Koľko urážok ešte chceme prehltnúť? [aktualizácia]

Na štátny sviatok vzniku Slovenskej republiky, dňa 1.1 2022 neboli vyvesené vlajky Slovenskej republiky pred budovou Národnej rady.

Údajným dôvodom podľa RTVS boli poveternostné podmienky. Ako RTVS v reportáži dodala, parafrázujem, žiadne nepriaznivé poveternostné podmienky neboli v Bratislave 1.1. 2022 zaznamenané a je to zjavné hrubé porušenie protokolu.

Takže sa nám čvarga snaži povedať, že už ako štát neexistujeme?

reportáž RTVS, zdroj Telegram

Týmto verejne vyzývam pánov Róberta Fica, Milana Uhríka, ale aj Vladimíra Mečiara, aby sa ku tejto téme postavili čelom a povedali celú pravdu o symbolike toho, čo sa 1.1. 2022 udialo.

Už chápem, ako sa cítili ľudia v Sovietskom zväze, keď stiahli z Kremľa vlajku ZSSR. V Soviete sa aj strieľalo, u nás sa len zatýkalo, ale matrica je bohužiaľ podobná. Len my nie sme superveľmoc, sme malý štát s 5 miliónmi obyvateľov. Čvarga definitívne prestala s hrou na akúsi krajinku. Týmto definitívne chce rozbiť republiku. Odo dnes je to boj o prežitie národa a štátu.

Jox

Aktualizácia: správu o tom, že pod vedenim pána Kollára nevztýčili na vyročie vzniku Slovenskej republiky vlajky, už šíri Hnutie Republika. Vďaka páni Heredoš a Uhrík

Aktualizacia 2: Vyzerá to tak, že nám niekto z Národnej rady Slovenskej republiky, porušil povinnosť, uloženú Národnej rade Slovenskej republiky Zákonom 63/1993 Zb. v zneni neskorších predpisov, konkrétne paragraf 8, odsek 2, ktorý hovorí, že Štátna vlajka sa používa počas štátnych sviatkov. Teda mali a majú povinnosť… No a paragraf 9 hovorí následne o tom, kedy sa musi vyvesovať. A paragraf 14? Holt áno, máme za nesplnenie aj sankcie…

a náš zelený ninja? Podúďte sami, ako citlivo vnima viRus

Zdroj: Telegram

37 thoughts on “Koľko urážok ešte chceme prehltnúť? [aktualizácia]

    • Naozaj? Suhlasite s akciou tej čvargy?
      Slovenská republika je štát tak, ako Česká republika. Štát ma atribúty, je to spoločenstvo ľudí, zijucich na urcitom uzemi, ktori sa dohodli na tom, že kompetencie, ktoré nie s schopní robit kvôli špeciálnosti či naročnosti sami v malych komunitach, tie preniesli na štát. Štát ma egregoriálne symboly a tie su sucastounjeho štátnoati.
      Toto bolo priame oslabenie egregora, spolu s tym, že ľudia si robili ohnostroje sami, štátni urqdnici na oslavy kašľali.

      Takže Vás komentar je pre mna minimálne zranujúci egregor Slovenskej Republiky a d9tyka sa minimálne 4-5 miliona obcanov.
      Vážte slová nabudúce

      Liked by 12 people

      • Můj příspěvek byl s otazníkem, nikoli jako oznámení. Nebo naznačujete, že jsou věci, na které se raději nemám ptát? Dost se o tom mluví, že žádný stát neexistuje, protože jsou to všechno firmy, registrované v zahraničí. Zkuste mi reagovat na tohle a neobviňujte mě ze zraňování egregoru.

        Liked by 1 person

        • Pane, Vy pisete o Slovensko Ltd ja hovorim o subjekte (a na nejaku dobu bohuzial ak objekte ) medzinarodneho prava s názvom Slovenská Republika.

          Takže ste zaprovokoval a mal som sto chuti Vam za to maznut, pretoze to, co ste napisal bol diskusny faul.
          A skuste sa nehrat na obet, pretože v clanku pisem o Slovenskej republike, ktora je nas, Celovekov v nej žijúcich.
          A áno, kopol ste si, tak to vnimam a zatiaľ ste nepovedal nic, co by ma v tom neutvrdilo.
          A pouzil ste tzv. straw man argument. Ak neviete, co je to, co pochybujem, vyhladajte si to.
          Toto je dostatocne zavažna tema na to, aby ste takto dehonestujuco hovoril o mojom štáte.

          Páči sa mi

          • Já jsem neprovokoval, ale Vy to evidentně vnímáte dost emotivně. Skutečně se domnívám, že pokud stát neexistuje, tak není nelogické, že nevyvěsí státní vlajku na státní svátek. Žádné jiné vysvětlení (kromě povětrnostních podmínek)ú se zatím nenabízí.

            Liked by 1 person

            • Nenabizí? Po prvé uplnenignorujete argumenty z diskusie, pretoze ak stát ma zaregistrovane hranice a je uznaný po celom svete štát existuje. A Vasa argumentacia je tym stale provokacis.
              Za druhéZiadne vysvwtlenie, zasa ignorujete clanok ako aj vystupy z diskusie. Co už dodať pane. Nabizí, je ozvučené a platné.
              Otazka, ktorú z hrubych knoh ksb ste čítal? Tam su tieto body dosť jasne vysvetlené q ozrejmené…
              Preto bol taky pozdvih, keď ti smradi chceli dat na dresy miesto znaku Slovenskej Republiky, tri hokejky a tým dehonestovali štátny znak.

              Takze, argumentov v diskusii mate výši kriši, otazka je, preco sa hrate na to, ze existuje len Vás nazor s nejakou firmou a ignorujete medzinarodné právo…

              Páči sa mi

  1. Spravne Jox !
    Len by ma zaujimalo ci to tak chape aj ten zbytok tych 4 999 996 ludi, alebo co to tu vlastne zije. Ale trafim sa priamo do cierneho ked poviem ze mnohym telesnym schrankam co sa tu len povaluju sem a tam, chodia po vyznacenej trase a robia len to co im je povedane (nic viac a nic menej) je to ako hovoria “JE MI TO JEDNO, MNA SA TO NETYKA” No zaroven mozem aj vyvestit ich buducnost, ze im to jedno nebude a bude sa to tykat kazdeho jedneho!!!
    PS: ale to zase budu nadavat na niekoho, alebo nieco co im bude predhodene

    Páči sa mi

    • Hauser čítal ste nieco o boľševikoch? Ja ich iž začínam chápať. Tých, ktorí až do skonu vysvetľovali, učili, boli sa za národ, no hlavne učili druhých, menej znalých.
      V carskom Rusku bolo negramotnych cez 90% ľudí, po vrazde Stalina bola negramotnost prakticky nulová. Plus a to si uvedomuje málokto, kvôli tomu, ze ZSSR bolo mnohonarodné, učila sa ruština, ako aj predmety vo svojom lokálnom jazyku, takze nielen že sovieti vedeli citat a pisat, ale aj hovorili cudzim jazykom. Minimalne jednym.
      A tiez boľsevizmus nezačali miliony ľudí. Ti boli prijemcami myšlienky.
      Takto musí kazdy z nas prehodnotiť, či sa dokáže vo svojej komunite postavit do čela a vysvetľovať…

      Liked by 6 people

  2. Zdravím všetkých vospolok.
    Slovensko ako zvrchovany štát už dávno nie je. Dokonca Slovensko ako firma minulý rok dňa 22 júna 2021 bolo zrušené. Bol tu spravený prevrat v podobe celoslovenského testovania a následnou mengeleho štúdiou vysledkou. Súdy paralizovane, polícia paralyzovana, vojsko paralizovane,… Školstvo, zdravotníctvo, sloboda slova sú v akom telesom otvore? Škoda, že to ľudia nevidia a stále sa čudujú a hľadajú zmysel a spravodlivosť. Nechávam odkaz o zrušení Slovenska ako firmy:
    https://find-and-update.company-information.service.gov.uk/company/11168127
    Čo Ficko začal, fašisti dokončili. Politici sú proti nám. Nakomplet. Žiaľ… Držte sa. Želám všetko naj do tohto prelomoveho roku pred nami.

    Páči sa mi

    • Jofosk tu ide o egregoriálny uder po symboloch a egregore Slovenska.

      Inak robite to isté Vasim komentsrom. Viete, čo znamena Z Vrchu daný teda zvrchovaný? Vyznam toho slova je dany Z Vrchu, z hoRa. Teda od Boha nám daný Štát pre nás NaRod.
      Zvrchovany sme, nie sme slobodný a to je rozdiel

      Liked by 8 people

      • Zdravím, pán jox13.
        Napísal som len fakty a nie svoj názor.
        Ten napíšem teraz: keď sa prach usadí, budeme budovať novu vlasť pre naše deti. A o tie ide. Tie musíme chranit. Už teraz by sme mali mat vlastnú predstavu o krásnych nových časoch. Rozvíjať svoje vedomie a schopnosti. Každý z nás by mal prispieť svijim dielom. A co nebude tvorivé, možno existencia sama porieši po svojom. Ja som veľmi vďačný za tieto časy, keď nám spadli masky a oči začínajú vidieť. Deje súčastnosti beriem skôr už len ako divadlo na prebudenie obyvateľstva a nie ako predmet neporozumenia.

        Liked by 2 people

      • Zdravím, pán Oracle.
        Ak Fico využíva možnosť svojej nápravy a opravuje hriechy minulosti, budem mu len fandiť. Zatiaľ nám len úspešne ukazujú (všetci politici) , že sa môžeme spoliehať len na svoje schopnosti.
        Ja som fanúšik Veľkej Maravy a vidím našu budúcnosť, kde si všetci pomáhame nezištne a žijeme všetci a všetko v harmonii. Roky som strávil rozvojom a som nachystaný tiež pomáhať a rozvíjať novú vlast.
        To, čo sa deje v súčastnosti ma neteší, ani to co bolo. Ale v globálne nie sme schopní to zmeniť. Môžeme zmeniť seba, potom sa prispôsobí aj naše okolie. Nakoniec to môže prerásť v niečo veľkého.
        Nemyslím si, že veľa politikov je schopnych duchovného a spoločenského rastu a rozvoja. Ale palce im môžeme držať. Ak by sa dostali zo sebectva do tvorivosti, to by bolo niečo neskutočne. To by bol akcelerátor rastu.

        Liked by 2 people

      • Ten problém si všímam už dlhšie ľudia miesto hodnotenia procesov a vplyvu jednotlivých figúr na daný proces sa domnievajú, že jednotlivec môže za daný proces. Jednotlivec môže daný proces len korigovať a buď to tlmiť jeho dopady alebo ich znásobovať a tým daný proces vpisovať do objemnejších procesov. Ten kto chápe menej, je figúrkou (nástrojom) pre toho, kto chápe viac a my predsa vieme kto chápe najviac.

        Liked by 4 people

  3. Pre Kryštofa napíšem aj sem aby to nezapadlo. Ospravedlňujem sa za mimo tému.
    Čo sa týka OP a kontraindikovaných, aktuálne platí, že lekári nemôžu vydávať papier, že sa nemôžeš “očkovať” pokiaľ sa tvoje zdravotné problémy netýkajú nežiadúcich účinkov po očkovaní. To znamená, že papier dostaneš len ak si sa už aj tak nechal opichať a mal si z toho problémy. Má sa to ale meniť, len neviem kedy.

    Páči sa mi

      • Dnes, prípad v rodine, priamo od lekárky, ktorá aj chcela vypísať papier, no že zatiaľ nemôže. Že treba počkať, čochvíľa sa to zmení. Tak to majú nariadené. Nepátral som ďalej, možno majú len premotivovaného vedúceho. Chcel som sa len podeliť so skúsenosťou.

        Páči sa mi

        • ja tiez viem o lekároch ktori ne sú zastancami vakcin a aj by ho radi vypísali, ale nemôžu..
          Ospravedlnte moju nevedomosť, ale čo sa týmto vyrieši, keď podľa medializovaných info by ľuďom s kontraindikáciou mali byť vydané covidpasy s QR kódom a mali by byť v databáze NCZI a priblizne kazde 3 mesiace by mala byt znovu preverena ich kontraindikacia a az nesledne podľa závažnosti by mohla byt uznaná ako trvalá. Takto vznikne len ďalšia skupina ľudí, ktorá bude “s hrdosťou každému ukazovať svoj covidpas” a svoju “slobodu” , česť výnimkám samozrejme. Kontraindikacie boli zatial uznané len tým ktorí mali závažné neziaduce učinky po 1. dávke, dokonca aj onko pacientom sú vakcínx odporučané.
          A čo relatívne zdraví ľudia, ktorí lekárov veľmi nenavštevujú, tým dá potvrdenie kto a na základe akej diagnózy, alebo rovnako ako teraz bude na tom “zdravý a nenakazený” najhoršie?

          Páči sa mi

          • Dodo dam vam otazku, ak dovolíte. Ak tie experimentálne sajrajty spôsobuju smrť ľuďom s nachylnosťou na srdcovo cievne choroby, zražanie krvi a tcorbu trombov, keď nie je stanovená mutagenita, toxicita, karcinogenita, vplyv na fertilitu atď, tak len to, že su tieto faktory moglo zachraniť koľko 3000 ľudí, 5000, 10 000? A nehovorim o grafen hydroxide, len o tom hore.
            Vy si uvedomujete, ze len otvorenie okna overtona ku tejto teme zaxhranuje ľudské zivoty?
            Vasa tiráda o qr kodoch, ocividne mate nastudované odborne usmernenie z min zdrav, však? A akú právnu váhu má odnorné usmernenie? žiadnu. A aku pravnu váhu majú na posrup lekarov horeuvedené body?
            Ak predpíse antikoncepciu lekar žene so sklonmi ku trombóze a nezisti jej anamnezu a jej sa nieco stane, bude tahany po sudoch. Keď má pacient znamu alegiu na penicilín a dostane ATB s obsahom a to ho zabije, pojde do basy lekár.
            Uz chapete? Bioroboti zabudli, že na vysokej škole a pri atestacii a nasledne pri prisahe stale hovorili Nocere nihil! Nocere NIHIL!
            Toľko ku teme.
            Mimochodom, tema článku nie je o kontraindikaciach, ale o porusení zakona 63/1993 9 štátnych symboloch, paragraf 8 odsek 2, ako vidite tuto tému?

            Liked by 1 person

      • @jox Dobry den pan Jox. Uvediem priklad: moj syn, mlady clovek v novembri – mozgova prihoda – upchata cieva-! Lekar mu povedal, ze papier mu nemoze dat, lebo to nie je dovod, ze iba v tom pripade, ak by mal alergiu na nejaku zlozku z vakciny…

        Páči sa mi

  4. “Takže sa nám čvarga snaži povedať, že už ako štát neexistujeme?”
    Áno.
    Nedostali sme práve možnosť vyvesiť novú vlajku? 17.11 pred NR SR odznela celá hymna. Nespiavala sa síce z reproduktorov ale spievali ju Ľudia. Predo mnou sa žena pýta muža:” Čo to spievajú?” a muž jej odpovedá: “CELÚ hymnu”.
    Národ cíti, čo sa deje. Buďme vytrvalí buďme trpezliví nepoľavujme. Nech si vietor divo duje hora vždy stojí pevne. Buďme to horou o ktorú sa môžu ľudia oprieť.

    Liked by 9 people

  5. Za všetkým zlým treba hľadať niečo dobré. 1. januára 1993 vraj vznikla samostatná Slovenská republika. Píšem ,,vraj”, lebo Československo nikdy nezaniklo, mohlo sa rozdeliť iba na základe referenda, ktoré sa nekonalo. Takže v podstate nie je čo oslavovať. Možno preto to p. Mečiar a p. Klaus takto urobili, lebo vedeli, ako to dopadne. Je to Putinovská stratégia, myslenie na 6 ťahov dopredu.

    Páči sa mi

    • ci vzniklo, alebo nie je dwterminované tym, či je alebo nie je zaregistrované v osn a ci ho uznali štáty sveta. Jedno aj druhe má.
      Co sa týka toho referenda, už to tu bolo rozoberané, klapky dole z očí. Referendum tam strčili havlisti s tym, že ten štát, lde dopadne za odchod, tomu prepadne spoločny majetok.
      Ceskoslovensko zpred 1989 bolo nerovným štátnymnutvarom, vsetko sa robilo systemom 2:1, táto mina nerovnosti bola zasadená uz po “obnoveni” ceskoslovenska po vojne,kde česi mali ako cast nemecka, tzv protektorát, byt na strane porazenych, ale SNP ich vykupilo spolu s nami.
      Aj keď Husakove Československo, ktorého poradcom bol jeden člen mojej rodiny, toto ČSR bolo asi najlepšie, aj ked na konci ho rozložili trockisti tak ako aj ZSSR.
      napriek tomu vsetkému, máme len Slovensku republiku, nič viac. A Slovenska republika to sme my. Je co oslavovať. Zvrchu danu moznost riadit vlastný štát. Rajka, vies, co by za to dali Baskovia? Alebo Siuxovia? Ci Ujguri, Tibeťania, ci Kurdi?

      Liked by 6 people

      • @jox13 Rozumiem. Som samozrejme za to, aby sme boli štát, Slovenská republika. Len som rozmýšľala, či je to rozdelenie po právnej stránke v poriadku. Sme malý štát a vždy budeme závislí na iných. Preto by som prijala myšlienku p. Panarina o Slovanskej konfederácii, ktorý dokonca navrhuje hlavné mesto Bratislavu. Bol by to zväzok suverénnych štátov so spoločnými záujmami a získali by sme na sile. Každý národ túži po vlastnom štáte, ale to je o rozdrobovaní a ovládaní. Rusko je napr. mnohonárodnostné, no ako celok veľmi silné. Ako by dopadlo, keby sa rozdelilo na viacero malých štátov? Dosť už utrpelo rozpadom ZSSR.

        Liked by 3 people

        • Íst do dobrovoľného, vzajomne vyhodného manzelstva, s rešpektovaním integrity a narodnych, kolturnych, genetickych a jazykovych odlišností je právo kazdeho národa.
          A povinnosť tych malych, aby prežili a zaxhovali si horeuvedené

          Liked by 2 people

  6. Spätné upozornenie: Koľko urážok chceme ešte prehltnúť? - Spolok Archa o.z.

Pridaj komentár