , Irán ,
    a celkom možné aj Japonsko .
    Na pozadí procesov nám akože viditeľných idú úplne iné procesy .
    Už chápem , prečo Kremel a jeho kománda posiela USA / neocons / preč z Európy . Čo budú robiť USA v rubľovej valutovej zóne ? Iba tu budú prekážať .
    Navyše budú si musieť uhájit akú takú svoju dolárovú valutnú zónu .

    Páči sa mi

  7. Na budove veľvyslanectva USA v Moskve sa objavilo video , aj so Sovietskou vlajkou,

    Pred 30 rokmi ste dostali krásny darček, (rozpad ZSSR). No viacej darčekov už nebude.
    Krym
    Olympiáda
    Angara-A5
    Plávajúca jadrová elektráreň “Akademik Lomonosov”
    Šampionát vo futbale.
    Veľké Rusko sa vracia!”

    Liked by 3 people

  8. skusenost a vedomosti su velmi zle prenosne
    zaockovani ludia su zmeneni
    na pohrebe bol bez ruska iba pan farar a ja
    pri podavani ruky som pochvalil pana ferara ze ma pekny hlas
    bol som tridsat rokov muzikant
    kostol bol plny negativnej energie
    karovi hostia sa medzi sebou ako rodina zvitali poboskanim
    mne sotva podali ruku
    krstny otec mi ponukol laket
    zbavit sa strachu, mat jasnu mysel, ovladnut moc
    vsetci mi pripadali ako navstiveni tym stvrtym nepriatelom
    ze su na odchode
    pred otcovou smrtou ma otec so sestrou chceli vydedit
    dnes uz neplati karma
    riesenia pridu v priamom prenose
    to nehovorim ja
    to sa deje

    prajem vsetkym vela zdravia

    Páči sa mi

    • Ufff…
      Az sem sme sa dostali…A podobnu skusenost mam.
      Na karmu nie je cas…bo je tu Finale…
      Dalsia “karma” nebude.Vsetky “rocniky” koncia…tam kde su…
      Cyklus /”studium”/ konci.
      Za 6 mesicov sa nic neporiesi…

      Liked by 1 person

  9. Som rád, ze pridávaš korenie do života, a nútiš nás sa zamyslieť. Velmi si ťa za to vážim a dobre o tom vieš.
    1. Vystúpiť z kostola je len jednou z vecí. Tých inštitúcií je veľmi veľa, a snaha je vytvoriť jeden kostol (aj tej dobrej, aj tej zlej strany) začalo to v Assisi 1986 JP II. Koľko zmlúv sme za život podpísali? Slovom, písmom aj ťuknutím na “enter”. Prečo na Slovensku neexistuje možnosť na internetových stránkach nedať žiaden súhlas (cookies) ako je to v iných štátoch EÚ? Podľa mňa meditáciou a očistením sa z negatívu sa dajú odstrániť aj tieto nechcené zmluvy.
    2. Výhrada vo svedomí dodatok s Vatikánom Dzurinda odmietol, a namiesto toho podpísal zákon, že telo po smrti patrí štátu (a moment smrti 3 lekárom…). Fico (je len jedným našim zrkadlom) dal však šancu v 2006 roku možnosť vystúpiť z tejto nechcenej zmluvy. Koľkí ste to využili? Alebo vás treba viesť za ručičku na matriku alebo k notárovi? https://oracle911blog.wordpress.com/2020/11/15/reakcia-od-mig/
    3. Koľko nás v úvode klamali, ze COVID-19 bol prenesený netopierom. Aby nakoniec uznali, ze sa jedná o šírenie nebezpečnej nákazlivej ľudskej choroby. A ako sa dá robiť výskum v prípade nákazlivej ľudskej choroby – iba na ľudských bunkách. A odkiaľ asi majú tie ľudské bunky? Zo vzduchu? Veľký obdiv patrí tejto matke:
    https://blog.hlavnespravy.sk/25051/od-potratov-k-hororovemu-zabijaniu-novorodencov-kvoli-organom-a-tkanivam-pre-farmaceuticky-priemysel/ A kto je v článku spomenutý? Harris K. – kto to asi môže byť? A čo na to kostol? Mlčí, a odporúča očkovanie, veď podľa nich je zlo hodne ďaleko skoro ako prvotný hriech.
    4. František Dobrota prišiel posilniť gréckokatolícku cirkev na Slovensku. https://sk.m.wikipedia.org/wiki/Gr%C3%A9ckokatol%C3%ADcka_cirkev_na_Slovensku Z toho 2 patriarchovia sú jezuiti a tretí šéfom bioetickej subkomisii KBS… Aspoň, že pôvodný otčenáš existuje, kde namiesto vinník je slovo dlžník https://sk.m.wikipedia.org/wiki/Ot%C4%8Den%C3%A1%C5%A1 a tým padá, hypotekárno – úverový systém na hubu. Stačí jedna skutočná a pôvodná modlitba a skutočne sa ju modliť a pritom nezabúdať na svojich rodičov a predkov !!!!
    5. Kedy ľudia vyhodia televízor alebo vynesú ho na námestie? Veď za to oblbovanie si ešte aj platíme. Doporučujem zhovárať sa so susedmi a spraviť si jeden prívod internetu do vchodu – káblami, a neplatiť za každý byt. Využívať skutočne lacnú energiu a nie dráhu od štátu – lepšie povedané od nenažrancov. A spoločných riešení je veľa, riešte ich a nečakajte na dotácie od štátu.
    6. Poliakom bol sľubovaný americký lacný plyn (hoci je lacnejší ako u nás) a takisto sa tam zdražuje. To, že išiel americkou loďou z Ruska boli akosi poliaci slepí – škoda, a možno sa niekedy zobudia.
    7. Všetci vieme, že PANDÉMIA je šírená cez PANMÉDIA !!!
    8. Vďaka vám všetkým za to, že ste. Aj keď s niekým ste v rozpore, porozmýšľajte čo Vám dotyčný chcel naznačiť. Počúvajme svoje srdce. Otvorme si mysle a začnime konštruktívne konať.
    9. Toto bol len zlomok problémov, ktoré treba riešiť, ale krok po kroku pôjdeme napred.

    Liked by 2 people

Pridaj komentár