Oznamy a krátke zamyslenie [Aktualizované]

Klasika: Otázky do rubriky “Otázky a Odpovede” môžete položiť do stredy 22:00 t.j. 05.01.2022-na deň potrpím, na hodiny až tak nie. Označte otázku slovom otázka a prosím minimalizujte diskusiu pod otázkami, lebo nielen mi komplikuje prácu, ale aj zabránilo tomu, čo minule.

Bezpečnosť: Prosím Vás celé meno a priezvisko alebo mail sem nepíšte, také príspevky nielen nebudem schvaľovať kvôli VAŠEJ bezpečnosti, ale aj ich budem mazať.

Článok na zajtra (streda): Bude na tento blog (90% som si istý).

Ďalší oznam: Tento mesiac budú zmeny, najväčšou pravdepodobnosťou len kozmetické aby som zvýšil návštevnosť.

Zamyslenie: Všimli ste si ako európske priemyselné vypálili rybník močiaru a globálnemu zákulisiu (GP)? Hovorím o tom, že ako Európska komisia (EK) pretlačilo rozhodnutie o tom, že investície do plynu a jadra sú “zelené investície”. Ide totiž o to, že väčšine elít bolo sľúbené to, že po tom, čo sa Európa/USA/Západ zrúti budú si môcť užívať v Číne a preto im nevadil ten zelený ošiaľ a ani masívna imigrácia. Lenže v 2015-2016 zistili, že masívna imigrácia ohrozuje ich finančno-mocenskú základňu lebo hrozí sociálny výbuch, ktorý môže ohroziť ich pozície v Číne, tak rýchlo urobili všetko pre to aby ten masívny nával do Európy bol zredukovaný a nakoniec aj zastavený (preto bolo Erdoganovo vydieranie úspešné). Teraz ale zistili aj to, že Čína nie je záchranou a tento zelený ošiaľ zlikviduje aj zbytok ich finančno-mocenskej základne a rozhodli sa zatlačiť na EK a presadiť zelený štatút plynu a jadra a to je v priamom rozpore so záujmami anglo-amerického močiara s centrálou v Londýne a staršími plánmi GP, pretože rozhodnutie EK v podstate nielen podporuje európsky priemysel, ale aj nahnal Európu do ruského náručia lebo nepriamo podporil ruský jadrový priemysel a uzatváranie dlhodobých zmlúv na plyn (paroplynová elektráreň nemá zmysel bez dlhodobých zmlúv a Macronovo vyhlásenie na margo rusko-francúzskej spolupráce). Kvôli tomu môžeme očakávať politické rozbroje nielen medzi členskými štátmi a orgánmi EU, ale aj medzi močiarom ovládaným parlamentom a radou EU a priemyselníkmi ovládaným EK. Skratka ostrá fáza rozpadu EU sa započal a bude to čoraz viditeľnejšie a rýchlejšie.

Aktualizácia: Národná rada Slovenskej republiky  neuctila vznik Slovenskej republiky tým, že nevliali vlajky. To znamená, že nielen vláda, parlament a prezidentský palác je plná zradcov, ale aj správa týchto inštitúcií.

S pozdravom

Oracle 911

Výzva: prosím začnite čítať hrubé knihy (je to fuk s ktorým začnete), v nadchádzajúcom období znalosti v nich obsiahnuté budeme potrebovať všetci.

Poznámka: Diskusia je nižšie a je otvorená.

23 thoughts on “Oznamy a krátke zamyslenie [Aktualizované]

  1. Ahoj Oracle, ďakujem za tvoju prácu a mám niekoľko otázok:
    Otázka:
    1. Ako to bude s kryptomenami pri páde akcií? Cvalín píše o tom, že kryptomeny sú dielom štátnej elity. Vychádza mi z toho, že buď pôjde hore zlato – globalisti, alebo kryptomeny, ale nikdy nie oboje.
    2. Aj v mainstreame sa začína stále viac hovoriť o ambíciach Putina vytvoriť ZSSR. Hokejisti Ruska začali hrávať v dresoch ZSSR. Na nejakom bojovom zápase v USA zaznela hymna ZSSR. Potrebuje Rusko pre vznik ZSSR získať celú Ukrajinu? Čo sa týka Ukrajiny, tak mám pocit, že sa hrá o to, kto prvý zradí štátnu elitu a zaútočí na Donbas, čím pozve Rusko do Kyjeva.
    3. Robert F. Kennedy zaútočil na Fauciho a štátnu elitu svojou novou knihou “Real Anthony Fauci”. Mohol by Kennedy kandidovať na prezidenta USA? Aká je jeho úloha a akou veľkou hrozbou je kniha pre Fauciho a Gatesa.

    Ďakujem za odpoveď.

    Liked by 4 people

    • Neo, ak môžem k tvojej 3.ke:knihu mám doma, prešla som ju zatiaľ veľmi rýchlo. Ale je tam množstvo dôkazov proti celej veľkej far.me, F.auc.im, aj deBilkovi. Kennedy je veľký človek so srdcom na správnom mieste. História hovorí ako museli odpratať jeho rodinu na prezidentskom poste, pretože boli charakterom , a ten by ohrozil celý US močiar …. Tento Kennedy,.podľa mňa nemá ambíciu byť prezidentom, snaží sa odkryť Pravdu, a bojuje za Ľudské práva , hlavne deti, a tiež za našu slobodu! Z hľadiska historického,má mnoho , čo mu všetci títo agenti siajej, ako Joe Báči a spol. dlžia .Toľko môj názor. Je toho omnoho viac, čo on vie, ale podal to tak veľmi taktne. Asi …. mám pocit, že tento človek zohrá ešte veľkú úlohu v tomto boji proti fa.šizmu….

      Liked by 5 people

    • Neo, dovolim si napsat svuj nazor, nez ti Oracle odpovi.
      1) tento rok zapocne postupna zmena financniho systemu. V Novembru 2022 vztoupi v platnost novy protokol pro centralni banky ISO20022 (Ori tady uz o tom myslim psal). V tom protokolu se take uvadi,ktere cryptomeny jsou nejvhodnejsi pro nove CBDC. Vseobecne, vsechny cryptomeny, ktere maji užitkovou hodnotu (utility value),a ktere jiz spolupracuji s velkymi institucemi, tady budou i poté, co spadnou nafouknute akcie, a ze jsou nadhodnocene (viz Apple ted pry prekonal hodnotu 3 bilionu). Rovnez letos prijdou regulace crypto marketu, takze vic jak 90% jich casem stejne zanikne a dominovat budou ty s užitkovou hodnotou.
      Pochybuju ze cryptomeny jsou dilem statnich elit. Co takovy nazor podporuje ? Priklanim se k nazoru co rika Clif High,ze bitcoin byl vytvoren jako pokusny balonek (pravdepodobne nejakym tymem lidi, ale kdo to se asi nikdy nedovime) a od teto myslenky a technologie vzniká uplne nove odvetvi.
      Takze myslim si, ze pri padu akcii spadne i cryptomarket, ale pocitam ze se rychle vzpamatuje, protoze velci investori budou hledat nove asets pro sve investice. Dnes je cryptomarket cup 3 biliony, v roce 2027 se odhaduje ze bude 27 bilionu. Takze pokud investujes dlouhodobe do crypta s užitkovou hodnotou, byl bych v klidu. Urcite je dobre vybrat cast crypta nez trh spadne,at mas nejake prostredky do doby nez to pujde nahoru.
      A to zlato. Nevidim duvod proc by nemohlo jit zlato a stribro nahoru spolu s cryptem,pokud fiat meny pujdou postupne do kopru. Co te vede k tvemu nazoru ?
      2)z toho co slysim od Pjakina, lidi na KSB foru a nebo tady od Oracla si nemyslim,ze Putin buduje nove ZSSR. Nevim,proc by melo Rusko ziskavat Ukrajinu, co by z toho melo ? Vsichni vime v jakem stavu se Ukrajina nachazi a tak Ukrajina si musi vyresit sve problemy sama. A pak sama postupne spadne do sfery Ruska, jakmile vykopou z Kyjeva tu fasistickou bandu. Mainstream sice pjeje odu o tom,ze Rusko uz pristi tyden zahaji invazi na Ukrajinu, ale to je presne to co by si zapad pral. A protoze Putin neni debil,ale šachista, tak nic takoveho jako invaze Ruska na Ukrajinu nebude.
      3) Fauciho bandu celkem uspesne decimuje senator Rand Paul a to primo v mainstremovych mediich,takze lide uz si pomalu delaji obrazek what is going on ..

      Liked by 2 people

        • Celá Ukrajina (včetně Krymu, kde převažovali už ve středověku rusi) a východní Polsko (Bialystočina) jsou historické ruské regiony. Na západní Ukrajině byla Červená Rus (Halič, Volyň), zbytek bylo Malorusko.

          Páči sa mi

          • Je to pravda, len dochádza k povrchnosti a účelovosti propagandy USA. Taktiež sa pridáva v mnohom neznalosť dejín a z toho vyplývajúce skreslené pohľady ľudí. Che

            Dňa št 6. 1. 2022, 8:46 Blog o verejnom živote a problémoch Slovenska napísal(a):

            > 1frank100 commented: “Celá Ukrajina (včetně Krymu, kde převažovali už ve > středověku rusi) a východní Polsko (Bialystočina) jsou historické ruské > regiony. Na západní Ukrajině byla Červená Rus (Halič, Volyň), zbytek bylo > Malorusko.” >

            Páči sa mi

  2. Pre mna je to jednoduche. Nie je vlajka,nie je SR…
    Symbol zaniku SR a vytvorenia ČSR…Maly Overton :-).
    A ČSR je uholnym kamenom Trojmoria.
    Kto ovlada ČSR, ovlada EU…minimalne stredovychod…
    Fasisti si vytvaraju zivotny priestor…

    Páči sa mi

  3. Otázka:
    Ahoj Ori,prišlo nariadenie že vojaci ktorí sa nedajú zaočkovať dostanú pokarhanie a ak sa opäť do 60 dní nedajú majú im zobrať 15% na 3 mesiace z platu,dá sa nejako ochrániť?

    Páči sa mi

  4. Ahoj Ori, v prvom rade ti prajem v tomto roku veľa síl a pozitívnej energie (nielen na túto skvelú prácu).
    Otázka:
    1. Ako to vidíš so školami? Ukončí sa tento šk. rok predčasne?
    A ako to bude so stredoškolákmi. Je pravdepodobné, že školu už neukončia a ostanú bez “papierov”, čiže akoby mali ukončenú len ZŠ? Alebo to vidím moc čierno?

    2. Je naivné očakávať, že sa za pár dní nejako zmení systém a všetko bude v poriadku. Ale myslím, že čím dlhšie bude “hluché” medziobdobie, tým to bude pre ľudí horšie. Aký je tvoj názor, ako dlho bude trvať, kým sa podarí znovuvybudovať ako-tak fungujúci systém? Viem, že to záleží od ľudí, od komunít a malých oblastí, ale myslím tak či tak sa bude musieť vybudovať štát.
    Vďaka.

    Liked by 1 person

  5. Otazka: vsetko dobre do noveho roku pan Oracle.
    Podla poslednych vyjadreni Cola ra sa zda, ze sa lady pohnu a mozno budu predc.volby. Ale pocas nudz. Stavu moze byt aplykovany novy zakon o volbach, kde Uvz moze “obmedzit” ludom ucast na volbach.
    1. Ako realne vidite moznost, ze volit pojdu iba vaxed?
    2. Aky vplyv ma Zilinlovo “nie” voj. Dohode s amikmi?
    3. Trochu sportu. Ako vnimate Dojkovicovu vynimku ucasti na Austr.open? Je tenis sport globalcikov?
    4. V okoli je vela mrtvic aj mladych ludi. Je riziko uvedeneho aj pre nevax, ak sa stretavaju s vaxinated?
    Dakujem za odpovede ” Budu poslouchat.” 😉

    Liked by 2 people

  6. Ori, v tomto roku vám prajem šťastnu ruku pri získavaní nových správ a ich zverejnení. V prvej otázke sa chcem spýtať na možné vývojové smery covidvakcinacie na Slovensku, Česku a v Rakúsku. Hlavne či dôjde k prijatiu povinného očkovania. V druhej otázke ma zaujíma, či došlo k prejaveniu GP, keď sa ozvala generálna prokuratúra voči zradcovskej zmluve SR a USA. Ďakujem za odpoveď.

    Páči sa mi

  7. Otazka: Vloni v rijnu (oktoberi) jsi predpovidal, ze se financni system do konce roku zhrouti. To, ze se financni system zhrouti, to nezpochybnuju, pouze ti nevysla predpoved. Jaka je tvoje nova predpoved? Kdy se podle tebe zhrouti financni system?

    Páči sa mi

  8. Otázka. Zdravím Ori. Aký má pre nás význam cesta M.Žilinku do Ruska v týchto dňoch? Ako generálny prokurátor doslova zhodil zo stola Naďov pozývací list. Je to nová postava na našej politickej scéne ?
    Ďakujem za odpoveď a prajem Ti ,nech sa Ti darí vo všetkom. 2022

    Páči sa mi

  9. Otázka. Ahoj Ori. Ako vidíš skorú jar čo sa týka finančného systému? Vraj rubeľ a forint sa udržia vďaka zlatým zásobám. Už oficiálne priznávajú na 2022 až 10 percent infláciu. Predsa vedia koľko natlačili a zriedili obezivo. No je tu ešte vysoký predpoklad zrútenia akciových trhov. Práve odtiaľ sa preleje množstvo peňazí do komodít a reálnej ekonomiky. To spôsobí veľmi rýchlu hyperinflaciu ak k tomu dôjde. Je jasné že časť tých prostriedkov skončí aj v kryptomenach či dlhopisoch. Ale veľká časť skončí v komoditach čo riadne nafukne ceny. A čo prasknutie derivatovej bubliny? Tá dokáže zničiť veľké množstvo likvidity zo systému. Neviem ako to presne funguje, no asi by to zas zabrzdilo infláciu. Čo sa oplatí vlastne držať okrem kryptomien? Má zmysel fyzická hotovosť, z ktorej existuje cca 3 percenta v tlačenej forme a zvyšok sú len nuly v počítači? Hotovosť môžu napokon zrušiť. Drahé kovy zhabať. A ti lepšie informovaní investujú do trvanlivých potravín. Ako to vidíš ty?

    Liked by 1 person

  10. Spätné upozornenie: Otázky a odpovede č. 145 | Blog o verejnom živote a problémoch Slovenska

Pridaj komentár