Kazachstan ako prvé domino

Minule som napísal, že Kazarská elita prijala judaizmus a po rozpade ríše sa rozpŕchla po svete a stala sa úderkou satanistov a kultov smrti, ku ktorým sa buď pripojili naďalej nosiac masku judaizmu, alebo sa dali do ich služieb. Inými slovami, zúčastňovali sa špinavostí, organizovali zločiny proti majoritnej spoločnosti a keď išlo do tuhého, tak obetovali ostatných vyznávačov judaistickej viery, ktorí sa tých špinavostí nezúčastňovali, ale často slúžili len ako krytie vo forme užitočných idiotov.

O čom rozprávam?

O tom, že tieto kruhy roky dopredu pripravovali to, čo sa teraz deje v Kazachstane a zapálený Kaukaz a stredná Ázia mali dať vznik Veľkému Turánu. Ide totiž o to, že anglo-americký močiar s centrálou v Londýne chcel zapáliť celú strednú Áziu a mäkké podbruško Ruska, aby vzniknutým konfliktom Ruská federácia vykrvácala a aby na jej troskách vznikli veľký Turán plus nesamostatné štátiky ovládané kde-kým. Lenže majdan bol spustený predčasne a Londýn, Izrael a Turecko museli utrieť svoju hubu. Plánom bolo dosiahnuť to, aby Londýn a Izrael mohli loviť v kalných vodách, čím by si prišli na svoje, t.j. od pašovania drôg z Číny a Afganistanu (fentanyl a heroín), cez únosy a predaj sexuálnych otrokov (deti, ženy a aj muži), až po získanie kóšer/halal orgánov. Izrael by organizoval únosy a obchod s ľuďmi a orgánmi spolu s pašovaním, Londýn (a nemenej špinavý Vatikán) by získal nejaký ten desiatok z obchodu kvôli praniu špinavých peňazí (legálne špekulácie by zaplatili celý pokus plus otrokov a obete pre satanistické rituály v Londýne a pod Vatikánom) a Turci by súčasne mohli ukojiť svoje veľko-turecké sny cez inštitút Veľký Turán (plus nejaký ten desiatok z pašovania) a globálne zákulisie (GP) by sa tak zbavilo konkurenta. Lenže z toho nič nebude.

Prečo?

Pretože Rusi do toho hodili poriadne vidly, keď dali dokopy bezpečnostný spolok ODKB, ktorý vznikol ako výsledok činnosti Šojgu a Lavrova (Pjakin pred rokmi na toto narážal, ale ďalej to kvôli bezpečnostným dôvodom nerozviedol). Ide totiž o to, že veľký Turán by mohol vzniknúť aj ako výsledok evolučných procesov, kde by Turecko s Azerbajdžanom a krajinami strednej Ázie vytvorili spolok, ktorý by svojim smerovaním bol proti-ruský a mal by potenciál spôsobiť krach Ruska, resp. nútil by Ruskú federáciu vynaložiť zvýšené úsilie na svoju obranu, v dôsledku čoho by nemohol dostatočne efektívne presadzovať svoju globálnu politiku, čo by bolo pre GP výhodné. Do tohoto plánu však Rusko hodilo vidly tým, že vytvorilo obranný spolok ODKB, cez ktorý nasmeroval procesy tak, aby sa Turkické národy včlenili do ruského civilizačného priestoru. To, že predčasne spustili majdan v Kazachstane t.j. nestihla prebehnúť mediálna masírka ako na Ukrajine, ako aj to, že Londýn sa o tom dozvedel s krížkom po funuse, značne urýchlilo tieto procesy. A to z toho dôvodu, že Tokayev v Kazachstane ohlásil dve veci: že zatočí s pašovaním z Číny, t.j. bude sa čistiť doslova od podlahy a tým sa nielen zlikvidujú siete pašerákov, teroristov a ostatných zločincov, ale aj prepojenia organizovaného zločinu na rôzne elitárne a finančné štruktúry, a oznámil aj to, že klany budú odteraz musieť kŕmiť tú kravu, ktorú roky dojili, t.j. buď budú brániť národné záujmy a rozvíjať Kazachstan resp. elity začnú platiť dane štátu a začnú platiť ľudí lepšie, alebo si to odskáču. Skrátka plnia sa moje predpovede s tým, že aj ostatné štáty ODKB prejdú podobným očistným procesom.

Prečo je to prvé domino?

Pretože tým, že sa odkryjú siete pašerákov, teroristov a ostatných zločincov aj ich prepojenia na elitárne a finančné štruktúry, tak satanisti v Londýne, Vatikáne, Turecku a Izraeli, ktorí sa tvária ako kresťania, moslimovia a židia spolu s ich poskokmi, budú mať problémy a nepomôže im ani krik ohľadom „antisemitizmu“, lebo samotné majoritné populácie na ne zaútočia. Dobrý príklad je Izrael, keďže je verejným tajomstvom, že Izrael je zapletený do ilegálneho obchodu s orgánmi (a ktovie s čím ešte), čo organizujú satanistické kruhy a tieto satanistické kruhy v Izraeli tlačia na masívne očkovanie Izraelitov. Keď vyjde najavo, že nielen škodili cudzím, ale rovnako aj vlastným, tak židovstvo ako také sa s konečnou platnosťou rozdelí na národ a mafiu s tým, že mafia zanikne a národ bude pokračovať a prosperovať. Podobné procesy sa odohrajú v Anglicku a Turecku či inde v moslimskom svete. Toto ale bude mať globálne dopady, lebo dav si na globálnej úrovni uvedomí, čo sa deje a dialo, t.j. čo robia elity a čo robia aj finančné inštitúcie a aj to,v akom stave je finančný systém a na čo vlastne slúži. Toto bude poriadny budíček pre dav.

Ďalšia vec je, že ani Čína neostane ušetrená od podobnej očisty, ako sa deje teraz v Kazachstane kvôli týmto veciam:

  • Čínski komsomolci majú prepojenia na močiar.

  • Čínski komsomolci majú prepojenia na zahraničných satanistov.

  • Čínski komsomolci majú prepojenia na domácich satanistov.

  • Čínski komsomolci majú prepojenia na zločinecké skupiny doma a v zahraničí.

  • Čínski komsomolci majú prepojenia na čínsku armádu.

  • Čínski komsomolci majú prepojenia na podnikateľskú elitu.

  • Čínski komsomolci sú uzavretou skupinou vo vnútri Komunistickej strany Číny (CCP) a robia Xi-mu problémy.

  • V Číne existujú skupiny a klany, ktoré sú proti CCP a Han Číňanom.

To znamená, že Čína zažije toto odhalenie kultov smrti/satanistov ako celostný štát. Podobne je na tom aj Irán, ktorému vládnu skorumpovaní ajatolláhovia a to znamená, že ani Irán nebude podobných problémov ušetrený. Toto v konečnom dôsledku znamená, že GP bude mať poriadny škrt cez rozpočet a celý jeho systém riadenia sa rozsype.

S pozdravom

Oracle 911

Výzva: prosím začnite čítať hrubé knihy (je to fuk s ktorými začnete), v nadchádzajúcom období znalosti v nich obsiahnuté budeme potrebovať všetci.

Príspevok na chod: Finančne môžete prispieť tu.

Poznámka: Diskusia je nižšie a je otvorená.

8 thoughts on “Kazachstan ako prvé domino

  1. Môže byť aj teória, že takto dostal Putin od GP zelenú na vyčistenie vnútorného priestoru. Z toho čo som o dianí v Kazachstane doteraz čítal musí mnohým podpindosom (ktorí sú znalejší veci a nie ignoranti typu Naď) zvierať púlky: prakticky okamžité a totálne vypnutie komunikácii v celej krajine pre “nepriateľa”, okamžité nasadenie špeciálnych jednotiek, proste vojenský lockdown najmodernejšieho typu boja 21. storočia. Preto aj nemastné neslané vyjadrenia západu, lebo ani nevedia čo sa tam v reálnom čase dialo.

    K tomu také info, že mnohí dnes už bývalí funkcionári verejnej správy spáchali sebevraždu a u nás MSM informovalo o cca 8000 zadržaných, tu moja úvaha: teroristov strieľajú na mieste (aj Lukašenko v prejave ku koncu 2 svetovej minulý rok povedal, že vtedy boli zhovievaví ale teraz už žiadnych zajatcov) takže nám ostávajú podpindosom, je tam cca 3-4x viac obyvateľov ako u nás čo by mi aj sedelo pri podobnej akcii na Slovensku že by zmizlo tých 2000-2500 podržtašiek čo tliachajú v televízoroch a mítingujú na pokyn na námestiach. Čísla na prvý pohľad sedia.

    Liked by 5 people

Pridaj komentár